Перейти до змісту
Український політичний форум

Як ДЭНА знову облажалася

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Цікаві трюки інколи викидають наші форумні україноненависники. У мене інколи складається враження, що в них якась частина мозку пошкоджена, а та, що залишилася - не здатна охопити реальність, тому бачить лише якуь частину її. Трохи фантастично, але іншого пояснення я не знаходжу.

Ну давайте глянем разом.

Особливо запрошується Фагот - по-перше, дена його соратниця з ідейних комуняків, по-друге, він вважає, що на неї незаслужено нападають, а вона відбивається, як може. Ось появилася нагода для нього допомоти соратниці з відповідями.

Тепер увага, ось ці два пости йшли один за другим. Коли я їх прочитала, навіть розсміялася - вони як дві частинки однієї картинки, Але дена і акела бачать тільки свою частину, на якій їх мозок зациклився, другу половину вони осягнути не можуть., тому получається, що живутьці люди серед нас, але не в нашій реальності, а увигаданій, яка існує лиш в їх голові

Коммуняки с ПР у власти! Сбрось свои оковы и посмотри вокруг.

Можно и людей миллионами истреблять, и разворовывать все, что от москалей досталось! И никакого труда - ни рабского, ни вообще любого! Не для того украинцы живут, щоб працюваты - Европа нагодуе!

• Відповідей 104
  • Створена
  • Остання відповідь
Опубліковано

Тепер мій коментар до цих двох постів - простенький, без політичного нашарування, без підтекстів - звичайна репліка.

Як би вашу, кожного окрему реальність, об"єднати, щоб ви побачили ЗАГАЛЬНУ картину, а не лише кожен зі свого боку? - задача нездійсненна?

Оскільки коменти дени і акели були дуже показовими, я їх розмістила на різних темах, щоб їх прочитало якнайбільше людей. І, звиайно, на кожний варіант я отримала відповдь від дени

Увага, тепер найцікавіше, прочитайте ці відповіді

Уже весь инет переполнен напоминаниями нацикам, что Сталинско-Бериевский период давно закончился. Не убивали наши соседи коммунисты даже фашистов из СС "Галичина" и взгляды имеют современные. Видно, задача для вас это невыполнимая: где вы еще гадости про народ Украины брать будете?

Ответ может быть один: вылечить вас, националистов, или в Польшу отправить, чтобы не возиться долго...

Выход один: вытащить рагулей из Галичины, пусть они обо всем мире вспомнят. Живут как в тумане в своем зомбо-ящике. Нюрнберг был? Был!! А как дела с КПУ обстоят: неужто в парламенте заседает?

Назови хоть кого-то, кто "любит" украинских нациков: ссылки есть, примеры? Или уже ВСЕХ достали? Даже ваша любимая Польша хочет уголовное дело против нациков открывать... Дожились!

Не повторяйся: ответ в соседней теме. Перенписывать мне, в отличие от тебя, попугая, скучно.

Опубліковано

Я знаю, що таке тролити - заговоювати невигідну тему.

Відповіді дени мають два пояснення - або вона кругла ідотка, яка не розуміє змісту коментів і пише перше, що виникає в її голові, а в зацикленої - це предмет зациклення - з відповідей ви здогдалися що це

Або вона тролить тему, як невигідну.

Але ж це правда - у владі ПР і КПУ - причому ті самі обличчя вже друге десятиліття, а ви, нешановні україноненависники звинувачуєте у цьому кого завгодно - Незалежність, "нациків", галичан, Бандеру, рагулів - тільки не тих, хто спричинився до такого стану справ в Україні - тобто, себе і владу, яку ви обирали.

Так що не треба пиняти на дзеркало, якщо пика крива - якими руками будували незалежність, кого ставили біля її керма - тих і звинувачуйте, а Україна сама від вас і них потерпає, тому руки від неї ГЕТЬ!!!

Опубліковано

Цікаві трюки інколи викидають наші форумні україноненависники. У мене інколи складається враження, що в них якась частина мозку пошкоджена, а та, що залишилася - не здатна охопити реальність, тому бачить лише якуь частину її. Трохи фантастично, але іншого пояснення я не знаходжу.

Ну давайте глянем разом.

Особливо запрошується Фагот - по-перше, дена його соратниця з ідейних комуняків, по-друге, він вважає, що на неї незаслужено нападають, а вона відбивається, як може. Ось появилася нагода для нього допомоти соратниці з відповідями.

Тепер увага, ось ці два пости йшли один за другим. Коли я їх прочитала, навіть розсміялася - вони як дві частинки однієї картинки, Але дена і акела бачать тільки свою частину, на якій їх мозок зациклився, другу половину вони осягнути не можуть., тому получається, що живутьці люди серед нас, але не в нашій реальності, а увигаданій, яка існує лиш в їх голові

Тут лишь констатация факта! Что тебя не устраивает? Ты разве можешь изменить результаты выборов в Раду? Сама облажалась и дергаешься? Не только Дэна и Акелла: больше половины граждан Украины это видят. Только ты и Ко в дреме...

Ты как Олигарх, темы, посвященные мне штампуешь. Молодец!!

Опубліковано

Тут лишь констатация факта! Что тебя не устраивает? Ты разве можешь изменить результаты выборов в Раду? Сама облажалась и дергаешься? Не только Дэна и Акелла: больше половины граждан Украины это видят. Только ты и Ко в дреме...

Ты как Олигарх, темы, посвященные мне штампуешь. Молодец!!

Не тобі, а твоїй тупості.

І ще одна віповідь ні про що.

Я не можу змінити - змінюєте переважно ви - жителі сходу, якнайбільш заселені регіони. Влада переважно ваша - те, що описав Акела - ВАШ результат. я вже мовчу і не запитуюся нащо ви голосуєте, якщо кожного разу цими "досягненнями" мозолите очі Незалежній Україні.

я тебе запитуюся, в які ворота ось ця твоя відповідь - на яке з переислених тут запитань вона відповідає

Выход один: вытащить рагулей из Галичины, пусть они обо всем мире вспомнят. Живут как в тумане в своем зомбо-ящике. Нюрнберг был? Был!! А как дела с КПУ обстоят: неужто в парламенте заседает?

Опубліковано

Я не можу змінити - змінюєте переважно ви - жителі сходу, якнайбільш заселені регіони. Влада переважно ваша - те, що описав Акела - ВАШ результат. я вже мовчу і не запитуюся нащо ви голосуєте, якщо кожного разу цими "досягненнями" мозолите очі Незалежній Україні.

я тебе запитуюся, в які ворота ось ця твоя відповідь - на яке з переислених тут запитань вона відповідає

А причём здесь вы бандерьё до востока, тем более юга, сидит сука и думает, что восток и юг её тварь кормить будет. Отделяем и забываем а незалежна-это анекдот.
Опубліковано

Я не можу змінити - змінюєте переважно ви - жителі сходу, якнайбільш заселені регіони. Влада переважно ваша - те, що описав Акела - ВАШ результат.

Тема ахуительная. Название ;) снисходительное

было б покрепче доцільніш

Опубліковано

Все что выделено красным, тоже верно. Нюрнберг ведь был? КПУ - в Раде? Нацики - зомбированы? Ответ может быть один -ДА! Чем же Ори недовольна?
Опубліковано

Мне очень пост №2 понравился. Все верно!!

дена, краще намалюй квіточки - і вони будуть подобатися і мені. А відповідь повинна бути по суті. Твоя ні в які ворота - коли розмістити запитаня і твою відповідь, то її можна оцінити народною приказкою: в городі бузина, а в Києві дядько.Н сама пдивися

Коммуняки с ПР у власти! Сбрось свои оковы и посмотри вокруг.

Можно и людей миллионами истреблять, и разворовывать все, что от москалей досталось! И никакого труда - ни рабского, ни вообще любого! Не для того украинцы живут, щоб працюваты - Европа нагодуе!

Як би вашу, кожного окрему реальність, об"єднати, щоб ви побачили ЗАГАЛЬНУ картину, а не лише кожен зі свого боку? - задача нездійсненна?

Ответ может быть один: вылечить вас, националистов, или в Польшу отправить, чтобы не возиться долго...

Опубліковано

Глупая Ори! То что тебе кажется чушью, для остальных - в порядке вещей. Зря ты все копируешь: твоя небольшая компания в курсе твоих взглядов, а остальные тебя вряд ли поймут)).

Опубліковано

Все что выделено красным, тоже верно. Нюрнберг ведь был? КПУ - в Раде? Нацики - зомбированы? Ответ может быть один -ДА! Чем же Ори недовольна?

Незадоволена тим, що ПР і КПУ у владі, на вулиці безпрєдєл, який Акела описав, як "Можно и людей миллионами истреблять, и разворовывать все, что от москалей досталось! И никакого труда - ни рабского, ни вообще любого! Не для того украинцы живут, щоб працюваты - Европа нагодуе!" - а ти до цього тулиш Нюрнберг - і що найсмішніше - нацики зомбовані, бо у тебе нема розуму.

ДЕНА - ти ІДІОТКА - зрозумій це і не бражайся, я лише хочу, щоб ти перестала писати дурню, зменшила кількість постів і почала уважно аналізувати те, що тобі пишуть, щоб давати адекватні відповіді.

Опубліковано

Незадоволена тим, що ПР і КПУ у владі, на вулиці безпрєдєл, який Акела описав, як "Можно и людей миллионами истреблять, и разворовывать все, что от москалей досталось! И никакого труда - ни рабского, ни вообще любого! Не для того украинцы живут, щоб працюваты - Европа нагодуе!" - а ти до цього тулиш Нюрнберг - і що найсмішніше - нацики зомбовані, бо у тебе нема розуму.

ДЕНА - ти ІДІОТКА - зрозумій це і не бражайся, я лише хочу, щоб ти перестала писати дурню, зменшила кількість постів і почала уважно аналізувати те, що тобі пишуть, щоб давати адекватні відповіді.

перестань толкать! Айда за камушками! :D

Опубліковано

Глупая Ори! То что тебе кажется чушью, для остальных - в порядке вещей. Зря ты все копируешь: твоя небольшая компания в курсе твоих взглядов, а остальные тебя вряд ли поймут)).

Чушь не може бути в порядкє вєщєй - в кого таке є - цей ідіот.

То яким боком Нюрнбег до того, що ПР і КПУ у владі, а на вулиці повний безлад - ти можеш пояснити? НІ!!! бо це не має пояснення. Ти б ще згадала Куликовську битву і смерть Цезаря :lol:

тим більше, чому за безлад в країні потрібно висиляти "нациків", а не тих, хто цей безлад влаштував, а ще їх шісток, попихачів і сраколизів. Решта частина ЛОХторату відразу прозріє.

Опубліковано

Чушь не може бути в порядкє вєщєй - в кого таке є - цей ідіот.

То яким боком Нюрнбег до того, що ПР і КПУ у владі, а на вулиці повний безлад - ти можеш пояснити? НІ!!! бо це не має пояснення. Ти б ще згадала Куликовську битву і смерть Цезаря :lol:

тим більше, чому за безлад в країні потрібно висиляти "нациків", а не тих, хто цей безлад влаштував, а ще їх шісток, попихачів і сраколизів. Решта частина ЛОХторату відразу прозріє.

"Безлад" уже почти 23 года хозяйничает в стране. В основном это вина оппозиции и 1 Преза, развалившего страну и ничего нового не создавшего, а эти "красавцы" лишь 3 года у власти. Придут нацики - всю страну развалят, им не привыкать по государствам бегать.
Опубліковано

Мы написали ЧИСТУЮ правду, одни факты! Почему верещишь?
Опубліковано

перестань толкать! Айда за камушками! :D

Юлечка, классная фотка! Ты прелесть!)))
Опубліковано

"Безлад" уже почти 23 года хозяйничает в стране. В основном это вина оппозиции и 1 Преза, развалившего страну и ничего нового не создавшего, а эти "красавцы" лишь 3 года у власти. Придут нацики - всю страну развалят, им не привыкать по государствам бегать.

Вина лежить на владі - ніколи в жодній країні опозиція не відповідала за стан справ в країні. Ти не можеш в політиці малювати все, що тобі подобається, бо тут є свої закони і правила. Зрештою, твої ПР і КПУ, коли йшли у владу казали: ми беремо на себе відповідальність - і так повинно бути.

Тобі нагадати, яка була більшість у ВР за Кравчука - комуністична. Потім Кучма все роздав забезцінь своїм. І за "дивним" збігом нічого не дісталося жодному з "нациків". То якого ти звинувачуєш націоналістів, бо в твоїх збоченій уяві Тягнибок став олігархом? Ну то пардон - тобі з тим на спеціальний форум, тут пишуть про реальні речі, а не свої фантазії і сни.

ти там щось про нострадамуса писала, мож ти ним є? :lol:

Опубліковано

Мы написали ЧИСТУЮ правду, одни факты! Почему верещишь?

дена, ми вживається в множині. Якщо ти відчуваєш, що вас вже двоє - йди спати. Я тебе відпускю. продовжимо сенс завтра. Ця тема тепер буде щось на зразок твоєї палати - де ми будемо розбирати тою дурню. Під "ми" я розумію тебе і мене і тих, хто захоче приєднатися. Твого уявного дружбана брати не будемо - зрозуміла?

Ну гаразд, відпочивай!.

Опубліковано

Юлечка, классная фотка! Ты прелесть!)))

стоп токин! Завтра в новой футболочке сфоткаюсь - думаю- будет атпад! Тут цветущие кусты абалдеть расцвели.. Завтра назначила свиданку с молодым ухажором. :D Напозирую всласть
Опубліковано

дена, ми вживається в множині. Якщо ти відчуваєш, що вас вже двоє - йди спати. Я тебе відпускю. продовжимо сенс завтра. Ця тема тепер буде щось на зразок твоєї палати - де ми будемо розбирати тою дурню. Під "ми" я розумію тебе і мене і тих, хто захоче приєднатися. Твого уявного дружбана брати не будемо - зрозуміла?

Ну гаразд, відпочивай!.

Ори, совсем плохая стала? Это когда ты нас с акеллой в единое целое воссоединила-то??? МЫ - именно мы. Двое нас писали посты по теме, ДВОЕ!! Говорила тебя, рагуля, развивай аналитическое мышление!
Опубліковано

стоп токин! Завтра в новой футболочке сфоткаюсь - думаю- будет атпад! Тут цветущие кусты абалдеть расцвели.. Завтра назначила свиданку с молодым ухажором. :D Напозирую всласть

И без футболочки классно! На фоне цветов. На свиданке еще не была?
Опубліковано

Юля, дивись, яке воно огидне - мене аж знудило.

ФАГОТ!!!! Подлый трус - ВЫХОДИ!!!!

Допомагай соратниці!!!!

не волновайся, падрушка! Я у бздэны ведро займу, отмоем. Не такие шали рвали.

это полушалочки

Я-те говорю - поржал от души...

Так это у вашего отряда Плохишей получилось по доброму и с юмором - прям по Станиславскому....Угагага))))))

Спасибо за позитив!

Опубліковано

Цікаві трюки інколи викидають наші форумні україноненависники.

Кстати большинство из них никакого отношения к нашей стране не имеют. Понятно почему приползают. Там от куда они пишут вообще никаких дискссий нет, попробуй зайди на форумы страны откуда они появляются, там редкую ахинею пишут националистического толка и чем круче тем больше они сами себе виртуальных наград присваивают и все. Никаких споров.
Опубліковано

Кстати большинство из них никакого отношения к нашей стране не имеют. Понятно почему приползают. Там от куда они пишут вообще никаких дискссий нет, попробуй зайди на форумы страны откуда они появляются, там редкую ахинею пишут националистического толка и чем круче тем больше они сами себе виртуальных наград присваивают и все. Никаких споров.

А о чем спорить с политруком перевертышем? На таких как ты внимания не обращают. Ты, куда ветерок дунет ,там и присягу примешь.Трекаешь себе языком и трекай дальше :lol: :lol: :lol:
Опубліковано

А о чем спорить с политруком перевертышем? На таких как ты внимания не обращают. Ты, куда ветерок дунет ,там и присягу примешь.Трекаешь себе языком и трекай дальше :lol: :lol: :lol:

Глупый ты Джин, если ты мужчина то должен принести присягу своей Родине. Ты часом не "белобилетник"?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...