Орiана Опубліковано 3 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 травня, 2013 Лицемірство, подвійні стандарти - основні ознаки совків. Ось такі правила пропонує мені дена Было бы здорово, если бы Ориана поставила и свой клон "Натуся" на игнор моих сообщений. В этом случае на нашем форуме уменьшилось бы количество ее неумных, самодовольных высказываний. На форуме следует высказывать свое мнение, комментировать посты собеседников, но ни в коем случае не оскорблять оппонента за выражение иных взглядов, мнений.. Ну якщо не брати до уваги те, що перша частина посту (синя) протирічить другій (червоній), а просто заакцентуватися на правилі, то проти нього ніяких зауважень нема. Я б не проти такої поведінки. Але проблема в тому, що так спілкуватися дена пропонує лише мені, а тим часом сама заохочує до хамства інших, які підтримують її погляди Сгинь, обкуренная лошадь. Молодец Монтескье! Донес до всех такое полезное пожелание! І тут же хвалиться, яка вона культурна і толерантна. Це закривши мені рот і нацькувавши на мене свого цуцика: Рагуля, тебе жопа, обратись к психиатру Однозначно! Неужели все представители "Свободы" таковы? И руководство? :o Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 3 травня, 2013 Хоча, ради справедливості, треба сказати, що дена інколи говорить правильні речі і я завжди у таких випадках на її боці. Як ось у такій оцінці свого однодумця: Вот и очередной рагульский чуня высказался. Да и под мышками удаляю, я же не обезьяна вонючая. С тобой всё ясно, ты из черни, какого тогда в калашный ряд прёшь, тут тебе делать нечего, твоё место на объездной , дальнобойщиков не мытых ублажать. Мне бы стыдно было , а ты пфуню пишешь. Деревня ты.немытая, Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 3 травня, 2013 Але тим не менше, поки що, гордитися, яка ти чистенька і незаплямована хамством - нема за що Вот видишь, Ори, как я выражаюсь: учись. Никаких оскорблений, грубости, матов. Наразі вердикт один - ти ЛИЦЕМІРКА Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 3 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 травня, 2013 совки натуральные: слева направо : прусик1, Дэна, черчиль посредине. ↓ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 3 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 травня, 2013 Дівчата, ну ви блін як маленькі <_< Там власних думок нуль. Агітки лише і лозунги... Не звертайте уваги на той рупор совкової пропаганди. Ось з ким потрібно щось робити, так це з ОЛІГАРХОМ13. Засирає форум до неможливості... Ви знаєте як з модератором зв'язатись? Щоб прибрав трохи... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 3 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 травня, 2013 Дівчата, ну ви блін як маленькі <_< Там власних думок нуль. Агітки лише і лозунги... Не звертайте уваги на той рупор совкової пропаганди. Ось з ким потрібно щось робити, так це з ОЛІГАРХОМ13. Засирає форум до неможливості... Ви знаєте як з модератором зв'язатись? Щоб прибрав трохи... та уже натка писала-- ну я еще попробую сегодня Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ruslanp1 Опубліковано 3 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 травня, 2013 совки натуральные: слева направо : прусик1, Дэна, черчиль посредине. ↓ Ты - Большая Жирная Жопа с Очком.Юлиш, изворачиваешься как Глист. Короче - Извращенка. :lol: знать тебя не хочу... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Chortik Опубліковано 3 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 травня, 2013 Ты - Большая Жирная Жопа с Очком. Юлиш, изворачиваешься как Глист. Короче - Извращенка. :lol: знать тебя не хочу... ой! наша девочка токариха разнервничалась, что у неё жопка тощенькая и без дырочки! Тебе продырявить сзади, чтоб не была такой зависливой, русланочка? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 3 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 травня, 2013 ой! наша девочка токариха разнервничалась, что у неё жопка тощенькая и без дырочки! Тебе продырявить сзади, чтоб не была такой зависливой, русланочка?а чем ты будешь дырявить. лесбияночка Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 3 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 травня, 2013 а чем ты будешь дырявить. лесбияночка если это ты чертика подразумевал- так у него рога имеются на всякую хитрую жопу, а если меня... - ты ж надысь намекал, что я за мужиками бегаю? Так ты определись как-то с моими предпочтениями! :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 3 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 травня, 2013 если это ты чертика подразумевал- так у него рога имеются на всякую хитрую жопу, а если меня... - ты ж надысь намекал, что я за мужиками бегаю? Так ты определись как-то с моими предпочтениями! :PВ каждом контексте, что подразумевал . то и есть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 3 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 травня, 2013 Дівчата, ну ви блін як маленькі <_< Там власних думок нуль. Агітки лише і лозунги... Не звертайте уваги на той рупор совкової пропаганди. Ось з ким потрібно щось робити, так це з ОЛІГАРХОМ13. Засирає форум до неможливості... Ви знаєте як з модератором зв'язатись? Щоб прибрав трохи... Это мы говорим правду великому народу Украины, а вы - просто рупор фашистов да крайних националистов. Пусть Ори побольше копирует моих постов и благодаря им учится, как надо вести беседу. Например, хвалить собеседника:"Молодец, Монтескье"... потом очень вежливо высказывать свою мысль (не страшно, если она не совпадает с Орианиной), той беситься при этом не надо, оскорблять оппонента тоже. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 3 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 травня, 2013 Але тим не менше, поки що, гордитися, яка ти чистенька і незаплямована хамством - нема за що Наразі вердикт один - ти ЛИЦЕМІРКА Ни в коем случае не лицемерю. Я говорю ИСКРЕННЕ: учись у меня культуре отвечать оппонентам. Перечитай мои посты еще раз. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 3 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 травня, 2013 ой! наша девочка токариха разнервничалась, что у неё жопка тощенькая и без дырочки! Тебе продырявить сзади, чтоб не была такой зависливой, русланочка?Жирафа! Не позорься со своим клоном. Не слушай поучений Раби, как надо клоны использовать)). Он под шизей тебе такого наговорил да еще не в личке, а на форуме. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 3 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 травня, 2013 если это ты чертика подразумевал- так у него рога имеются на всякую хитрую жопу, а если меня... - ты ж надысь намекал, что я за мужиками бегаю? Так ты определись как-то с моими предпочтениями! :PТак он отнюдь не намекал, а открыто много раз об этом говорил. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 4 травня, 2013 Дівчата, ну ви блін як маленькі <_< Там власних думок нуль. Агітки лише і лозунги... Не звертайте уваги на той рупор совкової пропаганди. . Тут ти правий - як тільки повести розмову так, щоб примусити її відповідати на її ж пости - вона на третьому повідомленні починає диміти http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=191212 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 4 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 травня, 2013 Тут ти правий - як тільки повести розмову так, щоб примусити її відповідати на її ж пости - вона на третьому повідомленні починає диміти причем запахом резины. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 4 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 травня, 2013 Тут ти правий - як тільки повести розмову так, щоб примусити її відповідати на її ж пости - вона на третьому повідомленні починає диміти http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=191212 тебя и читать не надо. ты уже и не дымишь. так только воняешь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 4 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 травня, 2013 тебя и читать не надо. ты уже и не дымишь. так только воняешь что у тебя с рецепторами? Вечно принюхиваешься.. Кто то в нос засадил не слабо? До сих пор дергается Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 4 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 травня, 2013 что у тебя с рецепторами? Вечно принюхиваешься.. Кто то в нос засадил не слабо? До сих пор дергаетсятакую вонь и без рецепторов слышно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 4 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 травня, 2013 такую вонь и без рецепторов слышно. хочешь остаться один и на чистом воздухе? Отвечай кратко. да-нет? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 4 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 травня, 2013 хочешь остаться один и на чистом воздухе? Отвечай кратко. да-нет? тебе повторить или ты помнишь ???????????? :angry: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 4 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 травня, 2013 тебе повторить или ты помнишь ???????????? :angry: нет, не помню.. Я вообще то, что ты пишешь - не запоминаю. Ты для меня - никто. Но на безрыбье можно и с тобой поболтать. До первого грубого слова.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 4 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 травня, 2013 нет, не помню.. Я вообще то, что ты пишешь - не запоминаю. Ты для меня - никто. Но на безрыбье можно и с тобой поболтать. До первого грубого слова..ога. а ты для меня прям дар бесценный . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 23 травня, 2013 Ще один приклад лицемірства: Сьогодні совок дена видала мудрість, не свою а народну Для Раби (он же Корин), Ори и Жирафы: "Любое оскорбление вместо ответа во время дискуссии считается поражением." Народная мудрость.. Коли я їй резонно зауважила, що ми не претендуємо на перемогу, нам важливіше, щоб було комфортно, без лицемірства, брехні і подвійних стандартів А хто хоче перемги, нехай дотримується цієї мудрості - наприклад вона чи її друзяка черч, дена обідилася і сказала, що йому хамити можна: Черчилля, который откровенно пишет, что о вас думает. Ваше поведение именно такого , как у него, отношения и заслуживает. Як пояснити дебільній, що казати правду можна без образ, а якщо ти ставиш в науку комусь народну мудрість - бажано її також дотримуватися?! - певно ніяк. Але на форумі є люди, які дискутують з дебілкою, ставлять її в приклад і навіть підтакують, коли вона ображає інших. Шановні, за народною мудрістю - ви завчасно програЄте. Але ця мудрість, на відміну від придуманою деною, давно відома в народі і звучить так: З ким поведешся.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 23 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 травня, 2013 Ще один приклад лицемірства: Сьогодні совок дена видала мудрість, не свою а народну Коли я їй резонно зауважила, що ми не претендуємо на перемогу, нам важливіше, щоб було комфортно, без лицемірства, брехні і подвійних стандартів А хто хоче перемги, нехай дотримується цієї мудрості - наприклад вона чи її друзяка черч, дена обідилася і сказала, що йому хамити можна: Як пояснити дебільній, що казати правду можна без образ, а якщо ти ставиш в науку комусь народну мудрість - бажано її також дотримуватися?! - певно ніяк. Але на форумі є люди, які дискутують з дебілкою, ставлять її в приклад і навіть підтакують, коли вона ображає інших. Шановні, за народною мудрістю - ви завчасно програЄте. Але ця мудрість, на відміну від придуманою деною, давно відома в народі і звучить так: З ким поведешся.... ну и с кем ты споришь? а главное зачем ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 23 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 травня, 2013 Оказывается этот лживый сумбурный набор фраз подавался в качестве спора??????? Раби явно польстил Ори. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 23 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 травня, 2013 6 хвилин...http://www.youtube.com/watch?v=B46DvONb-B8 Так значит Переяславских документов нет ни одного? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 24 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 травня, 2013 :rolleyes: 6 хвилин...http://www.youtube.com/watch?v=B46DvONb-B8 Так значит Переяславских документов нет ни одного?А какие там нужны документы? Ранее на Земском соборе было решено - Войско Запорожское принять, оно и было субъектом договора. Документы есть. Там еще казачья старшина писала "просительные статьи" - их тоже удовлетворили. После победы над Польшей часть польских земель перешла России по Андрусовскому миру - документы тоже есть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 24 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 травня, 2013 6 хвилин...http://www.youtube.com/watch?v=B46DvONb-B8 Так значит Переяславских документов нет ни одного?я ж говорил - речь идёт об историческом фарсе на основании которого сраша оккупирована гос украина на 300 лет кстати а как насчёт компенсации за оккупацию и геноцид народа украины ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.