Гість ОЛИГАРХ2013 Опубліковано 28 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2013 а на ВОЛГЕ построить НОВЫЕ ЛАГЕРЯ для РУССКИХ- на 60 МИЛЛИОНОВ я НЕПОНЯЛ 70 % стандарт и для РУССКИХ как и ДЛЯ НАС ??????????????????? спросили Галичане ........................ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 28 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2013 а на ВОЛГЕ построить НОВЫЕ ЛАГЕРЯ для РУССКИХ- на 60 МИЛЛИОНОВ я НЕПОНЯЛ 70 % стандарт и для РУССКИХ как и ДЛЯ НАС ??????????????????? спросили Галичане ........................ а зачем это им Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 28 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2013 Галичанам пригодятся Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ОЛИГАРХ2013 Опубліковано 29 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 квітня, 2013 а зачем это им ЗЕМЛЯ и ЛЮДИ ЕВРОПА для АРИЙЦЕВ ЕВРОПА до ВОЛГИ АРИЙСКАЯ СЛАВЯНЕ на 70-80 % УНТЕРМЕНЬШИ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ОЛИГАРХ2013 Опубліковано 4 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 травня, 2013 ПЛАНИРОВАЛОСЬ в 1942 а на ВОЛГЕ построить НОВЫЕ ЛАГЕРЯ для РУССКИХ- на 60 МИЛЛИОНОВ .................я как Украинец НЕПОНЯЛ 70 % стандарт в ОСВЕНЦИМ и для РУССКИХ как и ДЛЯ украинцев ????????????????? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 5 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 травня, 2013 ПЛАНИРОВАЛОСЬ в 1942 а на ВОЛГЕ построить НОВЫЕ ЛАГЕРЯ для РУССКИХ- на 60 МИЛЛИОНОВ .................я как Украинец НЕПОНЯЛ 70 % стандарт в ОСВЕНЦИМ и для РУССКИХ как и ДЛЯ украинцев ????????????????? укров на пфуй Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 5 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 травня, 2013 укров на пфуй тебе там удобнее. сиди и не мурчи. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 5 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 травня, 2013 тебе там удобнее. сиди и не мурчи.Слава Будде, что я не украинец. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.