Гість ОЛИГАРХ2013 Опубліковано 18 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 квітня, 2013 это БОЛЬШЕ чем 2 000 ДОЛЛАРОВ сша + ЛЬГОТЫ СЛАВА ПУТИНУ НАШЕМУ ПРЕЗИДЕНТУ !!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ОЛИГАРХ2013 Опубліковано 21 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 квітня, 2013 это БОЛЬШЕ чем 2 000 ДОЛЛАРОВ сша + ЛЬГОТЫ СЛАВА ПУТИНУ НАШЕМУ ПРЕЗИДЕНТУ !!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 21 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 квітня, 2013 Путину Слава, он умничка. Слава России. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ОЛИГАРХ2013 Опубліковано 22 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 квітня, 2013 Путину Слава, он умничка. Слава России. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ОЛИГАРХ2013 Опубліковано 23 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 квітня, 2013 Путину Слава, он умничка. Слава России. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 23 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 квітня, 2013 Народы Украины и России - братья! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 23 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 квітня, 2013 Народы Украины и России - братья! прими слабительное Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 23 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 квітня, 2013 прими слабительноеА Жирафу - в Африку (в лучшем случае). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 23 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 квітня, 2013 а можно в Египет? :unsure: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 23 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 квітня, 2013 а можно в Египет? :unsure:Можно, но навсегда)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
BerBer1914 Опубліковано 23 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 квітня, 2013 Можно, но навсегда))Хочу в Новую Зелландию и там свою ферму, и молодую жену работящую))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 23 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 квітня, 2013 Хочу в Новую Зелландию и там свою ферму, и молодую жену работящую)))Так я и знала, что ты , бесстыдник, от своей откажешься и зачем-то совсем молоденькую жену захочешь! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ОЛИГАРХ2013 Опубліковано 23 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 квітня, 2013 Народы Украины и России - братья! У МЕНЯ РОДНЯ МАТЕРИ из ПАЛТАВЫ БАРАБАШИ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
BerBer1914 Опубліковано 23 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 квітня, 2013 Так я и знала, что ты , бесстыдник, от своей откажешься и зачем-то совсем молоденькую жену захочешь! Я ни от одной из своих жен не отказывался))) я их всех люблю и всем им в меру своих сил помогаю)), я подозреваю, что и они меня до сих пор любят))), по крайней мере мене тещи поздравления с Новым Годом и Днем Рождения до сих пор посылают))) А молодую не хочу, у меня и так жена молодая))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 23 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 квітня, 2013 а можно в Египет? :unsure:Можно, там дикие люди , они в пустыне ослов ипут, так , что жырафы сойдут , 3 сорт не брак. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 23 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 квітня, 2013 Хочу в Новую Зелландию и там свою ферму, и молодую жену работящую)))Для украинца это не осуществимо Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
BerBer1914 Опубліковано 23 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 квітня, 2013 Для украинца это не осуществимобля империалист ты))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
BerBer1914 Опубліковано 23 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 квітня, 2013 Для украинца это не осуществимоа барронета сколько? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 23 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 квітня, 2013 а барронета сколько?Дело в том, что нью зилланд хоть и бышая колония грэй британ, а один пфу... бритам нужна виза, а остальным они не открывают. Не говоря, что там жить или работать Мои хорошие знакомые уезжаю в декабре туда у них там 3 дома. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 23 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 квітня, 2013 Я ни от одной из своих жен не отказывался))) я их всех люблю и всем им в меру своих сил помогаю)), я подозреваю, что и они меня до сих пор любят))), по крайней мере мене тещи поздравления с Новым Годом и Днем Рождения до сих пор посылают))) А молодую не хочу, у меня и так жена молодая)))Надеюсь, их меньше десяти? Жен-то... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
BerBer1914 Опубліковано 23 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 квітня, 2013 Дело в том, что нью зилланд хоть и бышая колония грэй британ, а один пфу... бритам нужна виза, а остальным они не открывают. Не говоря, что там жить или работать Мои хорошие знакомые уезжаю в декабре туда у них там 3 дома.а по русски, типа еси ты не бритиш в трех поколниях пошел нафиг? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ОЛИГАРХ2013 Опубліковано 24 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 квітня, 2013 это БОЛЬШЕ чем 2 000 ДОЛЛАРОВ сша + ЛЬГОТЫ СЛАВА ПУТИНУ НАШЕМУ ПРЕЗИДЕНТУ !!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 24 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 квітня, 2013 это БОЛЬШЕ чем 2 000 ДОЛЛАРОВ сша + ЛЬГОТЫ СЛАВА ПУТИНУ НАШЕМУ ПРЕЗИДЕНТУ !!!!!! УРААААА! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ОЛИГАРХ2013 Опубліковано 24 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 квітня, 2013 УРААААА! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 24 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 квітня, 2013 Народы Украины и России - братья! Брат на брата с вилами и косами. Народное ,такое ,полуспортивное- братание. Лучше бы дружили семьями. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 24 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 квітня, 2013 Брат на брата с вилами и косами. Народное ,такое ,полуспортивное- братание. Лучше бы дружили семьями.Не знаю, кто вы, а я всегда с русскими дружила и дружу. Даже в детстве в России 10 лет прожила. И до сих пор в инете общаемся гораздо лучше и сердечнее, чем с нациками. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ОЛИГАРХ2013 Опубліковано 25 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 квітня, 2013 Не знаю, кто вы, а я всегда с русскими дружила и дружу. Даже в детстве в России 10 лет прожила. И до сих пор в инете общаемся гораздо лучше и сердечнее, чем с нациками. РУССКИЕ в РОССИИ на 50 % украинцы МОЯ МАТЬ барабаш РУССКАЯ НО отец Украинец как и МАТЬ так и МОЙ ОТЕЦ РУССКИЙ но из БЕЛАРУСИ и ВИЛЬНО Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ОЛИГАРХ2013 Опубліковано 27 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 квітня, 2013 это БОЛЬШЕ чем 2 100 ДОЛЛАРОВ сша + ЛЬГОТЫ СЛАВА ПУТИНУ НАШЕМУ ПРЕЗИДЕНТУ !!!!!! СЛАВА ВЕЛИКОЙ РОССИИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ОЛИГАРХ2013 Опубліковано 28 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2013 Народы Украины и России - братья! ОДИН НАРОД ОДНА СТРАНА да Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 28 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2013 И никакие Жирафы нашим народам не помешают в сотрудничестве!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.