Гість ОЛИГАРХ2013 Опубліковано 17 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 квітня, 2013 СУД НАРОДОВ уже БЫЛ в НЮРНБЕРГЕ и VAFFEN SS ПРЕСТУПНАЯ ШАЙКА в ПАГОРНАХ ПРИЗНАЛ ФАКТ а ФАКТЫ ВЕЩЬ УПРЯМАЯ и ШАГАЮТ по УКРАИНЕ и ПРИБАЛТИКЕ УБИЙЦЫ на ПАРАДАХ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 17 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 квітня, 2013 Вставай уже: пора открывать новые откровения.Ты выспался за 4 часа? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 17 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 квітня, 2013 Вставай уже: пора открывать новые откровения. Ты выспался за 4 часа? Вновь проявляешь зависть к политическому оппоненту? :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ОЛИГАРХ2013 Опубліковано 17 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 квітня, 2013 Вновь проявляешь зависть к политическому оппоненту? :lol: :lol: СЕГОДНЯ эти УПА в УКРАИНЕ НАЦИОНАЛЬНЫЕ ГЕРОИ Украины ИЗРАИЛЬ конечно ЗА ПОЛЬША тоже ЗА ТОЛЬКО одна РОССИИЯ почему то ПРОТИВ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Эдуардыч Опубліковано 17 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 квітня, 2013 Вновь проявляешь зависть к политическому оппоненту? :lol: :lol: "Это" ты возвела в ранг "политических оппонентов" Predatorу?!? Сильно. :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 17 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 квітня, 2013 "Это" ты возвела в ранг "политических оппонентов" Predatorу?!? Сильно. :blink:Да, я возможно перестаралась. Предатор явно не дотягивает! Лишь о ведрах да мужьях рассуждает...ээхх... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ОЛИГАРХ2013 Опубліковано 17 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 квітня, 2013 Да, я возможно перестаралась. Предатор явно не дотягивает! Лишь о ведрах да мужьях рассуждает...ээхх... НЕ ЕВРЕЙ я ЧЕСТНЫЙ РОДНЯ в ПОЛТАВЕ живет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.