Churchill Опубліковано 30 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 квітня, 2013 Переклад: всі, кого дена намагається навернути у свою комуняцьку віру, втікали від неї, тому вона залишилася з відвертими відморозками, типу черчіля, монтіка і ядрива. Реальність в тому, що ПЕРЕВАЖНА більшість не підтримує совкову ідеологію лицемірства і подвійних стандартів, не дивлячись на страшну загрозу дени називати їх фашистами і крайніми націоналістами пока все отвернулись от вас фашистских мразей. так . что ты там подхрюкиваешь на дупомове. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ruslanp1 Опубліковано 30 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 квітня, 2013 :huh: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 30 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 квітня, 2013 :huh: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 30 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 квітня, 2013 :huh:во во Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 30 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 квітня, 2013 Перевод: все, кого Ориана ни пыталась облечь в свою националистическую веру, убегали от нее (по ее мнению оказывались "дебилами").. Реальность в том, что большинство людей не поддерживает крайние националистические взгляды несмотря на страшную угрозу Ори считать их "идиотами", "дебилами".Дена, у тебе чудовий дар агітатора Завдяки твоїм постам на цьому форумі, я, той що на попередніх виборах обрав ПР, на наступних буду голосувати за Свободу чи РУХ, чи ще якихось націоналістів. Продовжуй в тому ж руслі тупості і неадекватоності, і перемога націоналістичних сил на наступних виборах гарнтована. P.S. Ти хоч зрідка на себе тверезо дивись. Всі твої потуги мають протилежну дію... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 квітня, 2013 Цитата(Дэна @ 30.4.2013, 12:15) На форуме следует высказывать свое мнение, комментировать посты собеседников, но ни в коем случае не оскорблять оппонента за выражение иных взглядов, мнений.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 30 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 квітня, 2013 Дена, у тебе чудовий дар агітатора Завдяки твоїм постам на цьому форумі, я, той що на попередніх виборах обрав ПР, на наступних буду голосувати за Свободу чи РУХ, чи ще якихось націоналістів. Продовжуй в тому ж руслі тупості і неадекватоності, і перемога націоналістичних сил на наступних виборах гарнтована. P.S. Ти хоч зрідка на себе тверезо дивись. Всі твої потуги мають протилежну дію... А с какой стороны меня чешет, за кого именно ты будешь голосовать? Подумал об этом? Да и ты по своей сути нацик, тут уж генетика сработола, печать, так что.. Мне нравится в зоопарк приходить, я и прихожу..Ваши же проблемы -они вашими и остаются. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 30 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 квітня, 2013 Цитата(Дэна @ 30.4.2013, 12:15) На форуме следует высказывать свое мнение, комментировать посты собеседников, но ни в коем случае не оскорблять оппонента за выражение иных взглядов, мнений.. Ты повторяешь, чтобы запомнить? Иначе не тянешь? Стара сталА Капабланка? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 1 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2013 Цитата(Дэна @ 30.4.2013, 12:15) На форуме следует высказывать свое мнение, комментировать посты собеседников, но ни в коем случае не оскорблять оппонента за выражение иных взглядов, мнений..Мы ведь обычные люди. Многое нам внове. Не осуди- судим ,во век не будешь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 1 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2013 Мы ведь обычные люди. Многое нам внове. Не осуди- судим ,во век не будешь.ога . а некоторые озабоченные нацики Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 1 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2013 Мы ведь обычные люди. Многое нам внове. Не осуди- судим ,во век не будешь. 1. ВЫ - ет хто? Ты себе тоже цыберко прикупил? :o 2. Почему же ты тогда всех поголовно судишь, если боишься суда божьево? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 1 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2013 Мы ведь обычные люди. Многое нам внове. Не осуди- судим ,во век не будешь.Так я же и не обращаюсь к обыкновенным людям. Они и сами ведут себя достойно даже в случае, если с мнением оппонента не согласны. Я же о тупых упертых рагулях, у которых даже женщины постоянно матюкаются. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 1 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2013 1. ВЫ - ет хто? Ты себе тоже цыберко прикупил? :o 2. Почему же ты тогда всех поголовно судишь, если боишься суда божьево? ку-ку сена хочешь :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 1 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2013 ку-ку сена хочешь :blink:Там и ЗаУм сено любит. Отсыпь и ему. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 1 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2013 ку-ку сена хочешь :blink: а у тебя много? А кроме сена больше ничего не нажил, эмигрант закаканый..? эх тыыы.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 1 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2013 а у тебя много? А кроме сена больше ничего не нажил, эмигрант закаканый..? эх тыыы....тфы чё поехала, причём здесь нет, С тебя сена достаточно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 1 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2013 тфы чё поехала, причём здесь нет, С тебя сена достаточно. эт у нас ты в отъезде. Я - дома. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 1 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2013 эт у нас ты в отъезде. Я - дома.бля в каком я тебе отъезде . ты это проспись Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 1 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2013 бля в каком я тебе отъезде в вынужденном. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 1 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2013 в вынужденном.помоему это.что то у тебя вынужденное Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 1 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2013 ты это проспись а давай вначале ты? просрись.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 1 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2013 а давай вначале ты? просрись..так я не хочу. а тебе нужно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 1 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2013 так я не хочу. а тебе нужно ну откуда тебе знать, что нужно женщине? И кому интересно, чего ты там хочешь.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 1 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2013 русскі надзвичайно наївні люди, як діти. Їм скажеш дебіл і вони один перед одним біжать доводити, що ти не помилився. пам"ятаєш Юля, скільки разів ми казали Рабіновичу: ні, цей точно не дебіл - і що, кожного разу помилялися. А может точки отчета не правильно вычислили? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 1 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2013 ну откуда тебе знать, что нужно женщине? И кому интересно, чего ты там хочешь..так а чего тогда скрипишь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 1 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2013 Так я же и не обращаюсь к обыкновенным людям. Они и сами ведут себя достойно даже в случае, если с мнением оппонента не согласны. Я же о тупых упертых рагулях, у которых даже женщины постоянно матюкаются.Ну а толку то ...Вы ведь всех упертых презираете. Так это матюкаете несогласных. А вдруг в их числе ,окажутся ваши же дети...или внуки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 1 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2013 А может точки отчета не правильно вычислили?Или вовсе не в состоянии что-нибудь вычислять? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 1 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2013 так я не хочу. а тебе нужно Так всегда, когда не можешь, говоришь, не хочю, Сексуальная недостаточность. Старость. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 1 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2013 Ну а толку то ...Вы ведь всех упертых презираете. Так это матюкаете несогласных. А вдруг в их числе ,окажутся ваши же дети...или внуки. Что Вы, ники видно попутали. Жирафочка или Рабинович не мой ник. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 2 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 травня, 2013 Там и ЗаУм сено любит. Отсыпь и ему. Сено у вас в головах, будете отсыпать, безтолковки совсем порожними останутся. Что не удивительно, у вас уже давно тараканы в головах, празднуют. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.