Орiана Опубліковано 3 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 3 травня, 2013 Я ни от кого, ни от чего не завишу. Стань, делай как я, ни от кого не завись. ++++++++ прийду, коли поборю свого змія........... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 3 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 травня, 2013 Я ни от кого, ни от чего не завишу. Стань, делай как я, ни от кого не завись. это только мечта Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 3 травня, 2013 это только мечта а, все пофік! пам"ятаєш, як я сюди прийшла? все повертається на круги свої.......я вчора зовсім випадково знайшла оригінал пісні, яку виконував Скрябін *http://youtu.be/uEBF266vYjw доля.......... ___________________ щоб було байдуже з ким розмовляти - з поліном чи з людиною - бути вільним. дякую. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 3 травня, 2013 *http://youtu.be/2tyjlx_yQNs Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 3 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 травня, 2013 а, все пофік!эх...мне бы твои заботы......Идет к подвалам,- В замок врезаются ключи, И вынимаются харчи; И с тягой ладится в печи, И с поддувалом. А у меня - сплошные передряги: То в огороде недород, то скот падет, То печь чадит от нехорошей тяги, А то щеку на сторону ведет... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 3 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 травня, 2013 а, все пофік!Мадам Ориана,рано из защемленного пальца раздувать мировой пожар революции... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 3 травня, 2013 Мадам Ориана, рано из защемленного пальца раздувать мировой пожар революции... А що ти маєш проти революції? По суті - це швидка зміна. Ти не хочеш, щоб я швидко змінилася - з нудної і емоційної - в легку і байдужу (гумову ляльку)? баба з воза...зате як буду шпарити відповіді всяким там совкам - нічого ж заважати не буде - ні погода, ні циклічний настрій, ні навіть прищемлений палець. Благодать, як для форумних баталій. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 3 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 травня, 2013 А що ти маєш проти революції? По суті - це швидка зміна. Ти не хочеш, щоб я швидко змінилася - з нудної і емоційної - в легку і байдужу (гумову ляльку)? баба з воза...зате як буду шпарити відповіді всяким там совкам - нічого ж заважати не буде - ні погода, ні циклічний настрій, ні навіть прищемлений палець. Благодать, як для форумних баталій. Що там в тебе з пальцем? :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 3 травня, 2013 Що там в тебе з пальцем? :blink: Прищемила вікном, склопакетним. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 3 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 травня, 2013 Прищемила вікном, склопакетним.Співчуваю. За тиждень минеться. Терпи, ти ж жінка. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 3 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 травня, 2013 Співчуваю. За тиждень минеться. Терпи, ти ж жінка. Чолов1ком станеш. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 3 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 травня, 2013 Чолов1ком станеш. :lol:Дарма смієшся. Моя дружина народила чотирьох дітей. Я був присутній на 3-х родах. Я дивуюсь, як після таких мук, жінка хоче ще дітей після першого... :blink: P.S. Зразу відсічу всілякі дурнуваті приколи на цю тему: всі діти сплановані за взаємною згодою Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 3 травня, 2013 Співчуваю. За тиждень минеться. Терпи, ти ж жінка. дякую минеться, але не так скоро - найобідніше, що це все на самі свята - будуть мої домочадці без моїх смачних тортиків - це єдине з чим мені ніхто не допоможе. __________________ До речі, якщо ти маєш претензії до цього нео-олігарха напиши ось тут - мож адмін загляне колись і почистить його теми. http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=191535 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 3 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 травня, 2013 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 4 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 травня, 2013 Наконец, выставили свою фотографию, ну и (красавица) :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 4 травня, 2013 Наконец, выставили свою фотографию, ну и (красавица) :lol: Будь-ласка, прочитай правила теми і відкорегуй свій пост відносно тих правил. Дякую. _______________ Если друг оказался вдруг И не друг, и не враг, а - так, Если сразу не разберешь, Плох он или хорош,- Парня в горы тяни - рискни! Не бросай одного его, Пусть он в связке в одной с тобой - Там поймешь, кто такой. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 4 травня, 2013 гра Знайди другого кота *http://proxy10.media.online.ua/photo/r2-17df118bef/958324_0.jpg Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 4 травня, 2013 Вчора до ночі з дочкою малювали писанки. Вийшли трохи кривенькі, з непривички, плюс у мене був замотаний палець. Але тут більше важить дійство, як традиція, ніж чіткість ліній. Потім викладу фото, щоб зацінили ))) Поки всім привіт, наразі спілкуватися нема часу. Зі святами ще привітаю. Мож навіть викладу фото-слайди Великодня у Львові Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 4 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 травня, 2013 Поки всім привіт, наразі спілкуватися нема часу.отвечу тебе здесь. Я подумала. Недолго. Нет, Наташа. Я слишком много жизни и души сюда вбросила, чтоб еще эксперименты проводить, когда кран свищет. Поступайте как знаете. Молчите, бегите. Я уйду последней. И один в поле - воин. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 4 травня, 2013 отвечу тебе здесь. Я подумала. Недолго. Нет, Наташа. Я слишком много жизни и души сюда вбросила, чтоб еще эксперименты проводить, когда кран свищет. Поступайте как знаете. Молчите, бегите. Я уйду последней. И один в поле - воин. Інколи піти - найбільша мужність - і ти це прекрасно знаєш. А я хотіла використати тимчасові житейські нюанси, які виникли, на користь справі. Так що подумай ще раз. Врахуй всі за і всі мінуси, порадься з деким. _________________ Мої писаночки *http://proxy10.media.online.ua/photo/r2-cfdbeaed92/958349_0.jpg Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 4 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 травня, 2013 Інколи піти - найбільша мужність - і ти це прекрасно знаєш. А я хотіла використати тимчасові житейські нюанси, які виникли, на користь справі. Так що подумай ще раз. Врахуй всі за і всі мінуси, порадься з деким. _________________ Мої писаночки *http://proxy10.media.online.ua/photo/r2-cfdbeaed92/958349_0.jpg очень красивые! Умница. ___________________________________ Я ему уже написала. Жду ответ вечером. _____________________________________ Мне не трудно опустить этого бота, но материала почти нет. Вот для чего б твои мозги понадобились. А остальное - дело техники. Время у меня есть. Найди грибное место- дальше я сама справлюсь. Только не УП Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 4 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 травня, 2013 Наконец, выставили свою фотографию, ну и (красавица) :lol:Ты имеешь в виду автора темы? Ну, она не красавица, но на данной фотографии изображена достоверно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 4 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 травня, 2013 Ты имеешь в виду автора темы каккова хера ты сюда влезла, малохольная? Тебя уже кто только под сраку не гнал, а оно лизе и лизе во все шпорыны. Пшла вон, тыщу раз тебе говорили. Или тебе на каждый твой пост выдавать кучу твоих определений в виде отборных русских матов.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ruslanp1 Опубліковано 4 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 травня, 2013 каккова хера ты сюда влезла, малохольная? Тебя уже кто только под сраку не гнал, а оно лизе и лизе во все шпорыны. Пшла вон, тыщу раз тебе говорили. Или тебе на каждый твой пост выдавать кучу твоих определений в виде отборных русских матов.. :angry: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ruslanp1 Опубліковано 4 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 травня, 2013 Прищемила вікном, склопакетним. :o это сутьбачто же дальше будет? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 4 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 травня, 2013 каккова хера ты сюда влезла, малохольная? Тебя уже кто только под сраку не гнал, а оно лизе и лизе во все шпорыны. Пшла вон, тыщу раз тебе говорили. Или тебе на каждый твой пост выдавать кучу твоих определений в виде отборных русских матов.. Вот лицо "запрошенных"! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 4 травня, 2013 :o это сутьба что же дальше будет? Нехай тебе не пече моя доля. Переживай за тим, що буде з тобою. Ось ти вже ходиш хвостиком за комуняцькою шісткою і наганяєш на людину, в якої нещодавно був запрошеним гостем і яка досі тебе милує. У моєму оточенні нормальних людей це називається щонайменше непорядністю, що тягне на моральну нечистоплотність. І це, слейве, не прищемлений палець, про який я за місяць забуду - це тавро на все життя: хто зрадив раз, той зрадить і другий раз. Амінь!!! З.І. ти прийшов сюди в парі з людиною, яка тут у статусі non grata - тому ти також зачислений туди ж. забирайся! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 4 травня, 2013 Оскільки я знала, що свині рано чи пізно полізуть непрошеними за стіл - відразу чесно попередила: на цій темі буду вимагати від тих, хто хоче спілкуватися тут - ігнорувати їх. "Я — закон лише для моїх, а не закон для всіх. Найкраще належить моїм і мені; і якщо не дають нам його, ми самі його беремо: кращу їжу, найчистіше небо, найпотужніші думки, найпрекрасніших жінок!" Амінь! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ruslanp1 Опубліковано 4 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 травня, 2013 Найкраще належить моїм і мені;отбирать будешь? или сама сделаешь? :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 4 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 травня, 2013 Оскільки я знала, що свині рано чи пізно полізуть непрошеними за стіл - відразу чесно попередила: на цій темі буду вимагати від тих, хто хоче спілкуватися тут - ігнорувати їх. "Я — закон лише для моїх, а не закон для всіх. Найкраще належить моїм і мені; і якщо не дають нам його, ми самі його беремо: кращу їжу, найчистіше небо, найпотужніші думки, найпрекрасніших жінок!" Амінь! А рагули давно стали лучшими женщинами в Европе? :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.