Перейти до змісту
Український політичний форум

Тільки запрошені....

Орiана

Рекомендовані повідомлення

Не ми, а ти.

тому ознайомся з топік темою http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=184219

и что ? сюда реально ходят только приглашённые?
Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 1,5 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

Знаю и верю

Нас мотает от края до края,

По краям расположены двери,

На последней написано: "Знаю",

А на первой написано: "Верю".

И, одной головой обладая,

Никогда не войдешь в обе двери:

Если веришь - то веришь, не зная,

Если знаешь - то знаешь, не веря.

И свое формируя сознанье,

С каждым днем, от момента рожденья,

Мы бредем по дороге познанья,

А с познаньем приходит сомненье.

И загадка останется вечной,

Не помогут ученые лбы :

Если знаем - безумно слабы,

Если верим - сильны бесконечно!

+5
Посилання на коментар

и что ? сюда реально ходят только приглашённые?

да!

і якщо навіть в якийсь момент сюди заявляться персони non grata, я завжди можу застосувати правило Заратустра, про що я чесно попередила в топіку.

Посилання на коментар

+5

Напевне, ставлячи плюсик, ти незадумувався над тим, як легко вбити віру....

тому вірити потрібно тільки в те, що тебе ніколи не розчарує - тобто в Бога, але ніколи людям. Про людей краще знати.

Посилання на коментар

Напевне, ставлячи плюсик, ти незадумувався над тим, як легко вбити віру....

тому вірити потрібно тільки в те, що тебе ніколи не розчарує - тобто в Бога, але ніколи людям. Про людей краще знати.

Пять плюсик1в. зв1дки знаэш, над чим задумувався, чи не задумувався, можеш т1льки догадуватися. В1руюч1 1ще називаються фанатиками. Я в1дношуся з повагою 1 до в1руючих 1 нев1руючих.
Посилання на коментар

Пять плюсик1в. зв1дки знаэш, над чим задумувався, чи не задумувався, можеш т1льки догадуватися. В1руюч1 1ще називаються фанатиками. Я в1дношуся з повагою 1 до в1руючих 1 нев1руючих.

Фанатизм і віра - речі несумісні. Це навіть не дві сторони однієї медалі.

Посилання на коментар

Фанатизм і віра - речі несумісні. Це навіть не дві сторони однієї медалі.

это преданность верованию, идее до смерти[1], также: (лат. fanatismus — от fanaticus «фанатик» — от fanum «храм»[2]) — слепое, безоговорочное следование убеждениям, особенно в области религиозно-философской.
Посилання на коментар

это преданность верованию, идее до смерти[1], также: (лат. fanatismus — от fanaticus «фанатик» — от fanum «храм»[2]) — слепое, безоговорочное следование убеждениям, особенно в области религиозно-философской.

бать, ты не рачидло, случаем? Такаая преданностьб .. я молчу
Посилання на коментар

это преданность верованию, идее до смерти

Що за фігню ти тут написав?!

слепое, безоговорочное следование убеждениям - це релігія, а не віра. Коли релігія сліпа, тобто, без віри - получаються фанатики.

Хто вірить фанатиком апріорі стати не може, бо віра - це не слідувати переконанням, а слідувати Заповідям Божим - що означає духовно перероджуватися.

Посилання на коментар

Що за фігню ти тут написав?!

слепое, безоговорочное следование убеждениям - це релігія, а не віра. Коли релігія сліпа, тобто, без віри - получаються фанатики.

Хто вірить фанатиком апріорі стати не може, бо віра - це не слідувати переконанням, а слідувати Заповідям Божим - що означає духовно перероджуватися.

Це визначення 1з в1ки, ось з нею 1 посперечайся.
Посилання на коментар

Це визначення 1з в1ки, ось з нею 1 посперечайся.

Мені нема в чому сперечатися з Вікі, бо там дано лише визначення слова фанатизм, яке ти застосував не правильно - тому я сперечаюся з тобою. Хоча, це дурна затія - зважаючи на те, що ти впертий віслюк і ніколи не визнаєш що помилився.

Є такий дитячий віршик, я його читала дітям: хоч великі має вуха, та матусі він не слуха, скоро залишиться без вух, цей упертий віслюк - ПРО ТЕБЕ.

Посилання на коментар

Мені нема в чому сперечатися з Вікі, бо там дано лише визначення слова фанатизм, яке ти застосував не правильно - тому я сперечаюся з тобою. Хоча, це дурна затія - зважаючи на те, що ти впертий віслюк і ніколи не визнаєш що помилився.

Є такий дитячий віршик, я його читала дітям: хоч великі має вуха, та матусі він не слуха, скоро залишиться без вух, цей упертий віслюк - ПРО ТЕБЕ.

ма́ти до́вгі ву́ха, жарт. Уміти дізнаватися, довідуватися про що-небудь маловідоме, приховуване, таємне і т. ін. :lol: А, не упертий.
Посилання на коментар

...безкінечно довго можна дивитися на три речі: як горить вогонь, як тече вода і........а там суцільна фантазія... напишу свою версію....ах, що там соромитися...і на цю тему...

Насправді, безкінечно довго можна дивитись на чотири видовища

1. як горить вогонь

2. як тече вода

3. на зоряне небо

4. ну і звичайно, як хтось працює

питання відвідувачам форуму. Коли ви востаннє дивились на зоряне небо?

Хтось з мудрих сказав: "У нас є шанс, поки ми піднімаємо голову і дивимось в зоряне небо"

Посилання на коментар

питання відвідувачам форуму. Коли ви востаннє дивились на зоряне небо?

Хтось з мудрих сказав: "У нас є шанс, поки ми піднімаємо голову і дивимось в зоряне небо"

у мене з 14-ти років близорукість - так що дивися не дивися, і так нічого не видно.

хоча - це не мій коник. я люблю зелень, особливо теперішню - ранню і поле з мати-мачухи - на це я б дивилася вічно

Посилання на коментар

Вітя,у мене зламався ноут, а за компом сидіти незручно- і нема часу - відкладемо розмову до кращих часів - добре?

Добраніч.

Посилання на коментар

Вітя,у мене зламався ноут, а за компом сидіти незручно- і нема часу - відкладемо розмову до кращих часів - добре?

Добраніч.

ОК.

Добранич...

Посилання на коментар

А-аааааа.............

як в мене болить пальчи-ииииик..................

_Піпєц!!!!

Вітя, вночі спати не буду - приходи, поговоримо.

Посилання на коментар

у мене з 14-ти років близорукість - так що дивися не дивися, і так нічого не видно.

Я теж ношу окуляри. І теж ніхолери не бачив, але тягнуло

Нещодавно придбав собі телескопчик. Не дорогий, для домашнього застосування, китайський. На окулярі накрутив потрібні диоптрії і майже всі безхмарні ночі просиджую на балконі. :)

Там реально є на що подивитись.

Посилання на коментар

Я теж ношу окуляри. І теж ніхолери не бачив, але тягнуло

Нещодавно придбав собі телескопчик. Не дорогий, для домашнього застосування, китайський. На окулярі накрутив потрібні диоптрії і майже всі безхмарні ночі просиджую на балконі. :)

Там реально є на що подивитись.

Головне. щоб по в1кнах багатоповерх1вок не заглаядував, бо сон спок1йний пропаде 1 вдень 1 вн1ч. :lol:
Посилання на коментар

А-аааааа.............

_Піпєц!!!!

Випий дв1 таблетки анальг1ну на н1ч, перед сном, поможе. Сп1вчуваю.
Посилання на коментар

Головне. щоб по в1кнах багатоповерх1вок не заглаядував, бо сон спок1йний пропаде 1 вдень 1 вн1ч. :lol:

Мона подумати в вікнах багатопорхівок мона побачити щось надзвичайне... <_<
Посилання на коментар

А-аааааа.............

_Піпєц!!!!

А що там в тебе з пальцем сталось?
Посилання на коментар

Мона подумати в вікнах багатопорхівок мона побачити щось надзвичайне... <_<

Ну. може 1 ненадзвичайне, але може за1нтригувати, ти ще так не пробував. :lol:
Посилання на коментар

А-аааааа.............

_Піпєц!!!!

Мадам Ориана,

я не сержусь на Вас за то, что Вы не пришли поговорить о теории заблуждений вчера вночи, так как у Вас кровоподтек в области ногтя должен был погрузить весь мир в темные тона.

Выздоравливайте путем блокирования болевых рецепторов анальгином и другими обезболивающими, рассасываете кровоподтек легким массированием и следите, чтобы застой крови не стал рассадником инфекции, применив на всякий случай любой антибиотик то ли внутрь, то ли местно....

Посилання на коментар

Мадам Ориана,

я не сержусь на Вас за то, что Вы не пришли поговорить о теории заблуждений вчера вночи, так как у Вас кровоподтек в области ногтя должен был погрузить весь мир в темные тона.

Выздоравливайте путем блокирования болевых рецепторов анальгином и другими обезболивающими, рассасываете кровоподтек легким массированием и следите, чтобы застой крови не стал рассадником инфекции, применив на всякий случай любой антибиотик то ли внутрь, то ли местно....

А про застій крові треба було скоріше попередити - я вчора від нього чуть не окачурилася - темп. до 39-ти підскочила.

Слава мазі Вишневського!!! - вона врятувала мені життя (трохи перебільшую в сенсі небезпеки життю, але не в лікувальних властивостях мазюки)

З.І. Ти що роботу в суд.мед. експертизі знайшов - звідки такий канцелярський стиль? :o

Посилання на коментар

А про застій крові треба було скоріше попередити - я вчора від нього чуть не окачурилася - темп. до 39-ти підскочила.

Слава мазі Вишневського!!! - вона врятувала мені життя (трохи перебільшую в сенсі небезпеки життю, але не в лікувальних властивостях мазюки)

Мадам Ориана,

если Вам мазь Вышневского рятуе життя - то не морочте мне голову, как говорят в Одессе.....

Посилання на коментар

Мадам Ориана,

если Вам мазь Вышневского рятуе життя - то не морочте мне голову, как говорят в Одессе.....

що ж ви всі так від мене відмахуєтеся :(

зовсім не хотіла нікому морочити голову - просто все пізнається в порівнянні

вибач

Посилання на коментар

що ж ви всі так від мене відмахуєтеся :(

зовсім не хотіла нікому морочити голову - просто все пізнається в порівнянні

вибач

Ну, раз с юмором напряг, значит, еще болит....

Спорю на бутылку, все пройдет через пять дней...

Посилання на коментар

Ну, раз с юмором напряг, значит, еще болит....

Спорю на бутылку, все пройдет через пять дней...

Ні, вже не болить - перестало, як і писали в неті, на третій. Але в такі моменти люди робляться дуже вразливими емоційно - і болить не тільки тіло, а й розчарування в людях.

Мені заборонили мити посуд - тому я не можу перевести все своє емоційне у філософське русло - ось і нуджу світом. Не зважай, ТЕБЕ це не стосується.

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Гість
Ця тема закрита для нових відповідей.

• Створити...