Орiана Опубліковано 14 листопада, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2014 Ната, может выпусти этого придурошного свистопляса? типа досрочно с испытательным сроком? Мается бедный с завязанным ртом.. Может научится язык придерживать? А то поругаться не с кем толком.. ти така помпезна - як тобі відмовиш :rolleyes: випускай Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 14 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2014 ага, ну вроде получилось. Посыпались как град Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 листопада, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2014 ага, ну вроде получилось. Посыпались как град ОЛЕ-ОЛЕ-ОЛЕ я - умнічка :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 14 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2014 ОЛЕ-ОЛЕ-ОЛЕ я - умнічка :rolleyes: никто не спорит. Всё. пойду разбирать завалы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 листопада, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2014 никто не спорит. Всё. пойду разбирать завалы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 14 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2014 не могу включать ссылки! Сразу летит плагин, и по новой без конца перезагружать замахалась. Фуух.. ну и дали мне работку! Поуничтожала порядка 700 писем! Думала чокнусь, столько хлама навалили. От люди работают в интернете! И не лень же всякую парашу писать! Нужного письма не оказалось, зато спама - как у шарика блох. Одно письмо развеселило... Ясновидящая , спирит и медиум РОНАЛЬДА ! О как! пишет - я вам вышлю (не мне), предсказание, ну там дальше данные всякие. и ответьте кратко на один вопрос.. "Какая главная проблема в Вашей жизни?".. Я решила прикольнуться, и от его имени ответила так "Главная проблема моей жизни заключается в том, что её нет". Теперь жду ответ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 14 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2014 ПС вижу, ты сёдня - давооооольна....)))) да? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 листопада, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2014 ПС вижу, ты сёдня - давооооольна....)))) да? ні риба ж вислизнула Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 листопада, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2014 "Главная проблема моей жизни заключается в том, что её нет". Теперь жду ответ. чого нема - проблеми чи життя? :o Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 14 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2014 чого нема - проблеми чи життя? :o а от пусть медиум и думает!))) подержи болгарина, сбегаю чаю выпью.. (так жрать хочется (( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 листопада, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 листопада, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 листопада, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2014 спати... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 листопада, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 15 листопада, 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 15 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 15 листопада, 2014 я написала тебе.. ! Сумбурно правда. Зато от души. Думаю - поймешь. Надеюсь - поверишь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 грудня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 29 грудня, 2015 прикол, гугл поздоровляє з ДН :rolleyes: http://proxy12.media.online.ua/photo/r3-34c9fe42ef/1167672_640.jpg Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.