Орiана Опубліковано 11 жовтня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 11 жовтня, 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 жовтня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 11 жовтня, 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Kote Sh Опубліковано 24 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 24 жовтня, 2014 ...мы теперь об этом знаем всё... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 жовтня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 24 жовтня, 2014 ...мы теперь об этом знаем всё... ну да... ....."и крепость не та" "и вина слишком просты"........ можна і на смітник ні, це не моє не розумію я цього Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Kote Sh Опубліковано 24 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 24 жовтня, 2014 Думаеш я розумiю? Я вже сама нiчого не розумiю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 жовтня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 24 жовтня, 2014 Думаеш я розумiю? Я вже сама нiчого не розумiю. вибач, я не зі зла... просто, пісня в контексті з віршами вище - здалася мені трохи...грубою, чи що... але ти не зважай на мене...я також мало що розумію Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Kote Sh Опубліковано 24 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 24 жовтня, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=XLKDVqSw0V0 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 жовтня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Kote Sh Опубліковано 25 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2014 scio me nihil scire или scio me nescire Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 жовтня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2014 scio me nihil scire или scio me nescire переведите, пожалуйста :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 25 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2014 переведите, пожалуйста :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Тахорг Опубліковано 25 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2014 scio me nihil scire или scio me nescireВсё знать не возможно, да и не нужно. Незримо я всегда с тобой. Обнял. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 25 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 жовтня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2014 Будь благодарен проблемам, они показывают тебе, чего ты стоишь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 жовтня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Kote Sh Опубліковано 26 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 26 жовтня, 2014 Панимайу шо нада бы Вивальди. Для *остроты мамента*. Но послушаем Любу Успенскую. Криминальное прошлое знаете ли. Шо - Вы в обмороке? Бываит. Проходит. http://www.youtube.com/watch?v=kIX4e_AD1vg Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Kote Sh Опубліковано 26 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 26 жовтня, 2014 ужаскакой. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 жовтня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 26 жовтня, 2014 ужаскакой. согласна Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 жовтня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 26 жовтня, 2014 Всё знать не возможно, да и не нужно. Незримо я всегда с тобой. Обнял. засуньТЕ свое "незримое" подальше оно не светит и не греет - а значит никому не нужно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Тахорг Опубліковано 26 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 26 жовтня, 2014 Криминальное прошлое знаете ли. Шо - Вы в обмороке? Бываит. Проходит. А почему как сразу, так в обмороке?Криминальным прошлым разве можно кого-нибудь сейчас удивить, тем более в Украине? Сомневаюсь... У меня кстати, тоже было весьма бурное криминальное прошлое. Левый меняла в киевском метро, кинул меня однажды возле обменного пункта, на 100 зелёных. За что я ему впоследствии был безмерно благодарен, поскольку через год попал в похожую ситуацию в румынской Орадее, и мог залететь на гораздо большую сумму. Доброе утро, что ли, или не очень? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Kote Sh Опубліковано 26 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 26 жовтня, 2014 Доброе утро, что ли, или не очень?Да почему не очень? Хотела свою фоту на аву поставить. Наташа поможет. Всё по кругу мсье Тахорг. Опять найду *кошелёк с ушками*. Но вы не переживайте. Я привыкла. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 жовтня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 26 жовтня, 2014 а я отпрыск рабских предков - простолюдинка Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Kote Sh Опубліковано 26 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 26 жовтня, 2014 Сама такайа. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Тахорг Опубліковано 26 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 26 жовтня, 2014 засуньТЕ свое "незримое" подальше оно не светит и не греет - а значит никому не нужно Довольно-таки безапелляционно и грубо. Ориана, ведь это же не политика, почему вы решиличто это тоже нуждается в вашем модерировании. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Тахорг Опубліковано 26 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 26 жовтня, 2014 Всё по кругу мсье Тахорг. Опять найду *кошелёк с ушками*. Но вы не переживайте. Хорошо. Не буду. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Kote Sh Опубліковано 26 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 26 жовтня, 2014 Довольно-таки безапелляционно и грубо. Ориана, ведь это же не политика, почему вы решили что это тоже нуждается в вашем модерировании. Вав. Шо делаецца. Похоже опять в вас влюблюсь. Та жалко ж. Хороший вы дядечка. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 26 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 26 жовтня, 2014 простолюдинка, у тебя слишком буйная фантазия Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Kote Sh Опубліковано 26 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 26 жовтня, 2014 у тебя слишком буйная фантазияЭх. Марк. Графинь ноне дифицит. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Kote Sh Опубліковано 26 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 26 жовтня, 2014 Йолы - да что ж такое? Не получается авватар. Загрузить - нажимаю - нахожу - и ничего. *Видно не судьба*(пашти це) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 26 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 26 жовтня, 2014 Эх. Марк. Графинь ноне дифицит.это провокация. против меня лично.и она тебе удалась. как порядочный я обязан ответить, что я и делаю... а как честный - должен сказать правду..., но рука не поднимается такое озвучивать... Выткался над озером алый свет зари, А в бору со стонами плачут глухари........ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.