Васильевич Опубліковано 23 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 жовтня, 2013 Пішла спати, Васіч. Добраніч. Спи красавица. Да, только не так как в сказке "Спящая красавица" В ранних сказках она спала и проспала своё изнасилование , беременность. Проснулась от того что младенец не найдя грудь начал сосать палец у неё и высосал волшебную занозу. Проснулась уже мамой. Весело! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 23 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 жовтня, 2013 . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 жовтня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 24 жовтня, 2013 . ну, ну, що там у тебе получилося? :lol: я за рік вдвічі виросла в ціні - розпуста... :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 жовтня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 24 жовтня, 2013 …ця раптова травнева злива - cтало небу землі мало… «…я люблю тебе…особливо…»- ти йому під дощем сказала… ...він тобі дарував крила, упівнеба кричав птахом: «...я люблю тебе!…Особлива!...» і літав, і не знав страху... …як ішла, то прощалась:«милий, не питай, не шукай міри… я люблю тебе особливо…» ну а він не питав - вірив… ...тільки раптом усвіт зникла... думав він: "...просто з серцем вирву..." ...але місяць... ніч... "особливо..." вже не небо - душа - прірва... ************************ ...і прийшла самота злостива... їй сказав він: «…проходь гостем... я любив її... особливо… а тепер от живу... просто." Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 жовтня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2013 Для Юлі Что плохого в том, что вы смеетесь без причины? Зачем нужна причина, чтобы смеяться? Причина нужна, чтобы быть несчастным; чтобы быть счастливым, причина не нужна. И не дайте ни кому испортить ваше замечательное настроение! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 25 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2013 ты страшный человек Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 жовтня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2013 ты страшный человек Козерог 26 октября Можете смело слать на фиг тех, в ком почувствуете вражду. Дерзайте. Я разрешил (а) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 жовтня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2013 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 жовтня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2013 Коли нема що сказати... .http://youtu.be/XaQSS93sALc Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 жовтня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 29 жовтня, 2013 ***.http://youtu.be/qdRH1zRAVlg *** Я могу тебя очень ждать, Долго-долго и верно-верно, И ночами могу не спать Год, и два, и всю жизнь, наверно! Пусть листочки календаря Облетят, как листва у сада, Только знать бы, что все не зря, Что тебе это вправду надо! Я могу за тобой идти По чащобам и перелазам, По пескам, без дорог почти, По горам, по любому пути, Где и черт не бывал ни разу! Все пройду, никого не коря, Одолею любые тревоги, Только знать бы, что все не зря, Что потом не предашь в дороге. Я могу для тебя отдать Все, что есть у меня и будет. Я могу за тебя принять Горечь злейших на свете судеб. Буду счастьем считать, даря Целый мир тебе ежечасно. Только знать бы, что все не зря, Что люблю тебя не напрасно! (Асадов Э.) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 жовтня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 29 жовтня, 2013 Найгарніша зачіска виходить тоді, коли ти зранку заколюєш волосся, щоб воно не заважало тобі, коли ти чистиш зуби. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 жовтня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 29 жовтня, 2013 ты страшный человек .http://youtu.be/bNJc_H6SaAM Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 жовтня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2013 .http://youtu.be/EnAD_KULFBo Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 жовтня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2013 На своём пути ты встретишь 3 категории людей: тех, кто поменяет твою жизнь; тех, кто попытается её сломать и тех, кто станет твоей жизнью... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 жовтня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2013 Узнав, что ее бывший женится на молоденькой и красивой соседке, она жестоко отомстила ему - вышла замуж за папу этой красавицы и стала его тещей! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 жовтня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2013 Девочки, а знаете как заставить мужа быстро вернуться с гулянки? Пишем ему смс: "Бери вино и приезжай, моего до утра не будет!" И после этого сразу выключаем телефон Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 листопада, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2013 он был уставший, а она целительница.... .http://youtu.be/t9TArT92-nE Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 листопада, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2013 .http://youtu.be/eFoYb-m9vRo Улетели листья с тополей -Повторилась в мире неизбежность... ........... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 листопада, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2013 Козерог 2 ноября Вы просто должны быть вместе. Без всяких объяснений или причин. Просто должны. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 листопада, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 3 листопада, 2013 Две души, соприкоснувшись На какое-то мгновенье, Вдруг почуяли, как нужно Это соприкосновенье Им, до сей поры далёким, Им, разбросанным по свету, Безнадёжно одиноким В бесконечном мире этом, Им, о близости мечтавшим, Но потерянным в пространстве, Им, давно уже уставшим От земных и звёздных странствий, Разным, но необычайно Друг на друга так похожим, Оказавшимся случайно В двух столкнувшихся прохожих..... И тогда во время встречи, Прикоснувшись на мгновенье, Две души познали вечность В этом соприкосновеньи .http://youtu.be/xSLMz6Ljv8g Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 листопада, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 4 листопада, 2013 ...а ніжність ще жива, хоча душа - безсила... і серце - через раз, і сонце - через день... ...а ніжність ще жива... лише затерпли крила, та очі їсть туман відспіваних пісень... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 листопада, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 9 листопада, 2013 .http://youtu.be/xhRtBguEJ-Q Только б тонко касаться руки И волос твоих Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 листопада, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 9 листопада, 2013 Мелодії білої ночі (La creatura bella bianco vestita) .http://youtu.be/6soMKUPVARk Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 листопада, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 13 листопада, 2013 ... «А знаешь: я ведь плюнула давно на жизнь свою... И вдруг так огорошить! Мужчина в юбке. Ломовая лошадь. И вдруг — я снова женщина... Смешно?» Быть благодарным — это мой был долг. Ища защиту в беззащитном теле, зарылся я, зафлаженный, как волк, в доверчивый сугроб ее постели. Но, как волчонок загнанный, одна, она в слезах мне щеки обшептала. и то, что благодарна мне она, меня стыдом студеным обжигало. Мне б окружить ее блокадой рифм, теряться, то бледнея, то краснея, но женщина! меня! благодарит! за то, что я! мужчина! нежен с нею! Как получиться в мире так могло? Забыв про смысл ее первопричинный, мы женщину сместили. Мы ее унизили до равенства с мужчиной. Какой занятный общества этап, коварно подготовленный веками: мужчины стали чем-то вроде баб, а женщины — почти что мужиками. О, господи, как сгиб ее плеча мне вмялся в пальцы голодно и голо и как глаза неведомого пола преображались в женские, крича! Потом их сумрак полузаволок. Они мерцали тихими свечами... Как мало надо женщине — мой Бог!— чтобы ее за женщину считали. Евгений Евтушенко Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 листопада, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 13 листопада, 2013 Ты со мной - и каждый миг мне дорог. Может, впереди у нас года, но придет разлука, за которой не бывает встречи никогда. Только звезды в чей-то час свиданья будут так же лить свой тихий свет. Где тогда в холодном мирозданье, милый друг, я отыщу твой след? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 листопада, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 13 листопада, 2013 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 листопада, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 13 листопада, 2013 Встречаются, чтоб расставаться, Влюбляются, чтоб разлюбить. Мне хочется расхохотаться И разрыдаться, и не жить! Клянутся, чтоб нарушить клятвы, Мечтают, чтоб клянуть мечты... О, горе тем, кому понятны Все наслаждения тщеты. В деревне хочется столицы... В столице хочется души... И всюду человечьи лица Бесчеловеческой души... Как часто красота уродна И есть в уродстве красота... Как часто низость благородна И злы невинные уста. Так как же не расхохотаться, Не разрыдаться, как же жить, Когда возможно расставаться, Когда возможно разлюбить? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 листопада, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 15 листопада, 2013 В какой-то миг ты сделался чужим...вот так невероятно просто... Моей душе так хочется весны, а ты в нее приносишь только осень... В какой-то миг все потеряло смысл. Вот так непреднамеренно и быстро. Ты как-то вдруг спустился с тех вершин, приоритетов моей сложной жизни... В какой-то миг ты стал таким, как есть...и вовсе не героем, идеалом...не тем из многочисленных мужчин, которого отчаянно искала... В какой-то миг я просто поняла, что я с тобой потерянная стала, что не такая я, какой была...и почему-то в этот миг упала... В какой-то миг я приняла ту мысль, что ты не мой-моя ошибка, поэтому ты не увидишь слез, а встретишь безразличную улыбку. В какой-то миг, тебя обняв, я поняла...что все-таки скучала...но ведь не может разъедать тоска, как ржавчина железо и металлы. В какой-то миг тебя до двери проводив, я не задам вопрос: "Когда вернешься?.. И сохранив в душе позыв, не обниму, как прежде-крепко...злостно... В какой-то миг мне безразлично станет все: и то, где был...и с кем опять проснешься... Прости, но просто ты меня убил...Мне хочется весны, а ты приносишь осень... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 листопада, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2013 Ты жил один. Друзей ты не искал И не искал единоверцев. Ты острый нож безжалостно вонзал В открытое для счастья сердце. "Безумный друг! Ты мог бы счастлив быть!.." "Зачем? Средь бурного ненастья Мы все равно, не сможем сохранить Неумирающего счастья! " Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 листопада, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2013 я раніше думала, муза - це істота яка надихає письменника тепер знаю, муза - це істота яка має сакральний звязок з митцем, а він просто бере її життя, думки і переживання і переносить в реальний світ. Інакше, як пояснити, що все так збігається...і навіть в часі. *** - Дівчинко, дівчинко...Чом ти сумна ?… - Завтра зима …знову клята зима… … Стіл у кав'ярні навпроти вікна. Він і Вона, а між ними струна - сутінки втрати і світла печаль - мила Альтистка і сивий Скрипаль… - … дівчинко-дівчинко – зламане деревце, він ще повернеться …він ще повернеться… згине туман, що за вікнами стелиться… Він ще повернеться, він ще повернеться... - ,,, …Кава, півсклянки сухого вина… кельнерка-Осінь… а завтра - Зима, сльози в очах і на шибці - сльота: Він- вже не Той, а Вона – ще не Та… - … дівчинко – дівчинко – ве́рбова гілочко, дощ не назавжди - повернеться літечко: все перебуде, мине, перетерпиться - він ще повернеться, він ще повернеться… -,,, …вечір і дим дорогих цигарок… втомлений чайник, скрипучий замок... «- Час. Ми кав’ярню тепер зачиняємо… Але назавтра ми знову чекаємо вас… і не тільки, та вас зокрема… Завтра - зима… - Ну то й що, що зима!…» - … дівчинко-дівчинко –…зірвана квіточко, випадок ще не причина для відчаю… доки надія у серці хоч теплиться, вір що повернеться … він ще повернеться… Дівчинко-дівчинко…Завтра зима. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.