Гість Venus_slave Опубліковано 25 серпня, 2013 Опубліковано 25 серпня, 2013 Так я Вам просто подсказываю: у нас Жирафа еще более нуждается во внимании. У нее переходный период. Вдруг Вы и ей уделите внимание..Не хотите - не надо. Но если просто общаться, то для этого больше женщин на других ресурсах, "эротических" , например. Зачем здесь мучиться?я спілкуюсь із тим хто мені відповідає ну ось із Вами теж.... А Жирафа мовчить тому і я мовчу.. Ви мене відсилаєте звідси на якісь еротичні сайти... так ніби я ніколи не був на еротичних сайтах чесне слово)))
Орiана Опубліковано 26 серпня, 2013 Автор Опубліковано 26 серпня, 2013 я спілкуюсь із тим хто мені відповідає ну ось із Вами теж.... А Жирафа мовчить тому і я мовчу.. Ви мене відсилаєте звідси на якісь еротичні сайти... так ніби я ніколи не був на еротичних сайтах чесне слово))) Наївняк ти, тому не зрозумів: ти їй сподобався і вона хоче з тобою спілкуватися, але тут соромиться, тому посилає тебе на всякі злачні малинки. І все, припиняй на ЦІЙ темі спілкуватися зі сміттям. Тут я ХАЗЯЙКА, тому ти повинен слухатися МЕНЕ. А то ображуся і не буду з тобою розмовляти.
Орiана Опубліковано 26 серпня, 2013 Автор Опубліковано 26 серпня, 2013 Мое солнце застыло, укатилось на юг... Друг сказал мне: - Не силуй. Ты мне больше не друг. Ты скучаешь невнятно. Ты ложишься так рано. Это все непонятно. Непонятно и странно. Он сказал мне у клена: - Мы с тобою, как сводня. Я без друга, бездомный, замерзаю сегодня. И кругом между нами - остановка рассвета. Нет доверья - цунами! Нет куплетов - допеты... Он сказал мне: - Послушай,время заперло двери. Для меня ты был лучшим. - Только Я не поверил. Я заткнул себе уши. Я зашил себе пальцы. Дружбы мертвые души мне кричали: "Останься!" И долой бы! Скорее! Чтоб не выдали скулы... Стало небо серее. Стали плечи сутулы. Мы простились. Так робко... Он спасал себя в бегстве. Я заткнул душу пробкой и заплакал. Как в детстве... ________ Алена Васильченко.
Орiана Опубліковано 26 серпня, 2013 Автор Опубліковано 26 серпня, 2013 "ВСЕ МИНАЄ..." "Всё проходит..."
GiRaFo.chka Опубліковано 26 серпня, 2013 Опубліковано 26 серпня, 2013 кися у меня работы по горло, но вот решила сумасшедшую идейку тебе подкинуть. Не отвечай. Просто обдумай не спеша и потом ответь в письме или здесь Египет мой чувствую пролетает Думала на октябрь, смотрю - там бордельеро полнейшее. Чрезвычайное положение и папа бунтует против поездки, блин, наверное звезды против А вот хочу встретиться. Как с Катюхой когда-то. Приспичило. Сделала. Вижу цель - не вижу препятствия. Есть у тебя где остановиться? Если нет - у тетушки пару трое суток переночуем. Она очень добрая. А денька два погуляем. Может Евку выцепим на встречу. Фоток наделаем, вот все в аут выпадут!! Ты только на билет найди. А на гулянье я выделю. Хоть пару дней. Полазим по столице, потриндим вволю, решайся, хоть увидим друг дружку, услышим, главное. Не отвечай, просто подумай. Все легко, была б политическая воля, как мой супруг говорит)))
Гість Venus_slave Опубліковано 26 серпня, 2013 Опубліковано 26 серпня, 2013 Не треба на мене ображатись будь-ласка... Я хочу нормального спілкування зі всіма учасниками форуму
Гість Karl Kory Опубліковано 26 серпня, 2013 Опубліковано 26 серпня, 2013 Не треба на мене ображатись будь-ласка... Я хочу нормального спілкування зі всіма учасниками форумуправило номер один - если ты считаешь, что кто-то на тебя обижается - это считаешь только ты.
Гість Venus_slave Опубліковано 26 серпня, 2013 Опубліковано 26 серпня, 2013 правило номер один - если ты считаешь, что кто-то на тебя обижается - это считаешь только ты.я відповідав на репліку "інакше я ображусь" Оріяни
Орiана Опубліковано 26 серпня, 2013 Автор Опубліковано 26 серпня, 2013 Не треба на мене ображатись будь-ласка... Я хочу нормального спілкування зі всіма учасниками форуму ПОГОВОРИ МЕНІ!!!! РАБ!!!! Лічи до десяти................. потім можеш спілкуватися - великодушно - ДОЗВОЛЯЮ
Гість Venus_slave Опубліковано 26 серпня, 2013 Опубліковано 26 серпня, 2013 кхм.. не очікував я такої реакції... будь-ласка не змушуйте мене міняти нік...
Орiана Опубліковано 26 серпня, 2013 Автор Опубліковано 26 серпня, 2013 кхм.. не очікував я такої реакції... будь-ласка не змушуйте мене міняти нік... Та ладно - нехай буде, якщо тобі це потрібно. Сьогодні між 23 і 24 годинами Венера буде пролітати близько біля Землі - виглядай її.
Гість Venus_slave Опубліковано 26 серпня, 2013 Опубліковано 26 серпня, 2013 Та ладно - нехай буде, якщо тобі це потрібно. Сьогодні між 23 і 24 годинами Венера буде пролітати близько біля Землі - виглядай її. Венера мабуть одна з найзагадковіших і непередбачуваних планет... Саме тому у мене такий нік ;)
Гість Karl Kory Опубліковано 26 серпня, 2013 Опубліковано 26 серпня, 2013 Венера мабуть одна з найзагадковіших і непередбачуваних планет... Саме тому у мене такий нік ;) во гневе о-очень тяжела. но не смертельна. есть более страшные планеты.
Гість Venus_slave Опубліковано 26 серпня, 2013 Опубліковано 26 серпня, 2013 во гневе о-очень тяжела. но не смертельна. есть более страшные планеты.наприклад?
Орiана Опубліковано 26 серпня, 2013 Автор Опубліковано 26 серпня, 2013 Марс, да, Корин? Ліліт - тінь місяця.
Гість Venus_slave Опубліковано 26 серпня, 2013 Опубліковано 26 серпня, 2013 Ліліт - тінь місяця.жіночий демон ночі. Вважалося, що вона насилає еротичні сновидіння. Згідно з однією легендою, Ліліт була дружиною Адама до створення Єви. Вона посварилася з Адамом, покинула його і відмовилася повернутися, не зважаючи на веління трьох ангелів
Орiана Опубліковано 26 серпня, 2013 Автор Опубліковано 26 серпня, 2013 а ну их, все они хороши. Не пОняла!? :angry:
Орiана Опубліковано 26 серпня, 2013 Автор Опубліковано 26 серпня, 2013 НА МОРІ Глава сімейства з Васильків сидів сумний і невдоволений: -- Краще б я вдома під оріхом відпочивав, і не дивився на ваші рожі. -- Ша, Вася, ша, ти не один, у тебе сім"я.... А оце останнє - я не поняла..... :o -- Шо ти не поняла?! люди їздять там де кондиціонери і душі а не отут........ - перевів стрілки Вася і пішов в напрямку вуличного "душу".
Гість Venus_slave Опубліковано 26 серпня, 2013 Опубліковано 26 серпня, 2013 на морі воно так... :lol:
Орiана Опубліковано 26 серпня, 2013 Автор Опубліковано 26 серпня, 2013 на морі воно так... :lol: Венеру бачив? Чи прогавив? - біжи, там ще її хвіст димиться. А я - спати хочу. Доброї ночі.
Гість Karl Kory Опубліковано 26 серпня, 2013 Опубліковано 26 серпня, 2013 Не пОняла!? :angry:планеты. от каждой можно ждать любой гадости.
Гість Venus_slave Опубліковано 26 серпня, 2013 Опубліковано 26 серпня, 2013 Венеру бачив? Чи прогавив? - біжи, там ще її хвіст димиться. А я - спати хочу. Доброї ночі. майже прогавив... Добраніч
Дэна Опубліковано 26 серпня, 2013 Опубліковано 26 серпня, 2013 планеты. от каждой можно ждать любой гадости.Вот , например, как от Карлуши. Теперь понятно?
Дэна Опубліковано 26 серпня, 2013 Опубліковано 26 серпня, 2013 Венеру бачив? Чи прогавив? - біжи, там ще її хвіст димиться. А я - спати хочу. Доброї ночі. Свершилось чудо!!! :rolleyes:
GiRaFo.chka Опубліковано 27 серпня, 2013 Опубліковано 27 серпня, 2013 планеты. от каждой можно ждать любой гадости. а ты пробовал ждать не гадостей, а приятных сюрпризов? Кто что ждет - тот то и получает...
Орiана Опубліковано 27 серпня, 2013 Автор Опубліковано 27 серпня, 2013 а ты пробовал ждать не гадостей, а приятных сюрпризов? Кто что ждет - тот то и получает... Супер!!! Я б навіть посилила тезу: словом ПРИТЯГУЄ.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.