Гість Venus_slave Опубліковано 25 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2013 Так я Вам просто подсказываю: у нас Жирафа еще более нуждается во внимании. У нее переходный период. Вдруг Вы и ей уделите внимание..Не хотите - не надо. Но если просто общаться, то для этого больше женщин на других ресурсах, "эротических" , например. Зачем здесь мучиться?я спілкуюсь із тим хто мені відповідає ну ось із Вами теж.... А Жирафа мовчить тому і я мовчу.. Ви мене відсилаєте звідси на якісь еротичні сайти... так ніби я ніколи не був на еротичних сайтах чесне слово))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 серпня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 я спілкуюсь із тим хто мені відповідає ну ось із Вами теж.... А Жирафа мовчить тому і я мовчу.. Ви мене відсилаєте звідси на якісь еротичні сайти... так ніби я ніколи не був на еротичних сайтах чесне слово))) Наївняк ти, тому не зрозумів: ти їй сподобався і вона хоче з тобою спілкуватися, але тут соромиться, тому посилає тебе на всякі злачні малинки. І все, припиняй на ЦІЙ темі спілкуватися зі сміттям. Тут я ХАЗЯЙКА, тому ти повинен слухатися МЕНЕ. А то ображуся і не буду з тобою розмовляти. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 серпня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 Мое солнце застыло, укатилось на юг... Друг сказал мне: - Не силуй. Ты мне больше не друг. Ты скучаешь невнятно. Ты ложишься так рано. Это все непонятно. Непонятно и странно. Он сказал мне у клена: - Мы с тобою, как сводня. Я без друга, бездомный, замерзаю сегодня. И кругом между нами - остановка рассвета. Нет доверья - цунами! Нет куплетов - допеты... Он сказал мне: - Послушай,время заперло двери. Для меня ты был лучшим. - Только Я не поверил. Я заткнул себе уши. Я зашил себе пальцы. Дружбы мертвые души мне кричали: "Останься!" И долой бы! Скорее! Чтоб не выдали скулы... Стало небо серее. Стали плечи сутулы. Мы простились. Так робко... Он спасал себя в бегстве. Я заткнул душу пробкой и заплакал. Как в детстве... ________ Алена Васильченко. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 серпня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 "ВСЕ МИНАЄ..." "Всё проходит..." Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 кися у меня работы по горло, но вот решила сумасшедшую идейку тебе подкинуть. Не отвечай. Просто обдумай не спеша и потом ответь в письме или здесь Египет мой чувствую пролетает Думала на октябрь, смотрю - там бордельеро полнейшее. Чрезвычайное положение и папа бунтует против поездки, блин, наверное звезды против А вот хочу встретиться. Как с Катюхой когда-то. Приспичило. Сделала. Вижу цель - не вижу препятствия. Есть у тебя где остановиться? Если нет - у тетушки пару трое суток переночуем. Она очень добрая. А денька два погуляем. Может Евку выцепим на встречу. Фоток наделаем, вот все в аут выпадут!! Ты только на билет найди. А на гулянье я выделю. Хоть пару дней. Полазим по столице, потриндим вволю, решайся, хоть увидим друг дружку, услышим, главное. Не отвечай, просто подумай. Все легко, была б политическая воля, как мой супруг говорит))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 серпня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 Я подумаю Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Venus_slave Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 Не треба на мене ображатись будь-ласка... Я хочу нормального спілкування зі всіма учасниками форуму Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 Не треба на мене ображатись будь-ласка... Я хочу нормального спілкування зі всіма учасниками форумуправило номер один - если ты считаешь, что кто-то на тебя обижается - это считаешь только ты. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Venus_slave Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 правило номер один - если ты считаешь, что кто-то на тебя обижается - это считаешь только ты.я відповідав на репліку "інакше я ображусь" Оріяни Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 серпня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 Не треба на мене ображатись будь-ласка... Я хочу нормального спілкування зі всіма учасниками форуму ПОГОВОРИ МЕНІ!!!! РАБ!!!! Лічи до десяти................. потім можеш спілкуватися - великодушно - ДОЗВОЛЯЮ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Venus_slave Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 кхм.. не очікував я такої реакції... будь-ласка не змушуйте мене міняти нік... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 серпня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 кхм.. не очікував я такої реакції... будь-ласка не змушуйте мене міняти нік... Та ладно - нехай буде, якщо тобі це потрібно. Сьогодні між 23 і 24 годинами Венера буде пролітати близько біля Землі - виглядай її. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Venus_slave Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 Та ладно - нехай буде, якщо тобі це потрібно. Сьогодні між 23 і 24 годинами Венера буде пролітати близько біля Землі - виглядай її. Венера мабуть одна з найзагадковіших і непередбачуваних планет... Саме тому у мене такий нік ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 Венера мабуть одна з найзагадковіших і непередбачуваних планет... Саме тому у мене такий нік ;) во гневе о-очень тяжела. но не смертельна. есть более страшные планеты. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Venus_slave Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 во гневе о-очень тяжела. но не смертельна. есть более страшные планеты.наприклад? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 Марс, да, Корин? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 серпня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 Марс, да, Корин? Ліліт - тінь місяця. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Venus_slave Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 Ліліт - тінь місяця.жіночий демон ночі. Вважалося, що вона насилає еротичні сновидіння. Згідно з однією легендою, Ліліт була дружиною Адама до створення Єви. Вона посварилася з Адамом, покинула його і відмовилася повернутися, не зважаючи на веління трьох ангелів Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 а ну их, все они хороши. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 серпня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 а ну их, все они хороши. Не пОняла!? :angry: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Venus_slave Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 Венера головна! ;))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 серпня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 НА МОРІ Глава сімейства з Васильків сидів сумний і невдоволений: -- Краще б я вдома під оріхом відпочивав, і не дивився на ваші рожі. -- Ша, Вася, ша, ти не один, у тебе сім"я.... А оце останнє - я не поняла..... :o -- Шо ти не поняла?! люди їздять там де кондиціонери і душі а не отут........ - перевів стрілки Вася і пішов в напрямку вуличного "душу". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Venus_slave Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 на морі воно так... :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 серпня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 на морі воно так... :lol: Венеру бачив? Чи прогавив? - біжи, там ще її хвіст димиться. А я - спати хочу. Доброї ночі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 Не пОняла!? :angry:планеты. от каждой можно ждать любой гадости. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Venus_slave Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 Венеру бачив? Чи прогавив? - біжи, там ще її хвіст димиться. А я - спати хочу. Доброї ночі. майже прогавив... Добраніч Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 планеты. от каждой можно ждать любой гадости.Вот , например, как от Карлуши. Теперь понятно? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 Венеру бачив? Чи прогавив? - біжи, там ще її хвіст димиться. А я - спати хочу. Доброї ночі. Свершилось чудо!!! :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 27 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2013 планеты. от каждой можно ждать любой гадости. а ты пробовал ждать не гадостей, а приятных сюрпризов? Кто что ждет - тот то и получает... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 серпня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2013 а ты пробовал ждать не гадостей, а приятных сюрпризов? Кто что ждет - тот то и получает... Супер!!! Я б навіть посилила тезу: словом ПРИТЯГУЄ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.