Орiана Опубліковано 5 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 5 липня, 2013 Забудеш *http://youtu.be/SVUwFfQ74nA Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 5 липня, 2013 Одинокая ветка сирени *http://www.youtube.com/watch?v=fTq6HziEFJ8 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 5 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 липня, 2013 Коли хтось пише фігню, моя спрагла справедливості душа, матюкається - така я є. Ось і зараз - три брехні на два речення - ну не пі-пі?!!! Вчора навіть при очевидній тупості двох форумних дебілів, я не матюкалася жодного разу, не я послала Карла, а він мене, коли вкрав мої коралі, а свій кларнет перед тим здав у ломбард і, накінець, я люблю ВСЮ Україну безкорисливою любов"ю агапе і її Західну частину всіма іншими видами кохання. Пи-пи - справедливость, пи-пи- бескорыстность,пи-пи-пииии- вся Украина и ее западная часть в том числе. Себя уважать,это не пи-пи о разнообразии видов самоудовлетворения. Это лишь когда нужно- поддержать слабого, где необходимо - попридержать свои амбиции... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 5 липня, 2013 Пи-пи - справедливость, пи-пи- бескорыстность,пи-пи-пииии- вся Украина и ее западная часть в том числе. Себя уважать,это не пи-пи о разнообразии видов самоудовлетворения. Это лишь когда нужно- поддержать слабого, где необходимо - попридержать свои амбиции... пі-пі-піпіпі...пі-пі-піпіпі пі-пі-піпіпі...пі-пі-піпіпі пі-пі-піпіпі...пі-пі-піпіпі пі-пі-піпіпі...пі-пі-піпіпі... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 5 липня, 2013 ***http://youtu.be/NRYud-ji_t8 Tu ne viendras pas ce soir - ти не прийдеш сьогодні ввечері Et mon coeur s’habille de noir - і моє серце одягається в чорне me crie mon désespoir....- мені кричить мій відчай... ...то була нежить? :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 6 липня, 2013 в період суцільного дефіциту, мій тато звідкись приніс кілька дзеркальних кахлів. одну з них я забрала собі і носила в сумочці. коли мене просили дзеркальце, я витягувала цю кахлю, всі ржали, але не відмовлялися, бо як дзеркало, вона була чудовою. потім дівчата спеціально бігали до мене, щоб подивитися у це "дзеркальце"... ...спогад з юності... __________ *http://youtu.be/Xo1C6E7jbPw Да, теперь уносит листья ветер, И с забвеньем умирает боль. Сердце отболело, не заметив, Как его покинула любовь. Да, моя родная, всё, что было, Не смогли с тобой мы сохранить. Но, я знаю, ты меня любила, И тебя мне не дано забыть. А что прошло, увы, прошло! И неба стылое стекло Дрожит у ветра на краю, Где я всё слышу песенку твою. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 6 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2013 пі-пі-піпіпі...пі-пі-піпіпі пі-пі-піпіпі...пі-пі-піпіпі пі-пі-піпіпі...пі-пі-піпіпі пі-пі-піпіпі...пі-пі-піпіпі... Тоесть,вы ничего не можете! Пи-пи. ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 6 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2013 ***http://youtu.be/NRYud-ji_t8 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 6 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2013 *http://youtu.be/Xo1C6E7jbPw Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 6 липня, 2013 Он не обещал лучшие песни свои… Он не обещал тебе весь мир подарить... Он не обещал золото древних богов... Он... Нежность… Острая боль по ночам... *http://youtu.be/mwUTZL7-uSM Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 6 липня, 2013 Тоесть,вы ничего не можете! Пи-пи. ;) Научитесь не замечать людей, которым Вы не нравитесь. Потому, что люди, которым Вы не нравитесь бывают двух типов: это либо глупцы, либо завистники. Глупцы через год Вас полюбят, а завистники сдохнут так и не узнав секрет Вашего превосходства над ними. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 7 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 7 липня, 2013 ..він перестав писати їй листи згубив адреси індекси паролі розвіяв спогади золою серед поля спалив пороми спопелив мости... ...віддав ключі від всіх її замків величних замків і старих донжонів забув мелодії сумних її рінгтонів всіх телефонів стерті номери... ...та випадково під ребром лишив волошкою у полі стерплим липнем ліщини листям лагідністю літа відлунням мушлі сполохами злив... ...тепло її цілованих колін... ...її долонь полон... ...сльози полин. Забудеш? *http://youtu.be/SVUwFfQ74nA Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 7 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 7 липня, 2013 ЗАПАМ"ЯТАЙ!!! Не відповідай, коли у тебе злість Не обіцяй нічого коли ти щасливий Не вирішуй коли ти сумний. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 7 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 7 липня, 2013 Причина половины наших жизненных ошибок в том, что мы чувствуем там, где нужно думать… И думаем там, где нужно чувствовать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 7 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 7 липня, 2013 ХОЧУ, ХОЧУ, ХОЧУ.... на море... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 7 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 7 липня, 2013 Вітаю літніх Іванів - з іменинами - щастя вам і здоров"я ____________ на Івана, на Купала чар зілля шукала... пішла скакати через багаття і шукати папороть Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 7 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 7 липня, 2013 Вітаю літніх Іванів - з іменинами - щастя вам і здоров"я ____________ на Івана, на Купала чар зілля шукала... пішла скакати через багаття і шукати папороть Я сегодня на рссвете венки пускала по Десне, народу было очень много, костры, песни. Красиво, было состояние праздника. ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 7 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 7 липня, 2013 Я сегодня на рссвете венки пускала по Десне, народу было очень много, костры, песни. Красиво, было состояние праздника. ) Якісь дикі цього року бджоли: зігнали нас з килимка, кружляли над ним роєм. Ми спочатку подумали, що їх зацікавив запах печеної риби, але ми рибу забрали, сіли біля мангалу, який ще димів, а бджоли продовжували літати над килимком. Наш товариш розказував, що в його сусідів бджоли на подвір"ї закусали на смерть собаку породи чау-чау. Піпєц!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 8 липня, 2013 Забудеш? *http://www.youtube.com/watch?v=Xo1C6E7jbPw Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 8 липня, 2013 Друзі пізнаються в БІДІ - як би банально це не звучало. Амінь! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість бандерлог Опубліковано 8 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 липня, 2013 А де Юля поділася? Сумний без неї форум став. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 8 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 липня, 2013 Пи-пи - справедливость, пи-пи- бескорыстность,пи-пи-пииии- гы это напомнило старый одесский анекдот , когда грабитель тормознул девицу и потребовал деньги , а она ему стала морочить голову тогда он не выдержал и заявил что если она ещё раз пикнет он её выебет в ответ на это она ответила ну прям как ты пи -пи пи мечтаешь док пережить налёт ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 10 липня, 2013 *http://youtu.be/1Cns5G10wso Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 10 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 10 липня, 2013 гы это напомнило старый одесский анекдот , когда грабитель тормознул девицу и потребовал деньги , а она ему стала морочить голову тогда он не выдержал и заявил что если она ещё раз пикнет он её выебет в ответ на это она ответила ну прям как ты пи -пи пи мечтаешь док пережить налёт ? :blink: К чему мне на вас - налетать!Вы ведь не девица! скорее древний сионистский отстойный артефакт. В музей вас и тот, за пару шекелей ,не возьмут. За что переплачивать!??За неотесанные мысли 100 летней давности? :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 11 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 липня, 2013 :blink: К чему мне на вас - налетать!док, я же не твой партнёр по жопе , это ему ты можешь втирать всякую ерунду после того как я тебе раскрыл как пидараса , твоя активность на форуме сильно возросла - ты просто возбудился от вожделенного предвкушения новых членов в твоей жопе да и ходить ты стал чаще жаль конечно что сюда а не под себя Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 11 липня, 2013 С тех пор, как ты ушла... *http://www.youtube.com/watch?v=1Cns5G10wso&feature=youtu.be Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 11 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 липня, 2013 док, я же не твой партнёр по жопе , это ему ты можешь втирать всякую ерунду после того как я тебе раскрыл как пидараса , твоя активность на форуме сильно возросла - ты просто возбудился от вожделенного предвкушения новых членов в твоей жопе да и ходить ты стал чаще жаль конечно что сюда а не под себя А по моему ,вы значительно поглупели. А только после этого себя - настоящего, раскрыли. Оценил я вас так- мелочь! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 11 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 липня, 2013 А де Юля поділася? Сумний без неї форум став.Проходит курс лечения у психиатра и нарколога. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 12 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 липня, 2013 Кениг опять стал германией? Запоганенный город военными и переселенцами.Разрушено все что возможно.Архитектура немецкая сопротивляется варварству.Инженерная немецкая мысль смеется над новоделами несмотря на то ,что ее уже века.Коса? Холодное балтийское море с дюнами.кёниг стал европейским городом, отличным от многих российских городов, уж поверьте...я бываю и в европе, и в россии - есть с чем сравниватьблагодаря в том числе и заинтересованности в этом у ЕС. есть по крайней мере несколько проектов, о которых я знаю, финансируемых евросоюзом разрушено..варварство..безбашенность.- это - да. но процесс идёт и всё, что в ролике - правда Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 12 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 липня, 2013 Проходит курс лечения у психиатра и нарколога. Вы уже прошли терапию и физиотерапию, получили доступ до следующей процедуры. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.