рабинович Опубліковано 4 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2013 Щегол или соловей? Странное сравнение :lol: :lol: :lol:если о тебе - то ты просто дятел Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 4 липня, 2013 Щегол или соловей? Странное сравнение :lol: :lol: :lol: А сейчас утром какая-то птичка, такие трели издает - может соловей или щегол - не знаю. Но очень красиво поет. Сравнения в виде сравнительного оборота, образованного при помощи союзов как, будто, словно, точно: «Мужик глуп, как свинья, а хитёр, как чёрт». Бессоюзные сравнения — в виде предложения с составным именным сказуемым: «Мой дом — моя крепость». Сравнения, образованные при помощи существительного в творительном падеже: «он ходит гоголем». Отрицающие сравнения: «Попытка — не пытка». Сравнения в форме вопроса. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 4 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2013 Сравнения в виде сравнительного оборота, образованного при помощи союзов как, будто, словно, точно: «Мужик глуп, как свинья, а хитёр, как чёрт». Бессоюзные сравнения — в виде предложения с составным именным сказуемым: «Мой дом — моя крепость». Сравнения, образованные при помощи существительного в творительном падеже: «он ходит гоголем». Отрицающие сравнения: «Попытка — не пытка». Сравнения в форме вопроса. Я устал говорить что ты глупа. Вот к чему ты это написала? Послушай в нете звуки которые издает щегол а потом трель соловья.А ты, как всегда не к месту, издала звук гусыни. :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 4 липня, 2013 Я устал говорить что ты глупа. Вот к чему ты это написала? Послушай в нете звуки которые издает щегол а потом трель соловья.А ты, как всегда не к месту, издала звук гусыни. :lol: :lol: :lol: Джинка, не я дурна, а ти зовсім не знаєш російської мови. Де там хоч натяк був на порівняння? Вчися хоча б з наших зауважень. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 4 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2013 В отношениях один обязательно борзеет. Главное, успеть первой. Т.э- борзеют по очереди. Но в семейных отношениях только быдло успевает первым схватить нож. Обычно это заканчивается обниманиями , поцелуями и мягким сексом. Вы что-то хотите ,из нюансов ,добавить?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 4 липня, 2013 Т.э- борзеют по очереди. Но в семейных отношениях только быдло успевает первым схватить нож. Обычно это заканчивается обниманиями , поцелуями и мягким сексом. Вы что-то хотите ,из нюансов ,добавить?? Ти картинку бачив? Тільки жорсткий секс, ніякого мягкого - там мягкого і так забагато. все, порішили!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 4 липня, 2013 у нас есть кое-что общее - нам обоим нельзя верить Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 4 липня, 2013 я с тобой другой больше похож на самого себя Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 4 липня, 2013 Любовь - это когда даешь и хочется отдавать еще Страсть - когда берешь и хочешь брать еще больше, потребляешь, пожираешь без логики и без причины Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 4 липня, 2013 похоже я знал женщин гараздо меньше чем думал... а я знаю слишком много, по-этому они мне не нужны, если не считать потребностей Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 4 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2013 у нас есть кое-что общее - нам обоим нельзя верить Я вам верю, когда вы искренни. Вы искренняя когда отвечаете как женщина,а не политзечка. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 4 липня, 2013 - послушайте, вы могли бы ее найти? - вероятно... ... а если я найду, если приведу ее к вам, что это может вам дать, денег нет, любовь разрушена, зачем она вам нужна? - я хочу ее убить Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 4 липня, 2013 Я вам верю, когда вы искренни. Вы искренняя когда отвечаете как женщина,а не политзечка. а я ще брехати вмію - правдоподібно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 4 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2013 Джинка, не я дурна, а ти зовсім не знаєш російської мови. Де там хоч натяк був на порівняння? Вчися хоча б з наших зауважень. Да ,да ты умная,тебе нельзя перечить :lol: Конечно же ты текст,с твоими сомнениями какая птичка пела,ты на русском написала :rolleyes: Поучай дальше,только не расстраивайся :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 4 липня, 2013 - джулия я только что убил человека.. - а я только что купила шляпку... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 4 липня, 2013 :lol: :lol: :lol: :lol: істерика? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 4 липня, 2013 - у тебя савсем нет совести - есть, но я не позволяю ей взять надо мной верх Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 4 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2013 - у тебя савсем нет совести - есть, но я не позволяю ей взять надо мной верх Успокойся,ты же не орнитолог :rolleyes: Нормальные человек так бы и ответил,а ты нет, менталитет :lol: :lol: :lol: Так что у тебя САВСЕМ нет ума.,поучай дальше :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 4 липня, 2013 Какой бы не была цена, от любви не уйдешь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 4 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2013 Какой бы не была цена, от любви не уйдешь как интересно в одной строчке сплелись любовь и цена Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 4 липня, 2013 Успокойся,ты же не орнитолог :rolleyes: Нормальные человек так бы и ответил,а ты нет, менталитет :lol: :lol: :lol: Так что у тебя САВСЕМ нет ума.,поучай дальше :rolleyes: Ти продовжуєш впиратися? Гаразд. Все з початку і останній раз я написала, що не знаю які пташки співають у мене за вікном - соловей чи щиглик: А сейчас утром какая-то птичка, такие трели издает - может соловей или щегол - не знаю. Но очень красиво поет. ти заявив, що це дивне ПОРІВНЯННЯ: Щегол или соловей? Странное сравнение :lol: Я тобі написала способи утворення речення з порівнянням, щоб ти зрозумів, що у моєму коменті не було ніякого порівняння. [*]Сравнения в виде сравнительного оборота, образованного при помощи союзов как, будто, словно, точно: «Мужик глуп, как свинья, а хитёр, как чёрт». Ти тупо з"хав з теми і запропонував мені у хамській формі послухати як співають соловей і щиглик, щоб їх ідентифікувати Я устал говорить что ты глупа. Вот к чему ты это написала? Послушай в нете звуки которые издает щегол а потом трель соловья.А ты, как всегда не к месту, издала звук гусыни. :lol: :lol: :lol: І я тепер тебе запитуюся, а до чого тут порівняння? Ти жахливо недорікуватий що стосується мови і граматики. Замість того, щоб сприймати критику і вчитися - ти лізеш у пляшку і звідти хамиш, як останній придурок. Все. Амен! Вали за двері - ти тут небажаний гість! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 4 липня, 2013 как интересно в одной строчке сплелись любовь и цена Цією фразою закінчився фільм "Страсть" дивився? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 4 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2013 Цією фразою закінчився фільм "Страсть" дивився?нет , не смотрел Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 4 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2013 Ти продовжуєш впиратися? Гаразд. Все з початку і останній раз я написала, що не знаю які пташки співають у мене за вікном - соловей чи щиглик: ти заявив, що це дивне ПОРІВНЯННЯ: Я тобі написала способи утворення речення з порівнянням, щоб ти зрозумів, що у моєму коменті не було ніякого порівняння. Ти тупо з"хав з теми і запропонував мені у хамській формі послухати як співають соловей і щиглик, щоб їх ідентифікувати І я тепер тебе запитуюся, а до чого тут порівняння? Ти жахливо недорікуватий що стосується мови і граматики. Замість того, щоб сприймати критику і вчитися - ти лізеш у пляшку і звідти хамиш, як останній придурок. Все. Амен! Вали за двері - ти тут небажаний гість! Это болезнь подсказывает тебе,что ты тут хозяйка? :lol: Наверное все же менталитет :lol: :lol: :lol: И отсутствие ума :lol: Что либо тебе доказывать ,только время тратить. :lol: Так как такие глупые посты может писать гусыня ИЛИ орыня :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 4 липня, 2013 нет , не смотрел з Джолі і Бандересом. Фільм вже не новий, але я не бачила. Не шедевр, але актори класні, подивилася з задоволенням. Навіть кілька цікавих фраз запам"ятала. Це одна з них. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 4 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2013 Любовь - это когда даешь и хочется отдавать еще Страсть - когда берешь и хочешь брать еще больше, потребляешь, пожираешь без логики и без причины Согласен.Точно. У кого из отличников , вы это списали? Сомневаюсь,что это ваше . <_< Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 4 липня, 2013 Научитесь не замечать людей, которым Вы не нравитесь. Потому, что люди, которым Вы не нравитесь бывают двух типов: это либо глупцы, либо завистники. Глупцы через год Вас полюбят, а завистники сдохнут так и не узнав секрет Вашего превосходства над ними. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 4 липня, 2013 Согласен.Точно. У кого из отличников , вы это списали? Сомневаюсь,что это ваше . <_< Кіно вчора дивилася *http://youtu.be/--9F9wwQ-yw А що ти сумніваєшся? Думаєш, я не знаю? Мож тільки так гарно сказати не можу... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 4 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2013 Кіно вчора дивилася *http://youtu.be/--9F9wwQ-yw А що ти сумніваєшся? Думаєш, я не знаю? Мож тільки так гарно сказати не можу... Обычно вы отвечаете- хорошо,но в конце всегда или материтесь или кого нибудь,за что-то не существенное, посылаете подальше, ну как Карла,к примеру. Или запросто всю Украину, потому ,что именно вам нравится и только сейчас , ее Западная часть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 5 липня, 2013 Обычно вы отвечаете- хорошо,но в конце всегда или материтесь или кого нибудь,за что-то не существенное, посылаете подальше, ну как Карла,к примеру. Или запросто всю Украину, потому ,что именно вам нравится и только сейчас , ее Западная часть. Коли хтось пише фігню, моя спрагла справедливості душа, матюкається - така я є. Ось і зараз - три брехні на два речення - ну не пі-пі?!!! Вчора навіть при очевидній тупості двох форумних дебілів, я не матюкалася жодного разу, не я послала Карла, а він мене, коли вкрав мої коралі, а свій кларнет перед тим здав у ломбард і, накінець, я люблю ВСЮ Україну безкорисливою любов"ю агапе і її Західну частину всіма іншими видами кохання. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.