Орiана Опубліковано 11 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 11 червня, 2013 "Царівна" Всі серії. *http://www.ex.ua/view/727277 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 11 червня, 2013 Гроші псують чоловіків, тому поряд повинна бути жінка, для зняття порчі Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 11 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 червня, 2013 Гроші псують чоловіків, тому поряд повинна бути жінка, для зняття порчі Не гроші псують чоловіків, а їх відсутність. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 12 червня, 2013 Така казочка.... Творячи Таємну вечерю, Леонардо да Вінчі, особливе значення надавав двом фігурам: Христа та Іуди. Він дуже довго не міг знайти натурників, з яких можна було написати ці фігури. Нарешті, йому вдалося знайти модель для образу Христа серед юних хористів. Підібрати натурника для Іуди Леонардо не удавалося протягом трьох років... поки одного дня він не наткнувся на вулиці на п'яницю, який валявся у стічній канаві. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 12 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 червня, 2013 Така казочка.... Творячи Таємну вечерю, Леонардо да Вінчі, особливе значення надавав двом фігурам: Христа та Іуди. Він дуже довго не міг знайти натурників, з яких можна було написати ці фігури. Нарешті, йому вдалося знайти модель для образу Христа серед юних хористів. Підібрати натурника для Іуди Леонардо не удавалося протягом трьох років... поки одного дня він не наткнувся на вулиці на п'яницю, який валявся у стічній канаві. это только половина сказки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 12 червня, 2013 это только половина сказки. ...........Леонардо запросив його до шинку, де відразу ж почав писати з нього Іуду. Коли п'яниця прийшов в себе, він сказав художникові, що одного дня вже позував йому. Це було кілька років тому, коли він співав в церковному хорі, Леонардо писав з нього Христа...................... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 12 червня, 2013 Три фрази, які викликають паніку: 1. Це буде не боляче. 2. Я хочу з тобою серйозно поговорити. 3. Невірно вказаний логін або пароль. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 12 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 червня, 2013 Из творчества националистов: Цитата: "Я навіть не надіюсь на підтримку, оскільки пишу в самому кодлі російського шовінізму. Але знайте, окупанти мусять в найближчий час полишити нашу святу українську землю. Хто не погоджується з цим або не розуміє нормальної мови, а тільки спілкується матюками, єдиний шлях: "чємодан - вокзал - расія". Слава Україні! Слава героям УПА! Ні фашистським та більшовицьким загарбникам України! Смерть жидо-москальській мафії! ... Єдині ліки від кацапської прокази - кулі. П.С. Побачити чесного кацапа, це все одно що переконатися в цнотливості старої повії. ... Дарма ви тут на Україні цим займаєтесь. Наша ненависть до вашої нікчемної диявольської нації все більш зростає. П.С. Вбити кацапа - скоро буде заслуга перед Україною на державному рівні прийнятий закон!" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 12 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 червня, 2013 3. Невірно вказаний логін або пароль. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 12 червня, 2013 3. Невірно вказаний логін або пароль. +++ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 12 червня, 2013 Печень с тревогой ожидает предстоящих выходных. Нос чешется, желудок готовится, задница переживает, что опять на нее найдут приключения, ноги с языком готовятся заплетаться. И только один мозг радуется, что отдохнет.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 13 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 червня, 2013 МАСКА Я собрался на маскарад, Мне жутко захотелось в сказку И я надел смешной наряд И выбрал поглупее маску. Решил, предстану я шутом С умом и дерзостью нахала И буду распевать о том, О чем и думать не пристало. Я буду сдвинутым слегка, Ведь глупость славе не помеха, И стану корчить дурака, Чтоб люди падали от смеха. Когда ж под маскою глупца, Наизгалявшись до блаженства, Я маску вдруг сорву с лица, Чтоб все узрели совершенство… И вот пришел мой звездный час, Расстаться с этой глупой ролью, Сейчас я огорошу вас, Сейчас. Сейчас… Твержу я с болью, Но что же это — сон? Вранье! На пальцах кровь, как будто краска… И отставать не хочет маска — Она теперь лицо мое. Да я шут, я паяц в этой жизни Киньте камень в меня с укоризной Рассмеюсь я в ответ и только Их без счета уж брошено столько Да я шут, я не плачу от боли -Я привык к идиотской роли Всем я рад и шучу при встрече И колпак мой натянут по плечи Да я шут, я паяц, так что же, Бессердечным как будто б я сложен, Слезы лишь на глазах нарисованы, И лицо мое в маске с засовами, О себе и «на зрителя» песня А ты не слушай коль не интересно Отойди и заткни уши И не слышь меня и не слушай… Да я шут и паяц в этой жизни- Киньте камень в меня с укоризной… Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 13 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 червня, 2013 Я не можу чекати як ніч перейде у світанок. Мушу йти, гнаний вітром холодних безжальних розлук. Я з собою візьму тої ночі чарівний останок, Я в собі збережу ніжний дотик тепла твоїх рук. Хоч нема вороття - зачинив хтось небесні ворота, Стигле яблуко долі по осені долу впаде, Недоспівана пісня, раптово перервана нота... Нас шукатимуть, тільки ніколи ніхто не знайде. Я любив тебе так, як я більше не зможу любити, Я співав тобі так, як нікому ніхто не співав. Але час. Мушу йти, нам нічого тепер не змінити. Щоб колись повернутись, й сказати чого не сказав. Ти була ніжна як сон І залишалась зі мною Як ледь помітний туман, Що квіти палить росою Аж теплі краплі дощу Десь загубилися в небі Без них не може земля Так як і я Більше не можу без тебе Більше не можу без тебе Ти не боялась вогню І вчила бачити місто Так неподібно на всіх Носила світле намисто Мов теплі краплі дощу Десь загубилися в небі Без них не може земля Так як і я Давай відпустимо все Все те, що нас зупиняє Все те, що змінює нас Ще один день так по одному лякає А теплі краплі дощу З’явились у літньому небі Без них не може земля Бачиш, а я.... Більше не можу без тебе Більше не можу без тебе Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 13 червня, 2013 Можливо, вона не найкраща з усіх, можливо, вона зробить з тебе психа, але якщо поряд з нею тобі хочеться жити - вона цього варта Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 13 червня, 2013 Китаєць Лі Кай та його світлини підірвали інтернет: чоловік розмістив у мережі фото померлого прибульця. Лі з провінції Шандун розповів про свою "позаземну" знахідку у китайській соціальній мережі Weibo. Начебто він знайшов тіло на березі річки Хуанхе, де розбилося НЛО. Китаєць розповів, що бачив аж 5-ох прибульців. Один із них, за словами китайця, потрапив до кролячої пастки. Саме його тіло він забрав додому та поклав до свого холодильника. Історія набула розголосу настільки, що до подій приєдналася і китайська поліція, яка наголосила, що прибулець був штучно створений самим Лі із гуми. В свою чергу, китаєць наполягає на тому, що навіть були зроблені тести ДНК, які довели позаземне походження істоти. Він також заявив, що влада блокує новини про його прибульця. У середу, між тим, стало відомо, що Лі повідомив поліції про те, що його історія - фейк. Наразі триває розслідування інциденту. Ця фотка дуже огидна, тому я її прибрала, хто хоче, нехай заходить на посилання http://life.pravda.com.ua/images/doc/4/0/40dd4c6-04.jpg Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 13 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 червня, 2013 Щастя - це, коли в будинку, в ліжку й у голові, одна і та жінка..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 13 червня, 2013 Щастя - це, коли в будинку, в ліжку й у голові, одна і та жінка..... скучне твоє щастя, як сироп з простої води. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Эдуардыч Опубліковано 13 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 червня, 2013 Китаєць Лі Кай та його світлини підірвали інтернет: чоловік розмістив у мережі фото померлого прибульця. Лі з провінції Шандун розповів про свою "позаземну" знахідку у китайській соціальній мережі Weibo. Начебто він знайшов тіло на березі річки Хуанхе, де розбилося НЛО. Китаєць розповів, що бачив аж 5-ох прибульців. Один із них, за словами китайця, потрапив до кролячої пастки. Саме його тіло він забрав додому та поклав до свого холодильника. Історія набула розголосу настільки, що до подій приєдналася і китайська поліція, яка наголосила, що прибулець був штучно створений самим Лі із гуми. В свою чергу, китаєць наполягає на тому, що навіть були зроблені тести ДНК, які довели позаземне походження істоти. Він також заявив, що влада блокує новини про його прибульця. У середу, між тим, стало відомо, що Лі повідомив поліції про те, що його історія - фейк. Наразі триває розслідування інциденту. Ця фотка дуже огидна, тому я її прибрала, хто хоче, нехай заходить на посилання http://life.pravda.com.ua/images/doc/4/0/40dd4c6-04.jpg Явно подделка. Обрати внимание на пальцы руки. Такими пальцами можно было-бы держать примитивную палку, но изготовить компьютер, часы, собрать летальный аппарат врядли. Нет пропорции, рахитичная грудная клетка, отсутствие мышечной ткани. Пальцы ног огромные, что говорит о более большой гравитации на планете "пришельца", но в таком случае у него бы должны были быть развиты и остальные части тела иначе он бы не смог жить на своей планете. Глазные отверстия большие, волосяной покров отсутствует. Значит его планета получает меньше света от своего "солнца", а это проблематично для поддержания жизни на планете. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 13 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 червня, 2013 скучне твоє щастя, як сироп з простої води. Це не моэ, у мене нема, або не таке. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 13 червня, 2013 Явно подделка. Обрати внимание на пальцы руки. Такими пальцами можно было-бы держать примитивную палку, но изготовить компьютер, часы, собрать летальный аппарат врядли. Нет пропорции, рахитичная грудная клетка, отсутствие мышечной ткани. Пальцы ног огромные, что говорит о более большой гравитации на планете "пришельца", но в таком случае у него бы должны были быть развиты и остальные части тела иначе он бы не смог жить на своей планете. Глазные отверстия большие, волосяной покров отсутствует. Значит его планета получает меньше света от своего "солнца", а это проблематично для поддержания жизни на планете. Може це пришельці типу космонавтів, а для компів там інші є А може це робот Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 13 червня, 2013 Це не моэ, у мене нема, або не таке. :lol: Ну і що що не твоє, якщо запостив, отже хочеш, щоб твоє ТАКИМ було. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 13 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 червня, 2013 Ну і що що не твоє, якщо запостив, отже хочеш, щоб твоє ТАКИМ було. Справді хочу, і, що? Мало чого хто хоче, бажає. На всіх не вистачає. :lol: щастя. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 13 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 червня, 2013 Справді хочу, і, що? Мало чого хто хоче, бажає. На всіх не вистачає. :lol: щастя. Кузя, как там Нафаня поживает? :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 13 червня, 2013 Справді хочу, і, що? Мало чого хто хоче, бажає. На всіх не вистачає. :lol: щастя. Кожен має СВОЄ щастя, таке, на яке заслужив. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 14 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 червня, 2013 Кожен має СВОЄ щастя, таке, на яке заслужив. Чомусь мені здається, що я ТАКОГО не заслужив, мені підкинули. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 14 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 червня, 2013 Кузя, как там Нафаня поживает? :P Привет! волоцюга, прогульщик, ану занімай своє місце в битому полку українофобів, яничар і манкуртів. :lol: Я, за тобою скучав, нівщо було витерти шаблю. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 14 червня, 2013 Привет! волоцюга, прогульщик, ану занімай своє місце в битому полку українофобів, яничар і манкуртів. :lol: Я, за тобою скучав, нівщо було витерти шаблю. :lol: Якщо захочете поговорити - не на цій темі, будь-ласка. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 14 червня, 2013 Людей потрібно любити, а речі - використовувати і ні в якому разі не навпаки ПАМ"ЯТЙТЕ про це!!! __________ Венеція Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 Хороше виховання - це вміння терпіти погане виховання інших. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 Прикольний ніж для нарізки кавуна *http://filed.my.mail.ru/pic?mw=495&mh=350&sig=1f3b7c0b574cfc53a37866f465d21f49&url=http://content.foto.mail.ru/community/lifecheater/_groupsphoto/h-229.jpg Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.