Перейти до змісту
Український політичний форум

Тільки запрошені....

Орiана

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,5 тис
  • Створена
  • Остання відповідь
Опубліковано

спробуй, потім розкажеш :P

та ни , я краще бураками нашпыгую

ось так як робыть свен тильки завалыты рыбу тертымы бураками а якщо и гранатовый сик додаты - то такий смак буде . ммммм

Опубліковано

А у фольгу нащо, щоб до решітки не чіплялася?

Ми пекли без фольги і не вставляли лимони, а маринували у лимонному соці ,а коли в духовці, я ще до маринаду даю олію

В фольгу щоб соковита була ну і щоб до решітки не приставала.

А під цю запечену рибку та 50 грам ... :)

Опубліковано

Де мужики?!!!!

Куди поділися чоловіки?!!!

Хто бачив комариних самців?!!!

Мужики де поділися? :blink:

Чоловіків не вистачає? :blink:

Опубліковано

ось так як робыть свен тильки завалыты рыбу тертымы бураками а якщо и гранатовый сик додаты - то такий смак буде . ммммм

Рабинович, ти просто якийсь збочинець :D
Опубліковано

Рабинович, ти просто якийсь збочинець :D

ничего подобного - оказывается свекла при запекании выделяет энзим который размягчает мясо

не даром украинцы выбрали свеклу национальным продуктом - они знали толк в кулинарии

Опубліковано

Я бурАків не люблю

Риба терпить тільки лимон, а олійка, щоб вона і шкірочку зверху мала і сік не втрачала.

Опубліковано

ничего подобного - оказывается свекла при запекании выделяет энзим который размягчает мясо

не даром украинцы выбрали свеклу национальным продуктом - они знали толк в кулинарии

Вперше чую.

P.S. М'ясо розмягшає сухе червоне вино. Кращого маринаду не існує.

Опубліковано

Скажу чесно -з печеної на вогні чи в духовці - люблю тільки червону рибу.

Опубліковано

Значить ти не куштувала свіжезловлену щуку чи линка!!!
Опубліковано

Я бурАків не люблю

Риба терпить тільки лимон, а олійка, щоб вона і шкірочку зверху мала і сік не втрачала.

рыба терпит всё , потому что есть два концептуальных взгляда на кулинарию - тоновое и контрастное

лимон стоит добавлять если потом к рыбе подают сухое или полусухое вино

тогда это работает в контраст

а вот свекла - это тоновая добавка - она придает сладковатый привкус - что подчёркивает естественный вкус рыбы

самая моя любимая рыба известна в росии как *рыба святого петра * или теляпия

Вперше чую.

P.S. М'ясо розмягшає сухе червоне вино. Кращого маринаду не існує.

ошибаешься

попробуй в соусе наршараф

на открытом огне мне рыба не нравится - суховатая , а вот в духовке, в фольге - самый класс
Опубліковано

ошибаешься

попробуй в соусе наршараф

Рецепт соусу наршараф в студію! :D

(промислові варіанти з супермаркету не пропонувати)

Опубліковано

Рецепт соусу наршараф в студію! :D

(промислові варіанти з супермаркету не пропонувати)

я покупаю готовый .... из супермаркета

тут вот в чём проблема уксус мясо маринует но делает его жёстким , особенно если мясо из генно модифицированных

поэтому уксус лучше всего заменять либо субпродуктами - типа майонеза в котором он присутствует но в малых количествах

либо любыми концентрированными соками как то яблочным . томатным или гранатовым

яблочный нежелателен - он даёт неприятный привкус и послевкусие а вот томатный и гранатовый - самое то

Опубліковано

я покупаю готовый .... из супермаркета

тут вот в чём проблема уксус мясо маринует но делает его жёстким , особенно если мясо из генно модифицированных

поэтому уксус лучше всего заменять либо субпродуктами - типа майонеза в котором он присутствует но в малых количествах

либо любыми концентрированными соками как то яблочным . томатным или гранатовым

яблочный нежелателен - он даёт неприятный привкус и послевкусие а вот томатный и гранатовый - самое то

Ну-у-у

В Україні з гранатовим соком скрутно - продають зафарбовану воду з смаковими добавками, а чавити з свіжого граната некомільфо...

Томатний чи яблучний сік як маринад? Дивно... Треба буде спробувати...

Уточни свою тезу про генно модифікомане м'ясо. Про рослини чув, а ось про модифікацію тварин - це для мене новина. Годують тварин всілякою хімією це так...

Опубліковано

Док, не пізди!!!!

Все життя ревнувати не будеш, а комарі кусають постійно.

Вони що відчувають мої ще не проявлені ревнощі?

:blink: Це на вас так мартіні подіяло! На жаль- його я ще не пробував. :unsure: На проявлені ревнощі лиш чоловік і зреагує, а на не проявлені- весь світ. В образі Долі.
Опубліковано

Ну-у-у

В Україні з гранатовим соком скрутно - продають зафарбовану воду з смаковими добавками, а чавити з свіжого граната некомільфо...

Уточни свою тезу про генно модифікомане м'ясо. Про рослини чув, а ось про модифікацію тварин - це для мене новина. Годують тварин всілякою хімією це так...

Можно как в Грузии- алычевую пастилу в подливку или маринад. Но томат- тоже ничего. Яблочный уксус - только в напитки.
Опубліковано

Ну-у-у

1) ну я ничем не могу помочь - вон в росии я таки смог найти настоящий наршараф , в украине не искал - не было повода

2) томат размягчает мясо - поэтому на шашлыках его всегда одевают на шампур

помидорный сок делает мясо мягче

а кислотная среда сока выполняет роль маринада - но мариновать надо с вечера и держать в холодильнике

3) птицу кормят комбикормами с гормональными добавками что то типа стероидов - мясо при этом нарастает много быстрее

но такое мясо если замариновать в уксусе становится резиновым в буквальном смысле - не прожуёшь

вот и пришлось искать заменители уксуса

Опубліковано

По-перше я майже ніколи не цікавлюся хто автор теми а цікавлюся тим, що там пишуть.

Ну да, ну да...

йдеш вулицею, а там мужик під деревом люрить - став і люриш з ним.

везуть людей на Майдан - погрузив і також везеш

лементують Свобода - фашисти - лементуєш з ними

але ти до усрачки принциповий...

коли стосується не тебе...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...