Гість korin Опубліковано 21 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 травня, 2013 почему из небытия он тут тусуется под ником злой татарин он по идиотизму и невнимательности забыл ники при входе поменять от зараза... а я-то думаю - чё эт татарин, татарин.. а как речь про сало, та вродь и не злой... и не татарин... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 21 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 травня, 2013 будем надеяться что это невнимательность - мусор не выбрасывать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 21 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 травня, 2013 .http://multimedia.lastampa.it/multimedia/nel-mondo/lstp/174515/ Hydra, la statua di Lenin in chiave moderna Цветение Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 21 травня, 2013 .http://multimedia.lastampa.it/multimedia/nel-mondo/lstp/174515/ Hydra, la statua di Lenin in chiave moderna Цветение Скажи, бздено, чому ти лізеш туди, куди тебе не запрошують, чому ти усюди пхаєш свого довгого і нав"язливого носа і при тому видаєш ось такі пости.: Так Ори не подумала, что не имеет никакого права совать свой длинный нос в количество моих постов Варіанти відповідей: Ти вважає себе винятковою, тому тобі можна все? У тебе відсутні такі людські якості, як такт, ввічливість, гонор? Ти повна дебілка і не розумієш що я від тебе хочу Твій варіант Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 21 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 травня, 2013 Я вам цветочек красивый посадила, могли бы и поблагодарить! Убери рагульский гонор и врубись: никого не интересует, чего хочешь именно ты. Учись общаться на равных. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 21 травня, 2013 Учись общаться на равных. З ДЕБІЛАМИ?!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 21 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 травня, 2013 З ДЕБІЛАМИ?!!!!Если ты вокруг тебя обычно дебилы -сама виновата. Среди рагуль их много. Но все равно надо быть и с ними толерантной. :lol: Хотя дебилов в стране совсем немного - это уже диагноз. Обычно полуидиоты с плакатными фразами бегают. Неужели ты их всех возле себя собрала??? :unsure: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 21 травня, 2013 Если ты вокруг тебя обычно дебилы -сама виновата. Среди рагуль их много. Но все равно надо быть и с ними толерантной. :lol: Хотя дебилов в стране совсем немного - это уже диагноз. Обычно полуидиоты с плакатными фразами бегают. Неужели ты их всех возле себя собрала??? :unsure: Ось тому я і дивуюся: в житті жодного а на форумі хоч греблю гати. Дена, ти дебілка, я тобі це не раз доводила. Ну гаразд, нехай ти не читаєш моїх постів - відповідаєш навмання варіантами з методички. Але ж ти не розумієш того, що сама пишеш - невже ти і своїх постів не читаєш? Якщо так, тоді ти заробітчанка. Але ти заперечуєш заробітчантво, тоді іншого поясненн, окрім як те, що ти дебілка - нема. Змирися, це не присуд, це лише діагноз - з ним також можна жити. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 21 травня, 2013 *http://www.youtube.com/watch?v=Gm9qwSNJqCk Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 21 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 травня, 2013 Ось тому я і дивуюся: в житті жодного а на форумі хоч греблю гати. Дена, ти дебілка, я тобі це не раз доводила. Ну гаразд, нехай ти не читаєш моїх постів - відповідаєш навмання варіантами з методички. Але ж ти не розумієш того, що сама пишеш - невже ти і своїх постів не читаєш? Якщо так, тоді ти заробітчанка. Але ти заперечуєш заробітчантво, тоді іншого поясненн, окрім як те, що ти дебілка - нема. Змирися, це не присуд, це лише діагноз - з ним також можна жити. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 21 травня, 2013 замели? Співчуваю - відпочинь, трудяжка ти наша форумна. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 21 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 травня, 2013 от зараза... а я-то думаю - чё эт татарин, татарин.. а как речь про сало, та вродь и не злой... и не татарин...если говно назвать сахаром а саи назовётся татариным - суть не изменится говно говном и останется Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 21 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 травня, 2013 если говно назвать сахаром а саи назовётся татариным - суть не изменится говно говном и останется Правильно, пример: Ладона и Ори. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 21 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 травня, 2013 к блядене это тоже относится Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 22 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 травня, 2013 этот ролик один на весь инет..и как досадно, что он был кем-то неправильно смонтирован (кадр идёт быстрее, обрыв видео, скомканное начало)... но если присмотреться - в этом что-то есть... как сказал классик - "...мы ускоряемся..." *http://www.youtube.com/watch?v=vBzrGPajQcE Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 22 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 травня, 2013 *http://www.youtube.com/watch?v=vBzrGPajQcE как ты это нашла?... ты не могла этого знать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 22 травня, 2013 .http://www.youtube.com/watch?v=1X1gA2I1U1U Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 22 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 травня, 2013 как ты это нашла?... ты не могла этого знать. ещё один классик сказал, что удивление - первый рубеж непонимания..но и ежу понятно - это не тот случай. да? - это первый (сложный) вариант ответа второй. (стандартный) (распространяется на все подобные вопросы) ..как нашла? - случайно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 22 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 травня, 2013 ещё один классик сказал, что удивление - первый рубеж непонимания.. но и ежу понятно - это не тот случай. да? - это первый (сложный) вариант ответа второй. (стандартный) (распространяется на все подобные вопросы) ..как нашла? - случайно тебе такое случайно никак нельзя. ... разве.. ты не от мира сего... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 22 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 травня, 2013 .http://www.youtube.com/watch?v=1X1gA2I1U1U....а я спасибо хотела сказать.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 22 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 травня, 2013 .http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UZPoUYZz7Jc Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 22 травня, 2013 Любить по настоящему *http://youtu.be/TAku8ey0EYE Кліп про жінку в чорному капелюшку ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 22 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 травня, 2013 Любить по настоящему *http://youtu.be/TAku8ey0EYE Кліп про жінку в чорному капелюшку ) . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 23 травня, 2013 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 23 травня, 2013 *** На дворі шуміла перша літня злива. Пахло озоном, розчавленими черв"яками і вогкістю. Я лежала на канапі під теплим пледом і перечитувала Прістлі. У двері раптом хтось подзвонив. Відкривати не хотілося: певно сусідка, хто в таку погоду ходить в гості. Коли дзвінок пролунав настирливіше і довше, я пішла відкривати. За дерима стояв ти. В почорнілих від дощу джинсах, облиплій тіло сорочці, з мокрого волосся текла вода, краплями збирлася на твоєму носі, підборідді, ти їх збивав однієї рукою, іншу тримав за спиною. Чомусь погляд впав саме на цю руку і німе запитання прозвучало у цьому напрямку. Ти зловив мій погляд і витягнув з-за спини руку - у ній була пляшка горілки. Я впустила тебе у помешкання, поки закривала двері, ти встиг роззутися і тепер в мокрих шкарпетках тупцював у прихожій. Я повела тебе у ванну. Там зняла сорочку, штани, присіла, щоб зняти шкарпетки. Труси попросила зняти самому. Ти трішки отетерів від такої моєї байдужої зосередженості. Я ж була цілком спокіною: дружнього сексу мені не треба, а коханкою ти мене не хочеш. Поки ти плюскався в душі, я встигла випрати твою одежу, розвісити сохнути на масляному радіаторі. Коли ти з"явився на кухні в рушнику навколо стегон, на столі вже були нарізані овочі, ковбаса і сир, лежали шматоки холодої піци і оливи. Я принесла тобі теплий халат. Ти з задоволенням, по старій звичці кинувши рушик на підлогу, закутався в нього і сів за стіл. ............................. Ти пив принесену горілку, для себе я дістала з бару Матіні. Пили на рівних, але ти чомусь сп янів першим. Я дивилася на твої по-дитячому румяні щоки, сором"язливу посмішку, іронічні очі - колись ти не витримував такого погляду, закривав його поцілунками. Але й таким п"яни ти ніколи не був. Мені чомусь стало сумно і я також налила собі горілки..... ...ще пам"ятаю, як ми йшли в спальню...потім, як у прірву... Прокинулася зранку від жахливого головного болю і нудоти. Тебе поряд не було: невже пішов?!!! - але потім по запаху сигаретного диму зрозуміла - ти на балконі куриш. Потім все було, як в тумані: ти примушував мене пити воду, щоб промити шлунок, тримав голову, коли вивертало мої нутрщі, бігав в магазин за таблетками і Кока-колою, гладив волосся, коли я засинала... Прокинулася, коли за вікном вже вечоріло : ну і спала ж я... і сон такий хороший приснився... Страшенно мучила спрага і хотілося кави. Нехотячи встала, пішла на кухню. Ще не встигнувши ввімкнути світло, помітила, що на кухні хтось лежить........ ......................... На підлозі в кухні лежав кинутий тобою рушник. КІНЕЦЬ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 23 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 травня, 2013 ёпрст такой текст длиннючий и умный в ящик написала, а оно все выпало бо он переполнен Иди в баню! Разозлилась,- больше так не получится сказать! У тебя руки из какого места? Если хочешь что-то сберечь- копируй в папку из лс. А ящик чисть ётм матюкаюсь :angry: :angry: :angry: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 23 травня, 2013 ёпрст такой текст длиннючий и умный в ящик написала, а оно все выпало бо он переполнен Иди в баню! Разозлилась,- больше так не получится сказать! У тебя руки из какого места? Если хочешь что-то сберечь- копируй в папку из лс. А ящик чисть ётм матюкаюсь :angry: :angry: :angry: Не поняла - а ти що їх два написала? І всі такі ж дліннючі, який я щойно отримала? :o Чи один дліннючий, а наступний мав бути умний? :P Добре, що розумний не дійшов - я б до завтра відповідала - це ж думати треба, а в мене голова болить. У нас погода жахлива - холодно, небо похмуре, так і тисне на тебе... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 23 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 травня, 2013 20.35 окей )) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 24 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 травня, 2013 лиииист!!!! :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 25 травня, 2013 * Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.