Перейти до змісту
Український політичний форум

Тільки запрошені....

Орiана

Рекомендовані повідомлення

почему из небытия

он тут тусуется под ником злой татарин

он по идиотизму и невнимательности забыл ники при входе поменять

от зараза... а я-то думаю - чё эт татарин, татарин.. а как речь про сало, та вродь и не злой... и не татарин...

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 1,5 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

.http://multimedia.lastampa.it/multimedia/nel-mondo/lstp/174515/

Hydra, la statua di Lenin in chiave moderna

Цветение

Скажи, бздено, чому ти лізеш туди, куди тебе не запрошують, чому ти усюди пхаєш свого довгого і нав"язливого носа і при тому видаєш ось такі пости.:

Так Ори не подумала, что не имеет никакого права совать свой длинный нос в количество моих постов

Варіанти відповідей:

• Ти вважає себе винятковою, тому тобі можна все?
  • У тебе відсутні такі людські якості, як такт, ввічливість, гонор?
  • Ти повна дебілка і не розумієш що я від тебе хочу

• Твій варіант
Посилання на коментар

Я вам цветочек красивый посадила, могли бы и поблагодарить! :D

Убери рагульский гонор и врубись: никого не интересует, чего хочешь именно ты. Учись общаться на равных.

Посилання на коментар

З ДЕБІЛАМИ?!!!!

Если ты вокруг тебя обычно дебилы -сама виновата. Среди рагуль их много. Но все равно надо быть и с ними толерантной. :lol: Хотя дебилов в стране совсем немного - это уже диагноз. Обычно полуидиоты с плакатными фразами бегают. Неужели ты их всех возле себя собрала??? :unsure:
Посилання на коментар

Если ты вокруг тебя обычно дебилы -сама виновата. Среди рагуль их много. Но все равно надо быть и с ними толерантной. :lol: Хотя дебилов в стране совсем немного - это уже диагноз. Обычно полуидиоты с плакатными фразами бегают. Неужели ты их всех возле себя собрала??? :unsure:

Ось тому я і дивуюся: в житті жодного а на форумі хоч греблю гати.

Дена, ти дебілка, я тобі це не раз доводила. Ну гаразд, нехай ти не читаєш моїх постів - відповідаєш навмання варіантами з методички.

Але ж ти не розумієш того, що сама пишеш - невже ти і своїх постів не читаєш? Якщо так, тоді ти заробітчанка. Але ти заперечуєш заробітчантво, тоді іншого поясненн, окрім як те, що ти дебілка - нема.

Змирися, це не присуд, це лише діагноз - з ним також можна жити.

Посилання на коментар

Ось тому я і дивуюся: в житті жодного а на форумі хоч греблю гати.

Дена, ти дебілка, я тобі це не раз доводила. Ну гаразд, нехай ти не читаєш моїх постів - відповідаєш навмання варіантами з методички.

Але ж ти не розумієш того, що сама пишеш - невже ти і своїх постів не читаєш? Якщо так, тоді ти заробітчанка. Але ти заперечуєш заробітчантво, тоді іншого поясненн, окрім як те, що ти дебілка - нема.

Змирися, це не присуд, це лише діагноз - з ним також можна жити.

Посилання на коментар

от зараза... а я-то думаю - чё эт татарин, татарин.. а как речь про сало, та вродь и не злой... и не татарин...

если говно назвать сахаром а саи назовётся татариным - суть не изменится

говно говном и останется

Посилання на коментар

если говно назвать сахаром а саи назовётся татариным - суть не изменится

говно говном и останется

Правильно, пример: Ладона и Ори.
Посилання на коментар

этот ролик один на весь инет..и как досадно, что он был кем-то неправильно смонтирован (кадр идёт быстрее, обрыв видео, скомканное начало)...

но если присмотреться - в этом что-то есть...

как сказал классик - "...мы ускоряемся..."

*http://www.youtube.com/watch?v=vBzrGPajQcE

Посилання на коментар

как ты это нашла?...

ты не могла этого знать.

ещё один классик сказал, что удивление - первый рубеж непонимания..

но и ежу понятно - это не тот случай. да? - это первый (сложный) вариант ответа

второй. (стандартный) (распространяется на все подобные вопросы)

..как нашла? - случайно

Посилання на коментар

ещё один классик сказал, что удивление - первый рубеж непонимания..

но и ежу понятно - это не тот случай. да? - это первый (сложный) вариант ответа

второй. (стандартный) (распространяется на все подобные вопросы)

..как нашла? - случайно

тебе такое случайно никак нельзя. ... разве.. ты не от мира сего...
Посилання на коментар

Изображение

На дворі шуміла перша літня злива. Пахло озоном, розчавленими черв"яками і вогкістю. Я лежала на канапі під теплим пледом і перечитувала Прістлі. У двері раптом хтось подзвонив. Відкривати не хотілося: певно сусідка, хто в таку погоду ходить в гості. Коли дзвінок пролунав настирливіше і довше, я пішла відкривати.

За дерима стояв ти. В почорнілих від дощу джинсах, облиплій тіло сорочці, з мокрого волосся текла вода, краплями збирлася на твоєму носі, підборідді, ти їх збивав однієї рукою, іншу тримав за спиною.

Чомусь погляд впав саме на цю руку і німе запитання прозвучало у цьому напрямку. Ти зловив мій погляд і витягнув з-за спини руку - у ній була пляшка горілки.

Я впустила тебе у помешкання, поки закривала двері, ти встиг роззутися і тепер в мокрих шкарпетках тупцював у прихожій. Я повела тебе у ванну. Там зняла сорочку, штани, присіла, щоб зняти шкарпетки. Труси попросила зняти самому. Ти трішки отетерів від такої моєї байдужої зосередженості. Я ж була цілком спокіною: дружнього сексу мені не треба, а коханкою ти мене не хочеш.

Поки ти плюскався в душі, я встигла випрати твою одежу, розвісити сохнути на масляному радіаторі. Коли ти з"явився на кухні в рушнику навколо стегон, на столі вже були нарізані овочі, ковбаса і сир, лежали шматоки холодої піци і оливи. Я принесла тобі теплий халат. Ти з задоволенням, по старій звичці кинувши рушик на підлогу, закутався в нього і сів за стіл.

.............................

Ти пив принесену горілку, для себе я дістала з бару Матіні. Пили на рівних, але ти чомусь сп янів першим. Я дивилася на твої по-дитячому румяні щоки, сором"язливу посмішку, іронічні очі - колись ти не витримував такого погляду, закривав його поцілунками. Але й таким п"яни ти ніколи не був. Мені чомусь стало сумно і я також налила собі горілки.....

...ще пам"ятаю, як ми йшли в спальню...потім, як у прірву...

Прокинулася зранку від жахливого головного болю і нудоти. Тебе поряд не було: невже пішов?!!! - але потім по запаху сигаретного диму зрозуміла - ти на балконі куриш.

Потім все було, як в тумані: ти примушував мене пити воду, щоб промити шлунок, тримав голову, коли вивертало мої нутрщі, бігав в магазин за таблетками і Кока-колою, гладив волосся, коли я засинала...

Прокинулася, коли за вікном вже вечоріло : ну і спала ж я... і сон такий хороший приснився...

Страшенно мучила спрага і хотілося кави. Нехотячи встала, пішла на кухню. Ще не встигнувши ввімкнути світло, помітила, що на кухні хтось лежить........

.........................

На підлозі в кухні лежав кинутий тобою рушник.

КІНЕЦЬ

Посилання на коментар

ёпрст

такой текст длиннючий и умный в ящик написала, а оно все выпало бо он переполнен Иди в баню! Разозлилась,- больше так не получится сказать! У тебя руки из какого места? Если хочешь что-то сберечь- копируй в папку из лс. А ящик чисть ётм

матюкаюсь :angry: :angry: :angry:

Посилання на коментар

ёпрст

такой текст длиннючий и умный в ящик написала, а оно все выпало бо он переполнен Иди в баню! Разозлилась,- больше так не получится сказать! У тебя руки из какого места? Если хочешь что-то сберечь- копируй в папку из лс. А ящик чисть ётм

матюкаюсь :angry: :angry: :angry:

Не поняла - а ти що їх два написала? І всі такі ж дліннючі, який я щойно отримала? :o

Чи один дліннючий, а наступний мав бути умний? :P

Добре, що розумний не дійшов - я б до завтра відповідала - це ж думати треба, а в мене голова болить. У нас погода жахлива - холодно, небо похмуре, так і тисне на тебе...

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Гість
Ця тема закрита для нових відповідей.

• Створити...