Орiана Опубліковано 12 листопада, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2014 сидит себе тихонько человек, читает. починяет керосинку. Никого не трогает.. Ну не любит он, когда форточка закрыта! ты - людь, канеш! Хто б спорил! Я тоже хочу шампанского! Шехурин подлый даже не проставился! ну да - я його в профілі поздоровила в мене ще пиво є і рибка - але настрою нема мож Вітька бличжче півночі підтягнеться але пити пиво вночі збочення якесь - нє, відпадає хоча я можу... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 12 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2014 у меня новая идея - фикс! Хочу научиться делать плейкасты! А то клипы надоели.. Интересно, под них программа нужна? Ну, буду искать.. Всё на сегодня. теперь точно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 листопада, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2014 я в неті зустрічала - щось типа програми, але її закачувати не треба - просто зайти на сайт введи в пошуковик плейкаст онлайн Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 листопада, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 13 листопада, 2014 Разбирайте Водку вообще не люблю, но эта по-настоящему хороша Блін я вчора не побачила - мерсі але я горілки не п"ю у мене в заначціє Бейліс Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 листопада, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 13 листопада, 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 листопада, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 13 листопада, 2014 а ніжність ще жива... лише затерпли крила https://www.youtube.com/watch?v=5TfCbiHJybI Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 листопада, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 13 листопада, 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 листопада, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 13 листопада, 2014 Снег идет, снег идет. К белым звездочкам в буране Тянутся цветы герани За оконный переплет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 листопада, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 13 листопада, 2014 Філософське... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 13 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 13 листопада, 2014 - Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 13 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 13 листопада, 2014 - Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
shehurin Опубліковано 13 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 13 листопада, 2014 Блін я вчора не побачила - мерсі але я горілки не п"ю у мене в заначціє Бейліс Не может такого быть :blink: Ты еще скажи, что сала не ешь, в вышиванке не ходишь, газ российский не воруешь и русских младенцев не ешь. Не, я не верю тебе... тут какой-то подвох. Ладно, пойду поем Спонсор этого сообщения - руззке мир. Руззке мир - оплатим ваше мнение в Интернете, дорого. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 листопада, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 13 листопада, 2014 - Що це було? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 13 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 13 листопада, 2014 Що це було? я тебе звала сегодня целый день! А ты меня не слышала! и я обиделась! http://www.playcast.ru/view/6657745/27e1aa...e24856ceb2e83pl Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 листопада, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 13 листопада, 2014 http ://www.playcast.ru/view/6657745/27e1aa...24856ceb2e83pl Клас! ...... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 листопада, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 13 листопада, 2014 поганий сон приснився цілий день - осад шкрябає серце неспокоєм вже всіх обдзвонила - наче все гаразд а неспокій не проходить... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 листопада, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 13 листопада, 2014 ...тільки очі сумні на палітрі осіннього парку, тільки сльози в очах, той далекий загоєний шум ... голови поворот (у три чверті), світлина на згадку, що колись оживе, у портреті, який напишу... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 13 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 13 листопада, 2014 http://www.playcast.ru/view/6659766/498fa6...b90b478c1db81pl Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 листопада, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 13 листопада, 2014 http://www.playcast.ru/view/6659766/498fa6...b90b478c1db81pl лабіринтами розлуки, парафразами мовчань... в недовершеності рухів ти мою впізнаєш руку, і зітхнеш "пробач-прощай"... не шукатиму я іншу в незбагненності світів, бо мені не треба більше... і тебе я не залишу, хоч би навіть захотів. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 13 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 13 листопада, 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 листопада, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 13 листопада, 2014 птичку жалко-оооооооо Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 13 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 13 листопада, 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 листопада, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 13 листопада, 2014 ДОБРАНІЧ :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
shehurin Опубліковано 14 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2014 Блин, 8 ноября был день украинского языка. Как мы могли про него забыть... ни разу даже не упомянули на форуме. В честь прошедшего дня - всю субботу буду писать на украинском. Подключайтесь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 листопада, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2014 Блин, 8 ноября был день украинского языка. Как мы могли про него забыть... ни разу даже не упомянули на форуме. В честь прошедшего дня - всю субботу буду писать на украинском. Подключайтесь +++ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 14 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2014 Ната, может выпусти этого придурошного свистопляса? типа досрочно с испытательным сроком? Мается бедный с завязанным ртом.. Может научится язык придерживать? А то поругаться не с кем толком.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.