Орiана Опубліковано 26 жовтня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 26 жовтня, 2014 Довольно-таки безапелляционно и грубо. Ориана, ведь это же не политика, почему вы решили что это тоже нуждается в вашем модерировании. я ж попередила - плебейських ми кровєй добре, що в нас демократія - а то б і проголосувати навіть не дали - всі ті графи і гетьмани все, пішла з Богом... мрію, щоб на мене випав екзитпол Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 жовтня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 26 жовтня, 2014 Йолы - да что ж такое? Не получается авватар. Загрузить - нажимаю - нахожу - и ничего. *Видно не судьба*(пашти це) потом приду - что-то придумаем не пей без меня - подожди могу задержаться - у меня сегодня гости приехали Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 жовтня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 26 жовтня, 2014 ну шо, я вже є і авка вставилася вдало ось кілька варіантів вже готових http://avatarka.org/work/392866/avatar/cf9...dbced58c144.jpg http://avatarka.org/work/392866/avatar/952...633308880c2.jpg http://avatarka.org/work/392866/avatar/dd5...56e19a0978a.jpg http://avatarka.org/work/392866/avatar/48d...1800ae52615.jpg http://avatarka.org/work/392866/avatar/19d...a536290e278.jpg Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Kote Sh Опубліковано 26 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 26 жовтня, 2014 Наташт-там висвiтлюеться- создай свой аватар - а на що нажимать? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 жовтня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 26 жовтня, 2014 Наташт-там висвiтлюеться- создай свой аватар - а на що нажимать? http://avatarka.org/ тыцяешь на "Выберите файл" и загружаешь картинку с компа или вводишь адрес картинки из интернета - чуть ниже, где пустое поле потом на "Загрузить" и когда загрузится - справа выставляй размеры 300Х300 и на картинке выделяешь то, что хочешь оставить на аватарке потом на "Кадрировать - получишь авку - правой кнопочкой мыши копируешь адрес авки или грузишь на комп с помощью - "сохранить как..." Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 жовтня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 30 жовтня, 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 жовтня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2014 КотэШка, де твоя авка? і чому ти пропала - мені простолюдинці безпородній потрібна кумпанія Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 31 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2014 і чому ти пропала - мені простолюдинці безпородній потрібна кумпанія Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 жовтня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2014 ... ??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 жовтня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2014 я часто помиляюся - найдовірливіші люди - це математики і безпородні Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 31 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2014 ... ???простолюдинка, ... тебе идет - теперь ты можешь все. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 жовтня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2014 простолюдинка, ... тебе идет - теперь ты можешь все. все можеш ти, а я лише те, що мені дозволять Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 жовтня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=whOev_R0pVw Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 31 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2014 все можеш ти, а я лише те, що мені дозволять................. нок-аутесли тебе кто не понравится, отсылай ко мне. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Тахорг Опубліковано 31 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2014 я часто помиляюся - найдовірливіші люди - це математики і безпородні Зато у вас много других достоинств.Я не шучу. Вы мне очень симпатичны, хотя и бываете иногда совершенно не сносны. "Когда о нас, математиках, говорят как о сухарях — это ложь! В любви я — Эйнштейн!" (с) Всё, всё, - не надо замахиваться на меня этим булыжником. Уже удалился. Растаял мой сумрачный образ в холодном тумане. Меня уже нет, видите? Уже нет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 жовтня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2014 ................. нок-аут если тебе кто не понравится, отсылай ко мне. е-еее... я сама собі часто не подобаюся Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 31 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2014 Зато у вас много других достоинств. Я не шучу. и поэтому ей неинтересны те, которые не могут понять и оценить эти достоинства.это переход в другое измерение. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 жовтня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2014 Зато у вас много других достоинств. Я не шучу. Вы мне очень симпатичны, хотя и бываете иногда совершенно не сносны. "Когда о нас, математиках, говорят как о сухарях — это ложь! В любви я — Эйнштейн!" (с) Всё, всё, - не надо замахиваться на меня этим булыжником. Уже удалился. Растаял мой сумрачный образ в холодном тумане. Меня уже нет, видите? Уже нет. ну вот - со второй попытки - уже лучше у меня банальная первая группа крови - резус "-" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 жовтня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2014 и поэтому ей неинтересны те, которые не могут понять и оценить эти достоинства. это переход в другое измерение. не можуть, або бояться Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 31 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2014 я сама собі часто не подобаюсявот это не нужно... - форум-то политический типа... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 31 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2014 не можуть, або боятьсяне могут.у тебя, блин, такая высокая планка.... я , например, не верю, что ты - это ты. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 жовтня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2014 вот это не нужно... - форум-то политический типа... не могут. у тебя, блин, такая высокая планка.... я , например, не верю, что ты - это ты. після того, як ти одного разу сказав мені , що не хочеш мене розчаровувати - з тих піо розчаровуєш мене постійно фі! https://www.youtube.com/watch?v=RXm8GQZo1vY Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 листопада, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 1 листопада, 2014 Ты мужчина, и этим все сказано, а я женщина, во мне еще столько недосказанного. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 листопада, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 1 листопада, 2014 вся сила - в поддержке Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Kote Sh Опубліковано 1 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 1 листопада, 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Kote Sh Опубліковано 1 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 1 листопада, 2014 вся сила - в поддержкеНi. Cила в коханнi. Воно все переможе)))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 листопада, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 1 листопада, 2014 Нi. Cила в коханнi. Воно все переможе)))) кохання живе 3 роки, а далі що? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 листопада, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 1 листопада, 2014 Сьогодні Міжнародний день чоловіків Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 1 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 1 листопада, 2014 я написала тебе в личку. У тебя просто осенняя депрессия. Это проходит. Вообще, все проходит. Просто надо чуть бережнее к людям относиться. Идеальных не бывает, понимаешь? а ты все ищешь..ищешь.. Ты просто порой ставь себя на место того человека, который тебя раздражает или не нравится.. Я понимаю, это ни у кого не получается.. Но человек, наделенный хоть крошечной властью - просто обязан помнить, что у него больше не прав, а ответственности. Постарайся оттаять. Ты умеешь. Я знаю. Злость пройдет, поверь. Просто задавай больше вопросов СЕБЕ. И тогда не голова, а сердце даст правильный ответ. Больше всего я ценю в человеке доброту. А ты добрая, я знаю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 2 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2014 еще одна личка. Не поленись, зайди. И если ты рогами упрешься\, не забывай, что я того же знака... И потом трудно будет что-то исправить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.