Орiана Опубліковано 17 квітня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 17 квітня, 2014 Женщина (соответственно) стОит столько, сколько стОит её макияж. (Н. Калинчук) на мені мінімум косметики мож тому? +++ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 квітня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 17 квітня, 2014 мы так близки, что даже наши мысли совпадают (с) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 квітня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 17 квітня, 2014 Грех Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 квітня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 23 квітня, 2014 *** ...я пив тебе, неначе з джерела, а ти стікала між мої ключиці, і я побачив іскру блискавиці в твоїх очах, а ти була...була... десь інде - десь, що досі незбагненне... збігали краплі на мої рамена крізь пальців рук тендітну пектораль... я думав дощ...а то - твоя печаль. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 травня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 5 травня, 2014 ...я вріс у тебе, як вростає пам'ятьу наші душі втомлені чеканням -проникливо і щільно...як вростаєу тихих придихах ліщинових галявинміж свіжим листям той травневий дощ...ти пам'ятаєш? ти те пам'ятаєш?...як випливали із бездоння ставуназустріч нам величні сонні риби,і щось співали лагідне і звичнебеззвучно, безголосо... але мияк ніби чули добре нам знайоме,й підспівували тим самотнім рибам,що ворушили втомлено хвостами,під спів зникаючи у чорній глибині......сідало сонце у старих мочарах,десь зовсім поруч пролетіла чапля...а ти чекала...довго так чекалаколи ж повернеться до сну казковий світ......і тільки звично у замшілих хащахпечальний сторож чарівного ставумовчав сумний очеретяний кіт... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 травня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 5 травня, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=JtOKCHeJy1s Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 травня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 5 травня, 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 травня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 14 травня, 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 травня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 17 травня, 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 травня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 17 травня, 2014 Кофе по-турецки, лимона долька, Сулугуни и ветчина. Никого не люблю – тех немногих только, На которых обречена. Там сейчас мурашками по проспекту Гонит ветер добрых моих подруг. И на первых партах строчат конспекты По двенадцать пар загорелых рук. Я бы не вернулась ни этим летом, Ни потом – мой город не нужен мне. Но он вбит по шляпку в меня – билетом, В чемодане красном, на самом дне. Тут же тополя протыкают бархат Сюртука небес – он как решето; Сквозь него холодной Вселенной пахнет И глядит мерцающее ничто. Ночи в Симеизе – возьми да рухни, С гор в долину – и никого в живых. И Сайде смеется из дымной кухни И смешно стесняется чаевых. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 травня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 20 травня, 2014 хто знає, що це за рослинка? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 травня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 20 травня, 2014 вежливость стала такой редкостью, что ее часто путают с флиртом. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 травня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 21 травня, 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 травня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 21 травня, 2014 Щоб забути є сотні причин крім однієї. щоб забути, можна: змінити маршрутку, (краще - місто)... не писати листи, спалити отримане (разом з жорстким диском)... стерти в пам'яті номер, знищити фото ... щоб згадати, достатньо згадати... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 травня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 21 травня, 2014 Happiness starts with one word. One joke. One text. One phone call. One song. One hug. One kiss. & ends with, one mistake. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 травня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 21 травня, 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 травня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 25 травня, 2014 научит вас скучать по нем... понять, что время учит, а не лечит... что счастье - каждый миг наедине... и что в разлуке лишь желанней встреча... он научит вас его хотеть... до умопомрачения, до боли... чтобы, не прикасаясь, им владеть... и ощущать, как он полон вами... он всё принять может и все понять. Любить и ждать, почти что не ревнуя. вы лишь сумейте его не потерять. но этому он не научит вас... он.. ____________ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 травня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 25 травня, 2014 здравствуй, ревность. ну рассказывай. с кем он. где он. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 травня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 27 травня, 2014 Гороскопы Козерог — не торопитесь: едва ли удастся быстро Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 травня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 27 травня, 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 травня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 27 травня, 2014 Забудеш... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 червня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 2 червня, 2014 Когда уже не нужно лишних слов, Я губ твоих касаюсь чуть дыша. И без страховки падаю в Любовь, И тонет в нереальности Душа... Когда уже не нужно лишних слов, Закрой глаза, мы с вечностью на ты. Острее бритвы - камни берегов И Душу может лишь Любовь спасти... Когда уже не нужно лишних слов, Я губ твоих касаюсь чуть дыша. И без страховки падаю в Любовь, И тонет в нереальности Душа... Когда уже не нужно лишних слов, Закрой глаза, мы с вечностью на ты. Острее бритвы - камни берегов И Душу может лишь Любовь спасти... Когда не нужно лишних слов. Опять мои к тебе пути... У серебра родных висков Мельчают все слова. Прости!... И выпив нежности вино, От счастья кругом голова. Прикосновение одно Нам скажет больше чем слова... Когда не нужно лишних слов. Опять мои к тебе пути... У серебра родных висков Мельчают все слова. Прости!... И выпив нежности вино, От счастья кругом голова. Прикосновение одно Нам скажет больше чем слова... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 червня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 2 червня, 2014 ... И уносит в счастливое "где-то", О котором никто ничего не знает... Или мне лишь приснилось всё это?.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 червня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 2 червня, 2014 .......... 10 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 7 червня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 7 червня, 2014 *** ...прощай печаль без слів і без вагань я йду у світ де жив колись без тебе у ті сади де літо пахне медом де час завмер і в часі все завмерло ................ ...у ті сади, де спить моя душа... прощай печаль... привіт моя печаль. https://www.youtube.com/watch?v=gPBDtO3KgHE Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 червня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 13 червня, 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 червня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 13 червня, 2014 Всі неотримані листи вважаються втраченими. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 червня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 16 червня, 2014 Танго Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Kote Sh Опубліковано 17 червня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2014 ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 червня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 21 червня, 2014 Вечность по пятницам Мы танцуем по пятницам регги и слушаем джаз, Ошибаясь в движеньях и путая соул со свингом - Старый ангельский способ убить наше "здесь и сейчас". Что поделаешь - вечность. Подумаешь - не задалась. Может, сменим пластинку? А другие серебряным клином опять на восток. Так привычно - за ними, так глупо - за ними, я знаю. Плачешь, либе? Не надо, я снова забыла платок. Это просто коньяк, это взгляд в никуда, в потолок Одряхлевшего рая. Наша жизнь (это - жизнь?) не прокисла, а... ладно, не верь. Душу, что ли, продать? Только нам не положены - души. Это ключ от тюрьмы, где мы заперты в душном "теперь". Раня крылья и лбы расшибая, мы рвались за дверь, Но не можем - снаружи. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.