Орiана Опубліковано 26 листопада, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2013 .http://www.ugcc.dn.ua/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=12&Itemid=78 Донецько-Харківський Екзархат УГКЦ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 листопада, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 ВАСІЧ, привіт!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 Как жизнь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 листопада, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 Нє, ну я за тебе рада, але на авці - це можуть не так зрозуміти - в смислі, не всі тебе так добре знють, як я. Та нічого - ось, вчергове нас здурили - зате не було скучно ) Вдома також не скучно - чоловік у відпустці - притираємося :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 Глупый вопрос. Согласен. Рад видеть! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 Нє, ну я за тебе рада, але на авці - це можуть не так зрозуміти - в смислі, не всі тебе так добре знють, як я. Та нічого - ось, вчергове нас здурили - зате не було скучно ) Вдома також не скучно - чоловік у відпустці - притираємося :lol: Проблем меньше. Никому лицо не начистит. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 але на авці - це можуть не так зрозуміти = = Глубоко плевать. Это мои зубы. Случайно поставил. Не увеличивал фото. Как скажешь. Могу сменить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 листопада, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 Проблем меньше. Никому лицо не начистит. Ага, не з моїм щастям - щойно квитанцію принесли з кооперетиву - майже 2 тис боргу :blink: Спочатку мені виписав, але я виправдалася останньою квитанцією. Завтра йде до бухгалтерки. А так я все сама вияснюю тихо-мирно, помилитися кожен може. А ти кажеш... плюс, більше шансів з тим сусідом зустрітися, бо тепер сам в магазин ходить. Так що хвилювань прибавилося. Хоча, плюси також є :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 листопада, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 але на авці - це можуть не так зрозуміти = = Глубоко плевать. Это мои зубы. Случайно поставил. Не увеличивал фото. Как скажешь. Могу сменить. А можна я тобі виберу? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 Та нічого - ось, вчергове нас здурили - зате не було скучно = Режут хвост частями. Судьбу Украины решил давным-давно Бжезинский. Происходящее это театр для "Лохов приезжих" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 А можна я тобі виберу?Юбки я не ношу. Учти это. Пожалуйста! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 Хоча, плюси також є laugh.gif = Так и говори, а то написала: бухгалтерия, магазин! Проходили это, или может приснилось? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 листопада, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 Юбки я не ношу. Учти это. Пожалуйста! Ось таку... Але її треба обрізати - якщо погодишся, то я швидко Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 Ось таку... Але її треба обрізати - якщо погодишся, то я швидко Как? Похож? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 На какие жертвы мы идём(дураки). Только бы угодить! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 листопада, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 Как? Похож? Я обрізала Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 Опять! Не так!..... Бросила меня.... как обычно! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 листопада, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 На какие жертвы мы идём(дураки). Только бы угодить! Не поняла - тобі не подобається? Я іншу знайду - гламурну ) там, з Бандеросом чи Чікічаном. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 листопада, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 Одночасно коменти поставилися Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 Боже упаси! Не нравится. Исключено. Я эту аватарку увеличу и на стену приклею Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 Не поняла - тобі не подобається? Я іншу знайду - гламурну ) там, з Бандеросом чи Чікічаном. Только не с ними. У нас противоположные вкусы. Не забывай. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 Где подруга. Неужели у неё наладилось в личном? = "Это без велика я был такой злой" = Угадал? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 Подруга ты где? На других форумах параллельно или муж в командировке? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 листопада, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 Боже упаси! Не нравится. Исключено. Я эту аватарку увеличу и на стену приклею Ну ось, а кажеш - жертви. Вам би тільки жертвою прикинутися, щоб жінка себе винною почувала - і роби з нею що хоч. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 листопада, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 Я вже Мартіні на НР купила. Так рік скоро минув - і я вже на рік старша. Люблю цей останній місяць смакувати - розтягувати до нудоти, щоб кожним днем насолоджуватися. І чого роки так швидко летять - наче і не жила... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 Не смотришь "мямлю" хитрожопую по"5". Противно смотреть. Надо-же такое чудо! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 листопада, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 Противно смотреть. Надо-же такое чудо! Блін, ЧЕКАЙ, зараз іншу знайду! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 листопада, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 Блін, ЧЕКАЙ, зараз іншу знайду!Я не аватарку имел в виду? Придурок хитрожопый по ящику чернуху лепит. На 5 канале. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 листопада, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 Я не аватарку имел в виду? Придурок хитрожопый по ящику чернуху лепит. На 5 канале. А ні, я сиджу на кухні і ніяк не можу взятися за миття посуду. Я не дивлюся телевізора вже давно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.