Дэна Опубліковано 14 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 вересня, 2013 Жирафа любит только себя. Кому нужно тебя уговаривать, если ты сам по себе педераст. Мужик под женским ником - ..вернее - додик с яйцами. Нет. Ты себя не любишь. Любила бы - так не унижалась. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 жовтня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 4 жовтня, 2013 Найбезталанніша моя тема - з неї збиткувалися свої і чужі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 жовтня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 4 жовтня, 2013 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Venus_slave Опубліковано 10 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 10 жовтня, 2013 Тема закрита? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 жовтня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 18 жовтня, 2013 Тема закрита? Стукайте, і вам відкриють... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 жовтня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 18 жовтня, 2013 Якщо ми повинні бути відкритими добру і закритими для зла - то чи не перетвориться наша душа у швейцара біля дверей? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 жовтня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 18 жовтня, 2013 Парадокси життя Не може повернутися той, хто нікуди не йшов Але може ЗНАЙТИ, хто нічого не губив. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 жовтня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 18 жовтня, 2013 Якщо у тебе "час розкидати каміння" - це не означає, що ти їх повинен кидати у людей. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 жовтня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 18 жовтня, 2013 Юля, я в шоці - Одесит виявився красунчиком!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 18 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 жовтня, 2013 Юля, я в шоці - Одесит виявився красунчиком!!! агга... как мой британский генерал... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість бандерлог Опубліковано 18 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 жовтня, 2013 агга... как мой британский генерал... А йому такі попки, що на аві, подобаються? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 жовтня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 18 жовтня, 2013 агга... как мой британский генерал... Ну-ууу, не можна ж так людям не довіряти. Правда, на автентичність я ще не перевіряла, а він фотку різко забрав. Ну ми ж не ликом шиті - скрін зробити вміємо :lol: Лишилося фотку по базі даних ФБР пропустити і він у нас в руках, вірніше ВОНИ у нас в руках. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 жовтня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 18 жовтня, 2013 прощання... ,http://youtu.be/pq6lsZoWcFE Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 18 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 жовтня, 2013 . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 18 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 жовтня, 2013 . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 18 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 жовтня, 2013 It's Not Goodbye Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 18 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 жовтня, 2013 -http://www.youtube.com/watch?v=B9hL6DkgOeI Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 18 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 жовтня, 2013 .какого хрена? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 18 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 жовтня, 2013 .http://www.youtube.com/watch?v=c-7kuvyG-XU Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 жовтня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 18 жовтня, 2013 -http://www.youtube.com/watch?v=B9hL6DkgOeI Нечеловеческая сила, В одной давильне всех калеча, Нечеловеческая сила Земное сбросила с земли. И никого не защитила Вдали обещанная встреча, И никого не защитила Рука, зовущая вдали. ... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 жовтня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 18 жовтня, 2013 Любов-не-любов ...в темну ніч посеред світу, як замкну по кутках сон, настіж я відчиню вікна Вітру-Сіверку за вікном... попрошу:"...вітре, дай сили, щоб терпіти забракло сил - душу крають на три жили жала трьох гостролезих стріл... і без віри душа стерпла, закривавились ті ножі, бо любов-не-любов - пекло поселилось в моїй душі... може знаєш, мій Вітре-Брате, у яких крижаних горах маю віру свою шукати, щоб знайти для душі шлях... поверни її, Брате-Вітре, не залиш у чужих краях - жала я споміж жил вирву, щоб спочила душа моя... забери нас у свій ирій - вже снігами зима мете, розкажи мені, Брате-Вітре!"... тільки вітер мовчить про те... *** ...ні спочинку нема, ні Смерті - чорне поле аж до межі... і душа проростає вперто понад леза і крізь ножі... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 жовтня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 19 жовтня, 2013 Можете мені вірити: Хто не вміє приймати подарунки - той сам не буде їх дарувати Хто не вміє приймати допомогу, той і сам не буде допомагати Хто не вміє приймати співчуття, той не поспівчуває іншому. і так далі... Робити висновків з цього не буду. Просто хочу, щоб про це знали і не чекали від таких людей взаємності. Бо не взявши, ти не віддаш. Не пізнавши - не розкажеш. Не відчувши, не проявиш. Бо ніщо нізвідки не з'являється, і в нікуди не зникає. Воно лише переливається від одного до іншого. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 жовтня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 19 жовтня, 2013 ...это всего лишь вопрос времени, я уверен... .http://youtu.be/pq6lsZoWcFE Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 жовтня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 19 жовтня, 2013 моє життя у трьох відтінках неба: передчуття тебе... з тобою... і без тебе. _____________ я ніколи не помиляюся двічі... ... я це роблю п"ять, шість раз - щоб напевне. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 жовтня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 19 жовтня, 2013 Ты ненароком заполняешь пустоту Моих нарочно незаконченных историй. Уйдешь совсем, и я, конечно, обрасту Чужими масками, колючками и горем. И ты не то, чем тайно хочется владеть - Непревзойденное искусство панорамы. Ласкаю так, что б ненароком не задеть Твои изысканные глянцевые шрамы. На саксофон и сансемилью обменял Кусок души на бестолково - Красной Пресне. Ведь здесь никто не доиграет за меня Мои дурацкие виниловые песни. И дым колечками под белый потолок Слетает с губ твоих. И на пол тает простынь… С души и сердца равноценно – жалкий клок… Все это осень. Ну, а осень – это просто. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 жовтня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 20 жовтня, 2013 Не буду нав"язуватися, захоче, напише - подумали обидва Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 жовтня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 20 жовтня, 2013 Ты куда-нибудь хочешь сходить со мной сегодня? - Очень хочу сходить с тобой с ума... *** Самый дорогой подарок женщине... внимание. Постоянное внимание! *** Моя девушка опять расстроена. Наверное, я опять неправильно дышу или вообще зря сегодня проснулся и живу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 жовтня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 20 жовтня, 2013 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 жовтня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 20 жовтня, 2013 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 21 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 жовтня, 2013 _http://www.youtube.com/watch?v=HOJQ2xaeOWs Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.