Орiана Опубліковано 17 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 17 липня, 2013 не зли меня недостаточно просто увидеть! :angry: хочется именно его внимания, что ты тормозишь в последнее время вчера о сексе шо попало придумала как то не то обчество, чтоб обсудить...а то б я если б сюда не лезли педики всякие, я б тебе пространно свою мысль пояснила, и ваще - де какашка КО ? :angry: е-еее, якісь кУпри на Донбасі - чи то монтує, чи то проектує - фіг його знає, хіба від нього доб"єшся чіткої відповіді. Знаю тільки - страшно відповідальна робота - не можна відволікати. Юль, як відігнати педіка від мужика Аполона? - воно ж лізе без мила, ні встида, ні сорому Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 17 липня, 2013 А щодо порушеної теми сексу - завидющих боятися, про секс не говорити - пиши, хай захлиснуться від слюнь. Воно ж чого за нами бігає - бо тими слюнями тільки й харчується - а хто йому їсти зготує, коли само весь час тут. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 17 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2013 Рекордсмены дня: Дэна 109 21.41% Оріана 94 18.47% Скромная Ори догоняет зловредную Дэну, но вопит по-прежнему.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 17 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2013 Любовь? О, это просто. Когда ты хочешь с кем-то быть вместе, то говоришь: «Я люблю тебя». Потом, когда всё плохо, говоришь: «Я больше тебя не люблю». Вот, собственно, и всё...© Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2013 Любовь? О, это просто. к а а а пец ПРОСТО? :wacko: :wacko: :wacko: -_- Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 17 липня, 2013 - Как ты думаешь, смысл жизни - это только хорошо поесть? - Нет, конечно......................................................................... ....................................... еще хорошо поспать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2013 - Как ты думаешь, смысл жизни - это только хорошо поесть? - Нет, конечно......................................................................... ....................................... еще хорошо поспать мммм... долго-предолго, и чтоб потом низ живота не болел))))))))))))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 17 липня, 2013 мммм... долго-предолго, и чтоб потом низ живота не болел))))))))))))))) А в мене від довгого спання голова болить. Я взагалі сплю дуже мало. Ось зараз пів першої ночі, а зранку о сьомій я вже буду як штик. Правда, вже хочу спати - треба ловити момент, щоб сон не втік. Добраніч. Солодких снів і легкого пробудження. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2013 А в мене від довгого спання голова болить. Я взагалі сплю дуже мало. Ось зараз пів першої ночі, а зранку о сьомій я вже буду як штик. Правда, вже хочу спати - треба ловити момент, щоб сон не втік. Добраніч. Солодких снів і легкого пробудження. навзаєм, рисю Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 18 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 липня, 2013 - Как ты думаешь, смысл жизни - это только хорошо поесть? - Нет, конечно......................................................................... ....................................... еще хорошо поспать как же ты права!!!!!!!!!!!!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 18 липня, 2013 как же ты права!!!!!!!!!!!!!!!! Это не я, эти слова, похоже, принадлежат маме и сыну лягушкам из мультика "Дюймовочка" Поели, теперь можно поспать...поспали, теперь можно и поесть. А вот для людей эти банальные слова приобретают глубокий философский смысл - ну хотя бы потому, что хорошо поесть и хорошо поспать может только здоровый человек - морально и физически. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 18 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 липня, 2013 Это не я, эти слова, похоже, принадлежат маме и сыну лягушкам из мультика "Дюймовочка" Поели, теперь можно поспать...поспали, теперь можно и поесть. А вот для людей эти банальные слова приобретают глубокий философский смысл - ну хотя бы потому, что хорошо поесть и хорошо поспать может только здоровый человек - морально и физически. Благодаря совку ты хоть дюймовочку знаешь :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 18 липня, 2013 недостаточно просто увидеть! :angry: хочется именно его внимания, что ты тормозишь в последнее время На днях прочитала одно откровение из которого сделала такой вывод: чем ближе и дороже мужчине женщина, тем труднее ему проявлять свои чувства на людях ибо те слова, которые он хочет сказать именно ей, не могут быть для всех. ________ Юля, яке щастя зустріти розумну людину................ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 18 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 липня, 2013 Это не я, эти слова, похоже, принадлежат маме и сыну лягушкам из мультика "Дюймовочка" Поели, теперь можно поспать...поспали, теперь можно и поесть. А вот для людей эти банальные слова приобретают глубокий философский смысл - ну хотя бы потому, что хорошо поесть и хорошо поспать может только здоровый человек - морально и физически. а я постоянно хочу спать, мне мало 6-7 часови ещё еда и сон, когда день-два в удовольствие - хороший способ выйти из уныния поэтому правы жабы (по-моему это были они), хотя бы отчасти Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 18 липня, 2013 а я постоянно хочу спать, мне мало 6-7 часов и ещё еда и сон, когда день-два в удовольствие - хороший способ выйти из уныния поэтому правы жабы (по-моему это были они), хотя бы отчасти Ну тебе по статусу "молодая мамочка" еще положено хотеть спать - много энегии идет на детей, по-этому нужно как минимум часов 8-9, чтобы отдохнуть, но их никогда нет. А вот у меня есть - а спать уже не хочется. Я не знаю, почему в народе говорят: Малые дети - малые хлопоты, большие дети - большие хлопоты. Мож потому, что они у меня никогда не были малыми, то есть, второстепенными, когда дети были маленькими - теперь нет больших хлопот? Даже страшно это осознавать - а вдруг... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 18 липня, 2013 Девушка должна быть всегда готова к любому повороту судьбы, поэтому в её сумочке всегда должны лежать загранпаспорт, купальник и фата.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 22 липня, 2013 Кожного разу, перед поїздкою до Києва, у мене з"являється надія - а раптом... і кожного разу я повертаюся в депресії - що вони зробили з нашою святинею?!!!... На цей раз хочеться плакати - руїна вбила... Спочатку я не могла зрозуміти що сталося, що змінилося у гірший бік до такої міри, щоб так вразити. Потім до мене дійшло: не Київ погіршав, Львів змінився у кращу сторону - це я зрозуміла коли їхала на таксі з вокзалу додому. Жесть...реклама і вулична торгівля після хаотичної забудови і невдалої реставрації - добивають місто. Якщо не почнуть щось робити, то скоро зі спадщини ЮНЕСКО залишиться тільки Дніпро - як пам ять про місце де язичників перетворювали у християн Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 22 липня, 2013 *http://youtu.be/O0uN3miBcKU Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 22 липня, 2013 "No more lying friends Wanting tragic ends..." Yvonne Wright. They won't go when I go ...в той день, коли я вирушу в дорогу, вони - лукаві, не дійдуть порогу, і жоден з них не вийде до воріт, допоки вечір не зітре мій слід... ...колишні друзі - давні вороги, дворушні бранці чорних мавзолеїв, кістляві ключники, залізні скарабеї, похмурі брамники - раби чужих світів, мої брати ... моїх темниць кати, повік тепер ви будете колишні, коли мій час прийде, я вам залишу моїх віршів прощення й каяття... я вас любив, бо я любив життя. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 22 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 липня, 2013 навзаєм, рисюЗванаем сирю.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 22 липня, 2013 *http://youtu.be/VZcpizlIc4s Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 22 липня, 2013 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 23 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2013 У Натуси - личка. а у Орианы - дурацкая подпись! Откуда тот человек может знать, кто ему нужен! Так что ничего не глупо. Не надо отчаиваться . Никогда не надо отчаиваться Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 24 липня, 2013 а у Орианы - дурацкая подпись! Откуда тот человек может знать, кто ему нужен! Так что ничего не глупо. Не надо отчаиваться . Никогда не надо отчаиваться Юля, коли ти лізеш нагору, завжди потрібно думати над тим, як ти будеш спускатися. Оптимізм - це сходження нагору. Його кількість, як і висоту потрібно контролювати, щоб потім не падати боляче від розчарування. Не відпускай мене, моя любов... Ти мій пристанок вже тепер останній, Я - бранець твій, не розмикай кайдани, Не відпускай мене, моя любов... Не залишай мене насамоті, Де тільки спогади вечірню тишу точать, Де сірий морок виїдає очі... Не залишай мене...я ще хотів Останній раз вдихнути твій світанок, Напитись літа хоч би наостанок З джерел твоїх розхристаних світів... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 24 липня, 2013 Час - найкращий лікар - він лікує всякі рани, але залишає шрами в наших душах - тим самим гартуючи її. Незагартована душа - надто тонка мембрана, для її чистого звучання важко знайти поціновувача - і якщо її берегти у такому первісному вигляді - можна залишитися одиноким на все життя. Чиста душа зовсім не котується у стосунках і непридатна річ для спілкування - надто тонко вона реагує на всякі подразники, а це лише шкодить спілкуванню. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 24 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 липня, 2013 Час - найкращий лікар - він лікує всякі рани, але залишає шрами в наших душах - тим самим гартуючи її. Незагартована душа - надто тонка мембрана, для її чистого звучання важко знайти поціновувача - і якщо її берегти у такому первісному вигляді - можна залишитися одиноким на все життя. Чиста душа зовсім не котирується у стосунках і непридатна річ для спілкування - надто тонко вона реагує на всякі подразники, а це лише шкодить спілкуванню. это вы сама такое выстрадали? :blink: Я прям онемела от такой изощренной философии. Нельзя ли разделить два этих понятия: душа и спилкування? Это ведь разнокачественные категории. Для общения уместно упоминать натуру , интеллект, дух в конце концов. А душа - это что-то предельно личное. Как правило, ее никто не понимает, бывает даже -что и сам обладатель. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 24 липня, 2013 это вы сама такое выстрадали? :blink: Я прям онемела от такой изощренной философии. Нельзя ли разделить два этих понятия: душа и спилкування? Это ведь разнокачественные категории. Для общения уместно упоминать натуру , интеллект, дух в конце концов. А душа - это что-то предельно личное. Как правило, ее никто не понимает, бывает даже -что и сам обладатель. Юля-аааа, який це кайф, коли співає душа - чисто-чисто...ніжно-ніжно і не просто так, а для фанатика, того, хто оцінить її і зрозуміє. Але важко знайти таку людину - не всім щастить, дуже мало кому щастить, майже нікому - мож тому мене ніхто не розуміє, а мені пре розказати, бо душа більше не співає, а відчуття ще залишилися і хочеться їх продовжити спогадами....і розповідями. Ти правильно розумієш процес - ти все добре написала - але ти сама не відчувала, тому не віриш, що таке можливо, щоб була людина, яка б все це розуміла. Я навіть думаю, що у світі є лише одна така людина і зустріти її майже нереально. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 24 липня, 2013 Кажуть все мине *http://youtu.be/1fu7bZz_1YI Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 24 липня, 2013 Минає день...минає ніч... *http://youtu.be/57jC5impnug Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 24 липня, 2013 Мій соколе... *http://youtu.be/72kZw26IQa0 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.