stefani Опубліковано 27 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 червня, 2013 А как же качество во всем видеть только хорошее - передумала?нет.я не вижу в этом хорошего Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 27 червня, 2013 нет. я не вижу в этом хорошего Параноя тоже не есть нормально. Хотя, репутация в этом деле играет главную роль. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 28 червня, 2013 *** ...в твоїх очах мій давній сум заснув, не потривож його, спокусник-червню... я заплачу тобі сповна і щедро, багатство й славу в жертву принесу, віддам усі таланти без вагань, сплачу ціну, яку ти сам призначиш, я - вічний в'язень смислів і означень, безмовний раб і безсловесний пан... в колисці літа у твоїм саду, усім, що маю, я віддячу чемно, не поспішай, не час, розлучник-червню, на твій вівтар я душу покладу... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 Не відпускай мене, моя любов... Ти мій пристанок вже тепер останній, Я - бранець твій, не розмикай кайдани, Не відпускай мене, моя любов... Не залишай мене насамоті, Де тільки спогади вечірню тишу точать, Де сірий морок виїдає очі... Не залишай мене...я ще хотів Останній раз вдихнути твій світанок, Напитись літа хоч би наостанок З джерел твоїх розхристаних світів... Торкнутись лона в простирадлах мрій, Тремтінням вій відчути подих вітру... Не відпускай , завмри... сльозу я витру, Що покотилась по щоці твоїй... Не відпускай мене, моя любов, Ще трохи... брамник двері прочиняє, І я вже йду по краю... і до краю... Не відпускай мене, моя любов... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 Юль, пішла форельку на вогні пекти. Мням-мням. Буду пізно...якщо буду... :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 Юль, пішла форельку на вогні пекти. Мням-мням. Буду пізно...якщо буду... :lol: Упьешься или надеешся что кто то напьется? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 Упьешься или надеешся что кто то напьется?А водки хватит? :o Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 А водки хватит? :oТак орыся с собой бурачихи припрет лишь бы ее ..... :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 А водки хватит? :oхто про шо, а вшивый - за баню.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 хто про шо, а вшивый - за баню.....сказала Жирафа и пошла за очередным стаканом.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 хто про шо, а вшивый - за баню.. Бля, Юля, коли б не комарі........................ Поле все в ромашках, високих таких. Форелька, Шардоне і я трохи картоплі зварила, бо не можу саму рибку їсти. Оле_оле, оле!!!!!!!!!!!! Ще треба решітку помити - смердить у ванній рибою. а ви тут що? сварилися? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 *http://www.youtube.com/watch?v=gPBDtO3KgHE Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 Бля, Юля, коли б не комарі........................ Поле все в ромашках, високих таких. Форелька, Шардоне і я трохи картоплі зварила, бо не можу саму рибку їсти. Оле_оле, оле!!!!!!!!!!!! Ще треба решітку помити - смердить у ванній рибою. а ви тут що? сварилися? нет... мне грустно и всем сижу порчу настроение.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 нет... мне грустно и всем сижу порчу настроение.. Фі, у мене сто разів на день поганий настрій - нічого, минеться. Вчися отримувати задоволення і від поганого настрою - наприклад, придумай якусь історію. Ти пробувала писати історії? Я деколи вночі пробуджуюся і біжу до компа, бо мені здається, що мене з середини розірве, якщо я не передам словами на папері - ну тіп на папері, а насправді на компі, те, що в мене крутиться в голові. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 Фі, у мене сто разів на день поганий настрій - нічого, минеться. Вчися отримувати задоволення і від поганого настрою - наприклад, придумай якусь історію. Ти пробувала писати історії? Я деколи вночі пробуджуюся і біжу до компа, бо мені здається, що мене з середини розірве, якщо я не передам словами на папері - ну тіп на папері, а насправді на компі, те, що в мене крутиться в голові. здесь вопрос! Есть у меня такие способности... Но руки не успевают за мыслью.. А это уже - не талант. Согласна? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 здесь вопрос! Есть у меня такие способности... Но руки не успевают за мыслью.. А это уже - не талант. Согласна? у мене нема ніякого таланту - але буває сплеск, як вибух і тоді получається шедевр. Причому в різних речах. А талант...навіть у геніїв не все виходить вдало. Знаєш, як робити фото - на сто лише кілька вдалих, решта у смітник. Але їх потрібно було зробити, інакше тих кількох не було б. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 1 липня, 2013 Красивое нижнее белье для девушки - как высшее образование. Его не видно, но самооценку повышает. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 1 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 липня, 2013 Красивое нижнее белье для девушки - как высшее образование. Его не видно, но самооценку повышает. У тебя тоже трусы вместо мозгов :lol: :lol: И самооценка завышенная :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 1 липня, 2013 У всех красивых девушек плохая репутация...От чего? От зависти других, конечно! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 1 липня, 2013 Мені худнути?!!! :o Навіщо? Мене всього-на-всього 45 кг, все решта - шарм, сексуальність і харизма (!!!) :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 1 липня, 2013 В отношениях один обязательно борзеет. Главное, успеть первой. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 3 липня, 2013 *http://youtu.be/--9F9wwQ-yw Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 3 липня, 2013 Львів - місто, куди потрібно їхати негайно *http://youtu.be/7fvY6KlotOs Замість поліграфії - безкоштовний Wi-Fi Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 3 липня, 2013 Как жаль,что память не убить. Она одна нам жизнь калечит. Как больно помнить всё и жить... С нелепой фразой '' Время лечит " Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 4 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2013 Львів - місто, куди потрібно їхати негайно *http://youtu.be/7fvY6KlotOs Замість поліграфії - безкоштовний Wi-Fi какой приятный уютный городокс заманчивым ароматом кофе и шоколадом а это кёниг.. *http://www.youtube.com/watch?v=x1W9X3q7-Pg с бесплатным Wi-Fi тоже проблем нет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 4 липня, 2013 какой приятный уютный городок с заманчивым ароматом кофе и шоколадом а это кёниг.. *http://www.youtube.com/watch?v=x1W9X3q7-Pg с бесплатным Wi-Fi тоже проблем нет у-ууу, у вас море - завидую... кстати, янтарь найти просто или как повезет? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 4 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2013 у-ууу, у вас море - завидую... кстати, янтарь найти просто или как повезет? обычно на пляже редко кто задаётся такой целью, но почти всегда что-то да находитсяя очень люблю куршскую косу туда въезд платный - заповедная зона...чистый песок, незагруженные пляжи..куча зверей вокруг тебя в прошлом году кормили с руки кабаниху с детьми, прогуливающуюся по дороге никогда и нигде не видела столько птиц как у нас в области всегда есть какие-то смешные ситуации с аистами. здесь рай для них были в отпуске в россии - кроме ворон и сорок никто не живёт Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 4 липня, 2013 обычно на пляже редко кто задаётся такой целью, но почти всегда что-то да находится я очень люблю куршскую косу туда въезд платный - заповедная зона...чистый песок, незагруженные пляжи..куча зверей вокруг тебя в прошлом году кормили с руки кабаниху с детьми, прогуливающуюся по дороге никогда и нигде не видела столько птиц как у нас в области всегда есть какие-то смешные ситуации с аистами. здесь рай для них были в отпуске в россии - кроме ворон и сорок никто не живёт Ну сороки и вороны - это самые наглые птицы. А те, что поменьше, они пугливее и летом перелетают жить поближе к кормам - в парки, леса. У нас аистов тоже много, но в деревнях. А вот я живу возле леса, и ко мне на подоконник каждую зиму прилетают синицы, они любят сало, знают, заразы, что оно у меня всегда висит и если я по какой-то причине не успеваю его повесить до их прилета, то обижаются, и не прилетают некоторое время. А сейчас утром какая-то птичка, такие трели издает - может соловей или щегол - не знаю. Но очень красиво поет. Все хорошо у нас - только погода сырая, по-этому летом всегда душно, не жарко, а именно - душно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 4 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2013 обычно на пляже редко кто задаётся такой целью, но почти всегда что-то да находится я очень люблю куршскую косу туда въезд платный - заповедная зона...чистый песок, незагруженные пляжи..куча зверей вокруг тебя в прошлом году кормили с руки кабаниху с детьми, прогуливающуюся по дороге никогда и нигде не видела столько птиц как у нас в области всегда есть какие-то смешные ситуации с аистами. здесь рай для них были в отпуске в россии - кроме ворон и сорок никто не живёт Кениг опять стал германией? Запоганенный город военными и переселенцами.Разрушено все что возможно.Архитектура немецкая сопротивляется варварству.Инженерная немецкая мысль смеется над новоделами несмотря на то ,что ее уже века.Коса? Холодное балтийское море с дюнами. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 4 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2013 Ну сороки и вороны - это самые наглые птицы. А те, что поменьше, они пугливее и летом перелетают жить поближе к кормам - в парки, леса. У нас аистов тоже много, но в деревнях. А вот я живу возле леса, и ко мне на подоконник каждую зиму прилетают синицы, они любят сало, знают, заразы, что оно у меня всегда висит и если я по какой-то причине не успеваю его повесить до их прилета, то обижаются, и не прилетают некоторое время. А сейчас утром какая-то птичка, такие трели издает - может соловей или щегол - не знаю. Но очень красиво поет. Все хорошо у нас - только погода сырая, по-этому летом всегда душно, не жарко, а именно - душно Щегол или соловей? Странное сравнение :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.