Орiана Опубліковано 16 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 Женщина - единственная вредная привычка, которая может бросить тебя сама Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 Мужчины, помните!... Лучшее средство от женщин - Жадность! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 блин, так и знала, что не выдержишь!!!!! :angry: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 19 червня, 2013 ВАСІЧ, ПРИВІТ!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 19 червня, 2013 Лучшая диета - шоппинг без денег: лишние килограммы выходят слюнями… Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 21 червня, 2013 Карпатські дерев'яні церкви стали Світовою спадщиною ЮНЕСКО Унікальні дерев'яні церкви Карпат було внесено до списку Cвітової спадщини ЮНЕСКО. Експерти ООН залишили за святинями оригінальну назву – tserkva. Разом із українськими до реєстру увійшли і лемківські храми на території Польщі. Церква Святого Юра у Дрогобичі Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 21 червня, 2013 Розпис церкви у Дрогобичі Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 Лучшая диета - шоппинг без денег: лишние килограммы выходят слюнями… Хочеш бути стрункою? Ходи голодна! Майя Плісецька (с) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 Завтра трійця!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 Завтра трійця!!! Вітаю з наступаючими Зеленими святами! Я вже лози накидав по квартитрі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 Мужчины, помните!... Лучшее средство от женщин - Жадность!Ага. А ще є такий секрет сімейного щастя - дружину треба вигулювати і витрахувати Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 Ага. А ще є такий секрет сімейного щастя - дружину треба вигулювати і витрахувати Шо не дає? Я коли мала маленьку дитину також не хотіла. Чекай! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 Шо не дає? Я коли мала маленьку дитину також не хотіла. Чекай! Чекаю, блінУ-у-у-у Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 Чекаю, блін У-у-у-у :D Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 ВАСІЧ, ПРИВІТ!!!!Привет!Радует что у тебя всё хорошо. Ты не перестаёшь меня удивлять. Недавно ещё скопировал от тебя про женскую логику. Не могу найти первоисточник. Колись! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 Привет! Радует что у тебя всё хорошо. Ты не перестаёшь меня удивлять. Недавно ещё скопировал от тебя про женскую логику. Не могу найти первоисточник. Колись! Не дуже й то добре в мене. У нас зараз +30*. Скільки було вдень навіть не знаю. Я хвора і лежу в лікарні. Лише приходжу на ніч додому. В палаті скажена спека, нема кондиціонера і до обіду у вікно світить сонце. А так...все супер. А ти де? Там де був чи вдома? Цитатку не знаю де взяла - нащо тобі - в неті все спільне. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 Не дуже й то добре в мене. У нас зараз +30*. Скільки було вдень навіть не знаю. Я хвора і лежу в лікарні. Лише приходжу на ніч додому. В палаті скажена спека, нема кондиціонера і до обіду у вікно світить сонце. А так...все супер. А ти де? Там де був чи вдома? Цитатку не знаю де взяла - нащо тобі - в неті все спільне. Я предполагал что ты берёшь от "Фрау Доктор", но это не она. У тебя много есть такого. Зачем мне? Сам не знаю. Мысли женщин -полная загадка. На понятный язык может перевести только женщина. = Дома делать нечего. Недавно ездил с другом на машине. Никто не ждёт. Грустно. == А так...все супер. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 Не дуже й то добре в мене. У нас зараз +30*. Скільки було вдень навіть не знаю. Я хвора і лежу в лікарні. Лише приходжу на ніч додому. В палаті скажена спека, нема кондиціонера і до обіду у вікно світить сонце. А так...все супер. А ти де? Там де був чи вдома? Цитатку не знаю де взяла - нащо тобі - в неті все спільне. Из за приступов, написания глупостей на форуме большим цветным шрифтом,все же положили в стационар? Ты уж глупости постарайся пока не писать ,а то и на ночь домой перестанут отпускать :lol: :lol: :lol: Так много ты со своей подругой людям зла желали а справедливость все же есть :o Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 Я предполагал что ты берёшь от "Фрау Доктор", но это не она. У тебя много есть такого. Зачем мне? Сам не знаю. Мысли женщин -полная загадка. На понятный язык может перевести только женщина. = Дома делать нечего. Недавно ездил с другом на машине. Никто не ждёт. Грустно. == А так...все супер. Дещо я своє пишу, а дещо з нету. Справді - сумно. Якихось два роки і так все змінилося Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 Дещо я своє пишу, а дещо з нету. Справді - сумно. Якихось два роки і так все змінилося До того часу, аж поки жінка не закохається. Тоді біда.= Ты это имела в виду? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 До того часу, аж поки жінка не закохається. Тоді біда. = Ты это имела в виду? Ти навіть це прочитав? Хочеш про це поговорити? Але завтра. Не знаю чи в день буду мати нет, якщо ні, тоді - ввечері чекай Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 Для чоловіків природньо шукати, якщо вони закохуються, то це лише привід зупинитися на час і відпочити. Буває, вони звикають і перестають шукати, так і живуть у спокої. Жінка інша справа - її природній стан - стабільність, спокій, вона не шукає, а пропонує себе і той, хто її вибере (закохається в неї), до того, вона буде ставитися з вдячністю і турботою. Коли жінка закохується - це вже аномалія. Тому що жінки більш емоційні, їх кохання в порівнянні з чоловічим - в рази сильніше. І ти уяви, чоловіче кохання збільшене в рази - яка ж то вдячність і турбота обрушується на бідного чоловіка. Нє, такий союз просто не реальний. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 Прищепка, як підставка для зубної щітки, коли ви не вдома *http://content.foto.mail.ru/community/lifecheater/_groupsphoto/h-290.jpg?1372012296 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 19 золотых правил жизни 1. Правило взаимности: Прежде чем судить ошибки других, обратите внимание на себя. У того, кто бросается грязью, руки не могут быть чистыми . 2. Правило боли: Обиженный человек сам наносит обиды другим. 3. Правило верхней дороги: Мы переходим на более высокий уровень, когда начинаем обращаться с другими лучше, чем они обращаются с нами. 4. Правило бумеранга: Когда мы помогаем другим, мы помогаем самим себе. 5. Правило молотка: Никогда не используйте молоток, чтобы убить комара на лбу собеседника. 6. Правило обмена: Вместо того чтобы ставить других на место, мы должны поставить на их место себя. 7. Правило обучения: Каждый человек, которого мы встречаем, потенциально способен нас чему-нибудь научить. 8. Правило харизмы: Люди проявляют интерес к человеку, который интересуется ими. 9. Правило 10-ти баллов: Вера в лучшие качества людей обычно заставляет их проявлять свои лучшие качества. 10. Правило ситуации: Никогда не допускайте, чтобы ситуация значила для Вас больше, чем взаимоотношения. 11. Правило Боба: Когда у Боба проблемы со всеми, обычно главной проблемой является сам Боб. 12. Правило доступности: Легкость в отношениях с собой помогает другим чувствовать себя свободно с нами. 13. Правило окопа: Когда готовишься к сражению, выкопай для себя такой окоп, чтобы в нем поместился друг. 14. Правило земледелия: Все взаимоотношения можно и нужно культивировать. 15. Правило 101 процента: Отыскать 1 процент, с которым мы согласны, и направить на него 100 процентов наших усилий. 16. Правило терпения: Путешествовать с другими всегда медленнее, чем путешествовать одному. Хочешь идти далеко – идите вместе, хочешь идти быстро – иди один. 17. Правило двух сторон одной медали: Подлинная проверка взаимоотношений заключается не только в том, насколько мы верны друзьям, когда они терпят неудачу, но и в том, как сильно мы радуемся, когда они добиваются успеха. 18. Правило симпатии: При прочих равных условиях люди будут стремиться работать с теми, кто им нравится; при прочих неравных условиях они все равно будут это делать. 19. Правило сотрудничества: Совместная работа повышает вероятность совместной победы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 Для Стефани *** Помолюсь я Солнцу Всевышнему, Под его благодатью усну. Ты меня поймешь и услышишь,, Что безумно люблю ... войну! Пожелай мне смерти нежной И много питьевой воды. Я упрямый и очень честный: Хочешь - жди. А нет - не держу! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 27 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 червня, 2013 Для Стефани *** Помолюсь я Солнцу Всевышнему, Под его благодатью усну. Ты меня поймешь и услышишь,, Что безумно люблю ... войну! Пожелай мне смерти нежной И много питьевой воды. Я упрямый и очень честный: Хочешь - жди. А нет - не держу! или другой вариант....когда не нужно ждать... потому что достаточно того, что уже есть Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 27 червня, 2013 или другой вариант.... когда не нужно ждать... потому что достаточно того, что уже есть тогда...негаданного счастья тебе... ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ruslanp1 Опубліковано 27 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 червня, 2013 19 золотых правил жизниПо правилам жмвут только идиоты. Нормальные люди живут по совести. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 27 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 червня, 2013 тогда...негаданного счастья тебе... )как-то не по себе от этих слов.....???? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 27 червня, 2013 как-то не по себе от этих слов.....???? А как же качество во всем видеть только хорошее - передумала? *********** Нечаянное счастье нечаянная радость " ...какая выше прочих, Потому что вне и сверх программы, Нам ее не прочат, не пророчат, А приносят вдруг, как телеграмму. В дар ,как жизнь. Не в долг. Не в награжденье. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.