Орiана Опубліковано 8 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 8 червня, 2013 Чудо в пір"ях... :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 8 червня, 2013 Вікіпедія відібрала найкращі фото України Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 8 червня, 2013 Дністровський каньйон Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 8 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 червня, 2013 Чудо в пір"ях... :lol: Подготовка оппозиции к митингу,Вставай украина в одессе Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 8 червня, 2013 На горі Ай-Перті Крим Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 8 червня, 2013 "Тиха бухта" Крим Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 8 червня, 2013 Ботанічний заказник “Гірський масив Тепе-Оба”. Західна частина масиву взимку Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 8 червня, 2013 Заказник “Хапхальський” Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 8 червня, 2013 Озера Ворожеська, масив Свидовець, Карпати Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 8 червня, 2013 Регіональний ландшафтний парк “Зуївський” Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 8 червня, 2013 Грязьова сопка Обручева, Крим Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 8 червня, 2013 "Білий слон" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 8 червня, 2013 Заповідник “Кам’яні Могили” Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 8 червня, 2013 о. Зелений в Корсуні Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 8 червня, 2013 Скелеподібне оголення верхньої крейди, м. Краматорськ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 8 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 червня, 2013 Лавандове поле...уявляю, який там аромат... А можно другую подобную фотография с не кривоногой женщиной?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 8 червня, 2013 Найстаріші дерева в Україні. Фото http://life.pravda.com.ua/travel/2013/05/29/129940/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 8 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 червня, 2013 Дністровський каньйон Я тут був!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 8 червня, 2013 Я тут був!!! Там так само гарно, як на фото? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 8 червня, 2013 Перших сім років дитину потрібно любити Наступних сім років - виховувати. Потім сім років - бути найкращим другом... а тоді вже відпускати у самостійне плавання. І молитися, щоб у нього все було гаразд. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 8 червня, 2013 Главное самому себе НЕ ВРИТЕ!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 8 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 червня, 2013 Там так само гарно, як на фото? М. Заліщики. Там ще був діючий монастирь. Гарно, як з гори каньона дивитися на місто. А, як в місті, то, не замічаєш тої краси. Іще там в цім коньоні свій клімат, дуже старовинний цвинтар, з скульптурами, порт річковий. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 8 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 червня, 2013 .http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yPayDqhNWWQ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 8 червня, 2013 Я не можу чекати як ніч перейде у світанок. Мушу йти, гнаний вітром холодних безжальних розлук. Я з собою візьму тої ночі чарівний останок, Я в собі збережу ніжний дотик тепла твоїх рук. Хоч нема вороття - зачинив хтось небесні ворота, Стигле яблуко долі по осені долу впаде, Недоспівана пісня, раптово перервана нота... Нас шукатимуть, тільки ніколи ніхто не знайде. Я любив тебе так, як я більше не зможу любити, Я співав тобі так, як нікому ніхто не співав. Але час. Мушу йти, нам нічого тепер не змінити. Щоб колись повернутись, й сказати чого не сказав. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 8 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 червня, 2013 Кривоножка еще и поет? :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 8 червня, 2013 МАСКА Я собрался на маскарад, Мне жутко захотелось в сказку И я надел смешной наряд И выбрал поглупее маску. Решил, предстану я шутом С умом и дерзостью нахала И буду распевать о том, О чем и думать не пристало. Я буду сдвинутым слегка, Ведь глупость славе не помеха, И стану корчить дурака, Чтоб люди падали от смеха. Когда ж под маскою глупца, Наизгалявшись до блаженства, Я маску вдруг сорву с лица, Чтоб все узрели совершенство… И вот пришел мой звездный час, Расстаться с этой глупой ролью, Сейчас я огорошу вас, Сейчас. Сейчас… Твержу я с болью, Но что же это — сон? Вранье! На пальцах кровь, как будто краска… И отставать не хочет маска — Она теперь лицо мое. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 8 червня, 2013 Прикольно, нігер переспівав Вакарчука) Цікаво, він розуміє слова чи емоції - це тільки музика? *http://youtu.be/9IA_OLuMfVU Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 10 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 10 червня, 2013 Прикольно, нігер переспівав Вакарчука) Цікаво, він розуміє слова чи емоції - це тільки музика? *http://youtu.be/9IA_OLuMfVU дама! А шо це в вас на голові? Терзаюсь в догадках.. Экстравагантненько, прелестно и мило, но все не могу расшифровать, что же именно? Расскажи по секрету..)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 10 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 10 червня, 2013 У нее хрень на голове, подобная Жирфокакочкиной. Свидомые должны иметь свои собственные метки!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Дэнa Опубліковано 10 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 10 червня, 2013 У нее хрень на голове, подобная Жирфокакочкиной. Свидомые должны иметь свои собственные метки!! Например, как я ! У меня ни головы, ни какочки, ни писечки, ни лица, ни меток. Пообносилась, знаете ли.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.