Перейти до змісту
Український політичний форум

Тільки запрошені....

Орiана

Рекомендовані повідомлення

почему из небытия

он тут тусуется под ником злой татарин

он по идиотизму и невнимательности забыл ники при входе поменять

от зараза... а я-то думаю - чё эт татарин, татарин.. а как речь про сало, та вродь и не злой... и не татарин...

если говно назвать сахаром а саи назовётся татариным - суть не изменится

говно говном и останется

Ваш бутор напомнил старый анекдот -

Звонок в дверь...

Хозяин: - кто там?

-Открывайте - милиция...

Хозяин: - а чего надо?

- Надо поговорить...

Хозяин: - а сколько вас там?

-Двое...

Хозяин: - Ну так и поговорите там, чего в квартиру ломиться...

Улыбнуло...))) Даже не ожидал, что Раббина (читай - дубина) по татарину соскучится... А уж тем более станет с кем путать...)))

Ты, дубинушка, не путаешь хрен с хером, а сало с салупой???)))

Человек, столько долго сидящий на одном форуме, редко когда спутает стиль письма одного с другим... И даже если кому придет в голову корябать двумя никами, меняя стиль - однажды все одно проколется, попутав педали...

Собрались, мля... два возомнивших стратега - анал... литека)))) Вы еще на кофейной гуще прикиньте варианты, дебилы...

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 1,5 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

хочется чё-т написать, чтоб тема не терялась... и ничё путного в голову не лезет...

Разреши процитировать в грустные для тебя минуты стихи любимого поэта моей бабушки!

Мучительно тянутся дни бесполезные.

Темно в пережитом, темно впереди.

Тоска простирает объятья железные

И жмет меня крепко к гранитной груди.

О, если бы дело гигантски огромное,

Гроза увлеченья, порывы страстей,

В холодное сердце, больное и темное,

Огонь исцеляющих, ярких лучей!

О, если б раздался <глагол> увлекающий,

Пришел бы могучий фанатик пророк

И стыд разбудил своей речью карающей

И верой своей бы на подвиг увлек!

Напрасные грезы... Среда измельчавшая

Дает только слабых и жалких людей.

И грустна, безмолвна страна, задремавшая

Под гнетом позорных и тяжких цепей!

Проснитесь, о братья, проснитесь, пора!

Не верь и нейди к ним под знамя, алкающий

Свободы и света, любви и добра!

Их лозунг - убийство, их цель - преступленье,

Их руки повинны в горячей крови.

Их черствое, полное мести ученье

Далеко и чуждо добра и любви,

Святой, всепрощающей, кроткой.

Посилання на коментар

Вот здесь вашему клону как раз и место. Именно в этой теме он ничем от вас не отличается)). Очень похож на свидоменьких.

Посилання на коментар

Разреши процитировать в грустные для тебя минуты стихи любимого поэта моей бабушки!

Мучительно тянутся дни бесполезные.

Темно в пережитом, темно впереди.

Тоска простирает объятья железные

И жмет меня крепко к гранитной груди.

О, если бы дело гигантски огромное,

Гроза увлеченья, порывы страстей,

В холодное сердце, больное и темное,

Огонь исцеляющих, ярких лучей!

О, если б раздался <глагол> увлекающий,

Пришел бы могучий фанатик пророк

И стыд разбудил своей речью карающей

И верой своей бы на подвиг увлек!

Напрасные грезы... Среда измельчавшая

Дает только слабых и жалких людей.

И грустна, безмолвна страна, задремавшая

Под гнетом позорных и тяжких цепей!

Проснитесь, о братья, проснитесь, пора!

Не верь и нейди к ним под знамя, алкающий

Свободы и света, любви и добра!

Их лозунг - убийство, их цель - преступленье,

Их руки повинны в горячей крови.

Их черствое, полное мести ученье

Далеко и чуждо добра и любви,

Святой, всепрощающей, кроткой.

... хороший вкус у твоей бабушки.

Посилання на коментар

Она померла давно уж. Жаль, не успела его привить мне! :(

.. давно хотел спросить... и все не решался...вот по поводу этого... стихов... ведь отличия от других офигенных размеров... - даже мне это кидается в глаза... но я в этом не копенгаген совсем, мож все это глупости...
Посилання на коментар

"Есть три буддийских способа смотреть телевизор. В сущности, это один и тот же способ, но на разных стадиях тренировки он выглядит по-разному. Сначала ты смотришь телевизор с выключенным звуком. Примерно полчаса в день, свои любимые передачи. Когда возникает мысль, что по телевизору говорят что-то важное и интересное, ты осознаешь ее в момент появления и тем самым нейтрализуешь. Сперва ты будешь срываться и включать звук, но постепенно привыкнешь. Главное, чтобы не возникало чувства вины, когда не можешь удержаться. Сначала так со всеми бывает, даже с ламами. Потом ты начинаешь смотреть телевизор с включенным звуком, но отключенным изображением. И наконец, начинаешь смотреть выключенный телевизор. Это, собственно, главная техника, а первые две — подготовительные. Смотришь все программы новостей, но телевизор не включаешь. Очень важно, чтобы при этом была прямая спина, а руки лучше всего складывать на животе — правая ладонь снизу, левая сверху. Это для мужчин, а для женщин наоборот. И ни на секунду не отвлекаться. Если так смотреть телевизор десять лет подряд хотя бы по часу в день, можно понять природу телевидения. Да и всего остального тоже."

(С) Виктор Пелевин

Вже придумала алгоритм:

• читати і не відповідати
  • не читати,а лише переглядати хто пише
  • не вмикати взагалі, а фантазувати на тему: хто і про що пише.

Перший пункт - найважчий, легше не дивитися ВЗАГАЛІ, але тоді це буде не дзен - найголовніше у цьому методі.

Посилання на коментар

хочется чё-т написать, чтоб тема не терялась... и ничё путного в голову не лезет...

*http://youtu.be/zfc8x0NWtIE

*http://youtu.be/236rIXU7Q1U

Посилання на коментар

.. давно хотел спросить... и все не решался...вот по поводу этого... стихов... ведь отличия от других офигенных размеров... - даже мне это кидается в глаза... но я в этом не копенгаген совсем, мож все это глупости...

Жирафа временно отсутствует..спросишь у нее по приезду..
Посилання на коментар

Вже придумала алгоритм:

А що там видумувати? Найкращий алгоритм це э ігнор. Оріану я давно ігнорую і заходжу сюди не читаючи всяку нісенітницю ;)

Перший пункт - найважчий, легше не дивитися ВЗАГАЛІ, але тоді це буде не дзен - найголовніше у цьому методі.

Розумію що це найтяжче. Так хочется пособачитися, поображати, показати свою зверхність але здоровий глузд підказує - не треба. Але часто здоровий глузд зостається в меншості. :D
Посилання на коментар

Оріану я давно ігнорую і заходжу сюди не читаючи всяку нісенітницю ;)

Молодець, так і роби - нах всяку нісенітницю!!!

Тільки не зрозуміло - що ти робиш на темі Оріани - тільки для запрошених. Ти маєш звичку ходити в гості до людей, яких зневажаєш?

Зарозумілий балабол ти, леопольд!!!

P.S. До речі, Натуся - це перший нік Оріани і моє ім"я. Після того, як ті, чиї пости ти не вважаєш нісенітницею, почали відмінювати його на різні лади, я змінила на Оріану.

Бажаю тобі успіхів у спілкуванні з тролями

Оріана.

Посилання на коментар

Вчора їздив на риболовлю.

Бл-і-і-і-н!!! Комарня задовбала, якби не Оф (доречі, на етикетці написано що відгонить комах на 3 години - максимум вистачає на 30 хвилин) то здох би.

Але, зате впіймав щуку на 4 (ЧОТИРИ) кілограми !!!

Тягав її хвилин з 40 B)

Приїхав додому покусаний, стомлений, але щасливий :)

Посилання на коментар

Тільки не зрозуміло - що ти робиш на темі Оріани - тільки для запрошених. Ти маєш звичку ходити в гості до людей, яких зневажаєш?

P.S. До речі, Натуся - це перший нік Оріани і моє ім"я. Після того, як ті, чиї пости ти не вважаєш нісенітницею, почали відмінювати його на різні лади, я змінила на Оріану.

Оріана.

Н-А-Т-У-С-Я !!! :rolleyes: Приємно! Вам личіть. А Оріана чомусь мені не до вподоби. Якось - зарозуміло...,відчувається ,достатньо! зневага ,а то й гидливість по відношенню до звичайних особистостей і притаманним їм людським таки ж - слабкостям...
Посилання на коментар

По-перше я майже ніколи не цікавлюся хто автор теми а цікавлюся тим, що там пишуть. Певен що і в інших темах яких ти тут наплодила як ота сучка бліх (вибач за правду і не сприйми як образу) я встиг вібмітитися та і надалі буду відмічатися з описаної вище причини. І кидай ти оці свої диктаторські закиди - моя тема тож тілько для таких як і я сама. А може і розумні люди хочууть повчити вас уму-розуму? Кидай оці закиди бо либонь Янека звинувачуєш у диктаторстві а сама нічим від нього не краша. ;) ....ще подумаю чи ставити Натусю в ігнор. Може вилаєш мене щоби я не вагався більше? Чи може Натуся таки розумніша за Оріану? ;)

А то! Принаймні в своєму балабольстві я не опускаюся до твого рівня. ;)

Не йми мене за дурня. Я вважав що твій нік Оріана це просто твоє друге "я" а ось цей нік більш толерантністю віддає. Вибач, помилився. Думав твоє перше "я"....але виявилося як у тій приказці - Горбатого як відомо.... ;)

А навіщо мені з тобою спілкуватися? Де Оріана там і її клон. ;)
Посилання на коментар

Вчора їздив на риболовлю.

Бл-і-і-і-н!!! Комарня задовбала, якби не Оф (доречі, на етикетці написано що відгонить комах на 3 години - максимум вистачає на 30 хвилин) то здох би.

Але, зате впіймав щуку на 4 (ЧОТИРИ) кілограми !!!

Тягав її хвилин з 40 B)

Приїхав додому покусаний, стомлений, але щасливий :)

Аналогічно!

Щойно повернулася з дачі.

Планувала там заночувати, але ну його в баню з таким відпочинком - комарня реально цього року якась неадекватна.

Поки пекли рибу - ще можна було терпіти, а потім сіли за стіл - нема ради: лізуть просто в рот.

Втекла!

Вся покусана - мене комарі чомусь дуже люблять.

З.І. В атеці казали, що від комарів допомагає В"єнамська зірочка, а я також купила цей Оф - не допомогло, комарі всерівно кусали, навіть через одежу.

Посилання на коментар

Аналогічно!

Щойно повернулася з дачі.

Планувала там заночувати, але ну його в баню з таким відпочинком - комарня реально цього року якась неадекватна.

Поки пекли рибу - ще можна було терпіти, а потім сіли за стіл - нема ради: лізуть просто в рот.

Втекла!

Вся покусана - мене комарі чомусь дуже люблять.

З.І. В атеці казали, що від комарів допомагає В"єнамська зірочка, а я також купила цей Оф - не допомогло, комарі всерівно кусали, навіть через одежу.

В тебе яка група крові?

В мене 3-я, резус - мінус. Комарня і мошка просто з'їдає.

У дружини перша +, так її не чіпають коли я поруч.

P.S. "Зірочка" добре допомагає після укусів

Посилання на коментар

В тебе яка група крові?

В мене 3-я, резус - мінус. Комарня і мошка просто з'їдає.

У дружини перша +, так її не чіпають коли я поруч.

P.S. "Зірочка" добре допомагає після укусів

Також "мінус", але перша група. І в мене так само - всі летять на мене.

Може в резус-факторі справа?

Після - я п"ю ліки від алергії - інакше все роздираю до крові.

Посилання на коментар

Також "мінус", але перша група. І в мене так само - всі летять на мене.

Може в резус-факторі справа?

Після - я п"ю ліки від алергії - інакше все роздираю до крові.

Где то вычитал, не берусь это оспаривать- комары атакуют больше- ревнивых. Т.е - с острыми или хроническими претензиями к другому полу. Моей кровью ,они(комары и мошка) тоже- упиваются. :)
Посилання на коментар

Поки пекли рибу ...

Ти як рибу печеш?

Мій рецепт дуже простий - свіжу рибу випотрошую, вимиваю, надрізаю до хребта впоперек тулуба, в надрізи вставляю скибочки лимона, + сіль+перець. Замотую в фольгу і 5 хвилин в барбекюшниці над вогнищем або 10 хвилин в духовці на 200 градусів.

Посилання на коментар

Где то вычитал, не берусь это оспаривать- комары атакуют больше- ревнивых. Т.е - с острыми или хроническими претензиями к другому полу. Моей кровью ,они(комары и мошка) тоже- упиваются. :)

Док, не пізди!!!!

Все життя ревнувати не будеш, а комарі кусають постійно.

Вони що відчувають мої ще не проявлені ревнощі?

Посилання на коментар

Док, не пізди!!!!

Все життя ревнувати не будеш, а комарі кусають постійно.

Вони що відчувають мої ще не проявлені ревнощі?

комары не кусают только сифилитиков и маразматиков

вот спроси дока или его кусают

Посилання на коментар

Ти як рибу печеш?

Мій рецепт дуже простий - свіжу рибу випотрошую, вимиваю, надрізаю до хребта впоперек тулуба, в надрізи вставляю скибочки лимона, + сіль+перець. Замотую в фольгу і 5 хвилин в барбекюшниці над вогнищем або 10 хвилин в духовці на 200 градусів.

А у фольгу нащо, щоб до решітки не чіплялася?

Ми пекли без фольги і не вставляли лимони, а маринували у лимонному соці ,а коли в духовці, я ще до маринаду даю олію

Посилання на коментар

комары не кусают только сифилитиков и маразматиков

вот спроси дока или его кусают

Каже, що кусають

Посилання на коментар

А у фольгу нащо, щоб до решітки не чіплялася?

Ми пекли без фольги і не вставляли лимони, а маринували у лимонному соці ,а коли в духовці, я ще до маринаду даю олію

в диетическую рыбу - масло? а может её салом нашпиговать?
Посилання на коментар

Кров п'ють тільки самиці комарів, власне як і самиці гомо сапієнс :)

Де мужики?!!!!

Куди поділися чоловіки?!!!

Хто бачив комариних самців?!!!

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Гість
Ця тема закрита для нових відповідей.

• Створити...