Zloi Tatarin Опубліковано 25 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 травня, 2013 почему из небытия он тут тусуется под ником злой татарин он по идиотизму и невнимательности забыл ники при входе поменять от зараза... а я-то думаю - чё эт татарин, татарин.. а как речь про сало, та вродь и не злой... и не татарин... если говно назвать сахаром а саи назовётся татариным - суть не изменится говно говном и останется Ваш бутор напомнил старый анекдот - Звонок в дверь... Хозяин: - кто там? -Открывайте - милиция... Хозяин: - а чего надо? - Надо поговорить... Хозяин: - а сколько вас там? -Двое... Хозяин: - Ну так и поговорите там, чего в квартиру ломиться... Улыбнуло...))) Даже не ожидал, что Раббина (читай - дубина) по татарину соскучится... А уж тем более станет с кем путать...))) Ты, дубинушка, не путаешь хрен с хером, а сало с салупой???))) Человек, столько долго сидящий на одном форуме, редко когда спутает стиль письма одного с другим... И даже если кому придет в голову корябать двумя никами, меняя стиль - однажды все одно проколется, попутав педали... Собрались, мля... два возомнивших стратега - анал... литека)))) Вы еще на кофейной гуще прикиньте варианты, дебилы... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 25 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 травня, 2013 .не фантазируй... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 26 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 травня, 2013 хочется чё-т написать, чтоб тема не терялась... и ничё путного в голову не лезет... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Дэнa Опубліковано 26 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 травня, 2013 хочется чё-т написать, чтоб тема не терялась... и ничё путного в голову не лезет...Разреши процитировать в грустные для тебя минуты стихи любимого поэта моей бабушки! Мучительно тянутся дни бесполезные. Темно в пережитом, темно впереди. Тоска простирает объятья железные И жмет меня крепко к гранитной груди. О, если бы дело гигантски огромное, Гроза увлеченья, порывы страстей, В холодное сердце, больное и темное, Огонь исцеляющих, ярких лучей! О, если б раздался <глагол> увлекающий, Пришел бы могучий фанатик пророк И стыд разбудил своей речью карающей И верой своей бы на подвиг увлек! Напрасные грезы... Среда измельчавшая Дает только слабых и жалких людей. И грустна, безмолвна страна, задремавшая Под гнетом позорных и тяжких цепей! Проснитесь, о братья, проснитесь, пора! Не верь и нейди к ним под знамя, алкающий Свободы и света, любви и добра! Их лозунг - убийство, их цель - преступленье, Их руки повинны в горячей крови. Их черствое, полное мести ученье Далеко и чуждо добра и любви, Святой, всепрощающей, кроткой. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 26 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 травня, 2013 Вот здесь вашему клону как раз и место. Именно в этой теме он ничем от вас не отличается)). Очень похож на свидоменьких. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 26 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 травня, 2013 Разреши процитировать в грустные для тебя минуты стихи любимого поэта моей бабушки! Мучительно тянутся дни бесполезные. Темно в пережитом, темно впереди. Тоска простирает объятья железные И жмет меня крепко к гранитной груди. О, если бы дело гигантски огромное, Гроза увлеченья, порывы страстей, В холодное сердце, больное и темное, Огонь исцеляющих, ярких лучей! О, если б раздался <глагол> увлекающий, Пришел бы могучий фанатик пророк И стыд разбудил своей речью карающей И верой своей бы на подвиг увлек! Напрасные грезы... Среда измельчавшая Дает только слабых и жалких людей. И грустна, безмолвна страна, задремавшая Под гнетом позорных и тяжких цепей! Проснитесь, о братья, проснитесь, пора! Не верь и нейди к ним под знамя, алкающий Свободы и света, любви и добра! Их лозунг - убийство, их цель - преступленье, Их руки повинны в горячей крови. Их черствое, полное мести ученье Далеко и чуждо добра и любви, Святой, всепрощающей, кроткой. ... хороший вкус у твоей бабушки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Дэнa Опубліковано 26 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 травня, 2013 ... хороший вкус у твоей бабушки. Она померла давно уж. Жаль, не успела его привить мне! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 26 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 травня, 2013 Она померла давно уж. Жаль, не успела его привить мне! .. давно хотел спросить... и все не решался...вот по поводу этого... стихов... ведь отличия от других офигенных размеров... - даже мне это кидается в глаза... но я в этом не копенгаген совсем, мож все это глупости... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 27 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 травня, 2013 "Есть три буддийских способа смотреть телевизор. В сущности, это один и тот же способ, но на разных стадиях тренировки он выглядит по-разному. Сначала ты смотришь телевизор с выключенным звуком. Примерно полчаса в день, свои любимые передачи. Когда возникает мысль, что по телевизору говорят что-то важное и интересное, ты осознаешь ее в момент появления и тем самым нейтрализуешь. Сперва ты будешь срываться и включать звук, но постепенно привыкнешь. Главное, чтобы не возникало чувства вины, когда не можешь удержаться. Сначала так со всеми бывает, даже с ламами. Потом ты начинаешь смотреть телевизор с включенным звуком, но отключенным изображением. И наконец, начинаешь смотреть выключенный телевизор. Это, собственно, главная техника, а первые две — подготовительные. Смотришь все программы новостей, но телевизор не включаешь. Очень важно, чтобы при этом была прямая спина, а руки лучше всего складывать на животе — правая ладонь снизу, левая сверху. Это для мужчин, а для женщин наоборот. И ни на секунду не отвлекаться. Если так смотреть телевизор десять лет подряд хотя бы по часу в день, можно понять природу телевидения. Да и всего остального тоже." (С) Виктор Пелевин Вже придумала алгоритм: читати і не відповідати не читати,а лише переглядати хто пише не вмикати взагалі, а фантазувати на тему: хто і про що пише. Перший пункт - найважчий, легше не дивитися ВЗАГАЛІ, але тоді це буде не дзен - найголовніше у цьому методі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 27 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 травня, 2013 .http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9kmNA22AILs Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 28 травня, 2013 хочется чё-т написать, чтоб тема не терялась... и ничё путного в голову не лезет... *http://youtu.be/zfc8x0NWtIE *http://youtu.be/236rIXU7Q1U Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 29 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 травня, 2013 .. давно хотел спросить... и все не решался...вот по поводу этого... стихов... ведь отличия от других офигенных размеров... - даже мне это кидается в глаза... но я в этом не копенгаген совсем, мож все это глупости...Жирафа временно отсутствует..спросишь у нее по приезду.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 29 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 травня, 2013 Вже придумала алгоритм:А що там видумувати? Найкращий алгоритм це э ігнор. Оріану я давно ігнорую і заходжу сюди не читаючи всяку нісенітницю ;) Перший пункт - найважчий, легше не дивитися ВЗАГАЛІ, але тоді це буде не дзен - найголовніше у цьому методі. Розумію що це найтяжче. Так хочется пособачитися, поображати, показати свою зверхність але здоровий глузд підказує - не треба. Але часто здоровий глузд зостається в меншості. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 29 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 травня, 2013 Оріану я давно ігнорую і заходжу сюди не читаючи всяку нісенітницю ;) Молодець, так і роби - нах всяку нісенітницю!!! Тільки не зрозуміло - що ти робиш на темі Оріани - тільки для запрошених. Ти маєш звичку ходити в гості до людей, яких зневажаєш? Зарозумілий балабол ти, леопольд!!! P.S. До речі, Натуся - це перший нік Оріани і моє ім"я. Після того, як ті, чиї пости ти не вважаєш нісенітницею, почали відмінювати його на різні лади, я змінила на Оріану. Бажаю тобі успіхів у спілкуванні з тролями Оріана. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 29 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 травня, 2013 Вчора їздив на риболовлю. Бл-і-і-і-н!!! Комарня задовбала, якби не Оф (доречі, на етикетці написано що відгонить комах на 3 години - максимум вистачає на 30 хвилин) то здох би. Але, зате впіймав щуку на 4 (ЧОТИРИ) кілограми !!! Тягав її хвилин з 40 B) Приїхав додому покусаний, стомлений, але щасливий Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 29 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 травня, 2013 Молодець, так і роби - нах всяку нісенітницю!!! Тільки не зрозуміло - що ти робиш на темі Оріани - тільки для запрошених. Ти маєш звичку ходити в гості до людей, яких зневажаєш? Зарозумілий балабол ти, леопольд!!! P.S. До речі, Натуся - це перший нік Оріани і моє ім"я. Після того, як ті, чиї пости ти не вважаєш нісенітницею, почали відмінювати його на різні лади, я змінила на Оріану. Бажаю тобі успіхів у спілкуванні з тролями Оріана. Н-А-Т-У-С-Я !!! :rolleyes: Приємно! Вам личіть. А Оріана чомусь мені не до вподоби. Якось - зарозуміло...,відчувається ,достатньо! зневага ,а то й гидливість по відношенню до звичайних особистостей і притаманним їм людським таки ж - слабкостям... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 29 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 травня, 2013 Молодець, так і роби - нах всяку нісенітницю!!! Тільки не зрозуміло - що ти робиш на темі Оріани - тільки для запрошених. Ти маєш звичку ходити в гості до людей, яких зневажаєш? По-перше я майже ніколи не цікавлюся хто автор теми а цікавлюся тим, що там пишуть. Певен що і в інших темах яких ти тут наплодила як ота сучка бліх (вибач за правду і не сприйми як образу) я встиг вібмітитися та і надалі буду відмічатися з описаної вище причини. І кидай ти оці свої диктаторські закиди - моя тема тож тілько для таких як і я сама. А може і розумні люди хочууть повчити вас уму-розуму? Кидай оці закиди бо либонь Янека звинувачуєш у диктаторстві а сама нічим від нього не краша. ;) ....ще подумаю чи ставити Натусю в ігнор. Може вилаєш мене щоби я не вагався більше? Чи може Натуся таки розумніша за Оріану? ;) Зарозумілий балабол ти, леопольд!!!А то! Принаймні в своєму балабольстві я не опускаюся до твого рівня. ;) P.S. До речі, Натуся - це перший нік Оріани і моє ім"я. Після того, як ті, чиї пости ти не вважаєш нісенітницею, почали відмінювати його на різні лади, я змінила на Оріану. Не йми мене за дурня. Я вважав що твій нік Оріана це просто твоє друге "я" а ось цей нік більш толерантністю віддає. Вибач, помилився. Думав твоє перше "я"....але виявилося як у тій приказці - Горбатого як відомо.... ;) Бажаю тобі успіхів у спілкуванні з тролями А навіщо мені з тобою спілкуватися? Де Оріана там і її клон. ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 29 травня, 2013 Вчора їздив на риболовлю. Бл-і-і-і-н!!! Комарня задовбала, якби не Оф (доречі, на етикетці написано що відгонить комах на 3 години - максимум вистачає на 30 хвилин) то здох би. Але, зате впіймав щуку на 4 (ЧОТИРИ) кілограми !!! Тягав її хвилин з 40 B) Приїхав додому покусаний, стомлений, але щасливий Аналогічно! Щойно повернулася з дачі. Планувала там заночувати, але ну його в баню з таким відпочинком - комарня реально цього року якась неадекватна. Поки пекли рибу - ще можна було терпіти, а потім сіли за стіл - нема ради: лізуть просто в рот. Втекла! Вся покусана - мене комарі чомусь дуже люблять. З.І. В атеці казали, що від комарів допомагає В"єнамська зірочка, а я також купила цей Оф - не допомогло, комарі всерівно кусали, навіть через одежу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 29 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 травня, 2013 Аналогічно! Щойно повернулася з дачі. Планувала там заночувати, але ну його в баню з таким відпочинком - комарня реально цього року якась неадекватна. Поки пекли рибу - ще можна було терпіти, а потім сіли за стіл - нема ради: лізуть просто в рот. Втекла! Вся покусана - мене комарі чомусь дуже люблять. З.І. В атеці казали, що від комарів допомагає В"єнамська зірочка, а я також купила цей Оф - не допомогло, комарі всерівно кусали, навіть через одежу. В тебе яка група крові? В мене 3-я, резус - мінус. Комарня і мошка просто з'їдає. У дружини перша +, так її не чіпають коли я поруч. P.S. "Зірочка" добре допомагає після укусів Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 29 травня, 2013 В тебе яка група крові? В мене 3-я, резус - мінус. Комарня і мошка просто з'їдає. У дружини перша +, так її не чіпають коли я поруч. P.S. "Зірочка" добре допомагає після укусів Також "мінус", але перша група. І в мене так само - всі летять на мене. Може в резус-факторі справа? Після - я п"ю ліки від алергії - інакше все роздираю до крові. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 29 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 травня, 2013 Також "мінус", але перша група. І в мене так само - всі летять на мене. Може в резус-факторі справа? Після - я п"ю ліки від алергії - інакше все роздираю до крові. Где то вычитал, не берусь это оспаривать- комары атакуют больше- ревнивых. Т.е - с острыми или хроническими претензиями к другому полу. Моей кровью ,они(комары и мошка) тоже- упиваются. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 29 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 травня, 2013 Поки пекли рибу ...Ти як рибу печеш? Мій рецепт дуже простий - свіжу рибу випотрошую, вимиваю, надрізаю до хребта впоперек тулуба, в надрізи вставляю скибочки лимона, + сіль+перець. Замотую в фольгу і 5 хвилин в барбекюшниці над вогнищем або 10 хвилин в духовці на 200 градусів. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 29 травня, 2013 Где то вычитал, не берусь это оспаривать- комары атакуют больше- ревнивых. Т.е - с острыми или хроническими претензиями к другому полу. Моей кровью ,они(комары и мошка) тоже- упиваются. Док, не пізди!!!! Все життя ревнувати не будеш, а комарі кусають постійно. Вони що відчувають мої ще не проявлені ревнощі? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 29 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 травня, 2013 Кров п'ють тільки самиці комарів, власне як і самиці гомо сапієнс Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 29 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 травня, 2013 Док, не пізди!!!! Все життя ревнувати не будеш, а комарі кусають постійно. Вони що відчувають мої ще не проявлені ревнощі? комары не кусают только сифилитиков и маразматиков вот спроси дока или его кусают Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 29 травня, 2013 Ти як рибу печеш? Мій рецепт дуже простий - свіжу рибу випотрошую, вимиваю, надрізаю до хребта впоперек тулуба, в надрізи вставляю скибочки лимона, + сіль+перець. Замотую в фольгу і 5 хвилин в барбекюшниці над вогнищем або 10 хвилин в духовці на 200 градусів. А у фольгу нащо, щоб до решітки не чіплялася? Ми пекли без фольги і не вставляли лимони, а маринували у лимонному соці ,а коли в духовці, я ще до маринаду даю олію Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 29 травня, 2013 комары не кусают только сифилитиков и маразматиков вот спроси дока или его кусают Каже, що кусають Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 29 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 травня, 2013 А у фольгу нащо, щоб до решітки не чіплялася? Ми пекли без фольги і не вставляли лимони, а маринували у лимонному соці ,а коли в духовці, я ще до маринаду даю олію в диетическую рыбу - масло? а может её салом нашпиговать? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 29 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 травня, 2013 Каже, що кусаютьврёт Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 29 травня, 2013 Кров п'ють тільки самиці комарів, власне як і самиці гомо сапієнс Де мужики?!!!! Куди поділися чоловіки?!!! Хто бачив комариних самців?!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.