Chortik Опубліковано 21 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 квітня, 2013 Да, именно так! Именно таким методом, можно надеться, что там есть хоть что-то еврейское. Все остальное- это как чистую линию Гупи, посадить в общий аквариум с другими, и все, нету больше чистой линии. По этой причине меня умиляют Тягнебок и Фарион, с типичными лицами Рабинович, которые вещают, что они казацкого роду. На сегодняшний момент национальность- это самоиндефикацая. тебе удалось установить "типичность" семитской внешности? Даже наука разделяет несколько интерпретаций облика семитов. А Фагот открыл новую закономерность! Какие еще свойственные черты других народностей ты можешь охарактеризовать как типичные? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 квітня, 2013 По этой причине меня умиляют Тягнебок и Фарион, с типичными лицами Рабинович, которые вещают, что они казацкого роду. На сегодняшний момент национальность- это самоиндефикацая. А мене розчулюють інші, чиїх облич ми не бачимо, але які найголосніше за всіх кричать про чистоту крові. І знаєш що найбільше дивує у цьому - кричать одні, а звинувачують у цьому інших. Ну гаразд, придумали ви собі казочку про сірого бичка, але нащо приписувати авторство Тягнибоку і Фаріон? ВИ міряєте людей по довжині носа, кольору шкіри і національній приналежності - а чому у расизмі і фашизмі звинувачуєте Свободу? Єдине, що тебе особисто виправдовує у цій ситуації - ти робиш це ввічливо без матюків, але чому від цього факту мені не менш огидно? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 квітня, 2013 А как вы батенька думали? Несомненно, раздражает!!! Грабь - награбленное, вот что бередит истомленную душу люмпена. Неужели вы думаете, что они (люмпены) хотят навести порядок в парадном…? И несомненно во всем виновато жидье!!! Которые к стати пьют кровь христианских младенцев "за это Ева вас и недолюбливает". Ну в самом деле, перестаньте пить шо попало. На вас младенцев не напасешься. И можете не сомневаться, отберут и поделят. Только один вопрос, по справедливости ли. А процесс неизбежен, читайте « КАПИТАЛ», там все написано. Так шо погромы будуть!!! А тут в якому місці треба було сміятися? Чи пардон, це на жалість мало пробити? До речі, на запитання, що ти будеш робити, коли твої комуняцькі недобитки почнуть відокремлювати Галичину, ти так і не відповів. То все ж таки - невже драпанеш зі Львова? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 21 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 квітня, 2013 А мене розчулюють інші, чиїх облич ми не бачимо, але які найголосніше за всіх кричать про чистоту крові. І знаєш що найбільше дивує у цьому - кричать одні, а звинувачують у цьому інших. Ну гаразд, придумали ви собі казочку про сірого бичка, але нащо приписувати авторство Тягнибоку і Фаріон? ВИ міряєте людей по довжині носа, кольору шкіри і національній приналежності - а чому у расизмі і фашизмі звинувачуєте Свободу? Єдине, що тебе особисто виправдовує у цій ситуації - ти робиш це ввічливо без матюків, але чому від цього факту мені не менш огидно? А кто эти иные? Где они кричат? Ведь о чистоте украинской крови голосят лишь националисты. Интернационалистам это и в голову не придет. Мне, например, даже не интересно , какой национальности человек, с которым я общаюсь. Как я могу отстаивать права одних щирых украинцев, если понимаю, что все права имеют и все национальности, проживающие в Украине: и на свой язык , и на свою одежду, праздники, символы, обычаи! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 21 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 квітня, 2013 А тут в якому місці треба було сміятися? Чи пардон, це на жалість мало пробити? А в данном случае смеяться и не надо: следует просто прочитать (перечитать) "Капитал". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 21 квітня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 21 квітня, 2013 А как вы батенька думали? Несомненно, раздражает!!! Грабь - награбленное, вот что бередит истомленную душу люмпена. Неужели вы думаете, что они (люмпены) хотят навести порядок в парадном…? И несомненно во всем виновато жидье!!! Которые к стати пьют кровь христианских младенцев "за это Ева вас и недолюбливает". Ну в самом деле, перестаньте пить шо попало. На вас младенцев не напасешься. И можете не сомневаться, отберут и поделят. Только один вопрос, по справедливости ли. А процесс неизбежен, читайте « КАПИТАЛ», там все написано. Так шо погромы будуть!!!я так понимаю вы тоже желаете справедливости а ля шариков? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
FAGOT Опубліковано 21 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 квітня, 2013 А тут в якому місці треба було сміятися? Чи пардон, це на жалість мало пробити? До речі, на запитання, що ти будеш робити, коли твої комуняцькі недобитки почнуть відокремлювати Галичину, ти так і не відповів. То все ж таки - невже драпанеш зі Львова? Я пишу редко и часто не помню, в какой теме. На твой вопрос отвечу так, не добитые коммуняки присоединили Галичину , по какой причине они должны ее відокремлювати? Тем более почему я должен драпать, логика хромает. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
FAGOT Опубліковано 21 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 квітня, 2013 я так понимаю вы тоже желаете справедливости а ля шариков?Не в коем случае. Но от этого, революционно настроенных шариковых, меньше не станет. Мы сейчас видим людей в верховной раде, которые не чего не умеют, не чего не построили, первая специальность ПОЛИТИК! Ленина очень напоминают. Вот эти то ребятки и займутся экспроприацией. Жрать они любят, в 25 лет такие ряхи нажрали… Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 21 квітня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 21 квітня, 2013 Не в коем случае. Но от этого, революционно настроенных шариковых, меньше не станет. Мы сейчас видим людей в верховной раде, которые не чего не умеют, не чего не построили, первая специальность ПОЛИТИК! Ленина очень напоминают. Вот эти то ребятки и займутся экспроприацией. Жрать они любят, в 25 лет такие ряхи нажрали…так они всегда были - в древнем риме они кричали хлеба и зрелищ, сейчас ратуют за гражданское общество и социальную справедливость риторика иная но суть от этого не изменилось разница только в том что раньше они считались быдлом и знали это, сегодня они гегемоны и электорат но суть одна и та же как это будет работать дальше? а очень просто - обычно общество может выдержать 11-12% шариковых и швондеров когда их количество превышает эту критическую величину начинается развал экономики , которая не в состоянии прокормить такое количество дармоедов что шариковых не устраивает и они начинают бунтовать требуя и дальше большой и сладкой халявы процесс идёт по нарастающей пока всё не рушится , начинается лихолетье в котором шариковы винят кого угодно только не себя Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 21 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 квітня, 2013 Я пишу редко и часто не помню, в какой теме. На твой вопрос отвечу так, не добитые коммуняки присоединили Галичину , по какой причине они должны ее відокремлювати? Тем более почему я должен драпать, логика хромает. Ти надто вміло пропускаєш мимо своєї уваги те, що тобі невигідно знати про "своїх", а саме: всі без винятку твої союзники тут на форумі виступають за відділення Галичини. Я зараз не буду вдаватися до аналізу абсурдності цього задуму, а отже розумових здібностей людей, які видають такі пропозиції, але ти часто стоїш на їх стороні в інших питаннях - тому відмазатися від них тобі не получиться. Тому наступного разу, не відвертайся від невигідних для тебе постів і запитайся в їх авторів про логіку. Бо я вже замахалася у них її шукати. Маленьке зауваження - коли не дивитися під ноги, а зиряти лише по сторонах - можна вляпатися в лайно - що ти регулярно робиш, коли заходиш на форум. Чого варте лише твоє: так він назвав мене непотребом, але культурно.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 21 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 квітня, 2013 Не в коем случае. Но от этого, революционно настроенных шариковых, меньше не станет. Мы сейчас видим людей в верховной раде, которые не чего не умеют, не чего не построили, первая специальность ПОЛИТИК! Ленина очень напоминают. Вот эти то ребятки и займутся экспроприацией. Жрать они любят, в 25 лет такие ряхи нажрали… Ти коли голосував за КПУ - певно думав: вони вже не такі дикі і голодні, якими вони були в 17-ому, вони подбали про свій добробут і тепер почнуть думати про народ.? А тепер перечитай ще раз виділене - і порівняй з першими гаслами, якими на зорі Незалежності закликали голосувати за багатеньких буратін : він зміг для себе, отже зможе для держави. Тобі не здається, що вже час щось міняти у собі і своїх підходах? І ще, до твого відома, ПОЛІТИК - така і повинна бути спеціальність наших обранців. Бізнесмени нехай дбають про свій бізнес. Так є у світі, який ми звикли називати цивілізованим. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 21 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 квітня, 2013 я так понимаю вы тоже желаете справедливости а ля шариков? Він шарахається від слів революція, націоналізм і УПА - у нього в голові старі совкові стереотипи. Він не знає, що революція, щоб принести результат, повинна відбутися в головах переважної більшості громадян, якщо ні, то її потрібно буде насаджувати, як це робив Сталін. Він не здогадується, що любити свій народ - це не обов"язково ненавидіти чужий, а вояки УПА мають такі самі права, як і солдати ЧА - бо якщо відділяти від ідеології останніх, так само потрібно робити у випадку з першими - і тоді їх цілі будуть ідентичними, а отже значення для держави однаковими. А пояснити йому все це нема ніякої можливості - надто сильно засіла в його голові основа совкової моралі - подвійні стандарти Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 21 квітня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 21 квітня, 2013 Він шарахається від слів революція, націоналізм і УПА - у нього в голові старі совкові стереотипи. Він не знає, що революція, щоб принести результат, повинна відбутися в головах переважної більшості громадян, якщо ні, то її потрібно буде насаджувати, як це робив Сталін. Він не здогадується, що любити свій народ - це не обов"язково ненавидіти чужий, а вояки УПА мають такі самі права, як і солдати ЧА - бо якщо відділяти від ідеології останніх, так само потрібно робити у випадку з першими - і тоді їх цілі будуть ідентичними, а отже значення для держави однаковими. А пояснити йому все це нема ніякої можливості - надто сильно засіла в його голові основа совкової моралі - подвійні стандарти моисей 40 лет водил евреев по пустыне не просто так - рождённые в рабстве свободное государство построить не в состоянии Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
doom Опубліковано 21 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 квітня, 2013 потому что педрилы ми баб ебут через дырку в простыне. животныену это сказки, я в такое не верю Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 21 квітня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 21 квітня, 2013 ну это сказки, я в такое не верюпочему сказки это так черча первый раз трахали что б морду его не видеть и запах гнилых зубов не слышать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 21 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 квітня, 2013 Він шарахається від слів революція, націоналізм і УПА - у нього в голові старі совкові стереотипи. Він не знає, що революція, щоб принести результат, повинна відбутися в головах переважної більшості громадян, якщо ні, то її потрібно буде насаджувати, як це робив Сталін. Він не здогадується, що любити свій народ - це не обов"язково ненавидіти чужий, а вояки УПА мають такі самі права, як і солдати ЧА - бо якщо відділяти від ідеології останніх, так само потрібно робити у випадку з першими - і тоді їх цілі будуть ідентичними, а отже значення для держави однаковими. А пояснити йому все це нема ніякої можливості - надто сильно засіла в його голові основа совкової моралі - подвійні стандарти Галичанин о Галичине: .http://polemika.com.ua/news-115582.html А. Микитин: "А «УДАР» и «Батькивщина» поняли, что им нужно взять какую-то идеологию. И Запад предложил им только эту идеологию - сделать 40 с чем-то миллионов украинцев бандеровцами. И в итоге их в политическом поле маргинализуют. А тут они («УДАР» и «Батькивщина» - ред.) уже начинают конкурировать со «Свободой», которая является неким последним форпостом национал-утопизма. Так же и Кличко. Это тот Кличко, который мог бы ударить национал-утописта и защитить ветерана Великой Отечественной войны. А он бегает вместе с зайчиками и мечтает о волчонке и лисичке, чтобы руководили этим государством. А волка и лисичек уже нет, потому что есть аллигаторы ..." Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 21 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 квітня, 2013 почему сказки это так черча первый раз трахали что б морду его не видеть и запах гнилых зубов не слышать Раби, повторяю: зависть - плохое чувство!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
doom Опубліковано 21 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 квітня, 2013 то есть шариковых раздражают те у кого можно всё отобрать и поделить? раздражают тем что пока что ещё не удалось отобрать и поделить? да если бы тока шариковы, это пол беды. Масса людей с доходами как у госслужещего (около 120-160баксов в месяц) не могут посетить ни святую землю, ни другие храмы и значимые места так как нет безпроцентных кредитов на эту цель, не могут подняться над бездной экономической, так как государство не выполняет элементарных функций- продажные суды и тотальная коррупция...... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 21 квітня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 21 квітня, 2013 да если бы тока шариковы, это пол беды. Масса людей с доходами как у госслужещего (около 120-160баксов в месяц) не могут посетить ни святую землю, ни другие храмы и значимые места так как нет безпроцентных кредитов на эту цель, не могут подняться над бездной экономической, так как государство не выполняет элементарных функций- продажные суды и тотальная коррупция......и поэтому они желают грабить? может быть всё просто - в совковом наследии? ты же видел этих людей - они считают что тяжёлая работа - это копать траншею а если инженер сидит в офисе - то он как бы не работает а уж если инженер получает конкретные бабки - то это несправедливость и её надо исправить самое интересно во всём этом , что отнять и поделить мечтают в основном именно землекопы а не инженеры а теперь вопрос - большая часть госслужащих - она кто? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 21 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 квітня, 2013 и поэтому они желают грабить? может быть всё просто - в совковом наследии? ты же видел этих людей - они считают что тяжёлая работа - это копать траншею а если инженер сидит в офисе - то он как бы не работает а уж если инженер получает конкретные бабки - то это несправедливость и её надо исправить самое интересно во всём этом , что отнять и поделить мечтают в основном именно землекопы а не инженеры а теперь вопрос - большая часть госслужащих - она кто? Вот это размышления типичного "совка", привычного к подобным стандартам: думать, что так думают другие. Хотя Раби и был же типичным совком!!А госслужащие - это те люди, которые собирают средства для пенсий, пособий, помощи инвалидам и выплачивают их, занимаются трудоустройством населения, борются с задолженностями по зарплате и невыплатой предприятиями налогов и многое-многое другое. Короче - это планово-экономический отдел , бухгалтерия и т.п. всего нашего государства ( по аналогии с конкретным предприятием). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
FAGOT Опубліковано 22 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 квітня, 2013 так они всегда были - в древнем риме они кричали хлеба и зрелищ, сейчас ратуют за гражданское общество и социальную справедливость риторика иная но суть от этого не изменилось разница только в том что раньше они считались быдлом и знали это, сегодня они гегемоны и электорат но суть одна и та же как это будет работать дальше? а очень просто - обычно общество может выдержать 11-12% шариковых и швондеров когда их количество превышает эту критическую величину начинается развал экономики , которая не в состоянии прокормить такое количество дармоедов что шариковых не устраивает и они начинают бунтовать требуя и дальше большой и сладкой халявы процесс идёт по нарастающей пока всё не рушится , начинается лихолетье в котором шариковы винят кого угодно только не себя Так я как раз про это и писал,-«А процесс неизбежен, читайте « КАПИТАЛ», там все написано. Так шо погромы будуть!!!» Только цикличность и сила волнений меняется, все зависит от озлобленности шариковых. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
FAGOT Опубліковано 22 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 квітня, 2013 Ти коли голосував за КПУ - певно думав: вони вже не такі дикі і голодні, якими вони були в 17-ому, вони подбали про свій добробут і тепер почнуть думати про народ.? А тепер перечитай ще раз виділене - і порівняй з першими гаслами, якими на зорі Незалежності закликали голосувати за багатеньких буратін : він зміг для себе, отже зможе для держави. Тобі не здається, що вже час щось міняти у собі і своїх підходах? І ще, до твого відома, ПОЛІТИК - така і повинна бути спеціальність наших обранців. Бізнесмени нехай дбають про свій бізнес. Так є у світі, який ми звикли називати цивілізованим. Ориан, дело в том что я давно не голосую за личности, мне фиолетово у кого где коса, какая мордашка и как говорит. Я голосую за систему власти, идеологию и принципы. Так вот, коммунизм считаю утопией, но к этому надо стремиться. Просто коммунист для тебя- это человек с маузером и кожанке который стреляет мирное население. Про политиков, давай назовем их избранными и будем за это любить безгранично. Меня смущает такая профессия. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 квітня, 2013 Ориан, дело в том что я давно не голосую за личности, мне фиолетово у кого где коса, какая мордашка и как говорит. Я голосую за систему власти, идеологию и принципы. Так вот, коммунизм считаю утопией, но к этому надо стремиться. Просто коммунист для тебя- это человек с маузером и кожанке который стреляет мирное население. Про политиков, давай назовем их избранными и будем за это любить безгранично. Меня смущает такая профессия. Зауваж, не я про мордашку писала, а ти, який по ідеї маєш бути інтернаціоналістом. Скажи, а за які принципи ти голосуєш у випадку з КПУ? - навішав лапші, обрали, нахапав, навішав лапші, обрали, нахапав,... - ну то наступного разу, коли будеш онукам няньку чи садочок обирати - неодмінно віддай в той, де вихователем працює педофіл - вони ж так люблять дітей? Що слабо? А ось для України тобі не слабо (!!!!) І ще, харе видавати свої казочки за реальність і приписувати людям те, що вони не роблять і не думають. Ти не знаєш мої уявлення про комунізм. А ці комуністи, які були і є - ніякого відношення до теорії Маркса не мають - навіть віддаленого. Тому "с маузером и кожанке который стреляет мирное население" - це твоє уявлення про комунізм, бо саме такий комунізм уособлюють ті за кого ти голосуєш на виборах. У мене воно дещо інше і про це я вже писала Ось тут http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=120453 і тут http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=120465 В теорії матеріаліста Маркса бракує духовної складової, а в християнстві - матеріальної. Ось коли б комусь вдалося їх об"єднати - ми б отримали ідеальну теорію справедливого суспільства. Комунізм - перш за все - це революція свідомості, а ти революцій боїшся, тому сам суди наскільки ти ефективний у своєму ідеологічному борсанні. На відміну від мене: Свобода хоч є в опозиції до бандюків - і це їх і мене принаймні виправдовує. А чим можеш виправдатися ти? Судячи з вище написаного - НІЧИМ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
FAGOT Опубліковано 22 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 квітня, 2013 Зауваж, не я про мордашку писала, а ти, який по ідеї маєш бути інтернаціоналістом. Скажи, а за які принципи ти голосуєш у випадку з КПУ? - навішав лапші, обрали, нахапав, навішав лапші, обрали, нахапав,... - ну то наступного разу, коли будеш онукам няньку чи садочок обирати - неодмінно віддай в той, де вихователем працює педофіл - вони ж так люблять дітей? Що слабо? А ось для України тобі не слабо (!!!!) І ще, харе видавати свої казочки за реальність і приписувати людям те, що вони не роблять і не думають. Ти не знаєш мої уявлення про комунізм. А ці комуністи, які були і є - ніякого відношення до теорії Маркса не мають - навіть віддаленого. Тому "с маузером и кожанке который стреляет мирное население" - це твоє уявлення про комунізм, бо саме такий комунізм уособлюють ті за кого ти голосуєш на виборах. У мене воно дещо інше і про це я вже писала Ось тут http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=120453 і тут http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=120465 В теорії матеріаліста Маркса бракує духовної складової, а в християнстві - матеріальної. Ось коли б комусь вдалося їх об"єднати - ми б отримали ідеальну теорію справедливого суспільства. Комунізм - перш за все - це революція свідомості, а ти революцій боїшся, тому сам суди наскільки ти ефективний у своєму ідеологічному борсанні. На відміну від мене: Свобода хоч є в опозиції до бандюків - і це їх і мене принаймні виправдовує. А чим можеш виправдатися ти? Судячи з вище написаного - НІЧИМ. Чего ты за эти мордашки вцепилась, да будь он хоть негром преклонных годов…, меня это не смущает. По поводу педофилов, у нас других при власти не было. И с твоей помощью они приходили к власти тоже. И не надо себя оправдывать тем, что ты на стороне тех бандюков которые против других бандюков. Мое борсання, не чем не отличается от твоего, разве что я этому уделяю гораздо меньше времени, сил и значения. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 22 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 квітня, 2013 Чего ты за эти мордашки вцепилась, да будь он хоть негром преклонных годов…, меня это не смущает. По поводу педофилов, у нас других при власти не было. И с твоей помощью они приходили к власти тоже. И не надо себя оправдывать тем, что ты на стороне тех бандюков которые против других бандюков. Мое борсання, не чем не отличается от твоего, разве что я этому уделяю гораздо меньше времени, сил и значения. Між нами різниця - я голосую в надії, що буде краще, ти ж довбеш одних і тих самих, даючи можливість їм вкоренитися. Україна б не опинилася у такому ганебному становищі, як тепер, якщо б східняки не велися на тупу пропаганду про Західну Україну і хоч колись міняли свої уподобання. Ну а щодо одних бандюків й інших бандюків - це ти так себе заспокоюєш - таких як тепер ще не було - і це якраз той результат вкорінення, до якого ви призвели своїм одноманітним голосуванням. Фагот, вони ж не дурні!!! Янек зараз прикрутить олігархів, притисне їх до нігтя, у нього є всі можливості і ті заради того, щоб не втратити бізнес, почнуть ділитися - і що, від того Україна стане цивілізованою? Та ні, бо як тільки Янека оберуть на ще один строк - вони потім все відіб"ють на нас з тобою. Ти хоч це розумієш, коли йдеш голосувати за пофарбовану лавочку чи засипану ямку біля свого під"їзда?! Можливо, ти і розумієш, а більшість - НІ!!!! Щось твої комуняки зробили в напрямку росту свідомості принаймні свого електорату? А фіг з два!!! Вони морочать голову повернутою країною - лозунгом для старих маразматиків - про яку свідомість може йти мова, тоді треба буде придумувати щось інше. Ось така, Фагот революція, так що ти в прольоті - твоя теза: я голосую за систему, ідеологію - наскрізь дірява - нічого з того, за що ти голосуєш нема в природі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
doom Опубліковано 22 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 квітня, 2013 и поэтому они желают грабить? может быть всё просто - в совковом наследии? ты же видел этих людей - они считают что тяжёлая работа - это копать траншею а если инженер сидит в офисе - то он как бы не работает а уж если инженер получает конкретные бабки - то это несправедливость и её надо исправить самое интересно во всём этом , что отнять и поделить мечтают в основном именно землекопы а не инженеры а теперь вопрос - большая часть госслужащих - она кто? госслужащие это вменяемые люди и шариковых они чураются. однако вопросы задают- почему нет реальных результатов. или не то делаем или просто никто ничего не делает. думаю, что любая стратегия в экономике нуждается в пересмотре и коректировке, а на это способны лишь немногие. вот и вонзикает недовольство теми, кто имея ресурсы не имеет результат- по моему справедливо, не умеешь, отойди. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 22 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 квітня, 2013 госслужащие это вменяемые люди и шариковых они чураются. однако вопросы задают- почему нет реальных результатов. или не то делаем или просто никто ничего не делает. думаю, что любая стратегия в экономике нуждается в пересмотре и коректировке, а на это способны лишь немногие. вот и вонзикает недовольство теми, кто имея ресурсы не имеет результат- по моему справедливо, не умеешь, отойди. Она нуждается в контроле. Любая стратегия прежде всего и в узком понимании требует лишь внимания, ответственности и неотвратимости контроля. Сегодня Люфтганза встало из-за элементарной потребности корректировки - недовыплата. Требуют повышения на 5 процентов зарплат. И поверь, завтра немцы эту проблему решат. Наши не выйдут ни за какие пироги. Пока не здохнет последний чернобылец - не выйдут. Пока не завалит последнего горняка - не выйдут. А вот чем эту инертность объяснить - это на самом деле вопрос. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 22 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 квітня, 2013 Она нуждается в контроле. Любая стратегия прежде всего и в узком понимании требует лишь внимания, ответственности и неотвратимости контроля. Сегодня Люфтганза встало из-за элементарной потребности корректировки - недовыплата. Требуют повышения на 5 процентов зарплат. И поверь, завтра немцы эту проблему решат. Наши не выйдут ни за какие пироги. Пока не здохнет последний чернобылец - не выйдут. Пока не завалит последнего горняка - не выйдут. А вот чем эту инертность объяснить - это на самом деле вопрос. А толку, что выйдут, на следующий день уже будут работать другие. На Украине на одно рабочее место 8 желающих и это только официально. Ты сравнила извини йух с пальцем. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
FAGOT Опубліковано 22 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 квітня, 2013 Між нами різниця - я голосую в надії, що буде краще, ти ж довбеш одних і тих самих, даючи можливість їм вкоренитися. Україна б не опинилася у такому ганебному становищі, як тепер, якщо б східняки не велися на тупу пропаганду про Західну Україну і хоч колись міняли свої уподобання. Ну а щодо одних бандюків й інших бандюків - це ти так себе заспокоюєш - таких як тепер ще не було - і це якраз той результат вкорінення, до якого ви призвели своїм одноманітним голосуванням. Фагот, вони ж не дурні!!! Янек зараз прикрутить олігархів, притисне їх до нігтя, у нього є всі можливості і ті заради того, щоб не втратити бізнес, почнуть ділитися - і що, від того Україна стане цивілізованою? Та ні, бо як тільки Янека оберуть на ще один строк - вони потім все відіб"ють на нас з тобою. Ти хоч це розумієш, коли йдеш голосувати за пофарбовану лавочку чи засипану ямку біля свого під"їзда?! Можливо, ти і розумієш, а більшість - НІ!!!! Щось твої комуняки зробили в напрямку росту свідомості принаймні свого електорату? А фіг з два!!! Вони морочать голову повернутою країною - лозунгом для старих маразматиків - про яку свідомість може йти мова, тоді треба буде придумувати щось інше. Ось така, Фагот революція, так що ти в прольоті - твоя теза: я голосую за систему, ідеологію - наскрізь дірява - нічого з того, за що ти голосуєш нема в природі. Каждый делает свой выбор исходя из своего жизненного опыта, своего восприятия мира, или как в твоем случае, методом тыка, в надежде на лучшее. А разница между нами в том, что я не исключаю, что могу ошибаться, я не раз кардинально менял свои взгляды, потому что человек растет, что-то узнает, чего раньше не знал, что-то посмотрел, чего раньше не видел. Так что не надо ставить тавро на все и вся, так как твои умозаключения не являются истиной последней инстанции. За примерами далеко ходить не надо, вспомним Ющенко. А как кричали с пеной у рта, и что полный пшик, а для меня и тогда это было понятно как белый день, хотя мог и ошибаться. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 22 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 квітня, 2013 Каждый делает свой выбор исходя из своего жизненного опыта, своего восприятия мира, или как в твоем случае, методом тыка, в надежде на лучшее. А разница между нами в том, что я не исключаю, что могу ошибаться, я не раз кардинально менял свои взгляды, потому что человек растет, что-то узнает, чего раньше не знал, что-то посмотрел, чего раньше не видел. Так что не надо ставить тавро на все и вся, так как твои умозаключения не являются истиной последней инстанции. За примерами далеко ходить не надо, вспомним Ющенко. А как кричали с пеной у рта, и что полный пшик, а для меня и тогда это было понятно как белый день, хотя мог и ошибаться.Кто кричал с пеной у рта за Ющенко, те же и сейчас оппозицию вверх тянут. Горький опыт их ничему не научил. А в оппозиции сейчас все те же и им подобные лица. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.