Churchill Опубліковано 10 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 10 квітня, 2013 ЕВОЧКА! Красотуня, с ДНЕМ РОЖДЕНИЯ ТЕБЯ! Любви, удачи, хорошего мужа, четыре сыночка и лапочку дочку! Будь всегда такой доброй, умной, веселой и счастливой. Мы тебя любим! особенно сзади. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леон Леонард Опубліковано 30 квітня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 30 квітня, 2013 ПОЗДРАВЛЯЮ С МАЕМ, ПАСХОЙ И ПОБЕДОЙ СВЕТА НАД СИЛАМИ ТЬМЫ, ВАМ ЖЕЛАЮ ФОРУМЧАНЕ И УДАЧИ, И ЗДОРОВЬЯ И ЛЮБВИ!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 30 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 квітня, 2013 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 30 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 квітня, 2013 УРА!!!! 1 МАЯ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 1 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2013 УРА!!!! 1 МАЯ! Чего радуешься дура...?Что за прадник такой дебильный, чего праздновать то ???? День солидарности трудящих, это как ??? Зачем??? Только вдумайтесь...? Хрень полная. Я бы отменила все дебильные праздники. Кроме выходного ну нечего хорошего. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 1 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2013 УРА!!!! 1 МАЯ! -http://www.youtube.com/watch?v=xzYWHcnHtp8 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 1 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2013 Ура!!! Скоро 9 Мая!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 2 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 травня, 2013 Чего радуешься дура...? Что за прадник такой дебильный, чего праздновать то ???? День солидарности трудящих, это как ??? Зачем??? Только вдумайтесь...? Хрень полная. Я бы отменила все дебильные праздники. Кроме выходного ну нечего хорошего. Кому вихідний, а хто і зміну відпрацював. Такбимовити був солідарним з трудящими, не на шашликах, а на робочому місці А по суті ти дуже вірно написала. Немає зараз солідарності трудящих. Кожен сам за себе. Винні в цьому профспілки. Їх роботодавці купили з бебехами, і вони тільки видимість відстоювання прав трудящих демонструють. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 2 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 травня, 2013 Кому вихідний, а хто і зміну відпрацював. Такбимовити був солідарним з трудящими, не на шашликах, а на робочому місці А по суті ти дуже вірно написала. Немає зараз солідарності трудящих. Кожен сам за себе. Винні в цьому профспілки. Їх роботодавці купили з бебехами, і вони тільки видимість відстоювання прав трудящих демонструють. хочешь что бы они опять объединились как в 17-м? это единственное чем это может закончится ты помнишь шикарный фильм * сквозь тернии к звёздам * народ - это как раз та самая биомасса центра проф глана Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 2 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 травня, 2013 хочешь что бы они опять объединились как в 17-м? это единственное чем это может закончится ты помнишь шикарный фильм * сквозь тернии к звёздам * народ - это как раз та самая биомасса центра проф глана А звідки в тобі стільки зневаги до простого люду? Рабинович, я теж трошки начальник, але для мене набагато легше спілкуватись з простими людьми ніж з можновладцями (хоча б і місцевого значення). Я не вкурсі як там в верхніх ешелонах влади, але на середньому рівні, начальнички на нарадах ну просто нафаршировані всілякими підслуховуючими-підглядуючими приладами. Джейм Бонд просто відпочиває. Ті мудаки пишуть розмови один одного, знімають відео, знімають копії документі і "стукають куди треба", при цьому усміхаються, вітаються за руку... Фу, бля. Гидко... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 2 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 травня, 2013 А звідки в тобі стільки зневаги до простого люду? Рабинович, я теж трошки начальник, але для мене набагато легше спілкуватись з простими людьми ніж з можновладцями (хоча б і місцевого значення). Я не вкурсі як там в верхніх ешелонах влади, але на середньому рівні, начальнички на нарадах ну просто нафаршировані всілякими підслуховуючими-підглядуючими приладами. Джейм Бонд просто відпочиває. Ті мудаки пишуть розмови один одного, знімають відео, знімають копії документі і "стукають куди треба", при цьому усміхаються, вітаються за руку... Фу, бля. Гидко... а при советах не стучали? это суть человека , с этим ни один режим не справится , ни с подлостью ни с амбициозностью ни с тупостью теперь про неуважение я уважаю каждого отдельного чела теоретически но в обществе действуют другие законы , куча хороших образованных и добрых людей, собравшись в кучу может совершить такое что им самим за это потом будет до конца жизни стыдно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 3 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 травня, 2013 а при советах не стучали? это суть человека , с этим ни один режим не справится , ни с подлостью ни с амбициозностью ни с тупостью Я не знаю як тобі пояснити...Розумієш, коли я когось не поважаю, зневажаю або вважаю його нечесною людиною - я йому не буду всміхатись, мило не буду з ним вести бесіду, не подам руки... А чиновники і всілякі начальники поводяться один з одним наче куми і водночас тримають в кишенях ввімкнені диктофони і в кабінетах вебкамери, щоб при нагоді здати компетентним органам того з ким ще вчора ледь не цьомкався. Це вище мого розуміння... Ги. Осінило. Можливо саме тому я досі лише "трошки" начальник... теперь про неуважение я уважаю каждого отдельного чела теоретически но в обществе действуют другие законы , куча хороших образованных и добрых людей, собравшись в кучу может совершить такое что им самим за это потом будет до конца жизни стыдно Натяк на революцію 17-го? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 5 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 травня, 2013 Я не знаю як тобі пояснити... Розумієш, коли я когось не поважаю, зневажаю або вважаю його нечесною людиною - я йому не буду всміхатись, мило не буду з ним вести бесіду, не подам руки... А чиновники і всілякі начальники поводяться один з одним наче куми і водночас тримають в кишенях ввімкнені диктофони і в кабінетах вебкамери, щоб при нагоді здати компетентним органам того з ким ще вчора ледь не цьомкався. Це вище мого розуміння... Ги. Осінило. Можливо саме тому я досі лише "трошки" начальник... Натяк на революцію 17-го? мда, ты не можешь переделать весь мир и всех сделать хорошими поэтому приходится мимикрировать вот к примеру - к тебе подошёл мент, ты ж не любишь ментов , тем не менее если ты выскажешь ему всё что ты думаешь о нем и его коллегах - вряд ли он выслушает тебя полностью - скорее всего он тебя перебьёт - раз пять шесть по рёбрам элементарное благоразумие заставляет тебя сдерживать свои эмоции поэтому ты вряд ли можешь осуждать других, только за то что они более ... нет не так - они менее шепетильны и лучше приспособляемы 2) не только - революций бунтов востаний и погромов на руси было более чем да и сейчас - русские выбрали путина которого люто ненавидят Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 5 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 травня, 2013 ХРИСТОС ВОСКРЕС!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 5 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 травня, 2013 ХРИСТОС ВОСКРЕС!!!да шо вы говорите? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 5 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 травня, 2013 Кому вихідний, а хто і зміну відпрацював. Такбимовити був солідарним з трудящими, не на шашликах, а на робочому місці А по суті ти дуже вірно написала. Немає зараз солідарності трудящих. Кожен сам за себе. Винні в цьому профспілки. Їх роботодавці купили з бебехами, і вони тільки видимість відстоювання прав трудящих демонструють. Май, труд, мир, которым и посвящается праздник 1 Мая, никогда не будут отменены. Как бы Ева ни кричала. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 5 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 травня, 2013 да шо вы говорите?Не лізь.Ми в вашу хануку не ліземо Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 5 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 травня, 2013 Не лізь. Ми в вашу хануку не ліземо так исус вроде как еврей ...... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 5 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 травня, 2013 так исус вроде как еврей ......Це наша справа...Не лізь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 5 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 травня, 2013 Це наша справа... Не лізь. У вас личный и Иисус? :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леон Леонард Опубліковано 5 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 5 травня, 2013 ХРИСТОС ВОСКРЕС!!! ВО ИСТИНУ ВОСКРЕС! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ruslanp1 Опубліковано 5 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 травня, 2013 ВОСКРЕСНУТЬ = ВОСК+скРЕ+еСНуть ВОск = креплёного --- ар. وثق вск "крепить". СКРе = спиртного выпить --- ар. سكر скр "выпить спиртного". ЕСНуть = проснуться, прийти в себя --- ар.وسن всн "проснуться, придти в себя". ВОСКРЕСНУТЬ = Креплёного спиртного выпить и прийти в себя (с похмелья, как заново родиться). То есть: ВОСКРЕСНУТЬ = ОПОХМЕЛИТЬСЯ ----- СВОБОДА = С БОДУНА. ----- что ни слово, то реклама спиртного. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леон Леонард Опубліковано 5 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 5 травня, 2013 СВОБОДА = С БОДУНА. ----- что ни слово, то реклама спиртного. Богохульство не красит даже атеиста. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ruslanp1 Опубліковано 5 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 травня, 2013 Богохульство не красит даже атеиста.Я не атеист. Я ведист, ведающий, знающий.Вопрос веры для меня не стоит ребром. Мои высказывания соответствуют моим убеждениям. А ваши верования - задрали. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 5 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 травня, 2013 Я не атеист. Я ведист, ведающий, знающий. Вопрос веры для меня не стоит ребром. Мои высказывания соответствуют моим убеждениям. А ваши верования - задрали. Меня тоже слепая вера подзадирает, но я ...молчу.. :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леон Леонард Опубліковано 5 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 5 травня, 2013 Мои высказывания соответствуют моим убеждениям. Вас же никто не оскорбляет за Ваши убеждения. Зачем же Вы оскорбляете миллионы людей за их убеждения? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леон Леонард Опубліковано 5 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 5 травня, 2013 Меня тоже слепая вера подзадирает, но я ...молчу.. :rolleyes: "Я не согласен с вашими убеждениями, но готов отдать жизнь за ваше право их высказать" - Мари Франсуа Аруэ (Вольтер) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Zloi Tatarin Опубліковано 6 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 6 травня, 2013 ХРИСТОС ВОСКРЕС!!!Воистину Воскресе!!!!!!!!!!!!!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 6 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 6 травня, 2013 Аллах акбар! Нет бога, кроме аллаха и Магомет - пророк его Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Zloi Tatarin Опубліковано 6 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 6 травня, 2013 Аллах акбар! Нет бога, кроме аллаха и Магомет - пророк его Православный я! Бог един(!) - так считают истинные мусульмане, коих в товарищах - тьма! И все-же нас - Рать... Так что нацики на Украине не надувайте щеки - все одно вид бегущей толпы не создать - так, рассеянные мелкие группы с надутыми щеками... Еще вопрос, чем щеки надуты...))))))))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.