GiRaFo.chka Опубліковано 27 серпня, 2013 Опубліковано 27 серпня, 2013 З реала, дена - це ось *http://video.online.ua/500566/sobachka-na-plyazhe/ Це те, що тобі сподобалося, на що ти звернув увагу і що говорить про тебе яка ти людина. А ти знову тикнула ЧУЖЕ, та ще й ніяке, бо це банальна реклама - що підтверджує мої слова вище: у тебе нема своєї думки про Донецьк, бо ти там ніколи не була. ну чого ты знов до того бзда причепилась? <_< не будешь раздевать с ним разговоры, оно само затухнет. Зачем ты это делаешь? Ей просто не с кем словом перекинуться. Пусть лучше свои копипакости тихонечко сливает. Меньше мусора.
Орiана Опубліковано 27 серпня, 2013 Опубліковано 27 серпня, 2013 Была, красивый город, стариный, есть, что смотреть, немножко напоминает Париж. У меня друзья там учаться в ИНФИЗ, на Костюшко. Не була в Парижі, але знаю, хто жив у Львові, той вже не ходить по європейських містах з роззявленим ротом. Тому завжди пропоную: хто не має можливості поїхати за кордон, відвідайте Львів. З.І. Мер старається, але місто дуже псують місцеві пачкуни, ті, які думають, що вони графіті - це справжній бич міста. І прикро, що з ними ніхто не бореться.
Sven Опубліковано 27 серпня, 2013 Опубліковано 27 серпня, 2013 А у Львові була? Такій як ти там повинно сподобатися - це місто не для гульбищ, а для гуляння. Мож тому нічого грандіозного у нас у Львові на свята не проводять - люди самі шукають те, що їм до вподоби: джаз, танго, романтики чи пиво.... Ну якщо чесно, то Львів поступається європейським містам. Прага і Краків мають більш привабливий вигляд. Чистіше...
Орiана Опубліковано 27 серпня, 2013 Опубліковано 27 серпня, 2013 ну чого ты знов до того бзда причепилась? <_< не будешь раздевать с ним разговоры, оно само затухнет. Зачем ты это делаешь? Ей просто не с кем словом перекинуться. Пусть лучше свои копипакости тихонечко сливает. Меньше мусора. Не затухне, Юля, так само, як не перестане пити алкоголік і колотися наркоман. Вона почне вишукувати старі постінги або копіпастити вічні свої "цитати" і "одно мнение". Або прирікатися з заумом. Їй байдуже що - лиш би писати.
GiRaFo.chka Опубліковано 27 серпня, 2013 Опубліковано 27 серпня, 2013 Не затухне, Юля, так само, як не перестане пити алкоголік і колотися наркоман. Вона почне вишукувати старі постінги або копіпастити вічні свої "цитати" і "одно мнение". Або прирікатися з заумом. Їй байдуже що - лиш би писати. ну так и пусть себе пьет в одиночку.. Или ты третьим хочешь в их компашку к ее единственному внимательному собеседнику, карлу кори? B)
Орiана Опубліковано 27 серпня, 2013 Опубліковано 27 серпня, 2013 Ну якщо чесно, то Львів поступається європейським містам. Прага і Краків мають більш привабливий вигляд. Чистіше... Коли ти був у Львові? А в згаданих містах? До речі, це все дуже особисте. Наприклад, чула від поляків - що вони тащаться від нашої мощеної нетесаним каменем дороги: це так автентично -кажуть вони - чому ви скрізь не залишили таку. Хоча, якійсь дамі на обцасах може не сподобатися і це невдоволення вона перенесе на весь Львів. Все дуже особисто. А ось знайомий лікар нещодавно був в Барселоні і приїхав звідти плюючись: дуже брудно.
Орiана Опубліковано 27 серпня, 2013 Опубліковано 27 серпня, 2013 ну так и пусть себе пьет в одиночку.. Или ты третьим хочешь в их компашку к ее единственному внимательному собеседнику, карлу кори? B) Юля, я її використовую лише як наочний посібник - для демонстрації людської тупості. Сперечатися з нею я ніколи не буду, це не має смислу, бо "вона завжди права"( :lol: )
GiRaFo.chka Опубліковано 27 серпня, 2013 Опубліковано 27 серпня, 2013 Юля, я її використовую лише як наочний посібник - для демонстрації людської тупості. Сперечатися з нею я ніколи не буду, це не має смислу, бо "вона завжди права"( :lol: )я б не так выразилась)) Это бздэно из тех, чье жизненное кредо - все вокруг дураки. Таким надобно почаще повторять единственную фразу : Если вам кажется, что вокруг вас одни дураки-значит вы центральный...
Орiана Опубліковано 27 серпня, 2013 Опубліковано 27 серпня, 2013 я б не так выразилась)) Это бздэно из тех, чье жизненное кредо - все вокруг дураки. Таким надобно почаще повторять единственную фразу : Если вам кажется, что вокруг вас одни дураки-значит вы центральный... :lol: :lol: :lol:
Ева_vl Опубліковано 27 серпня, 2013 Опубліковано 27 серпня, 2013 ЮНЕСКО визнало український гімн найкращим у світі Центр світової спадщини ЮНЕСКО визнав гімн України найкращим в світі (Best National Anthem in the World), повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на Центр новин ООН. До рейтингу увійшли національні гімни 193 країн. Гімн України здобув перше місце в загальному рейтингу. При цьому, до уваги бралось 4 показники, по двох з них українських гімн отримав найвищий бал – милозвучність, гармонійне поєднання музичної та текстуальної частин. Високий бал також був за оригінальність музичного рішення та цілісність твору. Україна виявилась єдиною європейською країною в першій п’ятірці, а загалом до першої десятки найкращих національних гімнів світу увійшли гімни Нової Зеландії (2-ге місце), Південної Африки (3-тє), Австралії (4-те), Сполучених Штатів Америки (5-те), Канади (6-те), Сполученого Королівства Великої Британії та Ірландії (7-ме), Іспанії (8-ме), Франції (9-те) та Японії (10-те). Дэна, наверное лакает валерьянку... ;)
Sven Опубліковано 27 серпня, 2013 Опубліковано 27 серпня, 2013 Коли ти був у Львові? А в згаданих містах? До речі, це все дуже особисте. Наприклад, чула від поляків - що вони тащаться від нашої мощеної нетесаним каменем дороги: це так автентично -кажуть вони - чому ви скрізь не залишили таку. Хоча, якійсь дамі на обцасах може не сподобатися і це невдоволення вона перенесе на весь Львів. Все дуже особисто. А ось знайомий лікар нещодавно був в Барселоні і приїхав звідти плюючись: дуже брудно. Ти маєш рацію. "Подобається" чи "не подобається" це рівень індивідуального спирийняття. А ось брудно чи ні це поняття абсолютні. Дуже брудно в Мілані і Марселі. Чисто в Берліні, Відні і Празі. Дуже чисто в провінційних містечках Західної Німеччини. Львів по чистоті звичайно не Київ (то просто відстійник якийсь), але і не Краків... P.S. У Львові востаннє був цього року (ти доречі координати "Криївки" мені так і не скинула ), у вищезгаданих містах був минулі 2-3 роки.
Дэна Опубліковано 27 серпня, 2013 Опубліковано 27 серпня, 2013 Дэна, наверное лакает валерьянку... ;)Вовсе нет, я до валерьянки еще не дожила: не нацик же я. Мы уже это ранее обсудили на другом ресурсе, сошлись на мнении: "Фуфлорейтинг для лохОв. "Украина чрезвычайно важна для безопасности Соединенных Штатов" (МакКейн) и поэтому её оттопырили наперед всех подданных Британской короны (Британской Империи) и наиболее важных союзников в Азии и Африке. И никакие там латиносы, китаесы, индусы и прочие недоразвитые изгои в этот рейтинг попасть не могли. Англо-американцы решила показать Кремлю - (в свете последних событий) насколько она ценит своего восточно-европейского вассала Украину. В геополитике все прагматично. Только свидомые дятлы могут верить что их гимн действительно признали." Конец цитаты. Вновь все для России.
Дэна Опубліковано 27 серпня, 2013 Опубліковано 27 серпня, 2013 Ти маєш рацію. "Подобається" чи "не подобається" це рівень індивідуального спирийняття. А ось брудно чи ні це поняття абсолютні. Дуже брудно в Мілані і Марселі. Чисто в Берліні, Відні і Празі. Дуже чисто в провінційних містечках Західної Німеччини. Львів по чистоті звичайно не Київ (то просто відстійник якийсь), але і не Краків... P.S. У Львові востаннє був цього року (ти доречі координати "Криївки" мені так і не скинула ), у вищезгаданих містах був минулі 2-3 роки. А Донецк - просто Мойдодыр по сравнению с Киевом (о Львове ни слова).
GiRaFo.chka Опубліковано 27 серпня, 2013 Опубліковано 27 серпня, 2013 Ти маєш рацію. "Подобається" чи "не подобається" це рівень індивідуального спирийняття. А ось брудно чи ні це поняття абсолютні. Дуже брудно в Мілані і Марселі. Чисто в Берліні, Відні і Празі. Дуже чисто в провінційних містечках Західної Німеччини. Львів по чистоті звичайно не Київ (то просто відстійник якийсь), але і не Краків... P.S. У Львові востаннє був цього року (ти доречі координати "Криївки" мені так і не скинула ), у вищезгаданих містах був минулі 2-3 роки. А какие украинские города (три) ты больше всего любишь?
Дэна Опубліковано 27 серпня, 2013 Опубліковано 27 серпня, 2013 ну чого ты знов до того бзда причепилась? <_< не будешь раздевать с ним разговоры, оно само затухнет. Зачем ты это делаешь? Ей просто не с кем словом перекинуться. Пусть лучше свои копипакости тихонечко сливает. Меньше мусора. Затухли Вы , когда первый раз к бутылочке излишне приложились. Появились - вновь вонь по форуму пошла, маты, оскорбления...Только дискуссии начали налаживаться, а тут...толпа пьяных свидомиток.
Дэна Опубліковано 27 серпня, 2013 Опубліковано 27 серпня, 2013 Не затухне, Юля, так само, як не перестане пити алкоголік і колотися наркоман. Вона почне вишукувати старі постінги або копіпастити вічні свої "цитати" і "одно мнение". Або прирікатися з заумом. Їй байдуже що - лиш би писати.Если бы грязной "коричневой" шушеры меньше было на форуме, то все бы потихоньку спокойно вели дискуссии. Появляется стайка из 2-3 свидомиток: и все, конец адекватному раговору. Особенно по утрам достают людей)).
GiRaFo.chka Опубліковано 27 серпня, 2013 Опубліковано 27 серпня, 2013 Дэна, наверное лакает валерьянку... ;) валерьянка нынче дорога. Не знаю, может ей из социального хосписа че-нить подкидывают.. Бедные пенсики, до чего их нищета довела...
Орiана Опубліковано 27 серпня, 2013 Опубліковано 27 серпня, 2013 P.S. У Львові востаннє був цього року (ти доречі координати "Криївки" мені так і не скинула ), у вищезгаданих містах був минулі 2-3 роки. Скільки того Центра - знайдеш!!! На Площі Ринок Місцеві туди не ходять. Я там жодного разу не була. Такі заклади ВИКЛЮЧНО для туристів. До речі, це ціла мережа - є ще старий трамвайчик, Мазох, комуналка, жидівська кнайпа - і багато інших.
Орiана Опубліковано 27 серпня, 2013 Опубліковано 27 серпня, 2013 Если бы грязной "коричневой" шушеры меньше было на форуме, то все бы потихоньку спокойно вели дискуссии. Появляется стайка из 2-3 свидомиток: и все, конец адекватному раговору. Особенно по утрам достают людей)). Дена, мені жаль що в тебе склероз і ти не пам"ятаєш: коли ви вели тиху і спокійну бесіду на верхньому форумі - на відміну від тебе і черча, які лізуть у всі дири, ми до вас не лізли. Так що припни свій язик - не ми до тебе прийшли, а ти прийшла на форум, де вже були люди і певні традиції. Не подобається - вали на свій Донецький, де нас нема. Бля, ну ти хоч щось розумієш? ну повинно це до тебе дійти - я ж пишу як до ідіотів - простими доступними фразами - як вже простіше. Чи ти клініка повна? Ану відповідай!!!!
GiRaFo.chka Опубліковано 27 серпня, 2013 Опубліковано 27 серпня, 2013 Дена, мені жаль що в тебе склероз і ти не пам"ятаєш: коли ви вели тиху і спокійну бесіду на верхньому форумі - на відміну від тебе і черча, які лізуть у всі дири, ми до вас не лізли. Так що припни свій язик - не ми до тебе прийшли, а ти прийшла на форум, де вже були люди і певні традиції. Не подобається - вали на свій Донецький, де нас нема. Бля, ну ти хоч щось розумієш? ну повинно це до тебе дійти - я ж пишу як до ідіотів - простими доступними фразами - як вже простіше. Чи ти клініка повна? Ану відповідай!!!! ну мы ж как раз со Стэфой только что говорили в Реформах, что шизофреники никогда не признают факта своей болезни ты к стенке обращаешься?
Sven Опубліковано 27 серпня, 2013 Опубліковано 27 серпня, 2013 А какие украинские города (три) ты больше всего любишь?Великих мегаполісів не люблю. Шумно там, народ постійно кудись поспішає, пробки, погане повітря...На пенсії (якщо доживу) побудую собі будиночок десь в медвежому кутку поряд з лісом і озером, подалі від великих міст... Немає таких міст куди б я рвався, напевно не люблю жодного . Є міста які подобаються (Мукачево, Львів, Тернопіль). Але це не любов...
Дэна Опубліковано 27 серпня, 2013 Опубліковано 27 серпня, 2013 Дена, мені жаль що в тебе склероз і ти не пам"ятаєш: коли ви вели тиху і спокійну бесіду на верхньому форумі - на відміну від тебе і черча, які лізуть у всі дири, ми до вас не лізли. Так що припни свій язик - не ми до тебе прийшли, а ти прийшла на форум, де вже були люди і певні традиції. Не подобається - вали на свій Донецький, де нас нема. Бля, ну ти хоч щось розумієш? ну повинно це до тебе дійти - я ж пишу як до ідіотів - простими доступними фразами - як вже простіше. Чи ти клініка повна? Ану відповідай!!!! Вас скоро не будет нигде!! Так что я , пожалуй, останусь. :lol: :lol:
Дэна Опубліковано 27 серпня, 2013 Опубліковано 27 серпня, 2013 ну мы ж как раз со Стэфой только что говорили в Реформах, что шизофреники никогда не признают факта своей болезни ты к стенке обращаешься? Так об этом и я тебе давно говорила: ты не замечаешь своих проблем, а близкие с тобою мучаются)).
Дэна Опубліковано 27 серпня, 2013 Опубліковано 27 серпня, 2013 Немного о красоте Донбасса: .http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=410692&page=176 .http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1149737
Ева_vl Опубліковано 27 серпня, 2013 Опубліковано 27 серпня, 2013 "Украина чрезвычайно важна для безопасности Соединенных Штатов" ( цитаты.[/b]Ну не знаю..., где Соединенные Штаты, а где Россия. ???Только знаю наверняка, что Украина не мение, а болие важна для безопасности России. Неоспоримый факт (!!!) Можешь это обсудить на других ресурсах.
Дэна Опубліковано 27 серпня, 2013 Опубліковано 27 серпня, 2013 Ну не знаю..., где Соединенные Штаты, а где Россия. ??? Только знаю наверняка, что Украина не мение, а болие важна для безопасности России. Неоспоримый факт (!!!) Можешь это обсудить на других ресурсах. США и Россия противостоят друг другу, и естественно, Украина важна им обоим в плане безопасности. Тут и обсуждать нечего)).
Ева_vl Опубліковано 27 серпня, 2013 Опубліковано 27 серпня, 2013 США и Россия противостоят друг другу, и естественно, Украина важна им обоим в плане безопасности. Тут и обсуждать нечего)).Россия без Украины, Белоруссии и Казахтана ( пшик) противостоять Белому Дому не в состоянии. Не забывай, что есть ещё и Китай и Япония, два фронта Москва не потянет, это точно.
Дэна Опубліковано 27 серпня, 2013 Опубліковано 27 серпня, 2013 Россия без Украины, Белоруссии и Казахтана ( пшик) противостоять Белому Дому не в состоянии. Не забывай, что есть ещё и Китай и Япония, два фронта Москва не потянет, это точно. Во 2-ю мировую потянула и далее посмотрим. Сотни лет уже тянет)). В отличие от Украины. А Белоруссия и Казахстан никуда не денутся, как и Украина.
Дэна Опубліковано 27 серпня, 2013 Опубліковано 27 серпня, 2013 я б не так выразилась)) Это бздэно из тех, чье жизненное кредо - все вокруг дураки. Таким надобно почаще повторять единственную фразу : Если вам кажется, что вокруг вас одни дураки-значит вы центральный... Не лги, свидомая, если ты дура, то это не значит, что и все тебе подобны!! Зачем так перекручивать факты?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.