Орiана Опубліковано 15 квітня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 15 квітня, 2013 Янукович отримав у 4 рази більше грошей, ніж Обама із дружиною Президент США Барак Обама і його дружина Мішель заробили у 2012 році в цілому $608,6 тис. Це на 23% менше, ніж роком раніше, оскільки обсяг гонорарів, які виплачуються президенту США за його книги, продовжує знижуватися, повідомляє "Інтерфакс-Україна". Як повідомляє агентство Bloomberg, із цієї суми "перша родина" США сплатила $112,21 тис. федеральних податків, таким чином, податкова ставка склала 18,4% у порівнянні з 20,5% в 2011 році. Президент Обама, як і раніше, заробляє приблизно в 10 разів більше середньорічного доходу по США, однак доходи його родини впали торік до мінімуму з 2004 року, коли він балотувався в Сенат США від штату Іллінойс і його фінанси вперше привернули увагу громадськості. Завдяки вмілому використанню доступних відрахувань за податками штатів і органів місцевого самоврядування, а також процентних ставок за іпотечними кредитами і значним пожертвуванням на благодійні цілі, родині Обами вдалося уникнути сплати податку за максимальною ставкоб, яка торік становила 35%. Благодійні внески президентської родини у 2012 році склали близько $150 тис., виплати за іпотекою за будинок у Чікаго - $45 тис. Як показала податкова декларація віце-президента США Джозефа Байдена і його дружини Джил, їхні спільні доходи торік склали $385,07 тис., із яких 22,8% були виплачені у вигляді федеральних податків. Родина Байден пожертвувала на доброчинність $7,19 тис. У понеділок у США спливає термін подачі декларацій за 2012 рік. Як відомо, президент України Віктор Янукович оприлюднив свою декларацію про доходи за 2012 рік 1 квітня. Згідно з документом, торік загальна сума доходів Януковича склала 20 млн 388 тис 314 грн ( близько 2 550 771 дол. за нинішнім курсом 799.3 грн. за 100 дол.), із яких зарплата склала 774 тис. 877 грн. (96 944 дол.). Таким чином, дохід Януковича приблизно у 4 рази більший, ніж сукупний дохід родини Обами. http://www.pravda.com.ua/news/2013/04/15/6988160/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 15 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 квітня, 2013 Вывод один: у нас деятельный Президент! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 квітня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 15 квітня, 2013 Вывод один: у нас деятельный Президент! Висновок невірний. Правильний висновок: дена - бидло, бо дозволяє обкрадати себе і свою родину і аж вищить від задоволення, коли їй про це кажуть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 квітня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 15 квітня, 2013 Увага!!!! КОРУПЦІЯ!!! Янукович отримав у 4 рази більше грошей, ніж Обама із дружиною Президент США Барак Обама і його дружина Мішель заробили у 2012 році в цілому $608,6 тис. Це на 23% менше, ніж роком раніше, оскільки обсяг гонорарів, які виплачуються президенту США за його книги, продовжує знижуватися, повідомляє "Інтерфакс-Україна". Як повідомляє агентство Bloomberg, із цієї суми "перша родина" США сплатила $112,21 тис. федеральних податків, таким чином, податкова ставка склала 18,4% у порівнянні з 20,5% в 2011 році. Президент Обама, як і раніше, заробляє приблизно в 10 разів більше середньорічного доходу по США, однак доходи його родини впали торік до мінімуму з 2004 року, коли він балотувався в Сенат США від штату Іллінойс і його фінанси вперше привернули увагу громадськості. Завдяки вмілому використанню доступних відрахувань за податками штатів і органів місцевого самоврядування, а також процентних ставок за іпотечними кредитами і значним пожертвуванням на благодійні цілі, родині Обами вдалося уникнути сплати податку за максимальною ставкоб, яка торік становила 35%. Благодійні внески президентської родини у 2012 році склали близько $150 тис., виплати за іпотекою за будинок у Чікаго - $45 тис. Як показала податкова декларація віце-президента США Джозефа Байдена і його дружини Джил, їхні спільні доходи торік склали $385,07 тис., із яких 22,8% були виплачені у вигляді федеральних податків. Родина Байден пожертвувала на доброчинність $7,19 тис. У понеділок у США спливає термін подачі декларацій за 2012 рік. Як відомо, президент України Віктор Янукович оприлюднив свою декларацію про доходи за 2012 рік 1 квітня. Згідно з документом, торік загальна сума доходів Януковича склала 20 млн 388 тис 314 грн ( близько 2 550 771 дол. за нинішнім курсом 799.3 грн. за 100 дол.), із яких зарплата склала 774 тис. 877 грн. (96 944 дол.). Таким чином, дохід Януковича приблизно у 4 рази більший, ніж сукупний дохід родини Обами. http://www.pravda.com.ua/news/2013/04/15/6988160/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 квітня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 15 квітня, 2013 Увага!!!! КОРУПЦІЯ!!!Друкарня, що заплатила Януковичу мільйонний гонорар, не випускає книги Донецька друкарня "Новий світ", що за два роки виплати авторської винагороди президенту Януковичу на загальну суму майже в 32 млн гривень, насправді не випускає книги. У переліку послуг, розміщеному на сайті друкарні, вказані рекламний друк, видання газет і журналів, картонна упаковка, флексоупаковка і виробництво плівки. Книговидання там не згадується взагалі, пише ZN.UA. На жаль, зв'язатися з компетентними співробітниками друкарні не вдалося. Спілкування з пресою з приводу президентських книг було доручено заступнику директора Едуарду Вакуленко, але його телефон увесь час був відключеним. "Поки ні однієї з книг президента, виданих цією друкарнею, не вдалося виявити ні в реєстрах бібліотек, ні на прилавках книжкових магазинів", - йдеться в повідомленні. Згідно з підрахунками видання, якщо виходити з середньоринкових цін і стандартних авторських гонорарів (10%), виходить, що друкарня розраховує на продажу як мінімум на суму в 320 млн. Тобто планований тираж - 6,4 млн примірників. У таких кількостях в Україні не видавалася ні одна книга. Для порівняння, найпопулярніший автор країни Симона Вілар недавно поставила рекорд в 209 тис. книг на рік (і це близько 15 творів). А, наприклад, тираж твору Леоніда Кучми "Україна не Росія" склав 10 тис. примірників. Як відомо, згідно з декларацією про доходи Янукович в 2012 році отримав від ТОВ "Друкарня "Новий світ" авторську винагороду в сумі 15,55 мільйонів гривень відповідно до умов видавничого договору, підписаного у 2011 році. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 квітня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 15 квітня, 2013 Увага!!!! КОРУПЦІЯ!!! МЕЖИГІР"Я Існувало таке собі "Межигір'я", що до 2007 року було державною резиденцією, де жили Хрущов, Щербицький і Кучма. В останні дні перебування Януковича на посаді прем'єр-міністра, без жодного конкурсу, власником резиденції стає донецька фірма "Медінвесттрейд". Вона не платить ні копійки до бюджету, а віддає в обмін за це майно два напівзруйнованих будинки на Парковій дорозі в Києві. Згодом фірма оголошує про своє банкрутство. Щоправда, перед цим вона встигає перепродати "Межигір'я" іншій фірмі - "Танталіт", влаштувати судовий міжсобойчик та в судовому порядку закріпити права власності на резиденцію. Сьогодні "Межигір'я" належить "Танталіту", який, в свою чергу, належить невідомому трасту з Ліхтенштейну через австрійську та британську фірми-"прокладки". А за документами в "Межигір'ї" розташована аж ніяка не резиденція Януковича, а "Культурно-оздоровчий центр". Усе це господарство - з легендарною 4-поверховою "Хонкою", гольф-, яхт- і кінним клубом, боулінгом, тенісними кортами, підземним тиром, вертолітним майданчиком, комплексом теплиць та загонами для страусів - коштує мінімум 130 мільйонів євро. Саме така цифра фігурує в деяких документах австрійської фірми, яка входить до ланцюгу власників "Межигір'я". Оформлення резиденції Янукович як "рекреаційний об'єкт" мало дуже прагматичну мету. Це дозволило "Танталіту" отримати від держави... 50-відсоткову знижку на орендну плату за користування землею. Але парадокс - за законом, "рекреаційні" землі мають бути загального користування, тоді як до "Межигір'я" не може зайти ніхто, окрім однієї особи в цілій державі. При цьому навколо "Культурно-оздоровчий центру" побудовано систему захисту, якій позаздрив би берлінський мур часів Хоннекера. Територію навколо "Межигір'я" на авіанавігаційних картах позначено як зону, заборонену для польотів. Для контролю повітряного простору навколо "Культурно-оздоровчого центру" облаштували зенітний комплекс. З води "Межигір'я" охороняють на спеціальних швидкісних катерах. Усередині "Межигір'я" створено персональну пожежну частину. По периметру резиденцію охороняє фірма "Гроссер", директором якої є депутат Вишгородської районної ради від Партії регіонів. Зовні охорону здійснює "Беркут" - державний силовий підрозділ швидкого реагування, який утримується за кошти платників податків, але замість боротьбі із бандитизмом патрулює шестиметровий паркан "Межигір'я". Іншими словами, співробітники державної правоохоронної структури несуть службу навіть не біля резиденції президента, а навколо малозрозумілого "Культурно-оздоровчого центру". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 15 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 квітня, 2013 Цитата:"На вулицях Варшави з'явилися плакати із зображенням чоловіка, схожого на українського президента Віктора Януковича, із червоною цяткою на лобі. Про це пише блог greenab.info. В такий спосіб, пише автор блогу, незалежні польські націоналісти вирішили висловити підтримку сумчанам, яких ув'язнили через графіті з Януковичем. "Мій польський товариш Кароль надіслав мені кілька цікавих фото з Варшави, – пише автор блогу. – На них зображено фото чоловіка, дуже схожого на українського президента Віктора Януковича, із червоною цяткою на лобі". Кароль не знає, що це за чоловік, пише автор блогу, знає лише, що через нього "хороший хлопець Володимир потрапив до в'язниці на рік". "Графіті – це вид мистецтва, – цитує Кароля greenab.info. – Це мирний спосіб протесту. Українська влада продемонструвала, що вона не здатна сприймати такий протест. ... Що ж, якщо цього не толерують в Україні, то отримають це ж у Польщі". За словами Кароля, Варшава – це лише початок, згодом схожі графіті та плакати з'являться в інших містах Польщі і, можливо, інших європейських країн. Нагадаємо: четверо активістів-сумчан отримали від одного до двох років в'язниці за малювання графіті з зображенням чоловіка, схожого на Януковича, із простріленою головою. На підтримку сумчан у різних містах України почали з'являтися плакати та графіті з Януковичем." Пояснение:" Одно дело борьба за свои права,а другое дело хулиганские выходки: Цитата: Не потому ли, что помимо пресловутой красной точки на совести творческих личностей из Сум есть и следы другого цвета? Таки да, есть. В частности, черного и светло-коричневого цвета. Этими цветами парни неоднократно марали стены еврейского благотворительного центра "Хесед Хаим", а также малевали свастики и пожелания лицам с несвойственным для коренных украинцев цветом кожи убираться домой. То есть художества "патриотов" борьбой с нарисованным президентом не ограничивались. Похоже, в представлении "патриотов" главные враги Украины - это Янукович, евреи и негры. Особенно негры, если учесть, что один из эпизодов дела выходит за рамки настенной живописи. Подробности каждый может посмотреть в приговоре суда. Чтобы пожелания "черным" (black shit, как выражались в своем творчестве "патриоты") убираться домой не остались только пожеланиями, наши ку-клукс-клановцы, предварительно разбив окно, под покровом ночи бросили дымовую шашку в комнату общежития, где мирно спали чернокожие студентки. Не милую и забавную "митинговую" дымовуху, с помощью которой единомышленники сумских "патриотов" разнообразят унылый примитивизм своих уличных акций или предсказуемое течение футбольных матчей - нет, это была армейская ручная дымовая граната с черным дымом, которая вполне может вызвать и вызвала пожар - повреждено нескольких помещений в общежитии, чудом никто не пострадал. Суд в январе приговорил их к разным срокам. Причем парень, который участвовал только в одном эпизоде - том самом, с "красной точкой" - отделался одним годом ограничения свободы, то есть - "поселением". Другой - организатор большинства эпизодов, в том числе и "трафаретного", то есть, по сути, идейный вожак - получил год и восемь месяцев лишения свободы, тогда как еще двое, которые к портретам Януковича никакого отношения не имеют, но зато отличились в эпизоде с дымовой гранатой, получили по два года тюрьмы. Итак, "борцы с Януковичем" на поверку оказались обыкновенными неонацистами. Ну, хорошо, трое - неонацисты, и еще один - Владимир Никоненко - друг неонацистов, сошедшийся с ними на почве нелюбви к Януковичу. " Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 квітня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 17 квітня, 2013 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 17 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 квітня, 2013 Увага!!!! КОРУПЦІЯ!!! МЕЖИГІР"Я Існувало таке собі "Межигір'я", що до 2007 року було державною резиденцією, де жили Хрущов, Щербицький і Кучма. В останні дні перебування Януковича на посаді прем'єр-міністра, без жодного конкурсу, власником резиденції стає донецька фірма "Медінвесттрейд". Вона не платить ні копійки до бюджету, а віддає в обмін за це майно два напівзруйнованих будинки на Парковій дорозі в Києві. Згодом фірма оголошує про своє банкрутство. Щоправда, перед цим вона встигає перепродати "Межигір'я" іншій фірмі - "Танталіт", влаштувати судовий міжсобойчик та в судовому порядку закріпити права власності на резиденцію. Сьогодні "Межигір'я" належить "Танталіту", який, в свою чергу, належить невідомому трасту з Ліхтенштейну через австрійську та британську фірми-"прокладки". А за документами в "Межигір'ї" розташована аж ніяка не резиденція Януковича, а "Культурно-оздоровчий центр". Усе це господарство - з легендарною 4-поверховою "Хонкою", гольф-, яхт- і кінним клубом, боулінгом, тенісними кортами, підземним тиром, вертолітним майданчиком, комплексом теплиць та загонами для страусів - коштує мінімум 130 мільйонів євро. Саме така цифра фігурує в деяких документах австрійської фірми, яка входить до ланцюгу власників "Межигір'я". Оформлення резиденції Янукович як "рекреаційний об'єкт" мало дуже прагматичну мету. Це дозволило "Танталіту" отримати від держави... 50-відсоткову знижку на орендну плату за користування землею. Але парадокс - за законом, "рекреаційні" землі мають бути загального користування, тоді як до "Межигір'я" не може зайти ніхто, окрім однієї особи в цілій державі. При цьому навколо "Культурно-оздоровчий центру" побудовано систему захисту, якій позаздрив би берлінський мур часів Хоннекера. Територію навколо "Межигір'я" на авіанавігаційних картах позначено як зону, заборонену для польотів. Для контролю повітряного простору навколо "Культурно-оздоровчого центру" облаштували зенітний комплекс. З води "Межигір'я" охороняють на спеціальних швидкісних катерах. Усередині "Межигір'я" створено персональну пожежну частину. По периметру резиденцію охороняє фірма "Гроссер", директором якої є депутат Вишгородської районної ради від Партії регіонів. Зовні охорону здійснює "Беркут" - державний силовий підрозділ швидкого реагування, який утримується за кошти платників податків, але замість боротьбі із бандитизмом патрулює шестиметровий паркан "Межигір'я". Іншими словами, співробітники державної правоохоронної структури несуть службу навіть не біля резиденції президента, а навколо малозрозумілого "Культурно-оздоровчого центру". Опять от зависти скулишь. Ну скули , это твой удел галя с бандерштата. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 17 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 квітня, 2013 Надо же, как народ крутит. Тоже миллиончиков захотелось? Мне как-то все равно, что он пишет, когда и как пишет. Деньги можно делать и другим способом.. Такие все завистливые стали.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 18 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 квітня, 2013 Надо же, как народ крутит. Тоже миллиончиков захотелось? Мне как-то все равно, что он пишет, когда и как пишет. Деньги можно делать и другим способом.. Такие все завистливые стали.. Ненадо судить людей по себе. Янукович деньги свои отбеливает, нажитые нечесным путём. Книги его покупать никто не будет. Нам чужого не нать, да еще и украденного в Украинского народа. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 18 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 квітня, 2013 Ненадо судить людей по себе. Янукович деньги свои отбеливает, нажитые нечесным путём. Книги его покупать никто не будет. Нам чужого не нать, да еще и украденного в Украинского народа.Будем красть у американского народа их налоги, как это "Свобода" делает? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 18 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 квітня, 2013 Будем красть у американского народа их налоги, как это "Свобода" делает? Нет. У Российского народа. как делает коммунистическая партия и пр. А, какой интересс Американского народа в Украине. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 18 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 квітня, 2013 Нет. У Российского народа. как делает коммунистическая партия и пр. А, какой интересс Американского народа в Украине.Есть документы, что КПУ берет деньги у России? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 квітня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 29 квітня, 2013 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 30 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 квітня, 2013 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 30 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 квітня, 2013 Найбагатшою серед сімей чиновників є сім'я Арбузова - Forbes Найбагатшою серед сімей чиновників є сім'я першого віце-прем'єр-міністра Сергія Арбузова. Про це свідчить рейтинг видання Forbes.ua. Як пише видання, за 2012 рік дохід родини Арбузова в 6,5 рази перевищив його власний і становить 13,4 млн гривень. В основному це дивіденди і відсотки. У першій трійці рейтингу, крім родини Арбузова, опинилися сім'ї харківського губернатора Михайла Добкіна і міністра оборони Павла Лебедєва, пише видання. Їхній дохід становив10,2 і 4,3 млн гривень. Звідки такі суми, декларанти пояснювати відмовляються. :lol: :lol: :lol: "Це дивіденди і відсотки. Всі дані вказані в декларації. З усіх сум сплачено податки. Тему сім'ї та доходів я б коментувати не хотів", - коротко пояснив Добкін. У рейтинг також потрапили сім'ї голови Ради міністрів Криму, п'яти губернаторів, дев'яти міністрів, чотирьох співробітників АП та керівника НБУ Ігоря Соркіна. У 15 з 20 випадків головні добувачі - саме родичі впливових чиновників. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 30 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 квітня, 2013 Найбагатшою серед сімей чиновників є сім'я Арбузова - Forbes Найбагатшою серед сімей чиновників є сім'я першого віце-прем'єр-міністра Сергія Арбузова. Про це свідчить рейтинг видання Forbes.ua. Як пише видання, за 2012 рік дохід родини Арбузова в 6,5 рази перевищив його власний і становить 13,4 млн гривень. В основному це дивіденди і відсотки. У першій трійці рейтингу, крім родини Арбузова, опинилися сім'ї харківського губернатора Михайла Добкіна і міністра оборони Павла Лебедєва, пише видання. Їхній дохід становив10,2 і 4,3 млн гривень. Звідки такі суми, декларанти пояснювати відмовляються. :lol: :lol: :lol: "Це дивіденди і відсотки. Всі дані вказані в декларації. З усіх сум сплачено податки. Тему сім'ї та доходів я б коментувати не хотів", - коротко пояснив Добкін. У рейтинг також потрапили сім'ї голови Ради міністрів Криму, п'яти губернаторів, дев'яти міністрів, чотирьох співробітників АП та керівника НБУ Ігоря Соркіна. У 15 з 20 випадків головні добувачі - саме родичі впливових чиновників. Всё чужие дееньги считаешь, никчема. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 30 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 квітня, 2013 Всё чужие дееньги считаешь, никчема. Эти деньги наши, У нас стыренные. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 30 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 квітня, 2013 Эти деньги наши, У нас стыренные.откуда они у тебя . шароварный. ты думать хоть чуть чуть можешь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 30 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 квітня, 2013 откуда они у тебя . шароварный. ты думать хоть чуть чуть можешь. Ты умственно отсталый, ты других слов, окромя шаровары не знаешь. Потому и нету, что воры у власти, и тырят. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 30 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 квітня, 2013 Ты умственно отсталый, ты других слов, окромя шаровары не знаешь. Потому и нету, что воры у власти, и тырят.А где не воры-это во первых, а во вторых тебе, что власть платит или частник капиталист. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 30 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 квітня, 2013 А где не воры-это во первых, а во вторых тебе, что власть платит или частник капиталист. Дело в том, что тырят из бюджета наши деньги. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 30 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 квітня, 2013 Дело в том, что тырят из бюджета наши деньги.А сколько там твоих денег в бюджете.???????????? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 30 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 квітня, 2013 А сколько там твоих денег в бюджете.???????????? Сколько бы нибыло, все наши. Вора не твоё, не цапай. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 30 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 квітня, 2013 Сколько бы нибыло, все наши. Вора не твоё, не цапай.Ты хочешь сказать, что бы мы больше вам не давали. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 30 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 квітня, 2013 Ты хочешь сказать, что бы мы больше вам не давали. Вы никто, эмигрант, что ты можешь давать, заробитчанин. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 30 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 квітня, 2013 Вы никто, эмигрант, что ты можешь давать, заробитчанин.Ну дураку трудно доказать, что из моих 30% налогов, идут и таким идиотам как ты. нищета. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 30 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 квітня, 2013 Вы никто, эмигрант, что ты можешь давать, заробитчанин.Похоже, что ты вовсе даже и НЕ заробитчанин... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 1 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2013 Похоже, что ты вовсе даже и НЕ заробитчанин... Заробитчанин-наёмный рабочий, продающий свои руки по договорной цене работодателю. Я на себя работаю. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.