GiRaFo.chka Опубліковано 25 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2013 Великолепная информация!!!!!!!!!!!. Националисты не любят образованных. Когда нечем крыть, начинают оскорблять автора поста. ты,монтик, приморил своей слащавой умильностью и жирным шрифтом. Что, больше выделиться нечем? Тогда почитай для разнообразия, что кроют не националисты вас, пустобрёхов, а жеребцы кобыл. И именно тем органом, которого вы, фарисеи, боитесь как ладана. Или это ты себя так скромно в образованные вписал ? Болтовня о националистической брехне уже оскомину набила. И еще всю дорогу хочу у тебя спросить : какого лешего ты по кустам вечно прячешься и в скрытых сидишь? У тебя агорафобия? :huh: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2013 Поки світова спільнота послала нахуй ющенківських "істориків". Ти з якої смереки злізла? Головне, що не з пальми. Голодомор в Україні 1932–1933 років офіційно визнали геноцидом українського народу і засудили: Австралія Австралія (2003/2008[56]) Андорра Андорра (2009[57]) Аргентина Аргентина (2007[56]) Бразилія Бразилія (2007[58][59]) Ватикан Ватикан (2001[60], 2003[61]) Грузія Грузія (2005[56]) Еквадор Еквадор (2007[56]) Естонія Естонія (1993[56]) Іспанія Іспанія (2007[62]) Італія Італія (2004[63], 2007[64]) Канада Канада (2003/2008[56]) Колумбія Колумбія (2007[56]) Латвія Латвія (2008[56]) Литва Литва (2005[56]) Мексика Мексика (2008[56]) Парагвай Парагвай (2007[56]) Перу Перу (2007[56]) Польща Польща (2006[56]) Словаччина Словаччина (2007[56]) США США (2003, 2006[56], 2008[65]) Угорщина Угорщина (2003[56]) Чехія Чехія (2007[56]) Чилі Чилі (2007[66]) У листопаді 2003 року 58-ма сесія Генеральної асамблеї ООН ухвалила «Спільну заяву з нагоди 70-ої річниці Великого голоду 1932–1933 років», де він визнавався національною трагедією українського народу. За ухвалення Спільної заяви проголосували 64 держави-члени ООН, у тому числі Росія[67][68]. 23 жовтня 2008 року Європарламент визнав[69][70] Голодомор в Україні злочином проти людства і висловив співчуття українському народу. 28 квітня 2010 року Парламентська асамблея Ради Європи схвалила резолюцію про вшанування пам'яті загиблих в результаті голоду 1932–1933 років в Україні та інших республіках колишнього Радянського Союзу, вшанувавши пам'ять загиблих від голоду і засудивши жорстоку політику сталінського режиму. ПАРЄ також зазначила, що «в Україні, яка постраждала найбільше від насильницької колективізації, Голодомор був визнаний геноцидом рішенням Верховної Ради»[71][72]. Геноцидом українського народу Голодомор визнають католицька церква[60][61], Константинопольська православна церква[73], Українська православна церква — Київський патріархат[74], Українська православна церква (Московського патріархату)[75] та Українська автокефальна православна церква[76]. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 25 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2013 ГОЛОДОМОР НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКИЙ ПРОЕКТ . Давайте посмотрим, соответствуют ли цифры 7 и даже 3 млн. человек имеющимся фактам. Вот рассуждение, взятое мною на одном их форумов Интернета . Если количество жертв так велико, то можно было бы утверждать, что этот исторический факт должен остаться в памяти народа. Например, можно не сомневаться, что практически у каждого русского, белоруса, украинца, татарина (и так далее) на фронтах Отечественной войны погиб близкий родственник. Известно, что на фронте погибло примерно 8 миллионов советских солдат. А есть ли среди ваших близких тот, кто по легенде об «ужасном голодоморе» умер от голода примерно десятью годами ранее? Если же все умершие были в ограниченных районах, то они, районы, должны были просто опустеть, и не заметить этого было бы никак нельзя На Украине в те годы жило примерно 32 миллиона человек. Сельское население Украины в 1932 году было 22 млн. человек . Если верить украинским националистам, то умер каждый четвертый житель Украины. А поскольку голод был на селе, то там умерло около 30 %. В таком случае не было бы украинца, у которого не умерло бы несколько близких родственников, а Украина тех лет должна была бы представлять собой выжженную пустыню. Даже если принять число жертв от голода 1932–1933 года в 3 млн. человек, то возникают логические неувязки. Если умерло 3 млн. человек, то кто же тогда сеял и убирал хороший урожай летом и осенью 1933 года Г. Ткаченко также берет за основу цифры Земскова и считает, что жертвами голода стали 640–650 тыс. человек, а не 9–10 млн. и тем более 15 млн., как об этом вещают «независимые» СМИ . xliby.ru›История›_golodomor_na_rusi/p2.php +++ Я тоже знакомилась с подобными материалами. Цифры явно завышены: и "слепому видно". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 25 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2013 ты,монтик, приморил своей слащавой умильностью и жирным шрифтом. Что, больше выделиться нечем? Тогда почитай для разнообразия, что кроют не националисты вас, пустобрёхов, а жеребцы кобыл. И именно тем органом, которого вы, фарисеи, боитесь как ладана. Или это ты себя так скромно в образованные вписал ? Болтовня о националистической брехне уже оскомину набила. И еще всю дорогу хочу у тебя спросить : какого лешего ты по кустам вечно прячешься и в скрытых сидишь? У тебя агорафобия? :huh: Вот в пылу защиты своей фальсификации исторических событий пошли в ход привычные для свидомиток доказательства при помощи половых органов. Бедные свидомиты! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 25 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2013 Головне, що не з пальми. Голодомор в Україні 1932–1933 років офіційно визнали геноцидом українського народу і засудили: Австралія Австралія (2003/2008[56]) Андорра Андорра (2009[57]) Аргентина Аргентина (2007[56]) Бразилія Бразилія (2007[58][59]) Ватикан Ватикан (2001[60], 2003[61]) Грузія Грузія (2005[56]) Еквадор Еквадор (2007[56]) Естонія Естонія (1993[56]) Іспанія Іспанія (2007[62]) Італія Італія (2004[63], 2007[64]) Канада Канада (2003/2008[56]) Колумбія Колумбія (2007[56]) Латвія Латвія (2008[56]) Литва Литва (2005[56]) Мексика Мексика (2008[56]) Парагвай Парагвай (2007[56]) Перу Перу (2007[56]) Польща Польща (2006[56]) Словаччина Словаччина (2007[56]) США США (2003, 2006[56], 2008[65]) Угорщина Угорщина (2003[56]) Чехія Чехія (2007[56]) Чилі Чилі (2007[66]) У листопаді 2003 року 58-ма сесія Генеральної асамблеї ООН ухвалила «Спільну заяву з нагоди 70-ої річниці Великого голоду 1932–1933 років», де він визнавався національною трагедією українського народу. За ухвалення Спільної заяви проголосували 64 держави-члени ООН, у тому числі Росія[67][68]. 23 жовтня 2008 року Європарламент визнав[69][70] Голодомор в Україні злочином проти людства і висловив співчуття українському народу. 28 квітня 2010 року Парламентська асамблея Ради Європи схвалила резолюцію про вшанування пам'яті загиблих в результаті голоду 1932–1933 років в Україні та інших республіках колишнього Радянського Союзу, вшанувавши пам'ять загиблих від голоду і засудивши жорстоку політику сталінського режиму. ПАРЄ також зазначила, що «в Україні, яка постраждала найбільше від насильницької колективізації, Голодомор був визнаний геноцидом рішенням Верховної Ради»[71][72]. Геноцидом українського народу Голодомор визнають католицька церква[60][61], Константинопольська православна церква[73], Українська православна церква — Київський патріархат[74], Українська православна церква (Московського патріархату)[75] та Українська автокефальна православна церква[76]. Википедия:"Однак, не всі дослідники погоджуються з класифікацією Голодомору геноцидом українського народу. На відміну від Голокосту, Голодомор не був направлений на винищення цілої нації, жертви не підлягали особистому вбивству. Голодомор був запланований та втілений на основі політичних розрахунків, а не расових чи етнічних переконаннях. .." Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість бандерлог Опубліковано 25 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2013 Головне, що не з пальми. Голодомор в Україні 1932–1933 років офіційно визнали геноцидом українського народу і засудили: Австралія Австралія (2003/2008[56]) Андорра Андорра (2009[57]) Аргентина Аргентина (2007[56]) Бразилія Бразилія (2007[58][59]) Ватикан Ватикан (2001[60], 2003[61]) Грузія Грузія (2005[56]) Еквадор Еквадор (2007[56]) Естонія Естонія (1993[56]) Іспанія Іспанія (2007[62]) Італія Італія (2004[63], 2007[64]) Канада Канада (2003/2008[56]) Колумбія Колумбія (2007[56]) Латвія Латвія (2008[56]) Литва Литва (2005[56]) Мексика Мексика (2008[56]) Парагвай Парагвай (2007[56]) Перу Перу (2007[56]) Польща Польща (2006[56]) Словаччина Словаччина (2007[56]) США США (2003, 2006[56], 2008[65]) Угорщина Угорщина (2003[56]) Чехія Чехія (2007[56]) Чилі Чилі (2007[66]) У листопаді 2003 року 58-ма сесія Генеральної асамблеї ООН ухвалила «Спільну заяву з нагоди 70-ої річниці Великого голоду 1932–1933 років», де він визнавався національною трагедією українського народу. За ухвалення Спільної заяви проголосували 64 держави-члени ООН, у тому числі Росія[67][68]. 23 жовтня 2008 року Європарламент визнав[69][70] Голодомор в Україні злочином проти людства і висловив співчуття українському народу. 28 квітня 2010 року Парламентська асамблея Ради Європи схвалила резолюцію про вшанування пам'яті загиблих в результаті голоду 1932–1933 років в Україні та інших республіках колишнього Радянського Союзу, вшанувавши пам'ять загиблих від голоду і засудивши жорстоку політику сталінського режиму. ПАРЄ також зазначила, що «в Україні, яка постраждала найбільше від насильницької колективізації, Голодомор був визнаний геноцидом рішенням Верховної Ради»[71][72]. Геноцидом українського народу Голодомор визнають католицька церква[60][61], Константинопольська православна церква[73], Українська православна церква — Київський патріархат[74], Українська православна церква (Московського патріархату)[75] та Українська автокефальна православна церква[76]. Так ніхто ж не сперечається, що це трагедія, як любий голод. Світова спільнота послала ющенківських "істориків" з їх цифрами і концепцієй. Так режим насильницької українізації, встановлений владою УРСР, і його результат - голод 32-33 рр. ще в сталінські часи був визнаний злочином! Українізатори- голодоморники засуджені, дехто розстріляний, режим насильницької українізації припинений. Це зараз їх нащадкам все не йметься. Демографічні втрати України з 91-го року - 11 млн. і винищування триває. Цей геноцид страшніше буде. І Сталіна, щоб його припинив, нема. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 25 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2013 Так ніхто ж не сперечається, що це трагедія, як любий голод. Світова спільнота послала ющенківських "істориків" з їх цифрами і концепцієй. Так режим насильницької українізації, встановлений владою УРСР, і його результат - голод 32-33 рр. ще в сталінські часи був визнаний злочином! Українізатори- голодоморники засуджені, дехто розстріляний, режим насильницької українізації припинений. Це зараз їх нащадкам все не йметься. Демографічні втрати України з 91-го року - 11 млн. і винищування триває. Цей геноцид страшніше буде. І Сталіна, щоб його припинив, нема. вот начинаем читать первые два речення.. режим насильницкой украинизации в .... - украинской республике. ТрИндец. А баба галамага. Это словно : режим насильнической русификации русских.. йо - пэ - рэ и тэ дэ где ваш ум, милейший? Что случилось за 10 дней с тобой? есть разумные пояснения? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 25 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2013 Так ніхто ж не сперечається, що це трагедія, як любий голод. Світова спільнота послала ющенківських "істориків" з їх цифрами і концепцієй. Так режим насильницької українізації, встановлений владою УРСР, і його результат - голод 32-33 рр. ще в сталінські часи був визнаний злочином! Українізатори- голодоморники засуджені, дехто розстріляний, режим насильницької українізації припинений. Це зараз їх нащадкам все не йметься. Демографічні втрати України з 91-го року - 11 млн. і винищування триває. Цей геноцид страшніше буде. І Сталіна, щоб його припинив, нема.Абсолютно верно обезьянки толкуют...Заслуга в этом именно власти из Киева. Существует много подтверждающих это документов. Стоит только погуглить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість бандерлог Опубліковано 25 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2013 вот начинаем читать первые два речення.. режим насильницкой украинизации в .... - украинской республике. ТрИндец. А баба галамага. Это словно : режим насильнической русификации русских.. йо - пэ - рэ и тэ дэ где ваш ум, милейший? Что случилось за 10 дней с тобой? есть разумные пояснения? Як означалося тоді, як тоді писали, так і я пишу. Українізовувати територіїї, які ніколи не вважали себе Україною - від Одеси до Луганська, намагалися насильницьким шляхом. Це все відомо, матеріалів багато, чого повертатися до минулого? Мені більш цікаво як ти на морі була. Загоріла? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 25 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2013 Як означалося тоді, як тоді писали, так і я пишу. Українізовувати територіїї, які ніколи не вважали себе Україною - від Одеси до Луганська, намагалися насильницьким шляхом. Це все відомо, матеріалів багато, чого повертатися до минулого? Мені більш цікаво як ти на морі була. Загоріла? ты мне зубы не заговаривай! Я знаешь где была ???? В ГОРОДЕ РУССКИХ МОРЯКОВ! Я в полнейшей прострации. Не могу сейчас без ю-туба тебе вывесить материальное подтверждение сколько жовто-блакитних прапорів та прапорців.(но и правда, что и русских ровно столько же)) Не могу, но уж поверь, ТАКОГО- я не ожидала! Я под сильнейшим впечатлением. ВСё, всё брехня! что они все русские, что хотят к России, что украинского ничего и в помине нет, что речи не слышно. Чем хочешь- клянусь! Первый же сувенирчик мне девочка украинскою мовою продала!! И не потому что номера рассмотрела. Не надо, прошу вас, умоляю, убеждать, что там от украинского фэкают и мечтают о воссоединении! Мне очень хочется рассказать . Я влюбилась в него. Но сперва с такой опаской.. Все таки - русский город (типа!) Да чушь все это! Если совсем начистоту - это даже не Одесса! Которая САМА по СЕБЕ.. Это (НА СЕЙЧАС) настолько необыкновенный, непохожий ни на кого город..... ОН не русский! Он не украинский! Он какой-то весь самостоятельный, белый, неординарный, непохожий ни на кого. У меня не хватает слов и эмоций высказать свое изумление. Чего угодно ожидала, только нет, милыйдорогой..! Не желают они в Россию! И никуда не желают! Живут настолько сами по себе. я вообще в глубочайшем поражении. Притом- пробыли там три дня, как всегда ко всем приставала с расспросами, разговорами.. Он знаешь, мне напомнил Питер! Или Калининград. Вот есть города - как люди. Им никто не нужен. Ну имею в виду и жителей, конечно, в первую очередь.. Это настолько аполитичные люди, настолько умнички.. Дайте нам только жить чтоб зарабатывать и ни от кого не зависеть. Ой, нет у меня слов. Совершенно, ну совершенно - не раша. Бизнес, бизнес, всё как в правильном, добротном муравейнике. И чужих не очень то привечают. Ни русских ни украинцев. Усмехаются свысока и работают, работают, работают. ВСЕ причем. Ну немножко напоминает- как раньше в Европе. Не испаскудились еще. Очень странный, манящий, обособленный город.. Я честно, просто в трансе. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість бандерлог Опубліковано 25 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2013 ты мне зубы не заговаривай! Я знаешь где была ???? В ГОРОДЕ РУССКИХ МОРЯКОВ! Я в полнейшей прострации. Не могу сейчас без ю-туба тебе вывесить материальное подтверждение сколько жовто-блакитних прапорів та прапорців.(но и правда, что и русских ровно столько же)) Не могу, но уж поверь, ТАКОГО- я не ожидала! Я под сильнейшим впечатлением. ВСё, всё брехня! что они все русские, что хотят к России, что украинского ничего и в помине нет, что речи не слышно. Чем хочешь- клянусь! Первый же сувенирчик мне девочка украинскою мовою продала!! И не потому что номера рассмотрела. Не надо, прошу вас, умоляю, убеждать, что там от украинского фэкают и мечтают о воссоединении! Мне очень хочется рассказать . Я влюбилась в него. Но сперва с такой опаской.. Все таки - русский город (типа!) Да чушь все это! Если совсем начистоту - это даже не Одесса! Которая САМА по СЕБЕ.. Это (НА СЕЙЧАС) настолько необыкновенный, непохожий ни на кого город..... ОН не русский! Он не украинский! Он какой-то весь самостоятельный, белый, неординарный, непохожий ни на кого. У меня не хватает слов и эмоций высказать свое изумление. Чего угодно ожидала, только нет, милыйдорогой..! Не желают они в Россию! И никуда не желают! Живут настолько сами по себе. я вообще в глубочайшем поражении. Притом- пробыли там три дня, как всегда ко всем приставала с расспросами, разговорами.. Он знаешь, мне напомнил Питер! Или Калининград. Вот есть города - как люди. Им никто не нужен. Ну имею в виду и жителей, конечно, в первую очередь.. Это настолько аполитичные люди, настолько умнички.. Дайте нам только жить чтоб зарабатывать и ни от кого не зависеть. Ой, нет у меня слов. Совершенно, ну совершенно - не раша. Бизнес, бизнес, всё как в правильном, добротном муравейнике. И чужих не очень то привечают. Ни русских ни украинцев. Усмехаются свысока и работают, работают, работают. ВСЕ причем. Ну немножко напоминает- как раньше в Европе. Не испаскудились еще. Очень странный, манящий, обособленный город.. Я честно, просто в трансе. То ти там перший раз? Добре, що тобі сподобалось. Все майже вірно пишеш. Це ж Новороссія. Вона, її атмосфера, завжди відрізнялась від Росії і тим більш від України. Приємно з тобою спілкуватися. Ти розумна. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 25 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2013 Цитата:"Отправление поезда «Дружбы» Севастополь-Сталинград 21 августа. 20 августа 2013 года в 11-00 прибытие мотоколонны на пл. Нахимова. Торжественная часть, посвященная городам- побратимам Севастополю и Сталинграду. Передача капсулы с землей 35 батареи, трех икон (св. праведного воина Ушакова, св. князя Владимира и св. Александра Невского), а также памятных символов от других Городов-Героев – Одессы, Керчи, Киева и города Харькова (уменьшенной копии будущего Памятника Переяславской Раде - Воссоединения Украины с Россией, решение об установке которого было принято после проведенного Байк-Шоу 2012 года) в дар Сталинграду. Почетный караул, залпы салюта. Предполагается выступление двух военных ансамблей (с песнями ЛЕГЕНДАРНЫЙ СЕВАСТОПОЛЬ и СТАЛИНГРАД -43го) в финале торжественной части перед отъездом колонны. 12-00 - Старт колонны на Сталинград На следующий день, 21 августа, ориентировочно в 21:00 — торжественное отправление Поезда Воинской Славы, Поезда единомышленников — СЕВАСТОПОЛЬ-СТАЛИНГРАД с жд вокзала Севастополя. Предполагается перед отправкой поезда исполнение двух песен Ансамблем ЧФ — ЛЕГЕНДАРНЫЙ СЕВАСТОПОЛЬ – СТАЛИНГРАД 43го О времени отправления поезда будет сообщено дополнительно, если будут корректировки. По мере поступления информации от организаторов поездки, она будет выкладываться в этой теме. Участникам поездки иметь при себе флаги России или Андреевские, или оба)))" В Севастополе у нас родственники, бываю на севастопольском форуме: хороший город. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 25 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2013 Цитата:"Александр Залдостанов (Хирург), президент российского мотоклуба "Ночные Волки" - личность в Севастополе более чем популярная. Байк-шоу, прошедшие в городе-герое уже четырежды, реально впечатлили размахом и мощью подачи патриотической идеи. Зрители шоу согласятся – пережитые эмоции незабываемы. Мне посчастливилось познакомиться с Хирургом поздно ночью. Когда город освещала только белая круглая луна. День у байкеров занят и расписан по часам. Ночью куда спокойнее. И поговорить. И подумать. Да и когда еще, как не под покровом ночи, встречаться с "Ночными Волками"? Тишина засыпающего города благоприятствовала нашей беседе, которая совершенно не коснулась творческих планов на будущее. Предваряя само интервью, приведу вступительные слова Хирурга с байк-шоу-2012: "Для тех, у кого закипает кровь только от одного слова Севастополь. Для тех, у кого наворачиваются слезы и дрожит голос, когда проезжают последний тоннель. Для тех, чье тело пропитано насквозь запахом свободы, моря и гор, Севастополь, это байк-шоу я посвящаю тебе. Городу моего детства. Городу моей исчезнувшей Родины..." - Ваши друзья по колесам разделяют идеи создания байк-шоу, которые вы проводите в Севастополе? - Знаете, кто-то идет к нам, а кто-то от нас, но все – с оглядкой на нас! Вообще, мы хотели бы создать свой мотомир, мотокультуру с единым мировоззрением, одними принципами. И культура эта должна, прежде всего, опираться на свою историю и веру. Потому что слово "Родина" для нас не пустой звук. Мы не уберегли нашу огромнейшую страну, позволив развалить ее на куски, кинувшись в объятия Запада. Мы потеряли свое, ничего не получив взамен. Считали "нецивилизованным" даже слабо возражать Западу в его нескрываемой задаче века – уничтожении России. Разрушили государство, которое было создано на крови наших предков. Я говорю не только о 17-м годе, прежде всего о Великой Отечественной, в которой бойцы в окопах не делили друг друга по национальному признаку. Наши деды одним миром стояли за свою землю. И в единстве была наша сила. Наша мощь. И наша победа. Пусть мы, русские мотоциклисты, будем одними из тех, кто будет готов оказать сопротивление новому мировому порядку. - Каким вы видите Севастополь сегодняшний? И каким бы хотели видеть в будущем? - Сегодняшний Севастополь я вижу таким, о котором мы рассказали в кульминации байк-шоу 2012 года. Мое убеждение: Севастополь - это не просто город на карте. У него есть своя миссия. Даже то, что он в отрыве от альма матер, от России, в этом тоже есть свой знак: Севастополь должен стать тем прочным канатом, который будет держать Украину и Россию вместе. Его роль в истории еще впереди. И я бы хотел видеть в целом Россию и Украину неделимой страной. Это единственный способ нашего выживания. Вспомните великую историческую личность Богдана Хмельницкого. И вспомните, что к историческому решению о воссоединении с Россией своего гетмана подтолкнул народ Украины, надолго закабаленный Литвой и Польшей, и привел в лоно единоверного, единоплеменного общерусского государства. Думаю, сегодня каждый здравомыслящий человек понимает: у нас один способ выжить в сегодняшнем мире – быть вместе." Дополнение:"Грандиозное шоу "Сталинград", которое "Ночные волки" во главе с Хирургом готовили около года, превзошло все ожидания организаторов: людей пришло столько, что их не смогли вместить две огромные площадки. Полицейские насчитали четверть миллиона людей." Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 25 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2013 Цитата: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 25 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2013 Цитата Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 25 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2013 заябует. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість владимир пашнин Опубліковано 25 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2013 Ти, дебіл, зі сталіним на аві, такі питання розбирають в архівах - з достовірними документами, і не один день - саме так робили історики, які доводили Голодомор - чи ти думаєш, щоб прийняти таке рішення і вийти з ним на світової спільноти, цифри і докази клепали з інтернету? Пшов нахуй звідси! Орианночка! Где те историки, которые разбирались в архивах? Фамилии и труды, плыс в студию! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість владимир пашнин Опубліковано 25 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2013 Ти, дебіл, зі сталіним на аві, такі питання розбирають в архівах - з достовірними документами, і не один день - саме так робили історики, які доводили Голодомор - чи ти думаєш, щоб прийняти таке рішення і вийти з ним на світової спільноти, цифри і докази клепали з інтернету? Пшов нахуй звідси! Орианночка! Свидомиты настолько забрехались с голодомором и репрессиями, что их байки можно опровергнуть простой арифметикой, без лазания по архивам. Пример: Ющь в бытность президентом озвучил цифирь: в Быковнянском лесу (под Киевом) лежат 150 тыс. жертв НКВДШников, расстрелянных в 34 - 41 гг. Эт на город, не насчитывающий тогда и полмиллиона!!! Каждый третий расстрелян??? А ведь кроме того еще и в ГУЛАГ отправляли... Да Киев бы обезлюдел!!! А ты тут про архивы трещишь... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість владимир пашнин Опубліковано 25 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2013 вот начинаем читать первые два речення.. режим насильницкой украинизации в .... - украинской республике. ТрИндец. А баба галамага. Это словно : режим насильнической русификации русских.. йо - пэ - рэ и тэ дэ где ваш ум, милейший? Что случилось за 10 дней с тобой? есть разумные пояснения? Есть, Жирафа! Эту "Украинскую республику" большевики сами и сделали, потом пришлось делать украинцев, для чего и была применена насильственная украинизация. Но и она до конца не справилась, чему свидетельство, - ты сама, русскоязычная баба. Нет на тебя Хварион, она бы тебя мигом в тюрьму упекла как грозилась, за то, что трындишь по кацапски. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 25 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2013 заябует.Лишь бы чучело Гитлера не родил! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 25 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2013 Лишь бы чучело Гитлера не родил!следуя твоей логике... - сколько там читателей здесь собирается? - несколько тыщ?... - и если каждый родит Гитлеренка....- Дэна! - тебя тогда точно с работы выгонят... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 25 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2013 следуя твоей логике... - сколько там читателей здесь собирается? - несколько тыщ?... - и если каждый родит Гитлеренка.... - Дэна! - тебя тогда точно с работы выгонят... Не смеши. Это под силу только тебе с твоей ненавистью к человечеству. Большинство же - адекваты, им ничего не угрожает...даже гитлеровское чучело. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 25 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2013 Не смеши. Это под силу только тебе с твоей ненавистью к человечеству. Большинство же - адекваты, им ничего не угрожает...даже гитлеровское чучело. как же это? - заябуешь же ты всех... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 25 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2013 как же это? - заябуешь же ты всех...Нет, я всех заинтересовываю, а твоя психическая болезнь да еще с нацистской примесью не дает тебе адекватно посты воспринимать. Вот один ты Гитлеренка и можешь родить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2013 Так ніхто ж не сперечається, що це трагедія, як любий голод. Світова спільнота послала ющенківських "істориків" з їх цифрами і концепцієй. Так режим насильницької українізації, встановлений владою УРСР, і його результат - голод 32-33 рр. ще в сталінські часи був визнаний злочином! Українізатори- голодоморники засуджені, дехто розстріляний, режим насильницької українізації припинений. Це зараз їх нащадкам все не йметься. Демографічні втрати України з 91-го року - 11 млн. і винищування триває. Цей геноцид страшніше буде. І Сталіна, щоб його припинив, нема. Ще раз: Голодомор в Україні 1932–1933 років офіційно визнали геноцидом українського народу і засудили: Австралія Австралія (2003/2008[56]) Андорра Андорра (2009[57]) Аргентина Аргентина (2007[56]) Бразилія Бразилія (2007[58][59]) Ватикан Ватикан (2001[60], 2003[61]) Грузія Грузія (2005[56]) Еквадор Еквадор (2007[56]) Естонія Естонія (1993[56]) Іспанія Іспанія (2007[62]) Італія Італія (2004[63], 2007[64]) Канада Канада (2003/2008[56]) Колумбія Колумбія (2007[56]) Латвія Латвія (2008[56]) Литва Литва (2005[56]) Мексика Мексика (2008[56]) Парагвай Парагвай (2007[56]) Перу Перу (2007[56]) Польща Польща (2006[56]) Словаччина Словаччина (2007[56]) США США (2003, 2006[56], 2008[65]) Угорщина Угорщина (2003[56]) Чехія Чехія (2007[56]) Чилі Чилі (2007[66]) У листопаді 2003 року 58-ма сесія Генеральної асамблеї ООН ухвалила «Спільну заяву з нагоди 70-ої річниці Великого голоду 1932–1933 років», де він визнавався національною трагедією українського народу. За ухвалення Спільної заяви проголосували 64 держави-члени ООН, у тому числі Росія[67][68]. 23 жовтня 2008 року Європарламент визнав[69][70] Голодомор в Україні злочином проти людства і висловив співчуття українському народу. 28 квітня 2010 року Парламентська асамблея Ради Європи схвалила резолюцію про вшанування пам'яті загиблих в результаті голоду 1932–1933 років в Україні та інших республіках колишнього Радянського Союзу, вшанувавши пам'ять загиблих від голоду і засудивши жорстоку політику сталінського режиму. ПАРЄ також зазначила, що «в Україні, яка постраждала найбільше від насильницької колективізації, Голодомор був визнаний геноцидом рішенням Верховної Ради»[71][72]. Геноцидом українського народу Голодомор визнають католицька церква[60][61], Константинопольська православна церква[73], Українська православна церква — Київський патріархат[74], Українська православна церква (Московського патріархату)[75] та Українська автокефальна православна церква[76]. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2013 Як означалося тоді, як тоді писали, так і я пишу. Українізовувати територіїї, які ніколи не вважали себе Україною - від Одеси до Луганська, намагалися насильницьким шляхом. Це все відомо, матеріалів багато, чого повертатися до минулого? Мені більш цікаво як ти на морі була. Загоріла? Тупий ти, бо мавпа. Був би людиною, не писав би такої дурні. Жителі донецького краю на 25% вихідці з Галичини - то вони то не вважали себе українцями? А щоб назвати якусь міфічну "українізацію" причиною голоду - це скільки бананів треба було з"їсти? До речі, банани багаті на калій - який кріпить серце, але розслаблює мозок. Диви не зловживай Краще не розмірковуй про такі речі ВЗАГАЛІ - не мавп"яча це справа. амінь, макака. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 25 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2013 Тупий ти, бо мавпа. Був би людиною, не писав би такої дурні. Жителі донецького краю на 25% вихідці з Галичини - то вони то не вважали себе українцями? А щоб назвати якусь міфічну "українізацію" причиною голоду - це скільки бананів треба було з"їсти? До речі, банани багаті на калій - який кріпить серце, але розслаблює мозок. Диви не зловживай Краще не розмірковуй про такі речі ВЗАГАЛІ - не мавп"яча це справа. амінь, макака. В Донбассе никто уже не помнит о выходцах из Галичины. Пример: у моей подруги отец с ЗУ, она об украинском языке и вышиванках и слышать не хочет, ранее в паспорте была записана русской. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Odessit Live Опубліковано 25 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2013 Вышиванка красивая рубашка ! Но националисты довели до того что на востоке и юге Украины , вышиванку стали воспринимать как униформу Гитлеровских штурмовиков начала 30-х годов . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 25 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2013 Вышиванка красивая рубашка ! Но националисты довели до того что на востоке и юге Украины , вышиванку стали воспринимать как униформу Гитлеровских штурмовиков начала 30-х годов . Националисты кого угодно доведут! "Коричневая чума". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2013 Вышиванка красивая рубашка ! Но националисты довели до того что на востоке и юге Украины , вышиванку стали воспринимать как униформу Гитлеровских штурмовиков начала 30-х годов . Усюди дебілів сталий відсоток - приблизно 5%. Хочеш сказати, в Україні - вони не розсіяні по країні, як в інших державах, а живуть виключно на сході і півдні? Та ти брехло!!!! І підгавкує тобі - таке саме комунофашистське чмо і брехло, як і ти. Так що воркуйте і до порядних людей носа не суньте! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.