GiRaFo.chka Опубліковано 23 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 березня, 2013 ну на фик тебе время тратить? предлагаю новостями забить остальные, она сама спустится. давай? штучек по 5 на брата... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 23 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 березня, 2013 ну на фик тебе время тратить? предлагаю новостями забить остальные, она сама спустится. давай? штучек по 5 на брата... И чего ты этим достигнешь?)))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість владимир пашнин Опубліковано 23 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 березня, 2013 Уважаемый BerBer1914. Причём здесь русские??? Ну, причём??? Голодомор был! Но, почему вы приписываете русским ответственность за этот Голодомор??? Вам, что делать больше нечего? Или вы пытаетесь вывернуть тётку Историю наизнанку? «Комуністична стадія панування Московської імперії над Україною – це завзята боротьба українців за свою незалежність і сатанинське намагання московитів винищити українців, очистити Україну від українців і самим її заселити.» Действительно, при чем тут русские??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість владимир пашнин Опубліковано 23 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 березня, 2013 Кожна казявка хоче, щоб ЙОГО було зверху. На форумі це проявляється саме відкриттями ще однієї і ще однієї теми - з претензією, що його тема буде найкращою, найправильнішою - а насправді - це прояв низької саомоцінки - боязнь, що тебе можуть не помітити, недооцінити. Пашнін, я позбираю всі свої пости з малюнками про Голодомор на інших темах - і ти нічого не спростуєш - знаєш чому? Бо голод був Бо помирали українці, народ України. Бо влада НІЧОГО не робила, щоб це змінити Бо їй це було вигідно, навіть, якщо і не придумано спеціально. Якщо все це звести докупи - получиться ГОЛОДОМОР УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ. Все, точка, решта - від лукавого. Обіцяні пости будуть...чекай...- не для диспуту, а для рівноваги, бо ТАКИЙ диспут по десятому колу називається в народі дуже просто: носити воду в решеті - тобто ПУСТИЙ, тоді для чого? щоб допомогти тобі з самооцінкою? - мені влом!!! Посты давай... если хочешь. мне не твои посты нужны, а документы!!! В чем выгода власти уморить голодом 10 млн. чел. А работать кто будет? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість владимир пашнин Опубліковано 23 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 березня, 2013 Ну, это уж вы сами себя накрутили! Сами себе что-то напридумали. Ничего подобного в Украине нет. Бакула, не трынди! Именно это нацики и утверждают. Если ты их не читал, то рекомендую. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
doom Опубліковано 23 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 березня, 2013 Бакула, не трынди! Именно это нацики и утверждают. Если ты их не читал, то рекомендую.мне про голод расказывала бабушка, которая говорила и про руские земли тоже где умирали руские от голода- какие нужны еще документы???? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість владимир пашнин Опубліковано 23 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 березня, 2013 На востоке есть хорошая поговорка.Виноват всегда тот ,кого облили грязью.Ему приходится отмываться. А стоит ли знать подробности? Пусть погибло от голода один человек и тогда это горе. А вот если больше то статистика. Нацики, они не чураются любых методов для создания конфликта а ведь в польше голода не было.Например я считаю что упа уничтожило гораздо больше мирного населения чем умерло от голода в украинне. Давай пофилософствуем.Умелец, создавая вечный двигатель,сунул палец в вентилятор и ему отрезало фалангу пальца. Он разобьет свое детище?Или он руку себе полностью отрежет в наказание? Вот и мы перед такой искусственно созданной диллемой.Спасибо, "утешил". А нас русских не грязью, а дерьмом с кровью вымазали, и что делать, - ходить обосранными, или отмываться? В том и беда, не возражаешь, нацики наглеют, придумывают все более и более бредовые "подробности", возразишь, - они сразу срываются на истерический визг: 10 млн. с голоду умерло, да как ты посмел вообще о чем то там заикнутся??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість владимир пашнин Опубліковано 23 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 березня, 2013 Бэр, Голодомор - это сугубо украинская тема, для украинцев - чего ты сюда влез, тем более с оценками - я не понимаю.Да ты что, Орианна??? То есть, русских обвиняют, а русский заткнись? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість владимир пашнин Опубліковано 23 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 березня, 2013 мне про голод расказывала бабушка, которая говорила и про руские земли тоже где умирали руские от голода- какие нужны еще документы????То есть, документы ты принципиально игнорируешь, я правильно тебя понял, Думчик??? Кстати, не будешь ли ты так любезен повторить то, что тебе рассказывала про голодомор твоя бабушка? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість владимир пашнин Опубліковано 23 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 березня, 2013 И вы мне будете говорить, что Голодомора не было??? Это кощунство!!!Где я такое говорил??? Да ты брехло, Бакула!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 березня, 2013 Посты давай... если хочешь. мне не твои посты нужны, а документы!!! В чем выгода власти уморить голодом 10 млн. чел. А работать кто будет? Мої документи - це люди і їх свідчення. А ще авторитет тих, хто на відміну від тебе, займається цим професійно - тобто, є істориком. Ти ж всього по-троху, а це значит нічого конкретного. І ставити я буду НЕ ТОБІ, а для рівноваги думок і поглядів. З.І. до речі, я твоєї логіки по відновленню Імперії також не розумію - мало, що це утопія, хто буде серйозно займатися утопічними проектами, то ще й дурість - імперії, як правило недовговічні То що з цього випливає - ти мені снишся :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 березня, 2013 Где я такое говорил??? Да ты брехло, Бакула!!! Ось тут Господа! Надоело мне на всех темах слышать бред про голодомор и его опровергать, поэтому открываю новую тему. ! Итак, господа, я жду документально доказанного мнения, что: 1.Голодомор был ОРГАНИЗОВАН! І я тобі вже кілька разів казала: умисне ненадання допомоги - ЗЛОЧИН!!! Який при цьому може бути документ? Думай трохи!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 березня, 2013 Да ты что, Орианна??? То есть, русских обвиняют, а русский заткнись? Ніхто росіян не звинувачує - не бреши, а якщо в когось шапка на голові горить - то це його проблеми. До речі, де документальне підтведження, що в Голодоморі звинувачують росіян?!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 березня, 2013 Бакула, не трынди! Именно это нацики и утверждают. Если ты их не читал, то рекомендую. Ну я "нацик" і ніколи такого не писала. А навпаки, таке пишуть на мене. Якось вибірково ти все читаєш і хворобливо реагуєш на Голодомор - що, сумніння нечисте? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 березня, 2013 ну на фик тебе время тратить? предлагаю новостями забить остальные, она сама спустится. давай? штучек по 5 на брата... Ти права, в Пашніна сьогодні істерика - мо, снігом стежку до коханки замело - х/з Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість владимир пашнин Опубліковано 23 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 березня, 2013 Мої документи - це люди і їх свідчення. А ще авторитет тих, хто на відміну від тебе, займається цим професійно - тобто, є істориком. Ти ж всього по-троху, а це значит нічого конкретного. І ставити я буду НЕ ТОБІ, а для рівноваги думок і поглядів. З.І. до речі, я твоєї логіки по відновленню Імперії також не розумію - мало, що це утопія, хто буде серйозно займатися утопічними проектами, то ще й дурість - імперії, як правило недовговічні То що з цього випливає - ти мені снишся :lol: 1.Это не документы.2.Вот и попроси у них документы, раз у тебя историки в друзьях ходят. 3. Я и не утверждал. 4. Давай "ривновагу"... 5. Не в тему. Есть тема "Возроди СССР"! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість владимир пашнин Опубліковано 23 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 березня, 2013 Ніхто росіян не звинувачує - не бреши, а якщо в когось шапка на голові горить - то це його проблеми. До речі, де документальне підтведження, що в Голодоморі звинувачують росіян?!!! Читай пост 33 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
doom Опубліковано 23 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 березня, 2013 То есть, документы ты принципиально игнорируешь, я правильно тебя понял, Думчик??? Кстати, не будешь ли ты так любезен повторить то, что тебе рассказывала про голодомор твоя бабушка?подобные тебе верят лишь в то, во что выгодно верить, правда тебе не нужна. верь в ссср2 или комунизм- не хочу тебе мешать..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість владимир пашнин Опубліковано 23 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 березня, 2013 Ну я "нацик" і ніколи такого не писала. А навпаки, таке пишуть на мене. Якось вибірково ти все читаєш і хворобливо реагуєш на Голодомор - що, сумніння нечисте? Значит ты исключение... из нациков. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість владимир пашнин Опубліковано 23 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 березня, 2013 Ось тут І я тобі вже кілька разів казала: умисне ненадання допомоги - ЗЛОЧИН!!! Який при цьому може бути документ? Думай трохи!!! Орианна, это ты баишь про умышленное неоказание помощи, а вот Бакула каже, что в их село ворвались НКВДшники, жратву отобрали, жителей перестреляли(тех, кто убежать не успел). Как думаешь, можно эти действия квалифицировать как НЕОКАЗАНИЕ ПОМОЩИ??? И кто из вас врет??? Бакула, слушаю тебя? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість владимир пашнин Опубліковано 23 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 березня, 2013 подобные тебе верят лишь в то, во что выгодно верить, правда тебе не нужна. верь в ссср2 или комунизм- не хочу тебе мешать.....То есть . ответить на мой вопрос тебе нечего? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 березня, 2013 Орианна, это ты баишь про умышленное неоказание помощи, а вот Бакула каже, что в их село ворвались НКВДшники, жратву отобрали, жителей перестреляли (тех, кто убежать не успел). Как думаешь, можно эти действия квалифицировать как НЕОКАЗАНИЕ ПОМОЩИ??? И кто из вас врет??? Бакула, слушаю тебя? Володічка, любий, ну нафік тобі треба, вигороджувати НКВД - проти них є стільки доказів, що вже ніхто нічого не говорить - всі вірять: ТАКЕ МОГЛО БУТИ, а чи було?... - давай повіримо на слово Бакулі, бо слава йде поперед людини, а тут вона не дуже - погоджуєшся? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 березня, 2013 Читай пост 33 У такому випадку бери приклад з такого тобі нелюбимого "нацика" Мірошніченка Коли його запиталися, як він буде реагувати, якщо його будуть називати "хохлом", він відповів: ніяк, я не хохол, чому я цим повинен перейматися? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість владимир пашнин Опубліковано 23 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 березня, 2013 Володічка, любий, ну нафік тобі треба, вигороджувати НКВД - проти них є стільки доказів, що вже ніхто нічого не говорить - всі вірять: ТАКЕ МОГЛО БУТИ, а чи було?... - давай повіримо на слово Бакулі, бо слава йде поперед людини, а тут вона не дуже - погоджуєшся?Нет! За обвинениями я хочу видеть ДОКАЗАТЕЛЬСТВА!!! И я не согласен, что НКВДшники звери. Это такие же солдаты, только задачи у них другие. Это демшиза их дерьмом облила, совершенно незаслуженно! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість владимир пашнин Опубліковано 23 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 березня, 2013 У такому випадку бери приклад з такого тобі нелюбимого "нацика" Мірошніченка Коли його запиталися, як він буде реагувати, якщо його будуть називати "хохлом", він відповів: ніяк, я не хохол, чому я цим повинен перейматися? Разные вещи. Кличка, - не обвинение. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 березня, 2013 Разные вещи. Кличка, - не обвинение. Нуда, особенно, если его (обвинения) нет. Вот я, например, не отождествляю народ Украины и саму Украину с властью - поэтому я и не вижу в приведенной цитате обвинение. Надо уметь абстрагироваться от политики: есть межличностные отношения, есть отношения на уровне государств. В первом случае - никто тебе не скажет в лицо: ты агрессор, а вот во втором - да, я согласна, Кремль ведет агрессивную политику по отношению к Украине - и этот факт никак нельзя ставить в вину простому россиянину - ибо его интерес всегда превыше интересов, даже если и дружественному к нему, украинца. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 23 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 березня, 2013 Нуда, особенно, если его (обвинения) нет. Вот я, например, не отождествляю народ Украины и саму Украину с властью - поэтому я и не вижу в приведенной цитате обвинение. Надо уметь абстрагироваться от политики: есть межличностные отношения, есть отношения на уровне государств. В первом случае - никто тебе не скажет в лицо: ты агрессор, а вот во втором - да, я согласна, Кремль ведет агрессивную политику по отношению к Украине - и этот факт никак нельзя ставить в вину простому россиянину - ибо его интерес всегда превыше интересов, даже если и дружественному к нему, украинца. опять рагуля бредишь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість бандерлог Опубліковано 23 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 березня, 2013 опять рагуля бредишь.Шимпанза, що з неї візьмеш! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 23 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 березня, 2013 И когда этих шимпанзе в достаточной мере бананами накормят, чтобы они от русских наконец-то отстали? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість владимир пашнин Опубліковано 24 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 березня, 2013 Нуда, особенно, если его (обвинения) нет. Вот я, например, не отождествляю народ Украины и саму Украину с властью - поэтому я и не вижу в приведенной цитате обвинение. Надо уметь абстрагироваться от политики: есть межличностные отношения, есть отношения на уровне государств. В первом случае - никто тебе не скажет в лицо: ты агрессор, а вот во втором - да, я согласна, Кремль ведет агрессивную политику по отношению к Украине - и этот факт никак нельзя ставить в вину простому россиянину - ибо его интерес всегда превыше интересов, даже если и дружественному к нему, украинца. Неправильно! Нацики, тот же Лукъяненко и др. (хотя бы и Рабинович) ставят это в вину именно русским. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.