рабинович Опубліковано 28 червня, 2013 Опубліковано 28 червня, 2013 Официально: Токарь, оператор ЧПУ. Неофициально: программист и наладчик ЧПУ. Изготовление запчастей для военных самолётов. гы перед революцией в сирии та вернула росии закупленные ею у росии боевые самолёты они просто тупо не летали твоя работа ?
Гість ruslanp1 Опубліковано 28 червня, 2013 Опубліковано 28 червня, 2013 гы перед революцией в сирии та вернула росии закупленные ею у росии боевые самолёты они просто тупо не летали твоя работа ? Мои летают.
рабинович Опубліковано 28 червня, 2013 Опубліковано 28 червня, 2013 Мои летают.да ? это не называется летать - держатся в воздухе и на том спасибо в воздушнном бою, даже трое против одного фантома - не имеют ни одного шанса Молодец!))) ещё один авиатор , истеричка фашистка дена руслан мусульманин - хорошая у тебя компашка
Дэна Опубліковано 28 червня, 2013 Опубліковано 28 червня, 2013 да ? это не называется летать - держатся в воздухе и на том спасибо в воздушнном бою, даже трое против одного фантома - не имеют ни одного шанса ещё один авиатор , истеричка фашистка дена руслан мусульманин - хорошая у тебя компашка У меня, однозначно, хорошая в отличие от твоей.
рабинович Опубліковано 28 червня, 2013 Опубліковано 28 червня, 2013 У меня, однозначно, хорошая в отличие от твоей.в которой кого только нет - твоей дочки, внучки , настоящей подруги а всё остальное - есть
Sven Опубліковано 28 червня, 2013 Опубліковано 28 червня, 2013 Мои летают.О!Так ти росіянець? Я власне до росіянців претензій не маю. У мене претензії до ваших небожителів. Ти особисто Путіна обирав?
Орiана Опубліковано 28 червня, 2013 Опубліковано 28 червня, 2013 Мелеш язиком як помелом і ніхолери не тямиш в темі :angry: Хто їде за кордон на роботу в контракті прописує виїзд сім'ї з працевлаштуванням дружини. Це не проходить лише з Іраном. Слухай ти, тримай себе в руках, у мене терпіння також не залізне. Ми хіба з тобою твій контракт за кордоном обговорювати? Сам придумав, сам на мене наїхав - і сам же хамити почав. ХАМЛО!!!!
Дэна Опубліковано 28 червня, 2013 Опубліковано 28 червня, 2013 Слухай ти, тримай себе в руках, у мене терпіння також не залізне. Ми хіба з тобою твій контракт за кордоном обговорювати? Сам придумав, сам на мене наїхав - і сам же хамити почав. ХАМЛО!!!! А где же твоя защитная аура? :lol: :lol:
Орiана Опубліковано 28 червня, 2013 Опубліковано 28 червня, 2013 О! Так ти росіянець? Я власне до росіянців претензій не маю. У мене претензії до ваших небожителів. Ти особисто Путіна обирав? а до росіянців, які булькають про недорозуміння під назвою Україна? Називають українську мову свинячою? - і все це на українському форумі - претензії маєш7 Ну якщо маєш, то пред"яви - він перед тобою http://ukrpolitforum.com/page10912.html?vi...st&p=165859
Орiана Опубліковано 28 червня, 2013 Опубліковано 28 червня, 2013 А где же твоя защитная аура? :lol: :lol: Ну як без твого брудного носа, якого ти вічно сунеш у замкову цілину? Киш, шавка!!!
Дэна Опубліковано 28 червня, 2013 Опубліковано 28 червня, 2013 Ну як без твого брудного носа, якого ти вічно сунеш у замкову цілину? Киш, шавка!!! Понятно! Аура не работает! :lol:
Дэна Опубліковано 28 червня, 2013 Опубліковано 28 червня, 2013 а до росіянців, які булькають про недорозуміння під назвою Україна? Називають українську мову свинячою? - і все це на українському форумі - претензії маєш7 Ну якщо маєш, то пред"яви - він перед тобою http://ukrpolitforum.com/page10912.html?vi...st&p=165859 Да, список хорошо составлен. Мы его помним. Зачем еще раз показывать?
Орiана Опубліковано 28 червня, 2013 Опубліковано 28 червня, 2013 Да, список хорошо составлен. Мы его помним. Зачем еще раз показывать? Я тобі показувала? Тебе Свен в адвокати найняв? Твої потуги видавити пост з нічого - вже навіть не смішить. Ти що хворий? Чи все ж таки заробляєш гроші?
GiRaFo.chka Опубліковано 28 червня, 2013 Автор Опубліковано 28 червня, 2013 заюня.. а че нет поздравлений в связи с сегодняшним "праздником" ? :unsure:
Sven Опубліковано 28 червня, 2013 Опубліковано 28 червня, 2013 Слухай ти, тримай себе в руках, у мене терпіння також не залізне. Ми хіба з тобою твій контракт за кордоном обговорювати? Сам придумав, сам на мене наїхав - і сам же хамити почав. ХАМЛО!!!! Лялечко, я тобі не хамив. Я лише показав що ти пишеш не орієнтуючись в темах. Твій особистий досвід з чоловіком-зробітчанином, який кинув тебе з дітьми в Україні не більше ніж урок неправильного укладання контрактів на роботу за кордоном. Мля, коли вже люди навчаться користуватись головою не тільки для того щоб в неї їсти... :blink:
Sven Опубліковано 28 червня, 2013 Опубліковано 28 червня, 2013 а до росіянців, які булькають про недорозуміння під назвою Україна? Називають українську мову свинячою? - і все це на українському форумі - претензії маєш7 Ну якщо маєш, то пред"яви - він перед тобою http://ukrpolitforum.com/page10912.html?vi...st&p=165859 Ну я про російську мову і не таке зазати можу. А думка русланап про мою особу мало чим відрізняється від твоєї ;)
GiRaFo.chka Опубліковано 28 червня, 2013 Автор Опубліковано 28 червня, 2013 Лялечко, я тобі не хамив. Я лише показав що ти пишеш не орієнтуючись в темах. Твій особистий досвід з чоловіком-зробітчанином, який кинув тебе з дітьми в Україні не більше ніж урок неправильного укладання контрактів на роботу за кордоном. Мля, коли вже люди навчаться користуватись головою не тільки для того щоб в неї їсти... :blink: Свен, ты срываешься. А не буду задавать тебе вопрос о том, с какой целью ты врешь, но Наташу я знаю много лучше. Ее никто не собирался бросать. И ее личная жизнь тебя не касается. Ты скатываешься до уровня пенсионных калек, типа дэна и черча. А ведь здесь, кроме тебя, мало здравых собеседников. Соберись, будь ласка.
Гість ruslanp1 Опубліковано 28 червня, 2013 Опубліковано 28 червня, 2013 О! Так ти росіянець? Я власне до росіянців претензій не маю. У мене претензії до ваших небожителів. Ти особисто Путіна обирав? Я - рус. Живу на родной земле. Сегодня её по злому умыслу назвали "Украиной".
Sven Опубліковано 28 червня, 2013 Опубліковано 28 червня, 2013 Свен, ты срываешься. А не буду задавать тебе вопрос о том, с какой целью ты врешь, но Наташу я знаю много лучше. Ее никто не собирался бросать. И ее личная жизнь тебя не касается. Ты скатываешься до уровня пенсионных калек, типа дэна и черча. А ведь здесь, кроме тебя, мало здравых собеседников. Соберись, будь ласка.Ну і як мав зрозуміти цей пост? http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=217972 Я зробив єдиний можливий висновок з її тексту. Зауваж, я не злорадствував.
Sven Опубліковано 28 червня, 2013 Опубліковано 28 червня, 2013 Я - рус. Живу на родной земле. Сегодня её по злому умыслу назвали "Украиной".Рус? :blink: Так німці всіх радянських вояків називали. Вони пропонували - "Рус, сдафайся!"
Гість ruslanp1 Опубліковано 28 червня, 2013 Опубліковано 28 червня, 2013 Рус? :blink: Так німці всіх радянських вояків називали. Вони пропонували - "Рус, сдафайся!" А, русы, как видишь, не здаются. В отличии от украинцев.
Sven Опубліковано 28 червня, 2013 Опубліковано 28 червня, 2013 А, русы, как видишь, не здаются. В отличии от украинцев.Ти конкретно можеш відповісти - ти росіянець (громадянин РФ)?
дохтур Опубліковано 28 червня, 2013 Опубліковано 28 червня, 2013 Я - рус. Живу на родной земле. Сегодня её по злому умыслу назвали "Украиной".Вы по родной земле- блуждаете.
Дэна Опубліковано 28 червня, 2013 Опубліковано 28 червня, 2013 Вы по родной земле- блуждаете.По-моему, блуждает одна Галичина.
Гість ruslanp1 Опубліковано 28 червня, 2013 Опубліковано 28 червня, 2013 Вы по родной земле- блуждаете.А Вы где родились там и живёте? Ни метром дальше, ни метром ближе?
Орiана Опубліковано 28 червня, 2013 Опубліковано 28 червня, 2013 заюня.. а че нет поздравлений в связи с сегодняшним "праздником" ? :unsure: Юль, а кому цей пользований ригоАналами папічик потрібен. Ганьба та й годі. Нехай вже так, як про померлого - ні погано, ні добре.
Дэна Опубліковано 28 червня, 2013 Опубліковано 28 червня, 2013 Юль, а кому цей пользований ригоАналами папічик потрібен. Ганьба та й годі. Нехай вже так, як про померлого - ні погано, ні добре. Регионалы его только юзать собираются. Останутся от "Свободы" рожки да ножки)).
Орiана Опубліковано 28 червня, 2013 Опубліковано 28 червня, 2013 Мля, коли вже люди навчаться користуватись головою не тільки для того щоб в неї їсти... :blink: Про голову добре сказав - згадаєш це, коли знову за премію совість будеш продавати.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.