Перейти до змісту
Український політичний форум

Увага!!! на політичному форумі - ідіоти, дебіли, тролі

Орiана

Рекомендовані повідомлення

Ось такий пост

"Свободе" становится плохо от зависти...Тоже к власти захотелось?

Навіть дитині відома мудрість: погани той солдат, який не мріє стати генералом.

Те саме в політиці - нащо нею займатися, якщо ти не прагнеш колись прийти до влади. Адже влада - це не тиряння грошей з бюджету - це перш за все можливість втілити в життя свої задуми, свою програму.

Тому у мене виникло запитання: хто та людина, яка написала цей пост - дебіл, ідіот чи все ж таки троль ???

Тро́лінг — розміщення в Інтернеті (на форумах, у групах новин, у вікі-проектах та ін.) провокаційних повідомлень з метою викликати флейм, конфлікти між учасниками, образи, війну редагувань, марнослів'я тощо.

Тролінг є грубим порушенням мережевого етикету (нетикету).

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 94
  • Створена
  • Остання відповідь

Ось такий пост

Те саме в політиці - нащо нею займатися, якщо ти не прагнеш колись прийти до влади. Адже влада - це не тиряння грошей з бюджету - це перш за все можливість втілити в життя свої задуми, свою програму.

Тому у мене виникло запитання: хто та людина, яка написала цей пост - дебіл, ідіот чи все ж таки троль ???

Тро́лінг — розміщення в Інтернеті (на форумах, у групах новин, у вікі-проектах та ін.) провокаційних повідомлень з метою викликати флейм, конфлікти між учасниками, образи, війну редагувань, марнослів'я тощо.

очень приятно с вами познакомиться

Посилання на коментар

До речі, таке явище, як тролінг виникло ще до появи інтернету.

Згадайте хоча б радянську мініатюру з Райкіним "Где вы были с восьми до одиннадцати?"

*http://www.youtube.com/watch?v=yLJXPaC5u2Y

Посилання на коментар

Згадайте хоча б радянську мініатюру з Райкіним "Где вы были с восьми до одиннадцати?"

зачем далеко ходить. вот ты сейчас тролишь. а мне пох.

Посилання на коментар

очень приятно с вами познакомиться

О, ще один цікавий екземпляр - але на троля не тягне - бо ідіот. Для нього є життєво необхідним відмітитися в кожній темі написом типу - "тут був черчіль" - це від недостачі уваги і при низькому інтелектуальному рівні. Бо якщо людина освічена - то вона прагне зацікавити коментами чи інформацією, а не лише своєю присутністю на форумі.

Посилання на коментар

Гість бандерлог

А нам, бандерлогам, що троль, що рагуль однаково. Аби банани були!
Посилання на коментар

О, ще один цікавий екземпляр - але на троля не тягне - бо ідіот. Для нього є життєво необхідним відмітитися в кожній темі написом типу - "тут був черчіль" - це від недостачі уваги і при низькому інтелектуальному рівні. Бо якщо людина освічена - то вона прагне зацікавити коментами чи інформацією, а не лише своєю присутністю на форумі.

Вот молодец, ты сама подтвердила, что ты ноль, совершенно никакой заинтересованности, ни как к бабе , ни как к собеседнику, ни как к оппоненту . А теперь скажи, кто ты???
Посилання на коментар

зачем далеко ходить. вот ты сейчас тролишь. а мне пох.

Якщо б ти не був ідіотом, ти б побачив, що я відповідаю по темі.

І якщо б у тебе було чим подумати, ти б не писав такої дурості, бо той, кому, як ти висловився "пох" - не буде тут писати двох і більше постів ( а ти будеш писати тут стільки, скільки я захочу)

Посилання на коментар

"Вами управляет тот, кто вас злит."

Лао-Цзы

Посилання на коментар

Вот молодец, ты сама подтвердила, что ты ноль, совершенно никакой заинтересованности, ни как к бабе , ни как к собеседнику, ни как к оппоненту . А теперь скажи, кто ты???

Помойная Жучка....
Посилання на коментар

А нам, бандерлогам, що троль, що рагуль однаково. Аби банани були!

ти не троль - ти банальний попачкун - мажеш двері, стіни, паркани. Майже як черчіль, але той від нестачі спілкування, а ти від скуки.

Посилання на коментар

ну вот. первое имя пошло

Как тебе ложка с дыркой ???
Посилання на коментар

ти не троль - ти банальний попачкун - мажеш двері, стіни, паркани. Майже як черчіль, але той від нестачі спілкування, а ти від скуки.

Когда ты уже бредить перестанешь, да ты тут сидишь днями и ночами , выставляя себя , что бы хоть кто тебе въехал или за щеку дал.
Посилання на коментар

Помойная Жучка....

а ще ти брехун і розповсюджувач пліток

Докази:

http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=151287

http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=172217

Посилання на коментар

Посилання на коментар

Когда ты уже бредить перестанешь, да ты тут сидишь днями и ночами , выставляя себя , что бы хоть кто тебе въехал или за щеку дал.

Якщо б ти не був ідіотом, ти б побачив, що я відповідаю по темі.

І якщо б у тебе було чим подумати, ти б не писав такої дурості, бо той, кому, як ти висловився "пох" - не буде тут писати двох і більше постів ( а ти будеш писати тут стільки, скільки я захочу)

Посилання на коментар

Докази:

что правда глаза колет.
Посилання на коментар

Докази:

А это не доказы. Это твоё желание за чужой счёт, на дурняк нажраться, лучше подсчитай, сколько раз эту херню пропостила. Вот и выходит, что ты и есть помойная Жучка. Лучше подними архивы, да пропечатай то, что ты на Юлию вываливала, а потом уж определим, кто там сплетни изобретает. Всё тянешь говно в хату, да пытаешься им других накормить. Мурло мусорное....
Посилання на коментар

А это не доказы. Это твоё желание за чужой счёт, на дурняк нажраться, лучше подсчитай, сколько раз эту херню пропостила. Вот и выходит, что ты и есть помойная Жучка. Лучше подними архивы, да пропечатай то, что ты на Юлию вываливала, а потом уж определим, кто там сплетни изобретает. Всё тянешь говно в хату, да пытаешься им других накормить. Мурло мусорное....

так вон оно даже как :o
Посилання на коментар

да нет дорогая твоё место в тюряге каблом. и ты там будешь.

Черч, Знаешь, что делают в тюрячке? Долбят в задницу!

Такие как ты - опущенные, они же обиженные, они же также известны под названиями "пидоры", "гребни" и "пинчи.

И запомни урод пассивным педерастом стать не легко, а очень легко.

Churchill тебя обязательно опустят и ты станешь изгоем, получишь новое имя и тарелку с дырочкой это для того, чтобы твою посуду нельзя было перепутать с другой, в мисках, кружках и ложках тебе просверлят дырки, и чтобы суп или чай не выливался, ты будишь затыкает дырку пальцем. Уголовники часто вместо опустили говорят подарили тарелочку с дырочкой )))

Вобщем ты обязательно пройдешь процедуру групповой уринотерапии ;)

P.S

"Шёл бы ты отсюда, петушок".

Посилання на коментар

Черч, Знаешь, что делают в тюрячке? Долбят в задницу!

Такие как ты - опущенные, они же обиженные, они же также известны под названиями "пидоры", "гребни" и "пинчи.

И запомни урод пассивным педерастом стать не легко, а очень легко.

Churchill тебя обязательно опустят и ты станешь изгоем, получишь новое имя и тарелку с дырочкой это для того, чтобы твою посуду нельзя было перепутать с другой, в мисках, кружках и ложках тебе просверлят дырки, и чтобы суп или чай не выливался, ты будишь затыкает дырку пальцем. Уголовники часто вместо опустили говорят подарили тарелочку с дырочкой )))

Вобщем ты обязательно пройдешь процедуру групповой уринотерапии ;)

P.S

"Шёл бы ты отсюда, петушок".

Детка, ты пишешь не зная даже, о чём, ты сама если срок не тянула, то лучше метлой не мети, мне это не грозит, а вот у тебя в перспективе каблом стать есть все возможности. А то метлу подрежут и квакнуть не успеешь.
Посилання на коментар

Мурло мусорное....

Докази:

Посилання на коментар

Докази:

так что там про тролей :D
Посилання на коментар

Детка, ты пишешь не зная даже, о чём, ты сама если срок не тянула, то лучше метлой не мети, мне это не грозит, а вот у тебя в перспективе каблом стать есть все возможности. А то метлу подрежут и квакнуть не успеешь.

Знаю тока одно, ты обязательно пройдешь процедуру групповой уринотерапии.

Интуиция!!!

Посилання на коментар

что правда глаза колет.

Яка правда - те що ти на форумі описуєш що ти їв і пив, хвалишся, як трахаєш брудних кольоровий емігранток, чекаєш, коли засне жінка, щоб збігати до сусідки, сповіщаєш усіх про те, що ти йдеш в душ і що там у тебе в барі, а живучи в Англії сидиш вечорами перед компом постячи дурню, яка може зацікавити хіба лише троля і тих, хто хоче скинути негатив, витираючи об тебе ноги? Да це правда і проти цієї правди я не протестую.

Посилання на коментар

так что там про тролей :D

Ти не троль - ти ідіот, я вже писала - туго доходить? - ну то це нормально - до всіх ідіотів так.

То як черчіль, я права - тобі не те що не пох, що я пишу - ти ще й будеш відповідати стільки, скільки ми з Євою захочемо. А знаєш чому? - в кожного ідіота є манія - ЙОГО завжди повинно бути зверху. Ти яскравий приклад ідіота.

Посилання на коментар

Автор темы Ориана сама подобрала для себя и своей Ко имена: ідіоти, дебіли..

П.С. До троллей они не дотягивают - туповаты..

Посилання на коментар

Ось такий пост

Посилання на коментар

Ти не троль - ти ідіот, я вже писала - туго доходить? - ну то це нормально - до всіх ідіотів так.

То як черчіль, я права - тобі не те що не пох, що я пишу - ти ще й будеш відповідати стільки, скільки ми з Євою захочемо. А знаєш чому? - в кожного ідіота є манія - ЙОГО завжди повинно бути зверху. Ти яскравий приклад ідіота.

Та ты шо, а что ж ты тогда такая умгная, такая газдыня, такая красивая , а одна :D
Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...