Орiана Опубліковано 19 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 березня, 2013 Ось такий пост "Свободе" становится плохо от зависти...Тоже к власти захотелось? Навіть дитині відома мудрість: погани той солдат, який не мріє стати генералом. Те саме в політиці - нащо нею займатися, якщо ти не прагнеш колись прийти до влади. Адже влада - це не тиряння грошей з бюджету - це перш за все можливість втілити в життя свої задуми, свою програму. Тому у мене виникло запитання: хто та людина, яка написала цей пост - дебіл, ідіот чи все ж таки троль ??? Тро́лінг — розміщення в Інтернеті (на форумах, у групах новин, у вікі-проектах та ін.) провокаційних повідомлень з метою викликати флейм, конфлікти між учасниками, образи, війну редагувань, марнослів'я тощо. Тролінг є грубим порушенням мережевого етикету (нетикету). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 19 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 березня, 2013 Ось такий пост Навіть дитині відома мудрість: погани той солдат, який не мріє стати генералом. Те саме в політиці - нащо нею займатися, якщо ти не прагнеш колись прийти до влади. Адже влада - це не тиряння грошей з бюджету - це перш за все можливість втілити в життя свої задуми, свою програму. Тому у мене виникло запитання: хто та людина, яка написала цей пост - дебіл, ідіот чи все ж таки троль ??? Тро́лінг — розміщення в Інтернеті (на форумах, у групах новин, у вікі-проектах та ін.) провокаційних повідомлень з метою викликати флейм, конфлікти між учасниками, образи, війну редагувань, марнослів'я тощо. Тролінг є грубим порушенням мережевого етикету (нетикету). очень приятно с вами познакомиться Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 березня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 19 березня, 2013 До речі, таке явище, як тролінг виникло ще до появи інтернету. Згадайте хоча б радянську мініатюру з Райкіним "Где вы были с восьми до одиннадцати?" *http://www.youtube.com/watch?v=yLJXPaC5u2Y Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 19 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 березня, 2013 До речі, таке явище, як тролінг виникло ще до появи інтернету. Згадайте хоча б радянську мініатюру з Райкіним "Где вы были с восьми до одиннадцати?" *http://www.youtube.com/watch?v=yLJXPaC5u2Y зачем далеко ходить. вот ты сейчас тролишь. а мне пох. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 березня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 19 березня, 2013 очень приятно с вами познакомиться О, ще один цікавий екземпляр - але на троля не тягне - бо ідіот. Для нього є життєво необхідним відмітитися в кожній темі написом типу - "тут був черчіль" - це від недостачі уваги і при низькому інтелектуальному рівні. Бо якщо людина освічена - то вона прагне зацікавити коментами чи інформацією, а не лише своєю присутністю на форумі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість бандерлог Опубліковано 19 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 березня, 2013 До речі, таке явище, як тролінг виникло ще до появи інтернету. Згадайте хоча б радянську мініатюру з Райкіним "Где вы были с восьми до одиннадцати?" *http://www.youtube.com/watch?v=yLJXPaC5u2Y А нам, бандерлогам, що троль, що рагуль однаково. Аби банани були! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 19 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 березня, 2013 О, ще один цікавий екземпляр - але на троля не тягне - бо ідіот. Для нього є життєво необхідним відмітитися в кожній темі написом типу - "тут був черчіль" - це від недостачі уваги і при низькому інтелектуальному рівні. Бо якщо людина освічена - то вона прагне зацікавити коментами чи інформацією, а не лише своєю присутністю на форумі.Вот молодец, ты сама подтвердила, что ты ноль, совершенно никакой заинтересованности, ни как к бабе , ни как к собеседнику, ни как к оппоненту . А теперь скажи, кто ты??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 березня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 19 березня, 2013 зачем далеко ходить. вот ты сейчас тролишь. а мне пох. Якщо б ти не був ідіотом, ти б побачив, що я відповідаю по темі. І якщо б у тебе було чим подумати, ти б не писав такої дурості, бо той, кому, як ти висловився "пох" - не буде тут писати двох і більше постів ( а ти будеш писати тут стільки, скільки я захочу) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 19 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 березня, 2013 Тро́лінг — розміщення в Інтернеті (на форумах, у групах новин, у вікі-проектах та ін.) провокаційних повідомлень з метою викликати флейм, конфлікти між учасниками, образи, війну редагувань, марнослів'я тощо. Тролінг є грубим порушенням мережевого етикету (нетикету). "Вами управляет тот, кто вас злит." Лао-Цзы Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Major Опубліковано 19 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 березня, 2013 Вот молодец, ты сама подтвердила, что ты ноль, совершенно никакой заинтересованности, ни как к бабе , ни как к собеседнику, ни как к оппоненту . А теперь скажи, кто ты???Помойная Жучка.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 19 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 березня, 2013 Помойная Жучка....ну вот. первое имя пошло Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 березня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 19 березня, 2013 А нам, бандерлогам, що троль, що рагуль однаково. Аби банани були! ти не троль - ти банальний попачкун - мажеш двері, стіни, паркани. Майже як черчіль, але той від нестачі спілкування, а ти від скуки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 19 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 березня, 2013 ну вот. первое имя пошлоКак тебе ложка с дыркой ??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 19 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 березня, 2013 ти не троль - ти банальний попачкун - мажеш двері, стіни, паркани. Майже як черчіль, але той від нестачі спілкування, а ти від скуки.Когда ты уже бредить перестанешь, да ты тут сидишь днями и ночами , выставляя себя , что бы хоть кто тебе въехал или за щеку дал. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 березня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 19 березня, 2013 Помойная Жучка.... а ще ти брехун і розповсюджувач пліток Докази: http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=151287 http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=172217 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 березня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 19 березня, 2013 "Свободе" становится плохо от зависти...Тоже к власти захотелось? Навіть дитині відома мудрість: погани той солдат, який не мріє стати генералом. Те саме в політиці - нащо нею займатися, якщо ти не прагнеш колись прийти до влади. Адже влада - це не тиряння грошей з бюджету - це перш за все можливість втілити в життя свої задуми, свою програму. Тому у мене виникло запитання: хто та людина, яка написала цей пост - дебіл, ідіот чи все ж таки троль ??? Тро́лінг — розміщення в Інтернеті (на форумах, у групах новин, у вікі-проектах та ін.) провокаційних повідомлень з метою викликати флейм, конфлікти між учасниками, образи, війну редагувань, марнослів'я тощо. Тролінг є грубим порушенням мережевого етикету (нетикету). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 березня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 19 березня, 2013 Когда ты уже бредить перестанешь, да ты тут сидишь днями и ночами , выставляя себя , что бы хоть кто тебе въехал или за щеку дал. Якщо б ти не був ідіотом, ти б побачив, що я відповідаю по темі. І якщо б у тебе було чим подумати, ти б не писав такої дурості, бо той, кому, як ти висловився "пох" - не буде тут писати двох і більше постів ( а ти будеш писати тут стільки, скільки я захочу) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 19 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 березня, 2013 а ще ти брехун і розповсюджувач пліток Докази: http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=151287 http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=172217 что правда глаза колет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Major Опубліковано 19 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 березня, 2013 а ще ти брехун і розповсюджувач пліток Докази: http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=151287 http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=172217 А это не доказы. Это твоё желание за чужой счёт, на дурняк нажраться, лучше подсчитай, сколько раз эту херню пропостила. Вот и выходит, что ты и есть помойная Жучка. Лучше подними архивы, да пропечатай то, что ты на Юлию вываливала, а потом уж определим, кто там сплетни изобретает. Всё тянешь говно в хату, да пытаешься им других накормить. Мурло мусорное.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 19 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 березня, 2013 А это не доказы. Это твоё желание за чужой счёт, на дурняк нажраться, лучше подсчитай, сколько раз эту херню пропостила. Вот и выходит, что ты и есть помойная Жучка. Лучше подними архивы, да пропечатай то, что ты на Юлию вываливала, а потом уж определим, кто там сплетни изобретает. Всё тянешь говно в хату, да пытаешься им других накормить. Мурло мусорное....так вон оно даже как :o Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 19 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 березня, 2013 да нет дорогая твоё место в тюряге каблом. и ты там будешь. Черч, Знаешь, что делают в тюрячке? Долбят в задницу! Такие как ты - опущенные, они же обиженные, они же также известны под названиями "пидоры", "гребни" и "пинчи. И запомни урод пассивным педерастом стать не легко, а очень легко. Churchill тебя обязательно опустят и ты станешь изгоем, получишь новое имя и тарелку с дырочкой это для того, чтобы твою посуду нельзя было перепутать с другой, в мисках, кружках и ложках тебе просверлят дырки, и чтобы суп или чай не выливался, ты будишь затыкает дырку пальцем. Уголовники часто вместо опустили говорят подарили тарелочку с дырочкой ))) Вобщем ты обязательно пройдешь процедуру групповой уринотерапии ;) P.S "Шёл бы ты отсюда, петушок". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 19 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 березня, 2013 Черч, Знаешь, что делают в тюрячке? Долбят в задницу! Такие как ты - опущенные, они же обиженные, они же также известны под названиями "пидоры", "гребни" и "пинчи. И запомни урод пассивным педерастом стать не легко, а очень легко. Churchill тебя обязательно опустят и ты станешь изгоем, получишь новое имя и тарелку с дырочкой это для того, чтобы твою посуду нельзя было перепутать с другой, в мисках, кружках и ложках тебе просверлят дырки, и чтобы суп или чай не выливался, ты будишь затыкает дырку пальцем. Уголовники часто вместо опустили говорят подарили тарелочку с дырочкой ))) Вобщем ты обязательно пройдешь процедуру групповой уринотерапии ;) P.S "Шёл бы ты отсюда, петушок". Детка, ты пишешь не зная даже, о чём, ты сама если срок не тянула, то лучше метлой не мети, мне это не грозит, а вот у тебя в перспективе каблом стать есть все возможности. А то метлу подрежут и квакнуть не успеешь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 березня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 19 березня, 2013 Мурло мусорное.... а ще ти брехун і розповсюджувач пліток Докази: http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=151287 http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=172217 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 19 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 березня, 2013 а ще ти брехун і розповсюджувач пліток Докази: http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=151287 http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=172217 так что там про тролей Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 19 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 березня, 2013 Детка, ты пишешь не зная даже, о чём, ты сама если срок не тянула, то лучше метлой не мети, мне это не грозит, а вот у тебя в перспективе каблом стать есть все возможности. А то метлу подрежут и квакнуть не успеешь.Знаю тока одно, ты обязательно пройдешь процедуру групповой уринотерапии. Интуиция!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 березня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 19 березня, 2013 что правда глаза колет. Яка правда - те що ти на форумі описуєш що ти їв і пив, хвалишся, як трахаєш брудних кольоровий емігранток, чекаєш, коли засне жінка, щоб збігати до сусідки, сповіщаєш усіх про те, що ти йдеш в душ і що там у тебе в барі, а живучи в Англії сидиш вечорами перед компом постячи дурню, яка може зацікавити хіба лише троля і тих, хто хоче скинути негатив, витираючи об тебе ноги? Да це правда і проти цієї правди я не протестую. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 березня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 19 березня, 2013 так что там про тролей Ти не троль - ти ідіот, я вже писала - туго доходить? - ну то це нормально - до всіх ідіотів так. То як черчіль, я права - тобі не те що не пох, що я пишу - ти ще й будеш відповідати стільки, скільки ми з Євою захочемо. А знаєш чому? - в кожного ідіота є манія - ЙОГО завжди повинно бути зверху. Ти яскравий приклад ідіота. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 19 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 березня, 2013 Автор темы Ориана сама подобрала для себя и своей Ко имена: ідіоти, дебіли.. П.С. До троллей они не дотягивают - туповаты.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 березня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 19 березня, 2013 Ось такий пост "Свободе" становится плохо от зависти...Тоже к власти захотелось? Навіть дитині відома мудрість: погани той солдат, який не мріє стати генералом. Те саме в політиці - нащо нею займатися, якщо ти не прагнеш колись прийти до влади. Адже влада - це не тиряння грошей з бюджету - це перш за все можливість втілити в життя свої задуми, свою програму. Тому у мене виникло запитання: хто та людина, яка написала цей пост - дебіл, ідіот чи все ж таки троль ??? Тро́лінг — розміщення в Інтернеті (на форумах, у групах новин, у вікі-проектах та ін.) провокаційних повідомлень з метою викликати флейм, конфлікти між учасниками, образи, війну редагувань, марнослів'я тощо. Тролінг є грубим порушенням мережевого етикету (нетикету). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 19 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 березня, 2013 Ти не троль - ти ідіот, я вже писала - туго доходить? - ну то це нормально - до всіх ідіотів так. То як черчіль, я права - тобі не те що не пох, що я пишу - ти ще й будеш відповідати стільки, скільки ми з Євою захочемо. А знаєш чому? - в кожного ідіота є манія - ЙОГО завжди повинно бути зверху. Ти яскравий приклад ідіота. Та ты шо, а что ж ты тогда такая умгная, такая газдыня, такая красивая , а одна Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.