Дэна Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 А що вже все пропало? А з ким? Ориану и Жирафу дамами назвать - обмануть аудиторию. Рагуля - это да, причем потомственная со всеми вытекающими отсюда чертами характера и манерой общения. Их посты читать детям до 18 лет невозможно: то мат, то зад голый выставят на политфоруме, то пьяный бред раздается. Так что у Черчилля просто ангельское терпение по отношению к ним. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Тиверець Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 Ориану и Жирафу дамами назвать - обмануть аудиторию. Рагуля - это да, причем потомственная со всеми вытекающими отсюда чертами характера и манерой общения. Их посты читать детям до 18 лет невозможно: то мат, то зад голый выставят на политфоруме, то пьяный бред раздается. Так что у Черчилля просто ангельское терпение по отношению к ним.Та я вже якось походу розберусь, хто є ху, а з тобою ж то ми знайомі, тобі я на слово вже не вірю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 Та я вже якось походу розберусь, хто є ху, а з тобою ж то ми знайомі, тобі я на слово вже не вірю.А я не словом, я делом ... :lol: Кто есть ты, я уже давно разобралась. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 Думаешь у Украины есть будущее?Конечно. Тут тебе 'владимир пашнин' (специально скпировал ник шобы не ошибиться ;) ) надоть нне об Украине такие вопросы задавать. Или это от незеания? Просвещу. ;) На базе чего ты собираешься империю создавать? Я так понял на базе России. И я так думаю твоей целью является в твоей империи заселение российской глубинки бо сам почитай и сделай вывод. ;) Исход: российская глубинка оказалась на пороге окончательного опустошения16.06.2013 08:39 В то время как западный мир стремительно переселяется из мегаполисов в пригороды, в России наблюдается новый виток урбанизации. Причем в отличие от середины прошлого века происходит это не в связи с ростом промышленности, а скорее от отчаяния. В глубинке нет работы, нет инфраструктуры, нет социальных благ. Люди едут поближе к столице, нефтяным городам и олимпийскому Сочи. *http://cripo.com.ua/?sect_id=1&aid=157227 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 ОТО И МОЛЧАТЬ ВСЕМ!!! КАДА У МАМЫ НАСТРОЕНИЕ АХОВОЕ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 Конечно. Тут тебе 'владимир пашнин' (специально скпировал ник шобы не ошибиться ;) ) надоть нне об Украине такие вопросы задавать. Или это от незеания? Просвещу. ;) На базе чего ты собираешься империю создавать? Я так понял на базе России. И я так думаю твоей целью является в твоей империи заселение российской глубинки бо сам почитай и сделай вывод. ;)Почему заселять? У тебя родного места нет на Земле? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Тиверець Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 А я не словом, я делом ... :lol: Кто есть ты, я уже давно разобралась.Просвіти публіку, щоб знали. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 Просвіти публіку, щоб знали.Кому-то это интересно? Вопросов не поступало. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Тиверець Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 Кому-то это интересно? Вопросов не поступало. Мені цікава твоя думка про мене, давай, не соромся. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 Мені цікава твоя думка про мене, давай, не соромся. Як вона може, за легендою, вона, це не вона, бо Донецькому буває рідко :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Тиверець Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 Як вона може, за легендою, вона, це не вона, бо Донецькому буває рідко :lol:Зате впевнений, читає часто і не раз скромно ухилялася від чітких запитань. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 Зате впевнений, читає часто і не раз скромно ухилялася від чітких запитань.Вот. Пункт первый о тебе: склонен ко лжи. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 Як вона може, за легендою, вона, це не вона, бо Донецькому буває рідко :lol:Пожалуйста, прежде чем рагульскую чушь выдавать, определись, что ты хотела написать. Не в состоянии, возьми "звонок другу". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Тиверець Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 Вот. Пункт первый о тебе: склонен ко лжи. :lol:А тепер золотце, кинь мені посилання на ту сторінку де я брехав. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 А тепер золотце, кинь мені посилання на ту сторінку де я брехав.По свеженьким материалам:Зате впевнений, читає часто і не раз скромно ухилялася від чітких запитань.Уклоняться от вопросов - это не мой стиль. Скорее, забалтывание темы - это способ "борьбы" с инакомыслящими рекомендует методичка именно свидомитов. Даже по ТВ, например, у Шустера, уже зал хохочет, когда националисты (и остальная оппозиция зачастую) начинают судорожно выкрикивать бессмысленный набор фраз лишь бы уйти от ответа и перекричать оппонента, произносящего в этот момент разумные слова, показывающие всю несостоятельность оппозиции. Сама их попытка "заглушить" собеседника говорит о том, что достойно оппонировать у них возможности нет по причине ложности их посылов. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 А тепер золотце, кинь мені посилання на ту сторінку де я брехав. Нічого воно не в змозі кинути . Нікому. Окрім лайна з роту. Багато хто на початку намагався питання ставити, сперечатися. Воно або лозунги закидає, або смердить, або уникає відповіді, коли притискали суттєвими вагомими фактами. Порожнє воно цеберко. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Тиверець Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 По свеженьким материалам: Уклоняться от вопросов - это не мой стиль. Скорее, забалтывание темы - это способ "борьбы" с инакомыслящими рекомендует методичка именно свидомитов. Тоді ти свідоміт.Доказ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 Зате впевнений, читає часто і не раз скромно ухилялася від чітких запитань. Скажу вам чесно: Дена - це скарб різної мудрості. Наприклад, по пам"яті: якщо людина здатна на якусь підлість, їй здається, що на таку ж підлість здатні й інші. А тепер подивіться, як ця мудрість пояснює її пост про те, що Ви схильні до брехні. Дені відповідати не треба - достатньо тикати її носом у її ж пости - тому, що вона своє не читає, лише переписує з методичок. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Тиверець Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 якщо людина здатна на якусь підлість, їй здається, що на таку ж підлість здатні й інші.Для кожної людини ближній - дзеркало, з якого дивляться на нього його власні вади; але людина поступає при цьому як собака, який гавкає на дзеркало в тому припущенні, що бачить там не себе, а іншого собаку. А.Шопенгауер. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 Тоді ти свідоміт.Доказ Ще один підкину - заговорювання теми, а саме доказів, які засвідчують брехню Тивереця Уклоняться от вопросов - это не мой стиль. Скорее, забалтывание темы - это способ "борьбы" с инакомыслящими рекомендует методичка именно свидомитов. Даже по ТВ, например, у Шустера, уже зал хохочет, когда националисты (и остальная оппозиция зачастую) начинают судорожно выкрикивать бессмысленный набор фраз лишь бы уйти от ответа и перекричать оппонента, произносящего в этот момент разумные слова, показывающие всю несостоятельность оппозиции. Сама их попытка "заглушить" собеседника говорит о том, что достойно оппонировать у них возможности нет по причине ложности их посылов. Але це без користі, ще трішки її притиснете і вона почне глючити або втече до вечора, коли на шабаш злетяться решта несвідомих і тоді від їх бурмотіння невлад нормальні люди втікають, як чорт від ладану. зло боїться сонця. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 Для кожної людини ближній - дзеркало, з якого дивляться на нього його власні вади; але людина поступає при цьому як собака, який гавкає на дзеркало в тому припущенні, що бачить там не себе, а іншого собаку. А.Шопенгауер. Я це перефразовувала на свій лад: шануй свого опонента, він твоє обличчя. Але коли опонент програма, яка шпарить лозунгами і темниками, які пишуть спеціально для лохів - робиться скучно. Згадую благодатні часи, коли ющенківці йшли проти юльків - боролися ідея, підходи, мораль. Критикувалося не щоб затоптати, а що викристалізувати краще. Тупі, тупі тепер опоненти.....а тупість шанувати - гріх. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 Я це перефразовувала на свій лад: шануй свого опонента, він твоє обличчя.так оппонента ж! А не запрограмированного ишака.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 Тоді ти свідоміт.ДоказВам интересней будет общаться с Ори и Жирафой. Меня ваш стиль общения шокирует и не вдохновляет. Сорри... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Тиверець Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 Вам интересней будет общаться с Ори и Жирафой. Меня ваш стиль общения шокирует и не вдохновляет. Сорри...Слабенький злив, але це твій стиль. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 Слабенький злив, але це твій стиль.И прекрасно! Что еще нацик может предложить, кроме фраз из Методички? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Дэнa Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 Руку и сердце....? Только , как всегда, не мне... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 И прекрасно! Что еще нацик может предложить, кроме фраз из Методички? Він тобі запропонував запитання, на які ти не змогла відповісти - якась слабка у тебе методичка. Хоча, написана з великої літери, повинна була б тягнути не менше, ніж Конституція - зекономили на тобі твої комуняки - всі гроші пішли на тканину для сукенок безмірної губошльопки симоненчихи Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 Він тобі запропонував запитання, на які ти не змогла відповісти - якась слабка у тебе методичка. Хоча, написана з великої літери, повинна була б тягнути не менше, ніж Конституція - зекономили на тобі твої комуняки - всі гроші пішли на тканину для сукенок безмірної губошльопки симоненчихи Да визжите, сколько хотите. Он задал не вопрос, а промямлил стандартный пункт из вашей методики , который до него, слово в слово, задавали почти все националисты. Хотя бы фразы меняли. Я ответила то, что считала нужным. Остальные жалкие попытки "развести" оппонента на "мову" - только ваши проблемы. Я наперед знаю все, что он напишет. Читала и лично его сообщения на другом форуме. Примитив. Тупые зомби - не мой контингент для общения. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Тиверець Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 Да визжите, сколько хотите. Он задал не вопрос, а промямлил стандартный пункт из вашей методики , который до него, слово в слово, задавали почти все националисты. Хотя бы фразы меняли. Я ответила то, что считала нужным. Остальные жалкие попытки "развести" оппонента на "мову" - только ваши проблемы. Я наперед знаю все, что он напишет. Читала и лично его сообщения на другом форуме. Примитив. Тупые зомби - не мой контингент для общения. Ісконна ввічливість так і пре. Добре, що ти читала інші повідомлення, але от відповісти нічого не могла, тепер зрозуміло чому ти тут більше тусуєшся, оффтопити і не говорити по темі простіше. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 Ісконна ввічливість так і пре. Добре, що ти читала інші повідомлення, але от відповісти нічого не могла, тепер зрозуміло чому ти тут більше тусуєшся, оффтопити і не говорити по темі простіше. :lol: Вот-вот...Это тоже уже было много раз))). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.