Перейти до змісту
Український політичний форум

Обличчя ненависті

Гість Орест

Рекомендовані повідомлення

По суті, що можеш сказати, підтримуєш дену

Еще бы они же МУДАКИ года ))) ОБА ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 421
  • Створена
  • Остання відповідь

видишь ли ты слишком тупа.

Тупий ти, тому що ніяк не можеш зрозуміти: в темі не про мене мова, а про те, що денка, яка постійно критикує Свободу за фашизм - сама є фашисткою

Цитата(Дэна @ 14.3.2013, 17:08)

А немцы вас отлично и оттрахали,

І я тебе вже сьомий раз запитуюся: ти її підтримуєш - так чи ні - що важко відповісти?

Посилання на коментар

Еще бы они же МУДАКИ года ))) ОБА ;)

Думаю, дену треба тепер на перше місце посунути - це в нього другий прокол, перший був з педофелією і також Рабінович його розколов - мент...

Посилання на коментар

видишь ли ты слишком тупа.

Мне смешно до слез :D

Churchil,l спасибо больше можешь даже ничего не говорить. Шут ты форумный. )))

Р.S

Churchil,l cколько бы небыло в твоем мозгу извилин, а все заканчиваются - туманным тупиком.

Последствие хронического Фапа.

Посилання на коментар

во. двух свидомых глючит.

Он даже забывают о необходимости выносить на форум свои зазубренные лозунги, так хочется о сексе поговорить. Надо написать Тягнибоку, чтобы на форум выпускал ТОЛЬКО удовлетворенных женщин... :D
Посилання на коментар

Тупий ти, тому що ніяк не можеш зрозуміти: в темі не про мене мова, а про те, що денка, яка постійно критикує Свободу за фашизм - сама є фашисткою

І я тебе вже сьомий раз запитуюся: ти її підтримуєш - так чи ні - що важко відповісти?

Предателей Родины, желающих полизать зады фашистам, трахают всегда и везде. И те же фашисты тоже. Исторический факт. Мое мнение ничего не определяет. Лизнула Галичина немцам попку - получила от немцев любовь в ответ. Что я тут могу изменить, а?
Посилання на коментар

желающих полизать зады...

О... Это что то новинке

Дэна у тебя проблемы ?

Посилання на коментар

О... Это что то новинке

Дэна у тебя проблемы ?

Напоминаю (см. выше) - я не из ГАЛИЧИНЫ! Так что обращайтесь по адресу.
Посилання на коментар

Зараз на просторах інтернету дуже популярною стала тема фашизму, нацизму. Переважно ці поняття пов"язують з ВО Свободою.

Я не хочу заглиблюватися у фашистську ідеологію і сперечатися про Свободу, тут є відповідні теми і там йдуть обговорення.

Мені напередодні 70-ої річниці Волинської трагедії хотілось би поговорити про ненависть.

Звідки вона виникає, хто її сіє і чи є небезпека повторення чогось подібного.

Отже, фашизм, нацизм, ненависть і такий пост, просякнутий ненавистю.

самое интересное что немцы уничтожали украинцев евреев русских без ненависти

они выполняли свою работу

которую их заставил выполнять один психически больной человек

русские же убивали из ненависти и убивали радостно

потому что в германии был болен всего один человек , в росии небольных истребило нквд

вот и тут , конструктивного диалога нет - больные русские люди пришли сюда принудить всех к разделению их ненависти и болезни

и они неплохо преуспели в этом

так что обращаться надо к здоровым ......

Посилання на коментар

Цитата(Дэна @ 14.3.2013, 17:08)

Но Галичина никогда не была народом Украины.

А немцы вас отлично и оттрахали, и с Бандерой разобрались.

У них-то в отличие от рагулей ума хватило вас законопатить.

Вы всем уже противны: и фашистам, и коммунистам, и демократам (так называемым).

Предателей Родины, желающих полизать зады фашистам, трахают всегда и везде. И те же фашисты тоже. Исторический факт. Мое мнение ничего не определяет. Лизнула Галичина немцам попку - получила от немцев любовь в ответ. Что я тут могу изменить, а?

Ось вам і обличчя ненависті

Комусь ще потрібно щось говорити про тих, хто найбільше кричить: пробі, неонацисти, не допустимо фашизм в Україні ?!!! - це він говорить по собі, те, що в ньому і що б він робив, коли б був владою.

Це огидне, чвакаюче біля чужого заду створіння, колишній педофіл Bes - у мене викликає лише огиду - бо я розумію, що ця агресія - це ВЖЕ агонія.

Посилання на коментар

самое интересное что немцы уничтожали украинцев евреев русских без ненависти

они выполняли свою работу

которую их заставил выполнять один психически больной человек

русские же убивали из ненависти и убивали радостно

потому что в германии был болен всего один человек , в росии небольных истребило нквд

вот и тут , конструктивного диалога нет - больные русские люди пришли сюда принудить всех к разделению их ненависти и болезни

и они неплохо преуспели в этом

так что обращаться надо к здоровым ......

+++

Тут, Рабі, інша проблема - так йдуть справи України, що схоже на те, що нам доведеться віддати "трубу", яка, так сталося, є символом нашої незалежності. Цього не зробив ні Кравчук, коли Україна була майже в стані дефолту, цього не зробив Кучма, коли українських Русланів арештовували за борги в зарубіжниш аеропортах - це зробить Янукович на фоні списку найбагатших людей Європи, де наші олігархи обігнали російських лише за два роки його правління.

І ось ця істерія навколо Свободи - в купі зі здачею труби - може бути іскрою...і не дай Бог.

Посилання на коментар

+++

Тут, Рабі, інша проблема - так йдуть справи України, що схоже на те, що нам доведеться віддати "трубу", яка, так сталося, є символом нашої незалежності. Цього не зробив ні Кравчук, коли Україна була майже в стані дефолту, цього не зробив Кучма, коли українських Русланів арештовували за борги в зарубіжниш аеропортах - це зробить Янукович на фоні списку найбагатших людей Європи, де наші олігархи обігнали російських лише за два роки його правління.

І ось ця істерія навколо Свободи - в купі зі здачею труби - може бути іскрою...і не дай Бог.

или попыткой сохранить свою власть организовав украину по росийскому образцу
Посилання на коментар

или попыткой сохранить свою власть организовав украину по росийскому образцу

"по образу" для наших - це лягти під Путіна. Янек збереже своє Межигір"я (маєток), але не буде нічого рішати - таке жалюгідне становище для України - ганьба. І що найгірше, дебілам типу бакули чи акели - цього не поясниш - вони зомбі.

Посилання на коментар

"по образу" для наших - це лягти під Путіна. Янек збереже своє Межигір"я (маєток), але не буде нічого рішати - таке жалюгідне становище для України - ганьба. І що найгірше, дебілам типу бакули чи акели - цього не поясниш - вони зомбі.

раше не впервой создавать по просьбе трудящихся марионеточные правительства

как думаешь - почему рашка столько денег тратит и на трансляцию на украину всякой антиукраинской хрени и на поддержку яныка , почему разваливает экономику?

и почему такой визг против свободы

Посилання на коментар

О... Это что то новинке

Дэна у тебя проблемы ?

Ната я прочла личку, сделала первый скриншот ишака вонючего и

пью чай. Значит дела обстоят так. По всей видимости, эта бзДэна таки ТА,(хрен знает што), я вчера заглянула на Донецкий - оно и там тырчит, копипастит тот же текст что и у нас, муть какую-то (цитату) - зарегистрирована недавно как ЛаДэна, ну и по-видимому на других еще форумах, я просто не искала. Так что обычный платный троль против националистов. Не Саня потому, что уж очень сильно из всех на Еву вышкиривается, значит у нее к ней особые претензии (видимо из-за молодости)), а оно уж очень завистливо и это не скрыть.

Черчиль загадил форум, к нам никто не зайдет, надо как-то установить дежурство в его два часа "работы", чтоб тупо перекрывать его обссыкания всех постов хотя бы любым копированием предудущего чьего-нибудь на выбор предыдущего поста.

Три страницы кряду! Это не иначе как задание на развал.

Вы хотя бы иногда берите по одной темке из тех что им помечены. Будем отмывать хлоркой.

Почему у нас никогда нет хоть какого-то просвета? Чтоб голова не техническими вопросами заморачивалась, а просто поговорить... Как жизнь несправедливо устроена!

Посилання на коментар

пью чай. Значит дела обстоят так. По всей видимости, эта бзДэна таки ТА,(хрен знает што), я вчера заглянула на Донецкий - оно и там тырчит, копипастит тот же текст что и у нас, муть какую-то (цитату) - зарегистрирована недавно как ЛаДэна, ну и по-видимому на других еще форумах, я просто не искала. Так что обычный платный троль против националистов. Не Саня потому, что уж очень сильно из всех на Еву вышкиривается, значит у нее к ней особые претензии (видимо из-за молодости)), а оно уж очень завистливо и это не скрыть.

Черчиль загадил форум, к нам никто не зайдет, надо как-то установить дежурство в его два часа "работы", чтоб тупо перекрывать его обссыкания всех постов хотя бы любым копированием предудущего чьего-нибудь на выбор предыдущего поста.

Вы хотя бы иногда берите по одной темке из тех что им помечены. Будем отмывать хлоркой.

Почему у нас никогда нет хоть какого-то просвета? Чтоб голова не техническими вопросами заморачивалась, а просто поговорить... Как жизнь несправедливо устроена!

это всё равно что тушить пожар бензином
Посилання на коментар

Потому что нет мозгов. Вам не кажется что вы отбросы реальной жизни?
Посилання на коментар

Понятно, банальний троль, бити на совість чи мораль - марна справа. Нашим форумним виродкам - піджива, привід поговорити кожному про своє - ну типу пам"ятника, який не перечить і зі всім погоджується. Ти ж бачиш який тут контингент - по кожному дурка плаче. Рабі правий, їм нічого не доведеш, бо вони не чують, а якщо і чують, то зовсім не розуміють про що ти. Тому краще просто спілкуватися для свого задоволення і користі з тими, хто тобі до вподоби. Особисто я від сьогодні, на якийсь час ставлю в ігнор - джинку, дохтора, дену, черчіля - вони спонукають тільки до флуду.

І ти права, щоб ставити побільше інфи, бажано короткої, лише основне і щоб воно перекривало їх флуд. Але треба і самим утримуватися від срачу

Юля, Львів замело, я щойно повернулася - все стоїть!!!!

Посилання на коментар

Понятно, банальний троль, бити на совість чи мораль - марна справа. Нашим форумним виродкам - піджива, привід поговорити кожному про своє - ну типу пам"ятника, який не перечить і зі всім погоджується. Ти ж бачиш який тут контингент - по кожному дурка плаче. Рабі правий, їм нічого не доведеш, бо вони не чують, а якщо і чують, то зовсім не розуміють про що ти. Тому краще просто спілкуватися для свого задоволення і користі з тими, хто тобі до вподоби. Особисто я від сьогодні, на якийсь час ставлю в ігнор - джинку, дохтора, дену, черчіля - вони спонукають тільки до флуду.

І ти права, щоб ставити побільше інфи, бажано короткої, лише основне і щоб воно перекривало їх флуд. Але треба і самим утримуватися від срачу

Юля, Львів замело, я щойно повернулася - все стоїть!!!!

Держитесь! Еще неделя максимум. А у нас всё поплыло! :(

Игнор- это правильно, согласна. Но темки подчистить бы не мешало. Возьми несколько. Просто никто не захочет читать бред этого полоумного, если заглянет в прайс-лист))).. Кто, если не мы...

Посилання на коментар

раше не впервой создавать по просьбе трудящихся марионеточные правительства

как думаешь - почему рашка столько денег тратит и на трансляцию на украину всякой антиукраинской хрени и на поддержку яныка , почему разваливает экономику?

и почему такой визг против свободы

Я вчора прочитала статтю - повний піпєц що робиться

Як "заганяють" Україну http://www.epravda.com.ua/publications/2013/03/14/365658/

"Программой максимум" является вступление Украины в Таможенный союз. Что, в понимании Кремля, является ступенькой к созданию подобия новой Российской империи или нового СССР с самодержавной властью Владимира Путина.

Как в силу объективных факторов (продвижение границы до "латинского мира", порты, та же "газовая труба"), так и в силу субъективных факторов (персональные комплексы России), новая империя без Украины не получится. В нее не будет веры у самих "императоров".

Посилання на коментар

Я вчора прочитала статтю - повний піпєц що робиться

Як "заганяють" Україну http://www.epravda.com.ua/publications/2013/03/14/365658/

"Программой максимум" является вступление Украины в Таможенный союз. Что, в понимании Кремля, является ступенькой к созданию подобия новой Российской империи или нового СССР с самодержавной властью Владимира Путина.

Как в силу объективных факторов (продвижение границы до "латинского мира", порты, та же "газовая труба"), так и в силу субъективных факторов (персональные комплексы России), новая империя без Украины не получится. В нее не будет веры у самих "императоров".

шизофрения русских очень показательна

они сами отвечают на все вопросы даже не понимая этого

вот смотри - что они говорят про америку

что америка богатая потому что много грабила в других странах а сейчас она богатая потому что всех эксплуатирует

я ничего не перепутал?

а теперь просто подумай почему они так рвутся создать империю и какая при этом украине будет отведена роль

Посилання на коментар

шизофрения русских очень показательна

они сами отвечают на все вопросы даже не понимая этого

вот смотри - что они говорят про америку

что америка богатая потому что много грабила в других странах а сейчас она богатая потому что всех эксплуатирует

я ничего не перепутал?

а теперь просто подумай почему они так рвутся создать империю и какая при этом украине будет отведена роль

Захід вбиває толерантність. Причому, ця толерантність не має нічого спільного з християнськими заповідями: не вбий і не вкради. Адже не дарма Бог селив людей на певних територіях, а не як попало. А ті понапускали мусульман, нігерів

Мож Сх. Європа і стала б спасінням для всієї Європи, але без України це нереально

Посилання на коментар

Захід вбиває толерантність. Причому, ця толерантність не має нічого спільного з християнськими заповідями: не вбий і не вкради. Адже не дарма Бог селив людей на певних територіях, а не як попало. А ті понапускали мусульман, нігерів

Мож Сх. Європа і стала б спасінням для всієї Європи, але без України це нереально

ты немного спутала

запад строит общество женского типа

это самоубийство

Посилання на коментар

ты немного спутала

это самоубийство

это еще почему? Всем известно, что при матриархате порядка и стабильности в происходящих процессах больше. Женщины и правят дольше и не допускают никаких переворотов и кормят лучше и заботятся. Даже та поганка катька и то... да любой пример возьми
Посилання на коментар

ты немного спутала

это самоубийство

Рабі - це ті самі яйця, лише у профіль.

Чому були засекречені дослідження англійських вчених про наслідки виховання дітей в гомосексуальних сім"ях? Чи не тому, що світом правлять гоміки? Тобто, суспільство жіночого типу - але не матріархат, ГОМІО-хат (нове слово))))

І це все результат толерантності. І що погано - навіть Церква не може протистояти, бо сама заражена цим захворюванням.

Посилання на коментар

Дена, солнышко мое, а ты действительно баба?
Посилання на коментар

Дена, солнышко мое, а ты действительно баба?

Вітя, я - баба.

а там...воно тобі треба стрес отримати... :lol:

Посилання на коментар

а там...воно тобі треба стрес отримати... :lol:

Стрес?

Вы шутите, мадам...

Такие маты, как наша люба Дена, обычно испускают поруччики, одичавшие от любви к лошадям..

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...