Гість Орест Опубліковано 14 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 березня, 2013 Зараз на просторах інтернету дуже популярною стала тема фашизму, нацизму. Переважно ці поняття пов"язують з ВО Свободою. Я не хочу заглиблюватися у фашистську ідеологію і сперечатися про Свободу, тут є відповідні теми і там йдуть обговорення. Мені напередодні 70-ої річниці Волинської трагедії хотілось би поговорити про ненависть. Звідки вона виникає, хто її сіє і чи є небезпека повторення чогось подібного. Отже, фашизм, нацизм, ненависть і такий пост, просякнутий ненавистю. Но Галичина никогда не была народом Украины. А немцы вас отлично и оттрахали, и с Бандерой разобрались. У них-то в отличие от рагулей ума хватило вас законопатить. Вы всем уже противны: и фашистам, и коммунистам, и демократам (так называемым). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 14 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 березня, 2013 Зараз на просторах інтернету дуже популярною стала тема фашизму, нацизму. Переважно ці поняття пов"язують з ВО Свободою. Я не хочу заглиблюватися у фашистську ідеологію і сперечатися про Свободу, тут є відповідні теми і там йдуть обговорення. Мені напередодні 70-ої річниці Волинської трагедії хотілось би поговорити про ненависть. Звідки вона виникає, хто її сіє і чи є небезпека повторення чогось подібного. Отже, фашизм, нацизм, ненависть і такий пост, просякнутий ненавистю. Чем вы так возмутились? Этот экземпляр- так называемый тролль. Или по убеждениям или по служебной надобности.. Притом не очень обізнаний..)) На каждый черный роток не накинешь платок. Всё образуется со временем. Это издержки советской системы дрессировки. Не реагируйте так остро! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 14 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 березня, 2013 Чем вы так возмутились? Этот экземпляр- так называемый тролль. Или по убеждениям или по служебной надобности.. Притом не очень обізнаний..)) На каждый черный роток не накинешь платок. Всё образуется со временем. Это издержки советской системы дрессировки. Не реагируйте так остро!Реагировать надо тупо как ты,впрочем как думаешь так и реагируешь)))) А что одновременно с трех ников форум не поганишь))))) :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Бакула Опубліковано 14 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 березня, 2013 Зараз на просторах інтернету дуже популярною стала тема фашизму, нацизму. Переважно ці поняття пов"язують з ВО Свободою. Я не хочу заглиблюватися у фашистську ідеологію і сперечатися про Свободу, тут є відповідні теми і там йдуть обговорення. Мені напередодні 70-ої річниці Волинської трагедії хотілось би поговорити про ненависть. Звідки вона виникає, хто її сіє і чи є небезпека повторення чогось подібного. Орест. Давайте відрізняти мух від котлет. Ви ототожнюйте "фашизм, нацизм, ненависть". Я розумію, що ці поняття пов’язані між собою, але це різні поняття. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 14 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 березня, 2013 Реагировать надо тупо как ты,впрочем как думаешь так и реагируешь)))) А что одновременно с трех ников форум не поганишь))))) :lol: :lol: :lol: Снова приступ? Да неужели ж тебе помочь некому? Совсем джиночка моя умом тронулась... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Орест Опубліковано 14 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 березня, 2013 Орест. Давайте відрізняти мух від котлет. Ви ототожнюйте "фашизм, нацизм, ненависть". Я розумію, що ці поняття пов’язані між собою, але це різні поняття. Знак тотожності я не ставив. Тема: обличчя ненависті. Волинська різня почалася не з фашизму, не з нацизму, вона почалася з ненависті. Можливо навіть з таких слів, які я процитував. Ви один з тих, хто різко висловлюється про Свободу, що ви скажете з приводу процитованого? Мені було неприємно це прочитати, а вам? А коли б таке сказав хтось із свободівців? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Орест Опубліковано 14 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 березня, 2013 Чем вы так возмутились? Этот экземпляр- так называемый тролль. Или по убеждениям или по служебной надобности.. Притом не очень обізнаний..)) На каждый черный роток не накинешь платок. Всё образуется со временем. Это издержки советской системы дрессировки. Не реагируйте так остро! Але цей троль різко критикує фашизм і тут така підтримка. Це дивно, якщо не сказати більше Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 14 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 березня, 2013 Але цей троль різко критикує фашизм і тут така підтримка. Це дивно, якщо не сказати більшеА у тебя собственное мнение по поводу волынской резни есть? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ruslanp1 Опубліковано 14 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 березня, 2013 Отже, фашизм, нацизм, ненависть і такий пост, просякнутий ненавистю.ненавесть = не наша весть. А, пост пронизан брезгливостью к таким как вы. До ненависти к вам ещё очень далеко - вы ещё не заслужили. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 14 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 березня, 2013 ненавесть = не наша весть. а может : не весть что? То есть полная херня в твоих мозгах. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Орест Опубліковано 14 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 березня, 2013 ненавесть = не наша весть. А, пост пронизан брезливостью к таким как вы. До ненависти к вам ещё очень далеко - вы ещё не заслужили. Можна уточнити: таким як я - ЯКИМ? У кого чорне волосся і ніс з горбинкою? Чи до тих, у кого голубі очі і русе волосся? Бо не фашизм чи нацизм вбивали, а люди, які так як ти гидували кимось, бо вважали їх неповноцінною нацією. Отже, фашизм в Україні є, і він не має обличчя свободівців. То хто ви сучасні фашисти? Неофашисти, як тепер говорять? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ruslanp1 Опубліковано 14 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 березня, 2013 а может : не весть что? То есть полная херня в твоих мозгах.не весть что = не ве жто = невежда. хрень, а не херня... надеюсь различаешь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 14 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 березня, 2013 Можна уточнити: таким як я - ЯКИМ? У кого чорне волосся і ніс з горбинкою? Чи до тих, у кого голубі очі і русе волосся? Бо не фашизм чи нацизм вбивали, а люди, які так як ти гидували кимось, бо вважали їх неповноцінною нацією. Отже, фашизм в Україні є, і він не має обличчя свободівців. То хто ви сучасні фашисти? Неофашисти, як тепер говорять? Нет нет свобода конечно не фашисты.Они наследники и последователи союзников фашизма. И как символ у них бендера,предводитель польского бандформирования уничтожавшего женщин,детей и украинцев,бойцов КА. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 14 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 березня, 2013 Можна уточнити: таким як я - ЯКИМ? У кого чорне волосся і ніс з горбинкою? Чи до тих, у кого голубі очі і русе волосся? Бо не фашизм чи нацизм вбивали, а люди, які так як ти гидували кимось, бо вважали їх неповноцінною нацією. Отже, фашизм в Україні є, і він не має обличчя свободівців. То хто ви сучасні фашисти? Неофашисти, як тепер говорять? А что ты понимаешь о неофашизме? Что ты вообще о нем знаешь? ( по-русски понимэ? или українською запитати?) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 березня, 2013 Зато в денО всі пости пересипані критикою Свободи і закликами: не допустимо фашизм. я давно казала: НЕ ТИХ ФАШИСТАМИ НАЗВАЛИ. Фашисти тепер проти України , проти народу України, проти нашої Незалежності і не погидують жодними методами. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 березня, 2013 ненавесть = не наша весть. А, пост пронизан брезгливостью к таким как вы. До ненависти к вам ещё очень далеко - вы ещё не заслужили. Як би ти знав, який ти мені огидний - ну як тарган, але ти ходиш сюди, коптиш своєю ненавистю до України - і досі живий і здоровий. Лайно ти собаче!!! - можеш розкласти за етимологією. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Орест Опубліковано 14 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 березня, 2013 А у тебя собственное мнение по поводу волынской резни есть? Є Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 14 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 березня, 2013 Зато в денО всі пости пересипані критикою Свободи і закликами: не допустимо фашизм. она просто не знает шо сэ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Орест Опубліковано 14 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 березня, 2013 А что ты понимаешь о неофашизме? Что ты вообще о нем знаешь? ( по-русски понимэ? или українською запитати?) Пробую розібратися. Але однозначно не асоціюю з ВО Свободою. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 14 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 березня, 2013 Пробую розібратися. Але однозначно не асоціюю з ВО Свободою. давай пробовать вместе. Берем всем известное определение и признаки из энциклопедии ФАШИЗМ (итальянское fascismo - пучок, связка, объединение), социально-политические движения, идеологии и государственные режимы тоталитарного типа. В любых своих разновидностях фашизм противопоставляет институтам и ценностям демократии так называемый новый порядок и предельно жесткие средства его утверждения. Фашизм опирается на массовую тоталитарную политическую партию (приходя к власти, она становится государственно-монопольной организацией) и непререкаемый авторитет "вождя", "фюрера". Тотальный, в том числе идеологический, массовый террор и агрессивная, переходящая в геноцид ксенофобия по отношению к "чуждым" социальным и национальным группам, к враждебным ему ценностям цивилизации - непременные элементы идеологии и политики фашизма. Режимы и движения фашистского типа широко используют лозунги популизма, социализма, имперской державности. Фашизм находит опору преимущественно в социально обездоленных группах и типах личности в условиях общенациональных кризисов или катаклизмов модернизации. Многие черты фашизма присущи различным социальным и национальным движениям правого и левого толка. При видимой противоположности идеологических установок (например, "класс" или "нация"), по способам политической мобилизации общества, приемам террористического господства и пропаганды к фашизму близки тоталитарные движения и режимы большевизма, сталинизма, маоизма, "красных кхмеров" и др. В условиях слабости демократических институтов сохраняется возможность развития движений фашистского типа и превращения фашизма в серьезную угрозу. А теперь, кто мне объяснит : внимание ! В ЧЕМ СОСТОИТ УГРОЗА? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ruslanp1 Опубліковано 14 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 березня, 2013 Зараз на просторах інтернету дуже популярною стала тема фашизму, нацизму.Этой теме УЖЕ не один десяток лет, а НЕ "сейчас". Переважно ці поняття пов"язують з ВО Свободою.Нет. Связывают с ЕВРЕЯМИ - главными фашистами и нацистами. Мені напередодні 70-ої річниці Волинської трагедії хотілось би поговорити про ненависть.Любимая человека-ненавистника - ненависть.Ты и есть ненавистник. Поздравляю. Звідки вона виникає, хто її сіє і чи є небезпека повторення чогось подібного.В тебе ненависть живёт, ты же её и сеешь.Как сейчас в этой теме. .. напередодні 70-ої річниці Волинської трагедії ...Мои знакомые с Волыни говорят: "Немцы поступили правильно."И таких знакомых большинство (из тех кто знает о чём речь идёт). И так, в чём трагедия? и для кого? Причём здесь ненависть?! Заслужили - получили. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ruslanp1 Опубліковано 14 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 березня, 2013 А теперь, кто мне объяснит : внимание ! В ЧЕМ СОСТОИТ УГРОЗА?Орест - еврейка. Кому ты объясняешь?! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Орест Опубліковано 14 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 березня, 2013 Нет нет свобода конечно не фашисты.Они наследники и последователи союзников фашизма. И как символ у них бендера,предводитель польского бандформирования уничтожавшего женщин,детей и украинцев,бойцов КА. Не зрозумів, хто був союзником фашистів і кого тепер наслідує Свобода, можна конкретніше? Союзники підтримують один одного, тобто, в даному випадку - фашизм. Якщо не є фашистами, але їх підтримуєш, то це означає також фашизм. Що з фашистських методів підтримує ВО Свобода? Тоді хто ось ця пані, яка фактично підписалася під діями фашистів? Хто той пан, який гидує такими як я і також підтримує слова цієї пані? По логіці також фашисти. А коли їм про це скажеш, то вони хіба визнають? Дуже ми довільно трактуємо поняття, розкидаємося страшними словами, а в самого на обличчі ненависть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Орест Опубліковано 14 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 березня, 2013 Орест - еврейка. Кому ты объясняешь?! То відповідь буде, кого слід гидувати в Україні - євреїв? Правильно? Тоді ви і є фашистом, бо підтримуєте методи фашистів. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 14 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 березня, 2013 Зараз на просторах інтернету дуже популярною стала тема фашизму, нацизму. для чтобы понимать реальность. - когда во всегдашней вотчине кремля происходят нежелательные процессы, кремль не может оставаться в стороне - это прямое его дело... потому как потерянное время когда-то позволило Грузии послать москалей нах. - нежелательные процессы - это уебищный режим бандюков, который уже доводит страну до предела. - еще более нежелательный процесс - прямое следствие этой уебищной власти - в ВР прошла Свобода с программой, которая наотмашь бьет по мордам лично пупкина - см. его речь в 2006 году. посему и активизируется маргинез в лице хохляцкой быдлоты - всветлую... или втемную бесплатно... т.е. даром. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 березня, 2013 Орест - еврейка. Кому ты объясняешь?! Ну ось один вже признався.... І що цікаво - як і казав Рабінович - русо-фашисто, БЕЗ обліко моралє. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Орест Опубліковано 14 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 березня, 2013 для чтобы понимать реальность. - когда во всегдашней вотчине кремля происходят нежелательные процессы, кремль не может оставаться в стороне - это прямое его дело... потому как потерянное время когда-то позволило Грузии послать москалей нах. - нежелательные процессы - это уебищный режим бандюков, который уже доводит страну до предела. - еще более нежелательный процесс - прямое следствие этой уебищной власти - в ВР прошла Свобода с программой, которая наотмашь бьет по мордам лично пупкина - см. его речь в 2006 году. посему и активизируется маргинез в лице хохляцкой быдлоты - всветлую... или втемную бесплатно... т.е. даром. Повністю підтримую. До виборів такої істерії не було. Що це почалося після, означає, що щось у них пішло не по плану. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 березня, 2013 Мені здається, денкО попало!!!! Хоча, ій скільки в очі не плюй, Божа роса...ні стида ні совісті, ні гідності - одним словом - ТРОЛЬ!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Орест Опубліковано 14 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 березня, 2013 давай пробовать вместе. Берем всем известное определение и признаки из энциклопедии ФАШИЗМ (итальянское fascismo - пучок, связка, объединение), социально-политические движения, идеологии и государственные режимы тоталитарного типа. В любых своих разновидностях фашизм противопоставляет институтам и ценностям демократии так называемый новый порядок и предельно жесткие средства его утверждения. Фашизм опирается на массовую тоталитарную политическую партию (приходя к власти, она становится государственно-монопольной организацией) и непререкаемый авторитет "вождя", "фюрера". Тотальный, в том числе идеологический, массовый террор и агрессивная, переходящая в геноцид ксенофобия по отношению к "чуждым" социальным и национальным группам, к враждебным ему ценностям цивилизации - непременные элементы идеологии и политики фашизма. Режимы и движения фашистского типа широко используют лозунги популизма, социализма, имперской державности. Фашизм находит опору преимущественно в социально обездоленных группах и типах личности в условиях общенациональных кризисов или катаклизмов модернизации. Многие черты фашизма присущи различным социальным и национальным движениям правого и левого толка. При видимой противоположности идеологических установок (например, "класс" или "нация"), по способам политической мобилизации общества, приемам террористического господства и пропаганды к фашизму близки тоталитарные движения и режимы большевизма, сталинизма, маоизма, "красных кхмеров" и др. В условиях слабости демократических институтов сохраняется возможность развития движений фашистского типа и превращения фашизма в серьезную угрозу. А теперь, кто мне объяснит : внимание ! В ЧЕМ СОСТОИТ УГРОЗА? Я вже там писав, вбивала не ідеологія, а вбивала ненависть. Ненависть йшла від людей. Щось було таке чи то в ідеології чи в самому суспільстві, наприклад, як даному випадку, провокатори, які нацьковують українців галичан проти східняків. Хочу ще додати, мені здається цей пан підходить під визначення фашизму: Тотальный, в том числе идеологический, массовый террор и агрессивная, переходящая в геноцид ксенофобия по отношению к "чуждым" социальным и национальным группам, к враждебным ему ценностям [/color]цивилизации - непременные элементы идеологии и политики фашизма. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 14 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 березня, 2013 Я вже там писав, вбивала не ідеологія, а вбивала ненависть. Ненависть йшла від людей. Щось було таке чи то в ідеології чи в самому суспільстві, наприклад, як даному випадку, провокатори, які нацьковують українців галичан проти східняків. мне кажется наоборот - идет накручивание юго-востока на Галичину. Совершенно неоправданно. По темноте и затурканности. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.