Гість viktoria_shilova Опубліковано 7 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 7 березня, 2013 Я, Вікторія Шилова, член Президії Політради Радикальної Партії Олега Ляшка, помічник-консультант Олега Ляшка, буду займатися проблемами Шевченківського району міста Києва. Тому прошу всіх, хто зацікавлений у вирішенні цих проблем, в тому, щоби питання по них піднімалися від РПЛ в тому числі на рівні Верховної Ради – озвучувати їх для того, аби наші представники могли виїжджати, розмовляти з людьми, захищати права простих киян. Ми хочемо завести потужну фракцію до міської ради, де разом з іншими соціально орієнтованими партіями повернути киянам Київ. Особисто я, одинока мати з двома дітьми, дуже добре розумію проблеми жінок та дітей. Отже, чекаю на ваші пропозиції, думки щодо проблем району, а також конкретні прізвища та адреси людей, з ким можна було б почати працювати і кому потрібна допомога. Всі старі брехливі політики повинні піти, і першими – політики Партії регіонів! Прошу звертатися за моєю електронною адресою: [email protected] Для того, щоб ознайомитися з моєю діяльністю та прагненнями, прошу прочитати Програму Народної Перемоги на моїй офіційній сторінці shilova org. А також на сайт Радикальної Партії Олега Ляшка. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Эдуардыч Опубліковано 10 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 10 березня, 2013 Я, Вікторія Шилова, член Президії Політради Радикальної Партії Олега Ляшка, помічник-консультант Олега Ляшка, буду займатися проблемами Шевченківського району міста Києва. Тому прошу всіх, хто зацікавлений у вирішенні цих проблем, в тому, щоби питання по них піднімалися від РПЛ в тому числі на рівні Верховної Ради – озвучувати їх для того, аби наші представники могли виїжджати, розмовляти з людьми, захищати права простих киян. Ми хочемо завести потужну фракцію до міської ради, де разом з іншими соціально орієнтованими партіями повернути киянам Київ. Особисто я, одинока мати з двома дітьми, дуже добре розумію проблеми жінок та дітей. Отже, чекаю на ваші пропозиції, думки щодо проблем району, а також конкретні прізвища та адреси людей, з ким можна було б почати працювати і кому потрібна допомога. Всі старі брехливі політики повинні піти, і першими – політики Партії регіонів! Прошу звертатися за моєю електронною адресою: [email protected] Для того, щоб ознайомитися з моєю діяльністю та прагненнями, прошу прочитати Програму Народної Перемоги на моїй офіційній сторінці shilova org. А також на сайт Радикальної Партії Олега Ляшка. Дай Виктория расклад, в чем радикализм партии и понятие "социально ориентированные партии", какие есть еще ориентированные и куда- партии? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 10 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 10 березня, 2013 Я, Вікторія Шилова, член Президії Політради Радикальної Партії Олега Ляшка, помічник-консультант Олега Ляшка, буду займатися проблемами Шевченківського району міста Києва. Тому прошу всіх, хто зацікавлений у вирішенні цих проблем, в тому, щоби питання по них піднімалися від РПЛ в тому числі на рівні Верховної Ради – озвучувати їх для того, аби наші представники могли виїжджати, розмовляти з людьми, захищати права простих киян. Ми хочемо завести потужну фракцію до міської ради, де разом з іншими соціально орієнтованими партіями повернути киянам Київ. Особисто я, одинока мати з двома дітьми, дуже добре розумію проблеми жінок та дітей. Отже, чекаю на ваші пропозиції, думки щодо проблем району, а також конкретні прізвища та адреси людей, з ким можна було б почати працювати і кому потрібна допомога. Всі старі брехливі політики повинні піти, і першими – політики Партії регіонів! Прошу звертатися за моєю електронною адресою: [email protected] Для того, щоб ознайомитися з моєю діяльністю та прагненнями, прошу прочитати Програму Народної Перемоги на моїй офіційній сторінці shilova org. А також на сайт Радикальної Партії Олега Ляшка. Для начала бы, вы бы на человеческом писать начали, вы же в Киеве не во Львуве. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 10 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 10 березня, 2013 А прийти должны именно такие "радикальные" партии? Все в этом уверены? Придут и сразу решат проблемы? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 8 листопада, 2013 Я, Вікторія Шилова, член Президії Політради Радикальної Партії Олега Ляшка, помічник-консультант Олега Ляшка, буду займатися проблемами Шевченківського району міста Києва. Тому прошу всіх, хто зацікавлений у вирішенні цих проблем, в тому, щоби питання по них піднімалися від РПЛ в тому числі на рівні Верховної Ради – озвучувати їх для того, аби наші представники могли виїжджати, розмовляти з людьми, захищати права простих киян. Ми хочемо завести потужну фракцію до міської ради, де разом з іншими соціально орієнтованими партіями повернути киянам Київ. Особисто я, одинока мати з двома дітьми, дуже добре розумію проблеми жінок та дітей. Отже, чекаю на ваші пропозиції, думки щодо проблем району, а також конкретні прізвища та адреси людей, з ким можна було б почати працювати і кому потрібна допомога. Кандидатка в депутати від Радикальної партії Ляшка по 223 округу Вікторія Шилова обманює киян, розповідаючи, що вона киянка та виступає проти Партії регіонів. Про це свідчить відео, записане під час однієї з зустрічей Шилової з потенційними виборцями, записане 6 листопада. "Жителі звернулися до активістів з інформацією, що дана кандидат обманює їх розповідаючи, що вона киянка, журналістка, опозиціонерка, яка завжди боролася з "донецькими"", - розповідає автор відео. "Однак коли до пані Шилової були поставлені дані запитання вона удалася до образ. Вона назвала мене "дебілом", "провокатором" і "божевільним". Врешті-решт не бажаючи відповідати на запитання пані Шилова перейшла до несмішних трюків. Вона почала обзивати мене людиною яка ненавидить жінок та дітей", - додав автор. ВІДЕО http://www.pravda.com.ua/news/2013/11/8/7001671/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 8 листопада, 2013 Досьє на Вікторію Шилову Як відомо Шилова є депутатом Дніпропетровської облради. У березні 2012 році вона були звільнена з посади голови облради і виключена з Партії регіонів. Причиною стало розслідування Контрольної комісії, за результатами якої виявилося, що Шилова використовували адміністративний тиск в особистих цілях і також розпалювала міжнаціональну ворожнечу. Так зазначалося, що вона використовувала адміністративний тиск на працівників бюджетної сфери, вимагаючи від керівників новомосковського району збирати на зустрічі з не є у робочий час лікарів, комунальників, викладачів. У 2006 році вона також була виключена зі спілки журналістів за порушення етичних норм журналістики. У 2006 році вона була кандидатом в депутати від Блоку Павла Лазаренка, була 5 номером списку. Вона народилася у Дніпропетровську, закінчила там університет, хоча кілька разів змінювала факультети. Крім того, вона отримала другу вищу освіту в інституті Культури у Києві, де навчалася з 1999 по 2004 рік. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 8 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 8 листопада, 2013 Мадам Шилова, а это правда, что написала о Вас мадам Ориана? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 8 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 8 листопада, 2013 Мадам Шилова, а это правда, что написала о Вас мадам Ориана? Странный вопрос! Когда Ориана писала правду? Ссылку! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Odessit Live Опубліковано 8 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 8 листопада, 2013 Виктория ты бы для начала калач с головы убрала ! Чтобы людям на тебя смотреть было не противно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 8 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 8 листопада, 2013 Виктория ты бы для начала калач с головы убрала ! Чтобы людям на тебя смотреть противно не было .Нельзя! А как же мавпы свою Юлю-маму вспоминать будут? :o Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 8 листопада, 2013 Мадам Шилова, а это правда, что написала о Вас мадам Ориана? Вона хіба відповідає? В кращому випадку сидить раб і строчить повідомлення. Ти відео бачив? - певно Ляшко їх по неадекватності відбирає. До чого ми дожилися, кожному кандидату положена охорона, щоб захищати народ від їх нападок. Капець! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 8 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 8 листопада, 2013 Капец - это Михальчишин с Ильенко и Мирошниченко. Фарион - там уже диагноз. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 8 листопада, 2013 Капец - это Михальчишин с Ильенко и Мирошниченко. Фарион - там уже диагноз. Якщо ти пройшла повний курс реабілітації у психіатричному диспансері - це не значить, що ти маєш право ставити діагнози. Сиди тихенько і не видавай себе - за розумну зійдеш. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 8 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 8 листопада, 2013 Якщо ти пройшла повний курс реабілітації у психіатричному диспансері - це не значить, що ти маєш право ставити діагнози. Сиди тихенько і не видавай себе - за розумну зійдеш. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 8 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 8 листопада, 2013 Якщо ти пройшла повний курс реабілітації у психіатричному диспансері - це не значить, що ти маєш право ставити діагнози. Сиди тихенько і не видавай себе - за розумну зійдеш. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 8 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 8 листопада, 2013 :lol:"Смех без причины - признак дурачины". Да тебе не привыкать...продолжай... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.