Леопольд Опубліковано 16 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 липня, 2013 Я вижу: голосуем без Востока Украины? Восток уже в ЕС отправлен или в ТС? :lol:Та куди ж ми без вас неуважно читаючих або свідомо перекручуючих написане. Разом будемо голосувати. ...а уваги трошки додай. Ніби і я пишу українською мовою і ти мене розумієш а те що в цитаті написано а ти не втямила про що мова. Поясню, мова про поліпшення рейтингу у означених (крім східних) регіонах. Цитую цитоване тобою Рейтинг Кличка покращився у Києві (до 17% у квітні з 9% у березні), західному регіоні (29% проти 18%), центральному (21% проти 13%) та північному (18% у квітні проти 8% у березні). Одночасно у цих регіонах, за винятком північного, погіршилися показники Арсенія Яценюка. Ну у східному регіоні ясно що рейтинг Кличка не зростатиме бо там є свій кумир з відомим прізвищем. Второпала про що річ після мого розтлумаченя? ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість хитрапташка Опубліковано 12 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 вересня, 2013 i.imgur. com/Wbz0iBj.jpg Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.