Перейти до змісту
Український політичний форум

ЕС или ТС?????

Гість джин

Рекомендовані повідомлення

Неа, не черный, а ЧЕТВЕРГ - ДЕНЬ ПРОЗРЕНИЯ...

Архистратиг Михаил в день своего праздника спас Украину от напасти

Він спас, тільки не в тому, що ти думаєш.

Дерев"яний ти, ШКАТУЛКА - просвітлення тобі не грозить.

Наша влада і без ЕС - в повному гівні - причому в союзі з Росією - бо стан сьогоднішньої економіки - закономірний результат дебілів, які нею управляють і будуть продовжувати управляти.

І знаєш, я навіть рада, що ЄС і МС помінялися місцями - підпиши зараз Асоціацію - всі провали економіки уряду Януковича - списали б на ЕС.

А так - нехай тепер Росія розкошелюється, але не забуває, що Україна не Росія і тим більше не Білорусь - в нас народ все ж таки ЩЕ ЩОСЬ ВИРІШУЄ,

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 7 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

Україна не Росія і тим більше не Білорусь

это-то нас и печалит - что куда нам до их уровня. Разве что - если нас в ТС возьмут - шансы имеем подняться.

в нас народ все ж таки ЩЕ ЩОСЬ ВИРІШУЄ,

да уж... настолько решает, что его тянут на запад уже 20 лет - и каждая власть (какой бы разной, внешне, она не была) - категорически не хочет референдума.

Да уж, надоело НАСТОЛЬКО всё решать - надеюсь теперь будут перемены.

Посилання на коментар

А в Греции все впереди - это молодой член ЕС, но люди там очень хорошие, не злые, как наши.

Оріана, ти була в Греції? Спілкувалась з греками?

Вони може і не злі, але ліниві як валянки. :lol: :lol: :lol:

Посилання на коментар

ну испанцы, что характерно - такой не желают. Видимо потому, что они её представляют не по рекламным проспектам в ЕС.

трудно поспорить, что там всё только начинается, ограбление страны, которое уже есть - далеко не предел (см., хотя бы, Болгарию).

Та тому, що іспанці тепер почали жити гірше, але так, як вони живуть гірше - ти жити ніколи не будеш.

І знаю я це від людей, які там живуть, а не з російських сайтів чи телебачення.

Яке ограблєніє? Що ти мелеш - слово, як заклинання - що ти під цим розумієш? Ти хоч знаєш, який там клімат, а які там природні умови? Розгорни карту і віднови собі в пам"яті - проаналізуй, а тоді ляпай про "розграблєніє"

Посилання на коментар

І знаєш, я навіть рада, що ЄС і МС помінялися місцями - підпиши зараз Асоціацію - всі провали економіки уряду Януковича - списали б на ЕС.

А так - нехай тепер Росія розкошелюється...

Згоден!!!

Цікаво буде подивитись на шоу під назвою: як росіяни "витягують" нашу економіку. B)

Посилання на коментар

Та тому, що іспанці тепер почали жити гірше, але так, як вони живуть гірше - ти жити ніколи не будеш.

спасибо за твою оценку, но не думаю, что она чего-то стоит.

Яке ограблєніє? Що ти мелеш - слово, як заклинання - що ти під цим розумієш? Ти хоч знаєш, який там клімат, а які там природні умови? Розгорни карту і віднови собі в пам"яті - проаналізуй, а тоді ляпай про "розграблєніє"

какое климат имеет отношение к тому, что их загнали в долговую яму? Опять пьяная пишешь?
Посилання на коментар

Оріана, ти була в Греції? Спілкувалась з греками?

Вони може і не злі, але ліниві як валянки. :lol: :lol: :lol:

Ну да, від сієсти навіть у кризу не відмовилися. А ось португали при таких самих природніх умовах - працюють в обід і ніяких тобі сієст.

але поясни це Барбюсу - він як по писаному про ограблєніє говорить - що там грабувати?

Посилання на коментар

Згоден!!!

Цікаво буде подивитись на шоу під назвою: як росіяни "витягують" нашу економіку. B)

до чего инфантильное мышление у свидомитов - всё ищите, кому б продать страну, вместе с проблемами.

Я первый раз слышу про вхождение в ТС (хочу надеяться - оно состоится, всё же) - но, если и правда есть на это шанс - то это шансы на то, что мы будем работать - и найдём на свой продукт покупателя - а не на то, что кто-то что-то будет делать за нас!

Посилання на коментар

какое климат имеет отношение к тому, что их загнали в долговую яму? Опять пьяная пишешь?

Щасливий ти - нічого не бачив, нічого не знає, віриш першій ліпшшій мульці, яку тобі підсувають.

А я так не можу, бо тоді треба буде відмовитися від того, що я бачила ВЛАСНИМИ очима - а це нереально.

Клімат не має відношення, а те, що вони гроші брали, а від сієсти не відмовилися - має, бо щоб мати - треба працювати. А греки, що там казати - трохи ледачі.

Хоча, добрі

Посилання на коментар

А тим часом, з легкої руки журналістів сьогоднішній день може ввійти в історію, як ЧОРНИЙ ЧЕТВЕР - Михайло без снігу трохи незвично...

Изображение

Согласись, для Европы судьба Тимошенко была важней, чем отношения с Украиной и то что произошло скорее закономерность.

Правительство сделало большую работу для этой ассоциации, а им плевать, только юлю нам давай.......но иметь столько проблем с Россией, только что бы Европа могла любоваться своим образом спасителей, это как то несоизмеримо.

Уважать нужно тех, кто эту ассоциацию начал, продвинул и создал все условия, а не сомнительную особу, с явно нечистой репутацией.

Посилання на коментар

Згоден!!!

Ну то гайда за попкорном - ШКАТУЛКУ виберемо козлом відбувайлом - він тут найбільше переймався МС.

Посилання на коментар

Ну да, від сієсти навіть у кризу не відмовилися. А ось португали при таких самих природніх умовах - працюють в обід і ніяких тобі сієст.

але поясни це Барбюсу - він як по писаному про ограблєніє говорить - що там грабувати?

Особисто у мене склалось враження що у них сієста (хоча вони цього терміну не вживають) не лише в обід, а з ранку до вечора. Працюють там всі окрім греків - албанці, болгари, негри... а греки посиджуюють і винце попивають...
Посилання на коментар

Согласись, для Европы судьба Тимошенко была важней, чем отношения с Украиной и то что произошло скорее закономерность.

Правительство сделало большую работу для этой ассоциации, а им плевать, только юлю нам давай.......но иметь столько проблем с Россией, только что бы Европа могла любоваться своим образом спасителей, это как то несоизмеримо.

Уважать нужно тех, кто эту ассоциацию начал, продвинул и создал все условия, а не сомнительную особу, с явно нечистой репутацией.

Ти не поняв, Тимошенко тут ні до чого. Коли б Янек відразу сказав, що її не відпустить - цей пункт зняли б з порядку денного, як 13-ть інших, які були на ранніх стадіях підготовки Угоди про Асоціацію, а потім залишилося лише 5-ть.

Але він пообіцяв Меркель особисто і потім при кожній зустрічі підтверджував цю обіцянку.

Цього йому ніхто не простить, бо ніхто є європейських лідерів не хоче повстати лохом, якого обдурив якийсь гопник.

А Тимошенко Янек реально боїться.

Я не вірила, але тепер бачу, що це так.

Посилання на коментар

Ну то гайда за попкорном - ШКАТУЛКУ виберемо козлом відбувайлом - він тут найбільше переймався МС.

Якщо чесно, то вкай прикро усвідомлювати, що наші гетьмани втрачають шанс змінити в цій державі хоч щось на краще...
Посилання на коментар

Все, тебе на форумі нема - аревідерчі!

Я з ним як з людиною - а свиня і є свиня, якщо нема батога, то нахабніє.

Посилання на коментар

Ти не поняв, Тимошенко тут ні до чого. Коли б Янек відразу сказав, що її не відпустить - цей пункт зняли б з порядку денного, як 13-ть інших, які були на ранніх стадіях підготовки Угоди про Асоціацію, а потім залишилося лише 5-ть.

Але він пообіцяв Меркель особисто і потім при кожній зустрічі підтверджував цю обіцянку.

Цього йому ніхто не простить, бо ніхто є європейських лідерів не хоче повстати лохом, якого обдурив якийсь гопник.

А Тимошенко Янек реально боїться.

Я не вірила, але тепер бачу, що це так.

Он обещал что отпустит её как женщину, которую пожалел.

А что вышло, Европа делает её звездой, делая вид что ассоциацию подписывает только для неё, Кокс с Квасей вообще разговаривают только с ней, показывая что именно Янкуовича и ПР в Европе никто не ждёт.

Можно понять Азарова, котрый рассудил: Если вам нужна только Юля, то ждите когда она выйдет, станет презом и тогда с НЕЙ любимой и подписываете, а если мы вам не нужны, то вроде и ВЫ нам и не всралыся.

А юля, еще не выйдя из тюрьмы, объявляет войну президенту(тоталитарному режиму ) и это вместо лечения на которое её отпускают, .......кто ТАКУЮ обещал выпускать???

Посилання на коментар

Якщо чесно, то вкай прикро усвідомлювати, що наші гетьмани втрачають шанс змінити в цій державі хоч щось на краще...

Янукович мав шанс - і можливості - як ніхто інший. Але він вирішив піти дорогою Путіна і почав будувати бізнес-імперію.

Більше охочих і щоб були можливості - не бачу. Всі дбають лише про свій бізнес. І цього слід було чекати і про це пам"ятати, коли наступного разу будемо голосувати за те, що біля дому відремонтували тротуари, а бабусь з села звозили на прощу.

Посилання на коментар

Он обещал что отпустит её как женщину, которую пожалел.

А что вышло, Европа делает её звездой, делая вид что ассоциацию подписывает только для неё, Кокс с Квасей вообще разговаривают только с ней, показывая что именно Янкуовича и ПР в Европе никто не ждёт.

Можно понять Азарова, котрый рассудил: Если вам нужна только Юля, то ждите когда она выйдет, станет презом и тогда с НЕЙ любимой и подписываете, а если мы вам не нужны, то вроде и ВЫ нам и не всралыся.

А юля, еще не выйдя из тюрьмы, объявляет войну президенту(тоталитарному режиму ) и это вместо лечения на которое её отпускают, .......кто ТАКУЮ обещал выпускать???

Володь, ну ти уяви, жінка, яка, не побоюся цього слова, править світом, сидить з нашим тюфяком за одним столом - довірливо розмовляють. Вона його просить: відпусти Тимошенко і ми підпишемо з тобою Асоціацію, дамо кредити і ти будеш мати з чим йти на наступні вибори. Янек, як кожний сцикун з розміром у шафу - в очі признатися, що сцикун, боїться, тому дурить Меркель, з надією, що якось воно буде...- ми ж так звикли: пообіцяти, а там хоч трава не рости...

Але в єропейців інша ментальність, плюс фрау любить порядок і не може собі дозволити зробити виняток бодай комусь.

Героїнею Тимошенко зробила не Європа, а сам Янукович.

Щодо Азарова - нічого він не розмірковував - він несамостійна людина і нічого вирішувати не може.

Схоже Путін був дуже переконливий - читав, Колеснков хоче будувати мясний комбінат в Росії - і це тільки те, що відомо. Кажуть, Янеку також наобіцяли багато чого з бізнесу в Росії.

Ну а ми, українці, як завжди, не при ділах. І Тимошенко у цьому найменше винна - про неї, як причину, потрібно забути і не вестися на пропаганду, яка зараз буде литися - аж до виборів. Мають же якось вони заглушити солодкий присмак від рекламної кампанії про переваги Євроінтеграції, яка з таким нечуваним розмахом була розгорнута на ТБ.

Посилання на коментар

Особисто у мене склалось враження що у них сієста (хоча вони цього терміну не вживають) не лише в обід, а з ранку до вечора. Працюють там всі окрім греків - албанці, болгари, негри... а греки посиджуюють і винце попивають...

Я не була - моя подружка цього року відпочивала на Криті.

Але ось, щойно мій чоловік сказав, що Португалія - найбідніша країна Європи - а там мінімальна пенсія 450 євро - при тому, що житло, їжа і одяг - дншевші, ніж в Україні.

А в Греції, виявляється - найпотужніший торговий флот світу.

Так що, бідність і криза - все відносно

Одним словом - нам так не жити НІКОЛИ - навіть так, як живуть португали. Але хіба це доведеш сопляку, який далі Києва не їздив, і то на екскурсію в школі.

Посилання на коментар

Янукович мав шанс - і можливості - як ніхто інший. Але він вирішив піти дорогою Путіна і почав будувати бізнес-імперію.

Більше охочих і щоб були можливості - не бачу. Всі дбають лише про свій бізнес. І цього слід було чекати і про це пам"ятати, коли наступного разу будемо голосувати за те, що біля дому відремонтували тротуари, а бабусь з села звозили на прощу.

Будуть голосувати за Януковича - не переживай.

Пари другого туру Янукович-Тягнибок, або Янукович-Симоненко стовідсотково виграшні для Януковича.

Посилання на коментар

Будуть голосувати за Януковича - не переживай.

Пари другого туру Янукович-Тягнибок, або Янукович-Симоненко стовідсотково виграшні для Януковича.

У тому і справа - на цей раз потрібно голосувати ПРОТИ і якщо доведеться - навіть за Тягнибока.

Симоненко при такому розкладі, який тепер склався - не має шансів.

Посилання на коментар

Гість Красная шапочка

Згоден!!!

А что, самим слабо?
Посилання на коментар

У тому і справа - на цей раз потрібно голосувати ПРОТИ і якщо доведеться - навіть за Тягнибока.

Симоненко при такому розкладі, який тепер склався - не має шансів.

Я за Симоненка голосувати не буду - хоч стріляй.

За Тягнибока - ще подумаю.

Клічко - знімуть.

Яценюк - ще подумаю.

Оптимальний варіант - Гриценко. Але він "мало розкручений".

Якщо Тягнибок чи Яценюк не нададуть адекватну реалістичну програму економічного відродження країни і в разі їхнього виходу в другий тур - я взагалі не піду на вибори...

Посилання на коментар

Володь, ну ти уяви, жінка, яка, не побоюся цього слова, править світом, сидить з нашим тюфяком за одним столом - довірливо розмовляють. Вона його просить: відпусти Тимошенко і ми підпишемо з тобою Асоціацію, дамо кредити і ти будеш мати з чим йти на наступні вибори. Янек, як кожний сцикун з розміром у шафу - в очі признатися, що сцикун, боїться, тому дурить Меркель, з надією, що якось воно буде...- ми ж так звикли: пообіцяти, а там хоч трава не рости...

Але в єропейців інша ментальність, плюс фрау любить порядок і не може собі дозволити зробити виняток бодай комусь.

Героїнею Тимошенко зробила не Європа, а сам Янукович.

Щодо Азарова - нічого він не розмірковував - він несамостійна людина і нічого вирішувати не може.

Схоже Путін був дуже переконливий - читав, Колеснков хоче будувати мясний комбінат в Росії - і це тільки те, що відомо. Кажуть, Янеку також наобіцяли багато чого з бізнесу в Росії.

Ну а ми, українці, як завжди, не при ділах. І Тимошенко у цьому найменше винна - про неї, як причину, потрібно забути і не вестися на пропаганду, яка зараз буде литися - аж до виборів. Мають же якось вони заглушити солодкий присмак від рекламної кампанії про переваги Євроінтеграції, яка з таким нечуваним розмахом була розгорнута на ТБ.

Как одна женщина может править миром там, где демократия и все решения принимаются коллегиально?

Или ты намекаешь что всё это для дураков, а реально всё решают цари и царицы. Но тогда какая разница между царской Россией и царской Европой?

но это к слову........

Что до ассоциации, та же Германия уже заявила, что всё в силе и ассоциацию можно будет подписать и потом и без самита.....

Просто Украина не захотела себя продавать слишком дёшево. Та же Польша получала помощь и кредиты, а нам не предложили НИЧЕГО.

Юля уже подписала в спешке и под давлением газовый контракт и что мы получили.....так что торги продолжаются :rolleyes:

Посилання на коментар

Что до ассоциации, та же Германия уже заявила, что всё в силе и ассоциацию можно будет подписать и потом и без самита.....

Просто Украина не захотела себя продавать слишком дёшево. Та же Польша получала помощь и кредиты, а нам не предложили НИЧЕГО.

Юля уже подписала в спешке и под давлением газовый контракт и что мы получили.....так что торги продолжаются :rolleyes:

+

Тільки одне маленьке але: у Європи зараз немає грошей...

Посилання на коментар

Как одна женщина может править миром там, где демократия и все решения принимаются коллегиально?

Или ты намекаешь что всё это для дураков, а реально всё решают цари и царицы. Но тогда какая разница между царской Россией и царской Европой?

но это к слову........

Пам"ятаєш, я тобі вже раз казала: небути такими, але уособлювати. Так ось, нехай хтось скаже, що Меркельне демократка - але всі знають, що в країні останнє слово за нею.

а про Путіна що можна сказати? ...

Не чула, щоб Німеччина це казала - навпаки, німці стоять у дуже жорсткій позиції щодо євромайбутнього України. Це певно хтось інший казав. Тепер ось кажуть, що лише у Вільнюсі або вже не скоро.

але Янек таки планує їхати у Вільнюс.

Польща - член, а ми були лише на початковій стадії членства - не плутай

Посилання на коментар

+

Тільки одне маленьке але: у Європи зараз немає грошей...

У Росії також.

а Україна розкошує:

Як платити вдвічі менше податків. Схема "під Ахметова"

http://www.epravda.com.ua/publications/2013/11/20/404563/

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Гість
Ця тема закрита для нових відповідей.

• Створити...