GiRaFo.chka Опубліковано 7 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 7 жовтня, 2013 Добродію, одно можу сказати впевненно, смітники СРСР були бідні, бо люди були бідні, і радянські безхатчинки були ще бідніші. А зараз на смітниках можна добре заробляти, там є що поцупити, і люди, що нині порпаються у смітниках може краще виглядають ніж ви. а что, в эсэсэре были бомжи ? ? :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 7 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 7 жовтня, 2013 а что, в эсэсэре были бомжи ? ? :blink:А звідки думаєш пішло це слово?бомж - без определенного места жительства. Так скорочено писали в радянських ментівських протоколах. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 7 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 7 жовтня, 2013 А звідки думаєш пішло це слово? бомж - без определенного места жительства. Так скорочено писали в радянських ментівських протоколах. В протоколе нельзя сокращать, это юридический документ, вы батенька безграмотен, гно , что с вас возьмёшь, ты же титульный, только кто поляк, австриец, венгр, литовец. :D :D Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість бандерлог Опубліковано 7 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 7 жовтня, 2013 А у нашому мавпятнику сперечання не втихають - ЄС або МС. Тут прослухали мавпи, що Індія в МС проситься. Бананів та-ам!!! Так що всі мавпи за МС почали галасити! Сидів тут мовчки один смерековий салопітек, слухав, слухав, а потім каже: - Ви ж українські мавпи! І клітини в нас українські. А там в МС не тільки Індія, ще й москалі будуть. Наше діло українських мавп сидіти і вірити в мудрість українського керівництва. І мріяти, що Бандера прийде, бананів принесе! Бо отримати один банан від Бандери краще ніж десять від клятих москалів! Слава бананам! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 7 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 7 жовтня, 2013 А звідки думаєш пішло це слово? бомж - без определенного места жительства. Так скорочено писали в радянських ментівських протоколах. та аббревиатуру я знаю, только в протоколах такого не писали, не встречала! Как и бездомных не встречала. Это честно. Только после 90-х годов.. Ой, что- то я не в ту степь пишу.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 7 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 7 жовтня, 2013 В протоколе нельзя сокращать, это юридический документ, вы батенька безграмотен, гно , что с вас возьмёшь, ты же титульный, только кто поляк, австриец, венгр, литовец. :D :D :angry: юрист, г-ришь? Протокол препровождения тебе известен? сокр. з/к писал, читал? Ох и брехло ты черч.. Такой- то ты и англичанин, пожалуй, как правовед... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 7 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 7 жовтня, 2013 та аббревиатуру я знаю, только в протоколах такого не писали, не встречала! Как и бездомных не встречала. Это честно. Только после 90-х годов.. Ой, что- то я не в ту степь пишу.. Ось що пище Вікі Бомж Бомж или БОМЖ — разговорное слово, используемое в российской публицистике и обыденной речи, возникшее от аббревиатуры, характерной для официальных документов советской милиции, — «БОМЖ» (варианты — «б/о м. ж.», «БОМЖиЗ», «БОМЖиР»). Данным сокращением обозначались лица Без Определённого Места Жительства (и Занятий/Регистрации)[1], то есть бездомные. Понятие вошло в русский языковой оборот в 1970-е годы[2], когда в милицейских протоколах задержания в отношении лиц без определенного места жительства стала появляться аббревиатура БОМЖ[3]. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 7 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 7 жовтня, 2013 не, так неинтересно.. Вика, это конечно - убойный аргумент.. :lol: Но сейчас не об этом. Ты скажи - ты сам лично видел, встречал настоящих бомжей в советские годы??? Ну честно-пречестно! И если нет, тогда объясни, почему так ? 90-е для меня — нестираемая память о кучах роющихся в мусорках людей. Это был шок. Потом толпы с сумками, подбирающие на каждом углу бутылки и пивные банки.. Есть у тебя краткое путёвое объяснение, почему их не было "до того"... ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 8 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 жовтня, 2013 Ты скажи - ты сам лично видел, встречал настоящих бомжей в советские годы??? Ну честно-пречестно! И если нет, тогда объясни, почему так ? 90-е для меня — нестираемая память о кучах роющихся в мусорках людей. Это был шок. Потом толпы с сумками, подбирающие на каждом углу бутылки и пивные банки.. Есть у тебя краткое путёвое объяснение, почему их не было "до того"... ? В радянські часи я був юнаком з робітничої сім'ї, в джинсах з хайєром і гітарою, і мене якось мало цікавили бомжі. Стопудово вони були якщо менти навіть таку абревіатуру вигадали, але чесно кажучи не пам'ятаю масовості цього явища. Похмурі в тебе спогади про 90-ті Особисто для мене це не натовп біля сміттєвих баків, а натовп що штурмує електричку в Польщу. Тоді зароджувався човниковий "бізнес". Чому їх не було "до того"? В радянському карному кодексі була стаття за тунеядство і стаття за бродяжництво. Ганяли менти їх. Ну і менталітет зіграв чималу роль. Совки вони ж які - їм все потрібно дати на блюдечку з блакитною окаймівкою. Більш пристосовані і менш зазомбовані радянським агітпропом пішли в бізнес коли настали скрутні економічні обставини, а закостенілі совки опинились на вулиці біля сміттєвих баків. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 жовтня, 2013 А у нашому мавпятнику сперечання не втихають - ЄС або МС. Тут прослухали мавпи, що Індія в МС проситься. Бананів та-ам!!! Так що всі мавпи за МС почали галасити! Сидів тут мовчки один смерековий салопітек, слухав, слухав, а потім каже: - Ви ж українські мавпи! І клітини в нас українські. А там в МС не тільки Індія, ще й москалі будуть. Наше діло українських мавп сидіти і вірити в мудрість українського керівництва. І мріяти, що Бандера прийде, бананів принесе! Бо отримати один банан від Бандери краще ніж десять від клятих москалів! Слава бананам! Знову патякало злилося з теми і знову на Бандеру, зомбік невмирущий?! http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=261496 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 жовтня, 2013 Кумедна ти... Такий розводняк уже був, коли доводилось обирати між Кучмою і Симоненком. Уяви другий тур: Янукович - Симоненко, або Янукович - Колісниченко. Так точно не голосуватимеш за Янека? ;) Якщо б так вийшло цього разу - я б проголосувала за Симоненка і агітувала б за нього. Пояснити чому? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 8 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 жовтня, 2013 Якщо б так вийшло цього разу - я б проголосувала за Симоненка і агітувала б за нього. Пояснити чому? Ніхера собі... :blink: Поясни, пліз. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 жовтня, 2013 Ніхера собі... :blink: Поясни, пліз. Щоб привчити їх до думки, що останнє слово буде за мною. І ніякі їх задумки не проканають, якщо вони будуть розраховані на лохів. Щоб примусити їх поважати себе Щоб спалити комуняк, як це зараз сталося з Янеком. Достатньо? ...і не думаю, що з приходом комуняк в країні щось зміниться: Україна не Росія. У нас ще нема сильного гром. суспільства, але в нас є вже сильні і незалежні ЗМІ (до речі, заслуга того ж Заходу - гранти не минулися надаремне) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 8 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 жовтня, 2013 Щоб привчити їх до думки, що останнє слово буде за мною. І ніякі їх задумки не проканають, якщо вони будуть розраховані на лохів. Щоб примусити їх поважати себе Щоб спалити комуняк, як це зараз сталося з Янеком. Достатньо? ...і не думаю, що з приходом комуняк в країні щось зміниться: Україна не Росія. У нас ще нема сильного гром. суспільства, але в нас є вже сильні і незалежні ЗМІ (до речі, заслуга того ж Заходу - гранти не минулися надаремне) Мдя... Цікавий хід думок...Але я на таке не підписуюсь. Не хочу я комуністичного минулого в майбутньому України. І ще: ти недооцінюєш комуністів. Вони затиснуть так що пискнути не зможемо. Не віриш? Див. що в Білорусі... Дена & Co типові представники комуністів, всі хто не з ними - проти них і за їхньою логікою мають бути знищені. Подумай чи варто комуняк допускати до влади... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 жовтня, 2013 Мдя... Цікавий хід думок... Але я на таке не підписуюсь. Не хочу я комуністичного минулого в майбутньому України. І ще: ти недооцінюєш комуністів. Вони затиснуть так що пискнути не зможемо. Не віриш? Див. що в Білорусі... Дена & Co типові представники комуністів, всі хто не з ними - проти них і за їхньою логікою мають бути знищені. Подумай чи варто комуняк допускати до влади... Комуністичного минулого вже не буде. Але можливий авторитаризм. Авторитарним може бути не лише одна особа, як в Білорусі чи в РФ, а наприклад, група осіб - олігархи, "сім"я", як у нас. Тому від Янека - більше шкоди, ніж від Симоненка, якому б ще потрібно було ламати те, що є, а це час, будувати нове - а це супротив. Так що не так все просто, як це звучить у фразі: не хочу комуністичного майбутнього. Звідки воно візьметься? Від старого кошари, якого придавили груди молодою самички? - не сміши мене. Та й Дена & Co - виглядають більше кумедно, ніж загрозливо. Гля на їх лідера :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 8 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 жовтня, 2013 Комуністичного минулого вже не буде. Але можливий авторитаризм. Авторитарним може бути не лише одна особа, як в Білорусі чи в РФ, а наприклад, група осіб - олігархи, "сім"я", як у нас. Тому від Янека - більше шкоди, ніж від Симоненка, якому б ще потрібно було ламати те, що є, а це час, будувати нове - а це супротив. Так що не так все просто, як це звучить у фразі: не хочу комуністичного майбутнього. Звідки воно візьметься? Від старого кошари, якого придавили груди молодою самички? - не сміши мене. Та й Дена & Co - виглядають більше кумедно, ніж загрозливо. Гля на їх лідера :lol: Дєдушка-ленін теж був милим стареньким... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Дэнa Опубліковано 8 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 жовтня, 2013 Комуністичного минулого вже не буде.А разве оно уже было? Ооо, я такая рассеянная... :unsure: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 жовтня, 2013 Дєдушка-ленін теж був милим стареньким... Тоді струя була - ідея комунізму. І не було на кому випробувати Потім націоналізмом бавилися - також пішло не дуже. Тепер бавляться у лібералізм, який вже боком вилазить. Так що черга на щось нове назріла. Повернення до старого можливе, але історія повторюється по спіралі у висхідному напрямку, отже, по-любому, те, що було вже не повториться. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 жовтня, 2013 А разве оно уже было? Ооо, я такая рассеянная... :unsure: Ага, неуважна - бо не помітила, що я повторила Свенові слова :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 8 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 жовтня, 2013 Тоді струя була - ідея комунізму. І не було на кому випробувати Потім націоналізмом бавилися - також пішло не дуже. Тепер бавляться у лібералізм, який вже боком вилазить. Так що черга на щось нове назріла. Повернення до старого можливе, але історія повторюється по спіралі у висхідному напрямку, отже, по-любому, те, що було вже не повториться. Ну чегго, укры с нацизса и фашизма нчали, скоро 45 год настанет. сама говоришь по спирали Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Дэнa Опубліковано 8 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 жовтня, 2013 Акелла в свое время на русском красивше излагал похабные стишки. Измельчал контингент.. Одни макаки остались. Всех волков уже перебили.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Дэнa Опубліковано 8 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 жовтня, 2013 В западных СМИ о Януковиче пишут в разделе "Новости рынка" Иностранные пиарщики держат украинского президента за лоха Источник: УБОП В западных СМИ регулярно появляются публикации об Украине, которые на самом деле мало кто видит. В частности, статьи о выступлении украинского президента Виктора Януковича в ООН, в котором он поведал присутствующим о намерении подписать соглашение об ассоциации с ЕС, были опубликованы в разделах для рекламодателей или в разделах для пресс-релизах, которые имеют малую посещаемость. Об этом сообщает сайт hrabro.com. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 9 жовтня, 2013 Підсумки МС для Казахстану: вице-министр экономики и бюджетного планирования Тимур Жаксылыков: "Мы ожидали, что непосредственно сразу получим положительный эффект в виде увеличения сбыта наших товаров, "бешеного" роста занятости, загрузки промышленных мощностей. Но этот процесс является достаточно длительным" і нереальним? про причини далі буде... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 9 жовтня, 2013 Протекционизм как он есть Российский протекционизм - целенаправленная политика российских властей по поддержке собственного производителя в ущерб иностранным производителям существует, но на официальном уровне до сих пор не признается - является камнем преткновения во взаимоотношениях между Россией и Казахстаном. 6 февраля 2013 года минпромторг РФ опубликовал проект постановления правительства о поддержке автопрома через госзаказ. Предполагается ограничить госзакупки машин только техникой, произведенной в России и Беларуси. О Казахстане и казахстанских производителях при этом – ни слова Также в России квотируется допуск импортной продукции в торговые сети. Власти обязали розничные сети продавать продукцию отечественной легкой промышленности. В перспективе на полках торговых сетей должно присутствовать не менее 30% отечественных товаров. И это еще не все. Так, к примеру, казахстанские кондитеры не могут экспортировать свою продукцию на российский рынок из-за неразберихи с брендами. Точнее, российские кондитеры успели узаконить авторские права на бренды, такие, как "Мишка косолапый" и другие, тогда как отечественные – опоздали. Поэтому зачастую казахстанская продукция на российском рынке считается контрафактной. С не менее серьезными проблемами столкнулась казахстанская фармацевтическая отрасль. Одна из них – сложный допуск на российский рынок. Чтобы зарегистрировать одно лекарство, нужно заплатить $200-300 тыс. и пройти все круги ада российской бюрократии. В то же время российские кондитеры и фармацевтические компании проблем на казахстанском рынке не испытывают, и все потому, что Казахстан не практикует ограничений нетарифного характера. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 9 жовтня, 2013 Что получилось, как итог За три с лишним года существования ТС казахстанский рынок просто забит российской продукцией, тогда как на российском рынке казахстанские производители практически не представлены. Пам"ятаєте, що сказав Медведєв про Україну: не допустимо на свій ринок більш дешевої і якісної продукції з Європи. Це зрозуміло. Тільки не зрозуміло - чому не допускають продукцію з тих країн, які входять у МС. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 9 жовтня, 2013 Про деякі інші аспекти МС і причини, чому Казахстан так і не отримав очікуваного результату читати тут http://blogs.pravda.com.ua/authors/voznyak/5254fbea97fa2/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість BARBAROSSA Опубліковано 9 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 9 жовтня, 2013 :lol: да у нас вообще любят писать о проблемах ТС) Чего не хватает нашим советчикам - так только лозунга: "прислушайтесь к нашим советам и ваши страны станут такими же развитыми, как Украина!" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 9 жовтня, 2013 :lol: да у нас вообще любят писать о проблемах ТС) Чего не хватает нашим советчикам - так только лозунга: "прислушайтесь к нашим советам и ваши страны станут такими же развитыми, как Украина!" Не поспішай - зайди за посиланням - там думка казахських експертів, а не українських. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Дэнa Опубліковано 9 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 9 жовтня, 2013 :lol: да у нас вообще любят писать о проблемах ТС) Чего не хватает нашим советчикам - так только лозунга: "прислушайтесь к нашим советам и ваши страны станут такими же развитыми, как Украина!" Якщо за допомогою націоналізму – досить популярної дороги для формування сучасної держави і народу – українцям вдасться збудувати ефективнішу й монолітнішу державу, то згодом їм буде легше розв’язувати проблеми з Кремлем, а також інтегруватися в західні структури. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість бандерлог Опубліковано 9 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 9 жовтня, 2013 Якщо за допомогою націоналізму – досить популярної дороги для формування сучасної держави і народу – українцям вдасться збудувати ефективнішу й монолітнішу державу, то згодом їм буде легше розв’язувати проблеми з Кремлем, а також інтегруватися в західні структури.Казала баба "якщо". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.