Churchill Опубліковано 1 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2013 Інформаційні провокації проти Соціал-Національної Асамблеї – свідчення правильності обраного нами шляху kUFhN-X2zw430 серпня 2013р. на деяких російських сайтах було розміщено публікацію Павла Дульмана, в якій йдеться про завершення процесу екстрадиції російського націоналіста Михайла Волкова в РФ. Істота, яка на замовлення підготувала цей матеріал, дуже переймалась не питанням незаконної екстрадиції М.Волкова, а тим що намагалася дискредитувати організацію «Патріот України», яка є одним із засновників та учасників СНА. Метою цієї інформаційної провокації є спроба зкомпроментувати ПУ та СНА та розпалити конфлікт між українськими та російськими націоналістами. Тільки провокатор або абсолютний дурень може вірити будь-якій інформації з “істочніков в СБУ” стосовно діяльності організації “Патріот України” адже вже два роки все українське суспільство проінформовано про боротьбу яку веде СБУ з організованим соціал-націоналістичним рухом вцілому та організацією “Патріот України” зокрема. Як відомо, в цій боротьбі СБУ інформаційно більш програє, а тому і вдається до таких провокацій. Більшості російських та українських правих чудово відомо, що М. Волков, якого російська влада звинувачує в ряді злочинів, прибув до України в 2009 р і з того часу знаходився під наглядом українських спецслужб. Він постійно мав співбесіди та зустрічі з СБУ, яка відслідковувала діяльність Волкова на території України. Саме через це, твердження, з посиланням на джерело в СБУ, про те, що Волкова видали активісти ПУ є абсолютно брехливими. СБУ з першого до останнього дня було відомо, де проживає і чим займається російський націоналіст в Україні. В часі свого ув’язнення Київського СІЗО 13 Михайло Волков перетинався та декілька раів спілкувався з ув’язненими українськими націоналістами, в тому числі політв’язнями у васильківській справі. Жодних притензій до українського націоналістичного руху та організації “Патріот України” під час цього спілкування Волков ніколи не висловлював. СНА та ПУ глибоко переконані, що Волков є жертвою репресивної системи, яка діє як на території Росії, так і в межах України. Справа бойової організації націоналістів БОРН, у приналежності до якої звинувачують Волкова «шита білими нитками». Докази причетності до інкримінованих йому злочинів здобуті із допомогою катувань та застосування психотропних засобів по відношенню до вже засуджених у цій справі осіб. Саме тому, СНА знаючи, що очікує на Волкова у випадку екстрадиції активно протестувала проти неї. Активісти СНА також приймали участь в акції 29 серпня 2013 р. під Генеральною прокуратурою з вимогами припинити порушення українського та міжнародного законодавства та звільнити М.Волкова. Саме через це, на нашу думку, вищезгадана публікація є замовленою СБУ, ФСБ та їхніми прислужниками, які намагаються будь-яким чином знеславити організований соціал-націоналістичний рух. А кому всралась ваша думка. Нах с дороги. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 вересня, 2013 Цікавий факт про ЄС і про те, чому нам потрібно рухатися саме в цьому напрямку, а не в бік Росії Засновником "Танталіту", яка виступає номінальним власником резиденції Януковича "Межигір'я", на 99 відсотків була австрійська фірма-прокладка Euro East Beteiligungs GmbH, а її керівником виступав австрійський "зіц-головуючий Фунт" брокер Йоган Вановіц. Але, починаючи з квітня 2013 року, пан Вановіц засуджений австрійським судом до п'яти років тюрми за махінації з курсом телекомунікаційної компанії. Іншими словами, виявилося, що резиденцією президента України володіє звичайний австрійський шахрай. Крім репутаційних втрат для Януковича, подальша участь Вановіца у схемі була проблематичною – він фізично більше не зможе надсилати звіти до австрійських контролюючих органів про фірму-власника "Танталіту". Враховуючи, що Вановіца дуже добре знають і брати Клюєви, тому що він допомагав розміщати на австрійській біржі їхнє сімейне підприємство Slav AG, переоформлення "Межигір'я" на молодшого Клюєва виглядає дуже логічно. Єдине, чого йому слід остерігатися – це повторення долі Йогана Вановіца. "Порєшать" з австрійським правосуддям так само, як вони це роблять з українським, Клюєвим навряд чи вдасться. І ще. Клюєв, який вивіз усю родину до Австрії, не менше вразливий, ніж Вановіц. Його транзакції можуть легко відслідковуватися західними фінансовими спецслужбами. І в певний момент, якщо події в Україні підуть за радикальним сценарієм, Клюєва просто покличуть на розмову. Кого тоді він буде рятувати – себе чи Януковича – це велика загадка. Повністю ТУТ http://blogs.pravda.com.ua/authors/leschenko/5220b8eb1982f/ _______________ Ось тому, що у випадку з МС і зближення з РФ про долю Клюєва, Януковича енд компан - навіть фантазувати у такому сенсі марно - ми повинні рухатися в напрямку ЄС. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 2 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 вересня, 2013 Цікавий факт про ЄС і про те, чому нам потрібно рухатися саме в цьому напрямку, а не в бік Росії Засновником "Танталіту", яка виступає номінальним власником резиденції Януковича "Межигір'я", на 99 відсотків була австрійська фірма-прокладка Euro East Beteiligungs GmbH, а її керівником виступав австрійський "зіц-головуючий Фунт" брокер Йоган Вановіц. Повністю ТУТ http://blogs.pravda.com.ua/authors/leschenko/5220b8eb1982f/ _______________ Ось тому, що у випадку з МС і зближення з РФ про долю Клюєва, Януковича енд компан - навіть фантазувати у такому сенсі марно - ми повинні рухатися в напрямку ЄС. Я же тебя предупреждал, не свети свою глупость перед всеми. А ты опять опозорилась. Ориша, скажи мне честно, чего в тебе больше, самоуверенной тупости или тупой самоуверенности? :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 вересня, 2013 Я же тебя предупреждал, не свети свою глупость перед всеми. А ты опять опозорилась. Ориша, скажи мне честно, чего в тебе больше, самоуверенной тупости или тупой самоуверенности? :lol: сссаи, а у твоэму коменты в якому мысці розумність - тикни хоч пальцем, бо звідки мені дурі знати :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 2 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 вересня, 2013 сссаи, а у твоэму коменты в якому мысці розумність - тикни хоч пальцем, бо звідки мені дурі знати :lol: А тебе хоть тыкай, хоть не тыкай... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Юлиус Опубліковано 2 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 вересня, 2013 ТС: то же самое, только к Ахметову добавится с десяток более жадных олигархов-паразитов. ЕС: по всей видимости перспектива Болгарии или Румынии. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 вересня, 2013 А тебе хоть тыкай, хоть не тыкай... особливо, якщо нема на що тикнути. сссаи, ти злився. І аргументів проти ЕС у тебе нема Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 2 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 вересня, 2013 особливо, якщо нема на що тикнути. сссаи, ти злився. І аргументів проти ЕС у тебе нема Аргументами против ЕС полна вся эта тема. Просто Ори читать не умеет, видно, опознает только знаки, написанные САИ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 вересня, 2013 Росіяни зрозуміли, що облажалися з рошенівськими цукерками, бо кращих на колишньому есенгівському просторі нема, і тепер канючать: просіться назад на наш ринок, ну чому ви так мляво ведете перемовини, у нас всі запаси цукерків закінчуються, а наші діти і коханки без цукерків вимагають машин і брюліків.... :lol: Головний державний санітарний лікар РФ Геннадій Онищенко вважає , що Україна не приймає активних заходів для повернення на ринок РФ кондитерської продукції компанії "Рошен". Про це він повідомив у понеділок , пише "Інтерфакс-Україна". "Поки я продовжую відчувати "хамоватєнькіє" висловлювання окремих так званих експертів. І все, більше нічого" , - заявив він. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 2 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 вересня, 2013 Росіяни зрозуміли, що облажалися з рошенівськими цукерками, бо кращих на колишньому есенгівському просторі нема, і тепер канючать: просіться назад на наш ринок, ну чому ви так мляво ведете перемовини, у нас всі запаси цукерків закінчуються, а наші діти і коханки без цукерків вимагають машин і брюліків.... :lol: Поздно они зрозумилы что теперь Порох переориентирует сбыт на запад - и в результате те же москали будут получать те же конфетки... но только дороже. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 2 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 вересня, 2013 Росіяни зрозуміли, що облажалися з рошенівськими цукерками, бо кращих на колишньому есенгівському просторі нема, і тепер канючать: просіться назад на наш ринок, ну чому ви так мляво ведете перемовини, у нас всі запаси цукерків закінчуються, а наші діти і коханки без цукерків вимагають машин і брюліків.... :lol:Хорошо, что не все в мире свидомиты!! :lol: "Онищенко заявив, що російська сторона у питанні про повернення на ринок РФ продукції 'Рошен' готова реалізовувати погоджений з українською стороною механізм. Як відомо, раніше Голова Росспоживнагляду Геннадій Онищенко заявив, що українська кондитерська продукція корпорації 'Рошен' зможе повернутися на ринок РФ після інспекції заводів і проходження процедури допуску." .http://slovovolyni.com/ukr/ukraine/10056/ Дипломатия - это серьезно!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 2 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 вересня, 2013 Рецепты счастья по-европейски 29.08.13, 19:16 Свидомисть - это диагноз Рассекречен план ЕС и США по захвату Украины Тайное становится явным после публикации неофициального перевода текста соглашения Украины с ЕС, который предполагается подписать в ноябре в Вильнюсе. И заявления посла США Джеффри Пайетта, который, видимо, считает, что процесс уже не обратим и нет смысла что-то скрывать. Новый посол США Джеффри Пайетт, даже официально не вступив в должность, уже озвучил свою «миссию» в Украине. По утверждению посла, она состоит в том, чтобы «принудить, побудить Виктора Януковича войти в дверь, которую открыл для нашей страны Евросоюз». План состоит в следующем: «Общая логика системы мер заключается в концентрированном и всестороннем воздействии на центры принятия решений с опорой на дружественные силы в правительстве, парламенте, деловых кругах, научном и журналистском сообществе при активизации сторонников евроинтеграции и маргинализации сторонников участия Украины в ТС и ЕЭП. Создаваемые в результате этого воздействия звенья должны закрепляться в постоянно действующей сети ряда политических сил. Включая как парламентскую оппозицию, так и силы внутри Партии регионов. Для чего предусмотрена соответствующая комплексная программа действий, охватывающая правительственные, деловые, парламентские, научные, культурные, духовные, региональные и теневые каналы. Этап 1. Усиленная пропаганда европейских ценностей всеми доступными средствами. Для чего обеспечить либерализацию СМИ окончательный выход СМИ из-под какой-либо зависимости от государства. Запуск разного рода страшилок о подконтрольности СМИ правящим режимом, о существовании неких списков разрешенных к публикации тем, издаваемый администрацией президента, и.т.п. Создание множества общественных организаций и обеспечение для их деятельности западных грантов, предназначенных якобы для правозащитной деятельности. Демонстрация в СМИ несоответствия Украины высоким европейским стандартам демократии и уровня жизни...." .http://blog.i.ua/community/2399/1270325/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 2 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 вересня, 2013 Цитата:"В понедельник, 2 сентября, на заседании фракции Партии регионов народный депутат Нестор Шуфрич пообещал выйти из фракции, если будет продолжен курс евроинтеграции. Об этом сообщает «Взгляд» источник в Партии регионов. По словам источника, Шуфрич, в частности, подверг критике коллег, за то, что они не вступились за бывшего нардепа, ректора Национальной налоговой академии Петра Мельника, который подозревается во взяточничестве. «Нестор Шуфрич выступал крайне эмоционально целых десять минут. Он обвинил депутатов в том, что они вяло реагируют на дело Мельника и не защищают его. Дескать, сегодня пришли за Мельником, а завтра могут прийти за каждым из нас. А главное, Шуфрич раскритиковал курс на подписание соглашения об ассоциации с Европейским Союзом. Он заявил, что рассмотрит вопрос своего членства во фракции, если соглашение будет подписано», — рассказал источник. Он отметил, что ряд депутатов разделяет позицию Шуфрича. «Кроме Вадима Колесниченко и Олега Царева, выступающих против евроинтеграции Украины, есть свое мнение у Вячеслава Богуслаева и ряда депутатов, бизнес-интересы которых связаны с Россией», — сказал источник, отметив, что во фракции поговаривают о возможном визите на заседание президента." .http://hvylya.org/news/exclusive/zavtra-oni-mogut-priyti-za-kazhdyim-iz-nas-shufrich-ugrozhaet-vyiyti-iz-fraktsii-partii-regionov.html Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 2 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 вересня, 2013 дэни, о чудо! у гомика голос прорезался! Ну слава те господи, жить будет.. наконец то сглотнуло Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 2 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 вересня, 2013 дэни, о чудо! у гомика голос прорезался! Ну слава те господи, жить будет.. наконец то сглотнуло Долой национализмОльга Мукоид Иуд, что за фашистов воевали, Деревни жгли, людей уничтожали, Героями, борцами вдруг признали. Страна моя, ты не сошла с ума ли?! Быть патриотом - Родину любить, Своей страной гордиться, дорожить, А ненависть и злобу не растить, С народами другими в мире жить! Цвети, будь счастлива, родная Украина! Будь навсегда свободна от фашизма! А чёрно-красный флаг, что смерть несёт и кровь, Пусть адским пламенем горит! ДА ЗДРАВСТВУЮТ МИР, ДРУЖБА И ЛЮБОВЬ!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 2 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 вересня, 2013 Хорошо, что не все в мире свидомиты!! :lol: но плохо, что все несвидомиты - педики! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 2 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 вересня, 2013 но плохо, что все несвидомиты - педики! Долой национализмОльга Мукоид Иуд, что за фашистов воевали, Деревни жгли, людей уничтожали, Героями, борцами вдруг признали. Страна моя, ты не сошла с ума ли?! Быть патриотом - Родину любить, Своей страной гордиться, дорожить, А ненависть и злобу не растить, С народами другими в мире жить! Цвети, будь счастлива, родная Украина! Будь навсегда свободна от фашизма! А чёрно-красный флаг, что смерть несёт и кровь, Пусть адским пламенем горит! ДА ЗДРАВСТВУЮТ МИР, ДРУЖБА И ЛЮБОВЬ!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 2 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 вересня, 2013 Долой национализм Ольга Мукоид Иуд, что за фашистов воевали, Деревни жгли, людей уничтожали, Героями, борцами вдруг признали. Страна моя, ты не сошла с ума ли?! Быть патриотом - Родину любить, Своей страной гордиться, дорожить, А ненависть и злобу не растить, С народами другими в мире жить! Цвети, будь счастлива, родная Украина! Будь навсегда свободна от фашизма! А чёрно-красный флаг, что смерть несёт и кровь, Пусть адским пламенем горит! ДА ЗДРАВСТВУЮТ МИР, ДРУЖБА И ЛЮБОВЬ!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 2 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 вересня, 2013 Пусть горит! дэни, а ты еще другие стишки знаешь? Ну там.... Я поведу тебя в музей, сказала мне сестра Такой он благородный.. А ты все про адское пламя...Тебя знобит? Я ж советовала ноги попарить! Или башку в духовку засунь... Или тебе газ отключили за неуплату? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 2 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 вересня, 2013 дда сошла с ума. тут и к бабке не ходи чуня, ау! смори, шо с твоей пАдругой! Ее заклинило, уже сорок постов с одним и тем же стишком. И никого рядом, как назло.. Вот как мы ее спасать будем? У тебя есть мысли? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 2 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 вересня, 2013 дэни, а ты еще другие стишки знаешь? Ну там.... Я поведу тебя в музей, сказала мне сестра Такой он благородный.. А ты все про адское пламя...Тебя знобит? Я ж советовала ноги попарить! Или башку в духовку засунь... Или тебе газ отключили за неуплату? а . что хорошие стихи патриотические, то , что сейчас, педиков ты не любишь, но их делаешь героями. Ты бы определилась. Или свои пидорасы , они свои. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 2 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 вересня, 2013 а . что хорошие стихи патриотические, то , что сейчас, педиков ты не любишь, но их делаешь героями. Ты бы определилась. Или свои пидорасы , они свои. та я не читала, не могу рецензию дать.. а вот с тобой я точно определилась. После сегодняшней твоей похабщины. Вычеркиваю тебя из всех списков и снимай мою аватарку! :angry: Поносил и хватит. Другим еще мож када пригодится..... :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 2 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 вересня, 2013 дэни, а ты еще другие стишки знаешь? Ну там.... Я поведу тебя в музей, сказала мне сестра Такой он благородный.. А ты все про адское пламя...Тебя знобит? Я ж советовала ноги попарить! Или башку в духовку засунь... Или тебе газ отключили за неуплату? Долой национализмОльга Мукоид Иуд, что за фашистов воевали, Деревни жгли, людей уничтожали, Героями, борцами вдруг признали. Страна моя, ты не сошла с ума ли?! Быть патриотом - Родину любить, Своей страной гордиться, дорожить, А ненависть и злобу не растить, С народами другими в мире жить! Цвети, будь счастлива, родная Украина! Будь навсегда свободна от фашизма! А чёрно-красный флаг, что смерть несёт и кровь, Пусть адским пламенем горит! ДА ЗДРАВСТВУЮТ МИР, ДРУЖБА И ЛЮБОВЬ!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 2 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 вересня, 2013 чуня, ау! смори, шо с твоей пАдругой! Ее заклинило, уже сорок постов с одним и тем же стишком. И никого рядом, как назло.. Вот как мы ее спасать будем? У тебя есть мысли? Долой национализмОльга Мукоид Иуд, что за фашистов воевали, Деревни жгли, людей уничтожали, Героями, борцами вдруг признали. Страна моя, ты не сошла с ума ли?! Быть патриотом - Родину любить, Своей страной гордиться, дорожить, А ненависть и злобу не растить, С народами другими в мире жить! Цвети, будь счастлива, родная Украина! Будь навсегда свободна от фашизма! А чёрно-красный флаг, что смерть несёт и кровь, Пусть адским пламенем горит! ДА ЗДРАВСТВУЮТ МИР, ДРУЖБА И ЛЮБОВЬ!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 2 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 вересня, 2013 та я не читала, не могу рецензию дать.. а вот с тобой я точно определилась. После сегодняшней твоей похабщины. Вычеркиваю тебя из всех списков и снимай мою аватарку! :angry: Поносил и хватит. Другим еще мож када пригодится..... :rolleyes: Долой национализмОльга Мукоид Иуд, что за фашистов воевали, Деревни жгли, людей уничтожали, Героями, борцами вдруг признали. Страна моя, ты не сошла с ума ли?! Быть патриотом - Родину любить, Своей страной гордиться, дорожить, А ненависть и злобу не растить, С народами другими в мире жить! Цвети, будь счастлива, родная Украина! Будь навсегда свободна от фашизма! А чёрно-красный флаг, что смерть несёт и кровь, Пусть адским пламенем горит! ДА ЗДРАВСТВУЮТ МИР, ДРУЖБА И ЛЮБОВЬ!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 2 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 вересня, 2013 возможно это пагубное действие неотлучного пребывания возле компьютера или следствие бессонных ночей плюс недоедания.. Как жесток мир нациков! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 2 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 вересня, 2013 возможно это пагубное действие неотлучного пребывания возле компьютера или следствие бессонных ночей плюс недоедания.. Как жесток мир нациков! Долой национализмОльга Мукоид Иуд, что за фашистов воевали, Деревни жгли, людей уничтожали, Героями, борцами вдруг признали. Страна моя, ты не сошла с ума ли?! Быть патриотом - Родину любить, Своей страной гордиться, дорожить, А ненависть и злобу не растить, С народами другими в мире жить! Цвети, будь счастлива, родная Украина! Будь навсегда свободна от фашизма! А чёрно-красный флаг, что смерть несёт и кровь, Пусть адским пламенем горит! ДА ЗДРАВСТВУЮТ МИР, ДРУЖБА И ЛЮБОВЬ!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 2 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 вересня, 2013 та я не читала, не могу рецензию дать.. а вот с тобой я точно определилась. После сегодняшней твоей похабщины. Вычеркиваю тебя из всех списков и снимай мою аватарку! :angry: Поносил и хватит. Другим еще мож када пригодится..... :rolleyes: Да и ладно не буду писать в твой горшок. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 вересня, 2013 та я не читала, не могу рецензию дать.. а вот с тобой я точно определилась. После сегодняшней твоей похабщины. Вычеркиваю тебя из всех списков и снимай мою аватарку! :angry: Поносил и хватит. Другим еще мож када пригодится..... :rolleyes: Юля, йди спати - бо ВОНО в припадку форум завалить!!!! Я ось що подумала, мож ти зробиш кліпчик на "мій саксафон", але щоб там було багато червоного Подумай *http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HC0rK7sA430 _____________________ ВСЕ, СПАТИ!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 2 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 вересня, 2013 возможно это пагубное действие неотлучного пребывания возле компьютера или следствие бессонных ночей плюс недоедания.. Как жесток мир нациков! скорей бы уж подписывали это вступление в ЕС, а то Дэна не выдержит... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.