Орiана Опубліковано 4 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 жовтня, 2013 Ну чогось комусь? Брюсселю. Он Янукович по його проханню забов"язався переселити до України європейських циган, інтегрувати їх в Україну. Розроблений план до 2020р. Знову брешеш, брехло? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість бандерлог Опубліковано 4 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 жовтня, 2013 Знову брешеш, брехло?Ти диви, відома брехуха отозвалася? Орися, брешеш ти, звичка в тебе така, всі до неї звикли, особливо уваги і не звертають - бреше тітка і бреше - то і хай - бо свідома!А питання з циганами вже обсудили на темі "Евроинтеграция". І указ президента, і розпорядження Кабміну №701 з цього питання. Ти що думала, тільки європейськими підорасами діло євроінтеграції скінчиться? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 жовтня, 2013 А питання з циганами вже обсудили на темі "Евроинтеграция". І указ президента, і розпорядження Кабміну №701 з цього питання. Ти що думала, тільки європейськими підорасами діло євроінтеграції скінчиться? В борделі серйозних тем не обговорюють. Ще раз нагадаю твою дезу: Янукович по його (ЄС) проханню забов"язався переселити до України європейських циган З чого це слідує, де чорним по білому написано: Я, Янукович В.Ф., президент України, при здоровому глузді зобов"язуюся і даю наказ переселити європейських циган до України. Бо мені твоє збочене світосприйняття важко осягнути, щоб так відразу вгадати пункт, з якого ти зробив такий висновок, та ще й розніс його по форуму. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість бандерлог Опубліковано 4 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 жовтня, 2013 В борделі серйозних тем не обговорюють. Ще раз нагадаю твою дезу: Янукович по його (ЄС) проханню забов"язався переселити до України європейських циган З чого це слідує, де чорним по білому написано: Я, Янукович В.Ф., президент України, при здоровому глузді зобов"язуюся і даю наказ переселити європейських циган до України. Бо мені твоє збочене світосприйняття важко осягнути, щоб так відразу вгадати пункт, з якого ти зробив такий висновок, та ще й розніс його по форуму. Тітко, ти як страус - бошку в пісок? Хто ж так пише держ. програми? Про лібералізацію візового режиму для ромів, інтеграцію в українське суспільство та подібне. Питання це з січня с.р. з ЄС обговорювалося. 8 квітня ще підготований про це указ. зараз розроблений план дій і розглянутий кабміном. Звісно, якісь бабки на влаштування цих циган з ЄС виклянчать.Любий,хто має здоровий глузд, це розуміє. Що сову об пеньок, що пеньком об сову. Хоча тобі і це, і доля України до сраки. Радій свому "єврощастю"! . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 4 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 жовтня, 2013 Вчора, 18:19 У Росії побачили крах Митного союзу через Україну Підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом спричинить розпад Митного союзу. Про це в ході круглого столу заявив заступник директора Інституту країн СНД Володимир Жарихін, передає НБН. «У тій формі, в якій було парафовано Угоду про асоціацію з ЄС, із збереженням нинішньої моделі економічних стосунків з Україною, воно спричинить повний і дуже стрімкий розпад Митного союзу», - заявив Жарихін. Росіянці без нас навіть Мутний союз не можуть створити :lol: :lol: :lol: :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 4 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 жовтня, 2013 Росіянці без нас навіть Мутний союз не можуть створити :lol: :lol: :lol: :P"Россия не будет сопротивляться уходу Украины в Европу - политолог 13:21 / 04.10.2013 Дмитрий Выдрин оценил российские инвестиции в Украину в пределах 6 миллиардов, то есть это меньше одного процента от Стабфонда Известный украинский политолог Дмитрий Выдрин считает, что Россия не будет сопротивляться уходу Украины в Европу. Об этом он сказал на пресс-конференции в «Главкоме». «Недавно я был на форму на Валдае, где мне удалось пообщаться в кулуарах с российскими политиками и политологами. Их реакция, на удивление, спокойная. Причем, это были люди, формирующие российскую политику», — отметил он. Советник Януковича, правда, добавил, что, конечно, «коридор возможностей будет откорректирован, но ведь Россия строит свою политику и с членами ЕС, теперь она также будет строить и отношения с Украиной». Читайте также: Высокопоставленный российский чиновник привез в Украину пакет компроматов «Как сказал мне Сергей Лавров, он вообще не видит никакой трагедии в том, что Украина подпишет соглашение с ЕС. Только нужно будет уточнить технический регламент, заметил Лавров. Возможно, он лукавит, но не сильно», — указал Дмитрий Выдрин. «Я сравнил денежные интересы наших стран, даже спрашивал у Кудрина, какой Стабфонд в России. Предположим, Стабфонд 600-700 миллиардов, из них почти 300 миллиардов лежит в США. Поэтому, я думаю, что США для России – это главный партнер, ведь где деньги, там и партнер», — считает аналитик." Читать больше: .http://www.bagnet.org/news/politics/227647 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість BARBAROSSA Опубліковано 4 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 жовтня, 2013 Цитата Вчора, 18:19 У Росії побачили крах Митного союзу через Україну Підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом спричинить розпад Митного союзу. Про це в ході круглого столу заявив заступник директора Інституту країн СНД Володимир Жарихін, передає НБН. «У тій формі, в якій було парафовано Угоду про асоціацію з ЄС, із збереженням нинішньої моделі економічних стосунків з Україною, воно спричинить повний і дуже стрімкий розпад Митного союзу», - заявив Жарихін. Росіянці без нас навіть Мутний союз не можуть створити :lol: :lol: :lol: :P читать-то умеешь?«У тій формі, в якій було парафовано Угоду про асоціацію з ЄС, із збереженням нинішньої моделі економічних стосунків з Україною, воно спричинить повний і дуже стрімкий розпад Митного союзу»Если что - это именно то, что нам русские постоянно объясняют - что для них недопустима ситуация, когда Украина откроет границы для ЕС - и границы с Россией останутся доступными (и проницаемыми для товаров ЕС); и что, как следствием нашего подписания об ассоциации - станет, соответственно, закрытие границ.Неужто, наконец, эта простая мысль дошла до сознания профессионального укра - и он понял, что Россия не зовёт нас к себе - а говорит, что готова к обрыванию любых связей с нами?! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 жовтня, 2013 Про лібералізацію візового режиму для ромів, інтеграцію в українське суспільство та подібне. Питання це з січня с.р. з ЄС обговорювалося. 8 квітня ще підготований про це указ. зараз розроблений план дій і розглянутий кабміном. Звісно, якісь бабки на влаштування цих циган з ЄС виклянчать. Любий,хто має здоровий глузд, це розуміє. Що сову об пеньок, що пеньком об сову. Хоча тобі і це, і доля України до сраки. Радій свому "єврощастю"! . Тобто, знову збрехав - нема там ніякого великого переселення народів з Європи в Україну , а лише твої хворі домисли. І що тоді ви обговорювали? Ваші страхи? То з ними до лікарів слід йти. Брехло, воно і в Африці брехло. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 4 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 жовтня, 2013 Россия не зовёт нас к себе - а говорит, что готова к обрыванию любых связей с нами?!Я тільки за!Я б ще від неї колючим дротом відгородився з кулеметними вишками і мінними полями :P :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість бандерлог Опубліковано 4 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 жовтня, 2013 Росіянці без нас навіть Мутний союз не можуть створити :lol: :lol: :lol: :PЧитай, що написано. "При нинішній моделі стосунків" з Україною. Так це і завжди казали. Тобто модель стосунків будуть змінювати. Та і які можуть бути стосунки з Україною, яка після підписання повністю ляже під Брюссель? Проще і оптимальніше з самим її хазяїном - Брюсселем договорюватися. Про це теж неодноразово було сказано. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 4 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 жовтня, 2013 Я тільки за! Я б ще від неї колючим дротом відгородився з кулеметними вишками і мінними полями :P :lol: Что в 1991 и сделал (пулеметы просто не понадобились, Россия мирно и спокойно это приняла и плюнула..). И результаты этого отделения налицо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 4 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 жовтня, 2013 Читай, що написано. "При нинішній моделі стосунків" з Україною. Так це і завжди казали. Тобто модель стосунків будуть змінювати. Та і які можуть бути стосунки з Україною, яка після підписання повністю ляже під Брюссель? Проще і оптимальніше з самим її хазяїном - Брюсселем договорюватися. Про це теж неодноразово було сказано.Россия и не думает опускаться до уровня Украины. Ее партнеры: Брюссель, Вашингтон. А почему так громко вопят Великие лже-Укры??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 жовтня, 2013 Что в 1991 и сделал (пулеметы просто не понадобились, Россия мирно и спокойно это приняла и плюнула..). И результаты этого отделения налицо. Результат - це ти, бандерлог і барбюс - п"ята колона, яка досі працює на Росію. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість BARBAROSSA Опубліковано 4 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 жовтня, 2013 Я тільки за! Я б ще від неї колючим дротом відгородився з кулеметними вишками і мінними полями :P :lol: жаль только, что никто у нас в стране не разделяет ваших стоических взглядов.А то - когда Россия провела этот эксперимент на пару дней - у нас началась паника и крики о торговой войне... Ну что ж - вы, очевидно, реальный стоик (или просто - один из тех, до кого не дошли не только объяснения России - но и наглядная демонстрация). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 жовтня, 2013 жаль только, что никто у нас в стране не разделяет ваших стоических взглядов. А то - когда Россия провела этот эксперимент на пару дней - у нас началась паника и крики о торговой стране... Ну что ж - вы, очевидно, реальный стоик (или просто - один из тех, до кого не дошли не только объяснения России - но и наглядная демонстрация). Цікаво, коли тебе без попередження закрити у квартирі на тиждень - ти кричати не будеш? А якщо попередити заздалегідь, щоб ти міг підготуватися? Ото ж - не перекручуй! До речі, - що це за перДл - червоним? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 4 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 жовтня, 2013 жаль только, что никто у нас в стране не разделяет ваших стоических взглядов. А то - когда Россия провела этот эксперимент на пару дней - у нас началась паника и крики о торговой войне... Ну что ж - вы, очевидно, реальный стоик (или просто - один из тех, до кого не дошли не только объяснения России - но и наглядная демонстрация). Ти що, серйозно віриш, що після підписання Асоціації дві великі сусідні держави перестануть співпрацювати і торгувати? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість BARBAROSSA Опубліковано 4 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 жовтня, 2013 Ти що, серйозно віриш, що після підписання Асоціації дві великі сусідні держави перестануть співпрацювати і торгувати? :lol: только что в это серьёзно верил ТЫ))уже испугался, когда представил, как это в реальности будет? а я - да, верю тому, что прямым текстом говорят российские официальные лица) предпочитаешь мир фантазий? ну ок - около месяца ещё есть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 4 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 жовтня, 2013 :lol: только что в это серьёзно верил ТЫ)) уже испугался, когда представил, как это в реальности будет? Там де я стебусь я ставлю смайлики. а я - да, верю тому, что прямым текстом говорят российские официальные лица) предпочитаешь мир фантазий? ну ок - около месяца ещё есть. Росіянським офіційним особам вірити не можна - доведено історією Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість BARBAROSSA Опубліковано 4 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 жовтня, 2013 Цікаво, коли тебе без попередження закрити у квартирі на тиждень - ти кричати не будеш? А якщо попередити заздалегідь, щоб ти міг підготуватися? "Таможенные проблемы с поставками украинских товаров в Россию произошли из-за того, что украинские предприятия не отреагировали на предупреждения российской таможни о возможном изменении режима.Об этом премьер-министр Николай Азаров заявил на заседании Кабинета министров, передает "УНИАН"." *http://www.epravda.com.ua/rus/news/2013/08/21/391006/view_print/ вот же гниды эти свидомые - в глаза брешут. Я понимаю, их единственный аргумент - но - откуда столько наглости берётся?! P. S. Опиаха, ты же знаешь - если сотрёшь здесь - открою в другой ветке. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість BARBAROSSA Опубліковано 4 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 жовтня, 2013 Росіянським офіційним особам вірити не можна - доведено історієюоб этом я уже сказал - выбирать фантазию вместо реальности - твоё право, я не посягаю. Когда объективной реальности понадобится - она сама порушит твои воздушные замки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 жовтня, 2013 Ти що, серйозно віриш, що після підписання Асоціації дві великі сусідні держави перестануть співпрацювати і торгувати? Свен, радибога - ну яку відповідь ти хочеш почути від кремлядського ретранслятора? :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість бандерлог Опубліковано 4 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 жовтня, 2013 Ти що, серйозно віриш, що після підписання Асоціації дві великі сусідні держави перестануть співпрацювати і торгувати?Які "великі"? Чи окулярів треба? Що таке зараз Україна? Злиденна, одна з самих бідних країн Європи, де все зруйновано і розікрадено обо ще докрадається. Населення винищується або жебракує по усьому світу. "Еліта" України вміє тільки балакати, а в політиці крім думки "де вкрасти мільон" далі не йде. Давно пора забути про "величність", хоча щоб смішним не бути. Разі що по території ще досить велика. Хоча той же Казахстан територією більше в 4 рази. Та й територія не вічна величина. Такі країни, як Україна народжуються і зникають десятками. Майбутнє її за прогнозами - 4-5 західних областей зі столицею у Львові. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 жовтня, 2013 "Таможенные проблемы с поставками украинских товаров в Россию произошли из-за того, что украинские предприятия не отреагировали на предупреждения российской таможни о возможном изменении режима. Об этом премьер-министр Николай Азаров заявил на заседании Кабинета министров, передает "УНИАН"." *http://www.epravda.com.ua/rus/news/2013/08/21/391006/view_print/ вот же гниды эти свидомые - в глаза брешут. Я понимаю, их единственный аргумент - но - откуда столько наглости берётся?! P. S. Опиаха, ты же знаешь - если сотрёшь здесь - открою в другой ветке. Дивно, що ти думку "свідомих гнид" ставиш у підтвердження своїх слів, коли тобі вигідно, наприклад, у випадку з націоналістами чи УПА Міністри закордонних справ ЄС вимагають від Росії припинити тиск на країни Східного партнерства. Більше читайте тут:http://tsn.ua/politika/yevrosoyuz-poperediv-rosiyu-pro-nedopustimist-tisku-na-ukrayinu-310152.html Як це називається барбюс? забув? Ну я нагадаю в разі чого Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість BARBAROSSA Опубліковано 4 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 жовтня, 2013 Дивно, що ти думку "свідомих гнид" ставиш у підтвердження своїх слів, коли тобі вигідно, наприклад, у випадку з націоналістами чи УПА Як це називається барбюс? забув? Ну я нагадаю в разі чого 1. чё-то я не понял, кого ты имеешь в виду? ну - чью именно мысль и где я ставлю в подтверждение своих слов? Чью из тех, кто подходит под твоё определение?2. что ЭТО? какое имеет отношение твоя ссылка к тому, что ты написала о, якобы, отсутствующем предупреждении с российской стороны - и тем, что я тут же выявил твою ложь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість бандерлог Опубліковано 4 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 жовтня, 2013 Ти що, серйозно віриш, що після підписання Асоціації дві великі сусідні держави перестануть співпрацювати і торгувати?Які "великі"? Чи окулярів треба? Що таке зараз Україна? Злиденна, одна з самих бідних країн Європи, де все зруйновано і розікрадено обо ще докрадається. Населення винищується або жебракує по усьому світу. "Еліта" України вміє тільки балакати, а в політиці крім думки "де вкрасти мільон" далі не йде. Давно пора забути про "величність", хоча щоб смішним не бути. Разі що по території ще досить велика. Хоча той же Казахстан територією більше в 4 рази. Та й територія не вічна величина. Такі країни, як Україна народжуються і зникають десятками. Майбутнє її за прогнозами - 4-5 західних областей зі столицею у Львові. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 жовтня, 2013 Які "великі"? Чи окулярів треба? Що таке зараз Україна? Злиденна, одна з самих бідних країн Європи, де все зруйновано і розікрадено обо ще докрадається. Населення винищується або жебракує по усьому світу. "Еліта" України вміє тільки балакати, а в політиці крім думки "де вкрасти мільон" далі не йде. Давно пора забути про "величність", хоча щоб смішним не бути. Разі що по території ще досить велика. Хоча той же Казахстан територією більше в 4 рази. Та й територія не вічна величина. Такі країни, як Україна народжуються і зникають десятками. Майбутнє її за прогнозами - 4-5 західних областей зі столицею у Львові. І що? Росія у цьому відношенні краща? Я розумію твоя рабська натура потребує хазяїна, гарантії харчування і даху над головою А мені комфортно там, де воля, закон і повага до людини, все інше я можу заробити своїми руками. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість бандерлог Опубліковано 4 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 жовтня, 2013 вот же гниды эти свидомые - в глаза брешут. Я понимаю, их единственный аргумент - но - откуда столько наглости берётся?! Так то в них і цикаво. В реалі таких істот не зустрінеш. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість бандерлог Опубліковано 4 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 жовтня, 2013 І що? Росія у цьому відношенні краща? Я розумію твоя рабська натура потребує хазяїна, гарантії харчування і даху над головою А мені комфортно там, де воля, закон і повага до людини, все інше я можу заробити своїми руками. Ти диви? Де ти цю волю, закон і повагу на Україні зустріла? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 жовтня, 2013 1. чё-то я не понял, кого ты имеешь в виду? ну - чью именно мысль и где я ставлю в подтверждение своих слов? Чью из тех, кто подходит под твоё определение? 2. что ЭТО? какое имеет отношение твоя ссылка к тому, что ты написала о, якобы, отсутствующем предупреждении с российской стороны - и тем, что я тут же выявил твою ложь? Ну якщо ти туго усвідомлюєш - вали у свинюшник - там ти зірка. А тут потрібно думати над відповідями. Останній раз розжовую: 1. ЄС навіть скликав спеціальну нараду з приводу демаршів РФ щодо України - і коли ти написав, про "свідомих гнид" - ти і їх мав на увазі. Це врахуй! 2. А тому, що якщо і були якісь попередження, то точно не було точної дати, з якою починають діяти нові митні правила. Та її і не могло бути, бо нові правила росіяни вводять, як наслідок підписання "асоціації", а на час митного демаршу Україна ще нічого не підписувала. Та й самі росіяни визнали, що проводили ВІДПРАЦЮВАННЯ, а це значить ТРЕНУВАЛИСЯ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість BARBAROSSA Опубліковано 4 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 жовтня, 2013 Ну якщо ти туго усвідомлюєш - вали у свинюшник - там ти зірка. А тут потрібно думати над відповідями. Останній раз розжовую: 1. ЄС навіть скликав спеціальну нараду з приводу демаршів РФ щодо України - і коли ти написав, про "свідомих гнид" - ти і їх мав на увазі. Це врахуй! 2. А тому, що якщо і були якісь попередження, то точно не було точної дати, з якою починають діяти нові митні правила. Та її і не могло бути, бо нові правила росіяни вводять, як наслідок підписання "асоціації", а на час митного демаршу Україна ще нічого не підписувала. Та й самі росіяни визнали, що проводили ВІДПРАЦЮВАННЯ, а це значить ТРЕНУВАЛИСЯ. 1. я независимый украинец и мне глубоко пох, что там навыдумывало ЕС - мы ему, к счастью, не подчиняемся. Ну а те, кто придаёт значение этим бумажкам - слишком явно выдают, чьей юрисдикции они подчиняются - то ли формально (находясь не в Украине - а на территории ЕС) - то ли фактически - находясь у них на содержании.2. то, что ты написала - не имеет никакого отношения к фактам выше - приведению тобой лжи - и доказательству, что это - ложь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.