GiRaFo.chka Опубліковано 2 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 жовтня, 2013 ой, зин, гляди какие зяблики! В джерси одеты, не в шевьот! На нашей дон.аренской фабрике такое вряд ли кто сошьет! :o Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість BARBAROSSA Опубліковано 2 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 жовтня, 2013 Твій солодкий сон :lol: чё это ща бредятина?1. что такое блаттер? 2. причём тут флаг Шахтёра? 3. и кто эти люди вообще, что необходимо считаться с их мнением - что такое расизм, что - нет? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 2 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 жовтня, 2013 чё это ща бредятина? 1. что такое блаттер? 2. причём тут флаг Шахтёра? 3. и кто эти люди вообще, что необходимо считаться с их мнением - что такое расизм, что - нет? И причем тут дон. аренская фабрика? ой, зин, гляди какие зяблики! В джерси одеты, не в шевьот! На нашей дон.аренской фабрике такое вряд ли кто сошьет! :o Стадион на заднем плане вовсе не донецкий. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 жовтня, 2013 чё это ща бредятина? 1. что такое блаттер? 2. причём тут флаг Шахтёра? 3. и кто эти люди вообще, что необходимо считаться с их мнением - что такое расизм, что - нет? та ось такий парадокс, заперечуючи прапор ОУН - ви заперечуєте прапор ФК Шахтар називаючи цифри "88" на футболці вболівальника - проявом нацизму - ви самі його пропагуєте своїм авто, в номерному знаці якого є цифри 88 - як наприклад, у Добкіна. дебілізм чистої води - ну а вам хіба ніхто не казав, що ви дебіли? ото ж бо воно і є... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 жовтня, 2013 И причем тут дон. аренская фабрика? Стадион на заднем плане вовсе не донецкий. Проснися, Дена, ніхто і не каже, що це донецький стадіон. Це Арена-Львів. А чорношкірі з прапором ОУН і одночасно ФК Шахтар таким чином заперечують расизм, проти якого виступають у ФІФА і за прояви якого оштрафували львівський стадіон. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість BARBAROSSA Опубліковано 2 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 жовтня, 2013 если вы путаете малиновый и оранжевый цвет - у вас дальтонизм (плюс к прочим удивительным сторонам). Впрочем - даже если бы флаги и правда совпадали - что из того? есть немало флагов, которые совпадают НА САМОМ ДЕЛЕ - что не отменяет, что это - РАЗНЫЕ флаги. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 2 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 жовтня, 2013 если вы путаете малиновый и оранжевый цвет - у вас дальтонизм (плюс к прочим удивительным сторонам). Впрочем - даже если бы флаги и правда совпадали - что из того? есть немало флагов, которые совпадают НА САМОМ ДЕЛЕ - что не отменяет, что это - РАЗНЫЕ флаги. А у деток обамы нет вилки на флаге :rolleyes: :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 жовтня, 2013 если вы путаете малиновый и оранжевый цвет - у вас дальтонизм (плюс к прочим удивительным сторонам). Впрочем - даже если бы флаги и правда совпадали - что из того? есть немало флагов, которые совпадают НА САМОМ ДЕЛЕ - что не отменяет, что это - РАЗНЫЕ флаги. Дик де докази, що різні? Те, що ти хочеш їх такими бачити - не доказ. Бо на твоє бачення знайдеться бачення дальтоніка з ФІФА і все, твій ФК Шахтар посібних фашистів. Все, ця тема тут більше не обговорюється - йди на відповідну тему з цим моїм постом. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 2 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 жовтня, 2013 Сьогодні, 17:53 Литва через Україну погрожує "взяти в полон" область Росії Литва через Україну погрожує "взяти в полон" область Росії Влада Литви погрожує заблокувати залізничне і автомобільне сполучення Росії з Калінінградською областю - у разі якщо Москва «не припинить тиск на своїх сусідів». Про це оголосив глава литовського МЗС Лінас Лінкявічюс. Заява пролунала напередодні саміту «Східного партнерства», який відбудеться у Вільнюсі в першій половині листопада, повідмляє "Коммерсант". Про те, що Вільнюс готовий заблокувати сполучення Росії з Калінінградською областю, пан Лінкявічюс заявив в інтерв'ю Reuters. «Ми могли б заблокувати транспорт, і це не тільки поїзди, це також доставка товарів, це все, що завгодно»,- пригрозив голова литовського МЗС. Він зазначив, що такі методи хоч і нетрадиційні для Литви, однак у випадку з Москвою доречні. Такий захід, за словами пана Линкявічюса, міг би стати відповіддю на «тиск Москви на своїх сусідів». Символічно, що заява литовського МЗС пролунала за місяць до відкриття саміту «Східного партнерства». Ця програма передбачає зближення ЄС з колишніми республіками СРСР. Литва - один з ключових спонсорів програми і прихильник підписання угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом і створення єдиної торгової зони. Укладання цієї угоди обіцяє стати ключовою подією листопадового саміту. Посміхнувся Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 2 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 жовтня, 2013 Посміхнувся ... а может ты еуропеец?ведь это только с точки зрения цивилизованного человека тупой беспредел раши должен быть наказан адекватно(с). с точки же зрения тупой раши, которая строит из себя исключительную и ба-альшую странишку - это позор и насмешка. ведь эта ба-альшая странишка - ничего не сможет сделать, если маленькая страна перекроет область. останется только прекратить выеживаться самой. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість BARBAROSSA Опубліковано 2 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 жовтня, 2013 Посміхнувся :lol: да что вы) я - вообще оборжался)) Ну-ну - никто Литву за язык не тянул - запасаемся поп-корном) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 2 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 жовтня, 2013 ... а может ты еуропеец? ведь это только с точки зрения цивилизованного человека тупой беспредел раши должен быть наказан адекватно(с). с точки же зрения тупой раши, которая строит из себя исключительную и ба-альшую странишку - это позор и насмешка. ведь эта ба-альшая странишка - ничего не сможет сделать, если маленькая страна перекроет область. останется только прекратить выеживаться самой. Ця велика країнка, як ти висловився, зараз судить за піратсво нашого кока на судні "Грінпіс", і пов'язали власних активістів цієї, бахнутої на всю голову, але далекої від піратсва організації. А що до Литви - велика їм подяка, але якось самі розберемось... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 2 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 жовтня, 2013 А що до Литви - велика їм подяка, але якось самі розберемось...от это мне больше всего и нравится - ка будто придут к вам и смиренно будут спрашивать - как же ж вам разбираться.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Crimea Опубліковано 2 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 жовтня, 2013 разве дело в том, казаки или евреи-хазары кудато там ехали и бедную Галю порешили? Вопрос в другом- в Украине живут разные народы с разным пониманием добра и зла.Как такие разны енароды могут на одной территории жить и не мешать друг другу? первое- признать, что есть разное понимание добра и зла и не навязывать соседу свою точку зрения как истину. второе- меньше кричать *бей жидов, или нациков*, а больше терпения и такта. третье- раз уж живем в одном государстве, так есть смысл чтоб государство не развалилось а укреплялось и развивалось, и для этого можно хоть иногда совершенно даром помогать незнакомому человеку или соседу, в надежде что *Творец не фраер, все видит*....... БРАВО! полностью солидарен. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 2 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 жовтня, 2013 БРАВО! полностью солидарен.А как насчет "бей совков"? Тоже согласен? Или их можно бить, а пронацистов - нельзя? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 2 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 жовтня, 2013 БРАВО! полностью солидарен.с чем ты солидарен?? как это признать???Вот, что хотелось бы узнать. А то я смотрю у вас все герои . ябы. ябы, но никто КАК Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Crimea Опубліковано 2 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 жовтня, 2013 А как насчет "бей совков"? Тоже согласен? Или их можно бить, а пронацистов - нельзя?Где я об этом писал?А кто такие "совки"? В моём понимании, "совок" это не личность, это характер. А совковость, нужно искоренить каждому в себе. Я не в курсе и про "пронациков" Это профессиональные или про-про-про-нацики? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість BARBAROSSA Опубліковано 2 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 жовтня, 2013 БРАВО! полностью солидарен. :lol: по поводу вашего с эдуардычем литературного диспута... я выше отписался - вы правда верите, что в 30-е большевики занимались этими песенками? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 2 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 жовтня, 2013 Где я об этом писал? А кто такие "совки"? В моём понимании, "совок" это не личность, это характер. А совковость, нужно искоренить каждому в себе. Я не в курсе и про "пронациков" Это профессиональные или про-про-про-нацики? а чем совковость плоха. почему её надо искоренять. нацизм. национализм. лучше. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Crimea Опубліковано 2 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 жовтня, 2013 :lol: по поводу вашего с эдуардычем литературного диспута... я выше отписался - вы правда верите, что в 30-е большевики занимались этими песенками?я думаю эти песенки предвоенной разливки чекистов. хотя... х.з. я и про "жидов-хазаров" совсем не понял фразы автора. :unsure: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість BARBAROSSA Опубліковано 2 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 жовтня, 2013 я думаю эти песенки предвоенной разливки чекистов. хотя... х.з. я и про "жидов-хазаров" совсем не понял фразы автора. :unsure:о да! чекистам нечем было заняться в те годы. кроме песенок. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 2 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 жовтня, 2013 я думаю эти песенки предвоенной разливки чекистов. хотя... х.з. я и про "жидов-хазаров" совсем не понял фразы автора. :unsure: «Ой ти, Галю» – официальная версия "Їхали козаки із Дону до дому," Я говорила с одним литературоведом- это дедушка моей хорошей приятельницы. Так он поведал о том, что текст песни был изменён еще при Никoлае 2, якобы случайно. На самом деле она звучит так "Їхали козаки ( ДО) Дону до дому," Тесть, я так понимаю,ехали донские казаки из Запорожской сечи домой на Дон. Встретили девушку, силой забрали собой, изнасиловали, а потом сожгли. Во всяком случае тут есть смысл. Да и в некотрых сёлах бабки до сих пор поют "( ДО) Дону до дому," А Вы все время уходите от вопроса о кумирах и о "нациках". Стесняетесь своей к ним привязанности, что ли? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Crimea Опубліковано 2 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 жовтня, 2013 А Вы все время уходите от вопроса о кумирах и о "нациках". Стесняетесь своей к ним привязанности, что ли? "Не делай себе кумира и никакого изображения того, что на небе вверху, и что на земле внизу, и что в воде ниже земли." Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 жовтня, 2013 Це до теми, що начеб-то Україна Росії байдужа і нецікава Росія і Україна проведуть низку консультацій, у тому числі на рівні глав МЗС, з питання участі Києва в Митному союзі до саміту "Східного партнерства", який відбудеться в листопаді у Вільнюсі. Про це заявив статс-секретар, заступник голови Міністерства закордонних справ РФ Григорій Карасін. За його словами, в Москві розраховують, що аргументи російської сторони будуть правильно сприйматися в Києві. "У нас досить насичений двосторонній порядок денний. Саміт у Вільнюсі, де Україна має намір підписати угоду про асоціацію з ЄС, накладає свій відбиток на атмосферу двосторонніх відносин. Ми як і раніше готові ділитися з нашими українськими партнерами аргументацією на користь євразійського напрямку інтеграції. Принаймні, проти того, щоб протиставляти євразійську інтеграцію європейській", - сказав він. Дипломат підкреслив, що тема Митного союзу і участь України в ньому безсумнівно буде порушуватися під час всіх цих переговорів. "Як ми можемо уникнути цієї теми, якщо вона є настільки злободенною і найбільш важливою в суспільному розумінні характеру двосторонніх відносин!" - підсумував він. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 3 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 жовтня, 2013 Це до теми, що начеб-то Україна Росії байдужа і нецікава Дипломат підкреслив, що тема Митного союзу і участь України в ньому безсумнівно буде порушуватися під час всіх цих переговорів. "Як ми можемо уникнути цієї теми, якщо вона є настільки злободенною і найбільш важливою в суспільному розумінні характеру двосторонніх відносин!" - підсумував він. Будуть вмовляти, підкупляти і погрожувати. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість BARBAROSSA Опубліковано 3 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 жовтня, 2013 Будуть вмовляти, підкупляти і погрожувати. уже даже не смешно комментировать... сарказма не хватает. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 3 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 жовтня, 2013 Будуть вмовляти, підкупляти і погрожувати. нах вы кому всрались. чёртово племя. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість бандерлог Опубліковано 3 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 жовтня, 2013 нах вы кому всрались. чёртово племя.Ну чогось комусь? Брюсселю. Он Янукович по його проханню забов"язався переселити до України європейських циган, інтегрувати їх в Україну. Розроблений план до 2020р. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 3 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 жовтня, 2013 Ну чогось комусь? Брюсселю. Он Янукович по його проханню забов"язався переселити до України європейських циган, інтегрувати їх в Україну. Розроблений план до 2020р.вот дурак. лучше бы шимпанзов взял. от них больше толку и меньше головной боли. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
doom Опубліковано 4 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 жовтня, 2013 нах вы кому всрались. чёртово племя.как раз у нациков чертей и не было- это еврочерти комунисты правят и в РФ и у нас. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.