Орiана Опубліковано 27 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2013 [ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 27 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2013 Уже говорила. Отец украинец а мама метиска, у неё кровь коряков,эскимосов и русская - между прочим дворянская. Так кто я, сама не знаю. Человек я. ) Вот видишь, и русская кровь в тебе течет, и я подозреваю, что её гораздо больше чем ты думаешь. Ну а кем ты себя считаешь? Или ты стыдишься своих кровей, и предпочитаешь быть "никем"..? Будь "никем" твое право! Но зачем тогда понОсить своих предков, и ту страну, в которой ты родилась и выросла? Завидуешь тем, которые осознают кем они являются..? Ну так ты сама сделала свой выбор.., чего слюной брызжишь? Выбор, это ведь такая штука, он всегда есть.., но не всегда нравится! ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2013 Вот видишь, и русская кровь в тебе течет, и я подозреваю, что её гораздо больше чем ты думаешь. Ну а кем ты себя считаешь? Или ты стыдишься своих кровей, и предпочитаешь быть "никем"..? Будь "никем" твое право! Но зачем тогда понОсить своих предков, и ту страну, в которой ты родилась и выросла? Завидуешь тем, которые осознают кем они являются..? Ну так ты сама сделала свой выбор.., чего слюной брызжишь? Выбор, это ведь такая штука, он всегда есть.., но не всегда нравится! ;) Ну ти гля на нього... то черчілю поносити українців можна - і він ні пари в вуст - а тут диви, який справедливий. А не здається тобі, що всяка дія повинна мати протидію?!!! Якщо якесь чмо з раші обзиває українців - неповноцінними - то завжди повинна бути така Єва, яка вкаже йому на його місце. І це місце, звичайно, достойне його поведінки чма. Тому нема чого ображатися на дзеркало!!! Дістав своєю кривобокою об"єктивністю (!!!!) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 27 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2013 ЮНЕСКО визнало український гімн найкращим у світі Центр світової спадщини ЮНЕСКО визнав гімн України найкращим в світі (Best National Anthem in the World), повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на Центр новин ООН. До рейтингу увійшли національні гімни 193 країн. Гімн України здобув перше місце в загальному рейтингу. При цьому, до уваги бралось 4 показники, по двох з них українських гімн отримав найвищий бал – милозвучність, гармонійне поєднання музичної та текстуальної частин. Високий бал також був за оригінальність музичного рішення та цілісність твору. Україна виявилась єдиною європейською країною в першій п’ятірці, а загалом до першої десятки найкращих національних гімнів світу увійшли гімни Нової Зеландії (2-ге місце), Південної Африки (3-тє), Австралії (4-те), Сполучених Штатів Америки (5-те), Канади (6-те), Сполученого Королівства Великої Британії та Ірландії (7-ме), Іспанії (8-ме), Франції (9-те) та Японії (10-те). Одно мнение Фуфлорейтинг для лохОв. "Украина чрезвычайно важна для безопасности Соединенных Штатов" (МакКейн) и поэтому её оттопырили наперед всех подданных Британской короны (Британской Империи) и наиболее важных союзников в Азии и Африке. И никакие там латиносы, китаесы, индусы и прочие недоразвитые изгои в этот рейтинг попасть не могли. Англо-американцы решила показать Кремлю - (в свете последних событий) насколько она ценит своего восточно-европейского вассала Украину. В геополитике все прагматично. Только свидомые дятлы могут верить что их гимн действительно признали." Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 27 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2013 Ну ти гля на нього... то черчілю поносити українців можна - і він ні пари в вуст - а тут диви, який справедливий. А не здається тобі, що всяка дія повинна мати протидію?!!! Якщо якесь чмо з раші обзиває українців - неповноцінними - то завжди повинна бути така Єва, яка вкаже йому на його місце. І це місце, звичайно, достойне його поведінки чма. Тому нема чого ображатися на дзеркало!!! Дістав своєю кривобокою об"єктивністю (!!!!) не чипай дядьку!! :angry: С ним можно спорить, или тебя устраивает скрежет полусумасшедшего трансвестита бздэна? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 27 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2013 Мітіч, ну ось скажи: чому ти пристав до Єви? Вона ще дитина. Ти можеш собі таке уявити в житті, щоб якийсь пацан або дівка матюкалися чи робили щось не зовсім прийнятне, а стара баба чи мужик у відповідь те саме? Як на мене - бодай ознаки вікової мудрості повинні останніх зупинити - чи ні? Я це до того, що Єва шукає, експериментує, намацує, а ви всі - вже зрілі сформовані особистості - як вам діяти ви повинні знати апріорі. А тепер дивися, що ви робите: спочатку кажете, що вам байдуже хто якої національності, важливі людські якості і вчинки, а потім вип"ячуєте своє "я- русскій" і починаєте допитуватися співрозмовника якої він національності, щоб потім пресінгувати за національною ознакою - адже все це ми бачимо ось тут. І ти наче розумний, виважений дорослий чоловік, з такими самими як ти по віку, ображаєте Єву навіть не за грубість і невихованість а за те, що вона дещо екзотичної, як для пересічного, національності (коряк) І все це тільки тому, що вона не таких як ви поглядів. І хто ви після всього цього? Правильно - типові шовіністи, в яких на голові горить шапка, коли вони починають критикувати за нацизм чи націоналізм тих самих свободівців. Ориша, ну во первых она не такая уже и дитина! Во вторых, "шукати, експериментувати та намацуваты", ей никто не запрещает. Просто "мацати" бажано з відкритими очима, та обережно. Потому, что все, что приятное на ощупь, не всегда хорошо пахнет..! Вот об этом мы, как дорослі розумні, та виважені люди повинні їй розповісти. И тем более о том, что после того, как она чего нибудь там "намацала" не стОит вытираться об окружающих. Не все настолько культурные, что будут это терпеть..! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 27 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2013 Ориша, ну во первых она не такая уже и дитина! Во вторых, "шукати, експериментувати та намацуваты", ей никто не запрещает. Просто "мацати" бажано з відкритими очима, та обережно. Потому, что все, что приятное на ощупь, не всегда хорошо пахнет..! Вот об этом мы, как дорослі розумні, та виважені люди повинні їй розповізти. И тем более о том, что после того, как она чего нибудь там "намацала" не стОит вытираться об окружающих. Не все настолько культурные, что будут это терпеть..! +++ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 27 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2013 ЮНЕСКО визнало український гімн найкращим у світі Центр світової спадщини ЮНЕСКО визнав гімн України найкращим в світі (Best National Anthem in the World), повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на Центр новин ООН. До рейтингу увійшли національні гімни 193 країн. Гімн України здобув перше місце в загальному рейтингу. При цьому, до уваги бралось 4 показники, по двох з них українських гімн отримав найвищий бал – милозвучність, гармонійне поєднання музичної та текстуальної частин. Високий бал також був за оригінальність музичного рішення та цілісність твору. Україна виявилась єдиною європейською країною в першій п’ятірці, а загалом до першої десятки найкращих національних гімнів світу увійшли гімни Нової Зеландії (2-ге місце), Південної Африки (3-тє), Австралії (4-те), Сполучених Штатів Америки (5-те), Канади (6-те), Сполученого Королівства Великої Британії та Ірландії (7-ме), Іспанії (8-ме), Франції (9-те) та Японії (10-те). Даааа уж! Выдающееся произведение..! Только вот о любви к Украине, в нем нет ни слова! Наверное за это и "здобув перше місце". Кому то это очень нравится..! <_< Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2013 Ориша, ну во первых она не такая уже и дитина! Во вторых, "шукати, експериментувати та намацуваты", ей никто не запрещает. Просто "мацати" бажано з відкритими очима, та обережно. Потому, что все, что приятное на ощупь, не всегда хорошо пахнет..! Вот об этом мы, как дорослі розумні, та виважені люди повинні їй розповісти. И тем более о том, что после того, как она чего нибудь там "намацала" не стОит вытираться об окружающих. Не все настолько культурные, что будут это терпеть..! По моїх мірках - дитина, і як кожна дитина - дуже чутлива до несправедливості. Коли хтось її ображає - вона хоче дати здачу, а коли при цьому наказують тільки її - вона може стати агресивною. Тому будь об"єктивним на два боки - якщо хочеш наставити її на путь істинний. А ні - то мовчи. До речі, за підрахунками цього року до Львова приїхало 2 млн. туристів ( правда, не знаю, як це рахували) і залишили там майже 600 млн. грн. А в Криму є така статистика? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2013 Даааа уж! Выдающееся произведение..! Только вот о любви к Украине, в нем нет ни слова! Наверное за это и "здобув перше місце". Кому то это очень нравится..! <_< Ясно кому - піндосам :lol: :lol: :lol: Та кидай ти вже свою злобу - бурчиш як старий дід. Про любов не говорять - її ВІДЧУВАЮТЬ - забув вже цю істину? :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 27 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2013 26.08.2013 18:30 Десятки сайтов обнародовали фейковую новость о гимне Украины Десятки украинских сайтов обнародовали информацию о том, что ЮНЕСКО признала гимн Украины лучшим в мире. Однако подобной информации на сайте ООН, на который ссылаются украинские издания, нет. «В рейтинге принимали участие национальные гимны 193 стран. Гимн Украины занял первое место в общем рейтинге», - сообщают украинские СМИ. В ЕС заявили, что серьезно сфокусировались на Украине Отметим, что ни на одном сайте ООН в их русско- и англоязычной версиях информации о победе украинского гимна нет. В то же время в рейтинге национальных гимнов по версии пользователей сайта Тop tens в тройке лидеров находятся Пакистан, Индия и Россия. На "Голос Америки" подадут в суд за дискредитацию Украины Подобная история произошла в 2012 году, когда многие СМИ сообщили о том, что гимн Индии признан лучшим в мире. Как оказалось позже, эта информация была ложной. Сводка.нет - Новости Украины и Мира +http://svodka.net/index.php?option=com_content&view=article&id=872800:desyatki-saytov-obnarodovali-feykovuyu-novost-o-gimne-ukraini&catid=50: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 27 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2013 Я конечно не понимаю этих политиков и людей которые рвутся в ЕС. Разве они мечтаю о том чтоб их детей воспитывали педики, разве они желают и хотят чтоб их дети участвовали во всех тупых и бесмысленых войнах, которые развязывает ПИДАРАСТАН. Я вот не могу одного понять, когда Кучма был президентом, нас ЕС и вупор нерасматривал, нас вообще боялись пускать в ЕС так как нас считали дикарями, а сейчас почему нас так маниокально тянут в эту жопу? Есть у меня конечно подозрение, может быть оно не правильное, но, думаю лишь для того чтоб из страны сделать колонию, и просто гражданами Украины решать свой военые вопросы и проблемы, т.к. населения 46 млн., физически сильная нация, нашему солдату пообещай 1000$ в месяц он и счастлив будет. Другой причины не вижу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 27 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2013 Ясно кому - піндосам :lol: :lol: :lol: Та кидай ти вже свою злобу - бурчиш як старий дід. Про любов не говорять - її ВІДЧУВАЮТЬ - забув вже цю істину? :P Работа по методичке свидомитов в разделе "Завлечение мужских особей под флаги нацизма при воздействии на них женской сексапильности" продолжается. Очередь дяди Мити... :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість бандерлог Опубліковано 27 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2013 26.08.2013 18:30 Десятки сайтов обнародовали фейковую новость о гимне Украины Десятки украинских сайтов обнародовали информацию о том, что ЮНЕСКО признала гимн Украины лучшим в мире. Однако подобной информации на сайте ООН, на который ссылаются украинские издания, нет. «В рейтинге принимали участие национальные гимны 193 стран. Гимн Украины занял первое место в общем рейтинге», - сообщают украинские СМИ. В ЕС заявили, что серьезно сфокусировались на Украине Отметим, что ни на одном сайте ООН в их русско- и англоязычной версиях информации о победе украинского гимна нет. В то же время в рейтинге национальных гимнов по версии пользователей сайта Тop tens в тройке лидеров находятся Пакистан, Индия и Россия. На "Голос Америки" подадут в суд за дискредитацию Украины Подобная история произошла в 2012 году, когда многие СМИ сообщили о том, что гимн Индии признан лучшим в мире. Как оказалось позже, эта информация была ложной. Сводка.нет - Новости Украины и Мира +http://svodka.net/index.php?option=com_content&view=article&id=872800:desyatki-saytov-obnarodovali-feykovuyu-novost-o-gimne-ukraini&catid=50: Взагалі -то вся ця маячня. як по російському прислів"ю:"Чем бы дитя не тешилось, лишь бы не плакало". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 27 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2013 Взагалі -то вся ця маячня. як по російському прислів"ю:"Чем бы дитя не тешилось, лишь бы не плакало".Дитя - да! Но не здоровенные дядьки - свидомиты, воюющие уже и в Раде. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 27 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2013 Вот видишь, и русская кровь в тебе течет, и я подозреваю, что её гораздо больше чем ты думаешь. Ну а кем ты себя считаешь? Или ты стыдишься своих кровей, и предпочитаешь быть "никем"..? Будь "никем" твое право! Но зачем тогда понОсить своих предков, и ту страну, в которой ты родилась и выросла? Завидуешь тем, которые осознают кем они являются..? Ну так ты сама сделала свой выбор.., чего слюной брызжишь? Выбор, это ведь такая штука, он всегда есть.., но не всегда нравится! ;) Неее... не завидую, не стыжусь, иначе бы не писала. Считаю себя украинкой, как бы это не смешно выглядело в глазах некотрых (!!!). Я не поношу предков (!!!) Я просто пытаюсь защищать страну в которой живу, у нё много врагов, дажетут на форуме. Завидуешь тем, которые осознают кем они являются..? Чему завидовать то ??? Это Дэне и Черчу ??? Я еще не забываю тех кто убил мою бабушку это были христиане. Но есть ещё вторая сторона медали они были РУССКИЕ и руководил ими русский поп. Дядя митя, моя московская подруга ненавидит " хачей " у нее погибла мама в москве - чеченский теракт. И 80% русских ее поддерживают. А как быть мне в этой ситуации, забыть ???? Знаешь не получается... Р.S Из твоих постов можно сделать вывод -> когда гнобят Украинцев и всё украинское то это нормально, ну а если наезжают на Россию и на русских то это очень плохо, этого быть не должно, это ваще не приемлемо... Может я ошибаюсь ??????? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 27 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2013 Я конечно не понимаю этих политиков и людей которые рвутся в ЕС. Разве они мечтаю о том чтоб их детей воспитывали педики, разве они желают и хотят чтоб их дети участвовали во всех тупых и бесмысленых войнах, которые развязывает ПИДАРАСТАН. Я вот не могу одного понять, когда Кучма был президентом, нас ЕС и вупор нерасматривал, нас вообще боялись пускать в ЕС так как нас считали дикарями, а сейчас почему нас так маниокально тянут в эту жопу? Есть у меня конечно подозрение, может быть оно не правильное, но, думаю лишь для того чтоб из страны сделать колонию, и просто гражданами Украины решать свой военые вопросы и проблемы, т.к. населения 46 млн., физически сильная нация, нашему солдату пообещай 1000$ в месяц он и счастлив будет. Другой причины не вижу.А я не розумію політиків і людей які не хочуть щоб Україна вступила в ЄС. Невже не хочеться змінити країну на краще? P.S. Спробуй довести, що в вступивши в Мутний союз в України є шанси позбутись корупції і заангажованості судів, втримати засоби виробництва від захоплення російськими "братами"? Ну і зрештою, що в недалекому майбутньому взагалі не відбудеться втрати незалежності під приводом перейменування Мутного союзу в який небудь Російський союз, чи Союз євразійських держав? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 27 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2013 А я не розумію політиків і людей які не хочуть щоб Україна вступила в ЄС. Невже не хочеться змінити країну на краще? P.S. Спробуй довести, що в вступивши в Мутний союз в України є шанси позбутись корупції і заангажованості судів, втримати засоби виробництва від захоплення російськими "братами"? Ну і зрештою, що в недалекому майбутньому взагалі не відбудеться втрати незалежності під приводом перейменування Мутного союзу в який небудь Російський союз, чи Союз євразійських держав? Чтож вы о коррупции-то безпокоитесь, разве она важнее чем собственные дети??? разве оно будет того стоить, что ваша дочь или сын приведет свою вторую половинку, такого же пола и скажит вот ОНО моя любовь) разве оно того стоит, чтоб ваших детей воспитывали с самого детства извращениям? и с чего вы взяли что если вступим в ЕС коррупция исчезнит??? P.S. а разве нельзя не вступать не в какие союзы??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 27 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2013 7 чел. читают эту тему (гостей: 4, скрытых пользователей: 1) Пользователей: 2 Дэна, баболюб Ник прикольный..только что он, бедолага, здесь делает? :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 27 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2013 Чтож вы о коррупции-то безпокоитесь, разве она важнее чем собственные дети??? разве оно будет того стоить, что ваша дочь или сын приведет свою вторую половинку, такого же пола и скажит вот ОНО моя любовь) разве оно того стоит, чтоб ваших детей воспитывали с самого детства извращениям? и с чего вы взяли что если вступим в ЕС коррупция исчезнит??? P.S. а разве нельзя не вступать не в какие союзы??? А подумать? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 27 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2013 А подумать?Ну, излагай свою мысль.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 27 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2013 Ну, излагай свою мысль.. Чтож вы о коррупции-то безпокоитесь, разве она важнее чем собственные дети??? разве оно будет того стоить А чё непонятно то ? Коррупция это самоя большая опасность для твоих детей. Суды, больницы, образование, и др. Ты как с другой планеты... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 27 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2013 А чё непонятно то ? Коррупция это самоя большая опасность для твоих детей. Суды, больницы, образование, и др. Ты как с другой планеты... Так и в Эуропе много проблем с больницами, образованием, и судами тоже. ВЕЗДЕ царит "золотой телец". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2013 Чтож вы о коррупции-то безпокоитесь, разве она важнее чем собственные дети??? разве оно будет того стоить, что ваша дочь или сын приведет свою вторую половинку, такого же пола и скажит вот ОНО моя любовь) разве оно того стоит, чтоб ваших детей воспитывали с самого детства извращениям? и с чего вы взяли что если вступим в ЕС коррупция исчезнит??? бля, та шо ж ти такий тупий?!!! Ну ось зараз, ніхто наших дітей не виховує "извращениями" - в нас що одностатевих пар нема? А в ЄС виховують - у них що всі без винятку гоміки? Гомосексуалізм - це відхилення, яке не залежить від виховання. Крім того, кожна країна для себе САМА вирішує узаконювати одностатеві шлюби чи ні - в Польщі чи Португалії - нема таких законів. А ось корупція - коли мажори давлять на дорогах наших дітей і це їм сходить з рук і безкарність породжує вседозволеність, яка збільшує кількість таких злочинів - тебе, очевидно, не турбує, бо своїх дітей ти не маєш, а спекулюєш чужими, щоб втюхувати тут кремльовску пропаганду. Син депутата Хмельницької облради Галини Червонюк Дмитро, який був учасником смертельного ДТП, опинився у неврологічному відділенні Хмельницької обллікарні. "19 річний водій TOYOTA RAV-4 порушив правила дорожнього руху, перетнувши дві суцільні лінії, та на високій швидкості на пішохідному переході наїхав на чоловіка". На місці аварії водій відмовився від медичної допомоги. "За кермом авто сидів 19-річний Дмитро Червонюк - син депутата Хмельницької обласної ради Галини Червонюк. Батько у хлопця не менш впливовий. Олег Червонюк - власник Рівненського льонокомбінату. Сам Дмитро навчається у Німеччині", - йдеться у публікації видання. Пішоходу, який загинув у ДТП, було лише 26 років. Його поховали 22 серпня на Хмельниччині. P.S. а разве нельзя не вступать не в какие союзы??? Хто куди вступає?!!! В МС ми не хочемо, а в ЄС нас не беруть. Заспокойся, придурок!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 27 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2013 бля, та шо ж ти такий тупий?!!! Ну ось зараз, ніхто наших дітей не виховує "извращениями" - в нас що одностатевих пар нема? А в ЄС виховують - у них що всі без винятку гоміки? Гомосексуалізм - це відхилення, яке не залежить від виховання. Крім того, кожна країна для себе САМА вирішує узаконювати одностатеві шлюби чи ні - в Польщі чи Португалії - нема таких законів. А ось корупція - коли мажори давлять на дорогах наших дітей і це їм сходить з рук і безкарність породжує вседозволеність, яка збільшує кількість таких злочинів - тебе, очевидно, не турбує, бо своїх дітей ти не маєш, а спекулюєш чужими, щоб втюхувати тут кремльовску пропаганду. Хто куди вступає?!!! В МС ми не хочемо, а в ЄС нас не беруть. Заспокойся, придурок!!! Любой пост рогули начинается со слов:"Ты тупый, дебил, идиот!" Вот же рогульская настырность в части попыток оскорбить всех вокруг. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2013 Так и в Эуропе много проблем с больницами, образованием, и судами тоже. ВЕЗДЕ царит "золотой телец". А в чуча запитатися - боїшся? Чи ти хочеш сказати, якщо Єва відповість на твоє запитання - ти їй повіриш? Все пізнається в порівнянні. Тобі це не дано, ти не маєш з чим порівнювати. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 27 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2013 А чё непонятно то ? Коррупция это самоя большая опасность для твоих детей. Суды, больницы, образование, и др. Ты как с другой планеты... Ева, но это бред, честно, т.е. чтоб избавиться от коррупции надо вступить в ЕС??? а я почему-то думал что коррупцию может победить, правильный президент и правильное правительство, или ты так не считаешь??? Хочешь сказать, пусть твоих детей воспытивают извращенцы, пусть твою страну заполонят арабы и всякие африкосы (которых будет придостаточно), но только чтоб не было коррупции??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2013 Любой пост рогули начинается со слов:"Ты тупый, дебил, идиот!" Вот же рогульская настырность в части попыток оскорбить всех вокруг. А кожен пост ідіотки дени - зі згадки її подруги рогулі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2013 Ева, но это бред, честно, т.е. чтоб избавиться от коррупции надо вступить в ЕС??? а я почему-то думал что коррупцию может победить, правильный президент и правильное правительство, или ты так не считаешь??? Хочешь сказать, пусть твоих детей воспытивают извращенцы, пусть твою страну заполонят арабы и всякие африкосы (которых будет придостаточно), но только чтоб не было коррупции??? Чтож вы о коррупции-то безпокоитесь, разве она важнее чем собственные дети??? разве оно будет того стоить, что ваша дочь или сын приведет свою вторую половинку, такого же пола и скажит вот ОНО моя любовь) разве оно того стоит, чтоб ваших детей воспитывали с самого детства извращениям? и с чего вы взяли что если вступим в ЕС коррупция исчезнит??? бля, та шо ж ти такий тупий?!!! Ну ось зараз, ніхто наших дітей не виховує "извращениями" - в нас що одностатевих пар нема? А в ЄС виховують - у них що всі без винятку гоміки? Гомосексуалізм - це відхилення, яке не залежить від виховання. Крім того, кожна країна для себе САМА вирішує узаконювати одностатеві шлюби чи ні - в Польщі чи Португалії - нема таких законів. А ось корупція - коли мажори давлять на дорогах наших дітей і це їм сходить з рук і безкарність породжує вседозволеність, яка збільшує кількість таких злочинів - тебе, очевидно, не турбує, бо своїх дітей ти не маєш, а спекулюєш чужими, щоб втюхувати тут кремльовску пропаганду. Син депутата Хмельницької облради Галини Червонюк Дмитро, який був учасником смертельного ДТП, опинився у неврологічному відділенні Хмельницької обллікарні. "19 річний водій TOYOTA RAV-4 порушив правила дорожнього руху, перетнувши дві суцільні лінії, та на високій швидкості на пішохідному переході наїхав на чоловіка". На місці аварії водій відмовився від медичної допомоги. "За кермом авто сидів 19-річний Дмитро Червонюк - син депутата Хмельницької обласної ради Галини Червонюк. Батько у хлопця не менш впливовий. Олег Червонюк - власник Рівненського льонокомбінату. Сам Дмитро навчається у Німеччині", - йдеться у публікації видання. Пішоходу, який загинув у ДТП, було лише 26 років. Його поховали 22 серпня на Хмельниччині. P.S. а разве нельзя не вступать не в какие союзы??? Хто куди вступає?!!! В МС ми не хочемо, а в ЄС нас не беруть. Заспокойся, придурок!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 27 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2013 бля, та шо ж ти такий тупий?!!! Ну ось зараз, ніхто наших дітей не виховує "извращениями" - в нас що одностатевих пар нема? А в ЄС виховують - у них що всі без винятку гоміки? Гомосексуалізм - це відхилення, яке не залежить від виховання. Крім того, кожна країна для себе САМА вирішує узаконювати одностатеві шлюби чи ні - в Польщі чи Португалії - нема таких законів. А ось корупція - коли мажори давлять на дорогах наших дітей і це їм сходить з рук і безкарність породжує вседозволеність, яка збільшує кількість таких злочинів - тебе, очевидно, не турбує, бо своїх дітей ти не маєш, а спекулюєш чужими, щоб втюхувати тут кремльовску пропаганду. Хто куди вступає?!!! В МС ми не хочемо, а в ЄС нас не беруть. Заспокойся, придурок!!! Бля, ты ебанутая дура??? Хочешь или нет, придется мерится с педиками и лесби. Хочешь или нет придется узаконить однополые браки. Ты я понемаю, что не против чтоб твоего ребенка с детства учили и рассказывали, что однополые пары это норма???P.S. Мажоры, ты забыла поговорку "рыба гниет с головы" когда такое провительство, мажоры иными быть не могут. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.