Перейти до змісту
Український політичний форум

ЕС или ТС?????

Гість джин

Рекомендовані повідомлення

Зайдите по адресу, очень интересный материал, многое объясняющий

*http://www.youtube.com/watch?v=lsQkcBXKHjM

Первый этап это был распад Союза, а второй распад России. Уже не долго ждать, думаю ты доживёшь. ;)
Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 7 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

Ух-ты, в самом начале пропустил - Луценко: - "Лучше гей-парады раз в год, чем каждый день ждать российские танки"

Вот этот политик Украины, готов давать в задницу всем, кто излечит или пообещает(!) его излечить от фобии к танкам (уж не знаю как это называют психиатры)...

Предполагаю, что от фобии к российским танкам, на мой взгляд, вовсе нет возможности излечиться - так больным и будет править Великими Украми...)))

Угагагагага.....

Якісь дивні висновки у вас, панове росіяни. За вашою логікою, якщо мені байдужі сексуальні уподобання того чи іншого індивіда, то це означає, я можу лягти у ліжко з собіподібною статтю? аж ніяк - запевняю вас!

Але при виборі споглядання гей-парадів і російських танків на вулицях наших міст - виберу перше. Хоча, волію не стояти перед таким вибором.

Посилання на коментар

Если мы вползём в ЕС и когда на улице окажется народ с 50% закрытых предприятий Украины - я посмотрю на твой прозорливый народец.

Народ туп и невежествен, он идёт туда - куда его ведут. Его в 90-х уже повели и прозорливость, как внутренний голос шептал народу - идите и обрящете. Это стоило ему 7млн. человеческих жизней.

Добре, що ви попередили мене про тупість і невігластво - а то б довелося з вами стільки часу потратити намарне. Так би всі.......

Щиро дякую.

Посилання на коментар

21.08.2013 10:35

У заяві представник Євросоюзу Джон Кленсі заявив, що Брюссель ставить під питання підстави для обмеження Росією українського експорту

ЄС у вівторок направив Росії різке попередження з приводу односторонніх і дискримінаційних торговельних обмежень, введених нею по відношенню до України у відповідь на спроби цієї колишньої радянської республіки налагодити більш близькі економічні зв'язки з Євросоюзом, - сказано в матеріалі The Financial Times.

У заяві представник ЄС Джон Кленсі заявив, що Брюссель ставить під питання підстави для обмеження Росією українського експорту. Він додав: "З точки зору ЄС будь-яка економічна загроза з Росії, спрямована проти України і пов'язана з можливим підписанням країною угоди про асоціацію з ЄС, неприйнятна".

А сьогодні читаю новини, а "баба яга против", тобто, "За":

Митні проблеми з поставками українських товарів до Росії відбулися через те, що українські підприємства не відреагували на попередження російської митниці про можливі зміни режиму.

Про це прем'єр-міністр Микола Азаров заявив на засіданні Кабінету міністрів, передає "УНІАН".

Ось так...бий своїх, щоб чужі боялися...

Посилання на коментар

Гість бандерлог

Первый этап это был распад Союза, а второй распад России. Уже не долго ждать, думаю ты доживёшь. ;)

Вмієш галасити "Слава Україні!"? В нас вже кілька шимпанзів і одна макака вміють. Завжди додаткового банана мають.
Посилання на коментар

Гість бандерлог

Якісь дивні висновки у вас, панове росіяни. За вашою логікою, якщо мені байдужі сексуальні уподобання того чи іншого індивіда, то це означає, я можу лягти у ліжко з собіподібною статтю? аж ніяк - запевняю вас!

Але при виборі споглядання гей-парадів і російських танків на вулицях наших міст - виберу перше. Хоча, волію не стояти перед таким вибором.

Взагалі то мова йде не стільки про гей-паради, а про їх права впроваджувати пропаганду у школах. Ось, наприклад, навесні с.р. Румунія подарувала молдавським школам підручники з цього питання. Там деякий час точилася балаканина, зараз поки відклали європейські цінності.
Посилання на коментар

Может лучше - НЕЗАВИСИМОЕ ГОСУДАРСТВО МАКЕЕВКА ( с ариией, валютой и со всей атрибутикой)

И не надейтесь. Макеевчане что-нибудь посерьезнее могут придумать! :D
Посилання на коментар

Добре, що ви попередили мене про тупість і невігластво - а то б довелося з вами стільки часу потратити намарне. Так би всі.......

Щиро дякую.

Как умилительно! Свидомитики пытаются после всех своих бредовых постов тысячный раз убедить, что не все люди - пронацисты)).
Посилання на коментар

А сьогодні читаю новини, а "баба яга против", тобто, "За":

Митні проблеми з поставками українських товарів до Росії відбулися через те, що українські підприємства не відреагували на попередження російської митниці про можливі зміни режиму.

Про це прем'єр-міністр Микола Азаров заявив на засіданні Кабінету міністрів, передає "УНІАН".

Ось так...бий своїх, щоб чужі боялися...

Что за очередной свидомитский бред? Это же надо так себе мозги было вывихнуть. Азаров передал официальное заявление российского правительства. Это только националистики могут позволить себе лгать или же высказывать " с трибуны" свои пустые доводы, ничем не подтвержденные, а премьер-министр обязан использовать только ОФИЦИАЛЬНЫЕ документы. Вот и пусти нациков к власти)). Темнота схроновская. Понятия о дипломатии, о протоколе - ни малейшего.
Посилання на коментар

Гість бандерлог

Как умилительно! Свидомитики пытаются после всех своих бредовых постов тысячный раз убедить, что не все люди - пронацисты)).

А в нас смерекові хохлопітеки і досі з себе юбермавп зображують.
Посилання на коментар

Гість дядя Митя

Уважаемый М45, а что есть угроза ввода российских танков в Украинские города..? :blink: Или это просто чья то озвученная фобия? По моему необходимость в подобных действиях отсутствует, даже теоретически.

Ну а если просто сравнить две картинки, то мне лично гораздо приятнее созерцать танк, чем размалёванного педика.

Ну может у вас лично інші уподобання.. <_<

Посилання на коментар

Уважаемый М45, а что есть угроза ввода российских танков в Украинские города..? :blink: Или это просто чья то озвученная фобия? По моему необходимость в подобных действиях отсутствует, даже теоретически.

Ну а если просто сравнить две картинки, то мне лично гораздо приятнее созерцать танк, чем размалёванного педика.

Почти так же думаю и хотел ответить М45 ...

Если мне бы предложили: - стань пособником пидорасов, а то и вовсе ИМ или мы танки введем в твой город (страну), я бы однозначно повелся бы на танки... Пусть вводят, а там поглядим, дохера-ли танков смогут потом вывести.

Вот поэтому мы и разные с вами - панкАми западенцами...

Вы все никак не можете отвыкнуть от панов... видимо ущербность генов полученных от первой ночи прабабушек с вонючими паночками и их сыночками, сделали вас западенцев (потомков великих укров) навечно пресмыкающимися перед сильным... поэтому вы больше пиздите, а делаете подлянки из под тишка...

Черти, одним словом, которые мутят воду и на востоке и на западе... От вас и поляки сегодня стонут - достали вы и их...)))

Однако русские еще терпят. Долго-ли так продлится, как думаете?

Посилання на коментар

Гість бандерлог

Почти так же думаю и хотел ответить М45 ...

Если мне бы предложили: - стань пособником пидорасов, а то и вовсе ИМ или мы танки введем в твой город (страну), я бы однозначно повелся бы на танки... Пусть вводят, а там поглядим, дохера-ли танков смогут потом вывести.

А в мавп підорасів нема. На це в нас розуму не дістає та й тваринні інстинкти не дозволяють. Кожен самець самку вимагає. Хоча, бува, і сам себе обслуговує. Може педерастія це ознака вищих істот?

Вы все никак не можете отвыкнуть от панов... видимо ущербность генов полученных от первой ночи прабабушек с вонючими паночками и их сыночками, сделали вас западенцев (потомков великих укров) навечно пресмыкающимися перед сильным... поэтому вы больше пиздите, а делаете подлянки из под тишка...

Черти, одним словом, которые мутят воду и на востоке и на западе... От вас и поляки сегодня стонут - достали вы и их...)))

Однако русские еще терпят. Долго-ли так продлится, как думаете?

То погане облаштовування України. У любому зоопарку в мавпятнику горіли окремо, макаки окремо, в бабуїнів теж своя клітина. А зажени їх разом жити в одну клітину? Гвалт, бійки почнуться, шлангами з водою прийдеться розганяти.
Посилання на коментар

Знаєте, шановний 'дядя Митя', ще до вчора ці слова Луценка можна було вважати перебільшенням: ну справді, які російські танки на наших вулицях, особливо, якщо зважити на факт, що спочатку вони перетнуть кордон у Луганській області, а там, як це правильно сказав бандерлог: жителі руки будуть цілувати російським солдатам.

Але сьогодні всі коментують новину паркування бойового корабля на пляжі під Калінінградом - і ці слова Луценка вже не здаються такими нереальними. У випадку з Росією можуть статися всякі казуси.

Подобається споглядати танки? А як на рахунок бойового корабля, та ще поряд з вашим лежаком і на місці, де перед тим плескалася у воді ваша дитина?

Якщо зацікавилися, то прошу ролик www.youtube.com/watch?v=YY0n6aAJzmA

Посилання на коментар

Зайдите по адресу, очень интересный материал, многое объясняющий

*http://www.youtube.com/watch?v=lsQkcBXKHjM

+++ У меня тоже этот материал есть. Очень интересный, верно.
Посилання на коментар

И почему нашего свидомого так заинтересовал этот ролик: .www.youtube.com/watch?v=YY0n6aAJzmA. Люди предупреждены, не погибли. Ну устроили "дикий" пляж на территории, на который военные давно не проводили учений, а теперь им поступила свыше команда использовать и эту часть полигона ("вверху" могут и не ведать, что там уже пляж образовался, а "внизу" военные обязаны выполнять). Почем бедолага М45 бегает с этим материалом по всем форумам? Объяснили же - это военный полигон. Только свидомым это ведомо.

Посилання на коментар

А ви впевнені, що я мешкаю на Західній Україні? - це перша ваша помилка

Друга та, що ви видаєте свої фантазії за реальність: не галичани хочуть йти у прийми до поляків, а деякі жителі України мріють опинитися в обіймах доброго царя Путіна.

І здається це Ви нещодавно з цього приводу критикували Януковича, за те, що той впирається йти у Митний Союз.

Єдине з чим можу погодитися: різні ми - ви татарин, людина східної крові. Українці - слов яни з західним менталітетом. Не стикуємося ми, як не тули і припасовуй. Про це свідчить вся наша історія: які б не були союзи і об єднання - вони ЗАВЖДИ розвалювалися. Тому змиріться і йдіть своєю дорогою. І нам також не заважайте вибрати свою.

До речі, там у верхніх форумах є цікава тема: http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=213395

Прокоментуйте, якщо ваша ласка.

В.В. Путин

Мы имеем все основания говорить о российском народе - как о единой нации. Это наша историческая и наша сегодняшняя реальность.

Д.А. Медведев

Наша задача заключается в том, чтобы создать полноценную российскую нацию при сохранении идентичности всех народов, населяющих нашу страну.

В.И. Матвиенко

Идея российской нации при правильном развитии и подаче, способна консолидировать российское многонациональное общество на основе современных ценностей.

Посилання на коментар

Вот Вы кого мне напоминаете, М45, - Тиверця из Буковины вроде. Но это явно запад Украины. :lol: И у его темы полностью идиотическое даже название. Никто, кроме больных ересью свидомитов даже комментировать толком не захотел.

Посилання на коментар

Гість дядя Митя

Знаєте, шановний 'дядя Митя', ще до вчора ці слова Луценка можна було вважати перебільшенням: ну справді, які російські танки на наших вулицях, особливо, якщо зважити на факт, що спочатку вони перетнуть кордон у Луганській області, а там, як це правильно сказав бандерлог: жителі руки будуть цілувати російським солдатам.

Але сьогодні всі коментують новину паркування бойового корабля на пляжі під Калінінградом - і ці слова Луценка вже не здаються такими нереальними. У випадку з Росією можуть статися всякі казуси.

Подобається споглядати танки? А як на рахунок бойового корабля, та ще поряд з вашим лежаком і на місці, де перед тим плескалася у воді ваша дитина?

Якщо зацікавилися, то прошу ролик www.youtube.com/watch?v=YY0n6aAJzmA

Знаете уважаемый М45, я наблюдаю корабли Черноморского флота с самого детства, и сейчас они стоят в Севастопольской бухте, а на против них на госпитальной стороне купаются дети(русские, украинцы, молдеване , беларусы..) и ни у кого из них не возникает ни паники ни страха, а пацанам даже интересно.

Может у вас действительно какая то фобия связанная с боевой техникой.., ну там танки, корабли...?

Посилання на коментар

Похоже, что у М45 фобия срабатывает только по отношению к русским танкам и кораблям. А американские он будет приветствовать.

Посилання на коментар

Активісти провели на Банковій акцію, в ході якої передали президенту звернення з вимогами відмовитись від євразійського вектору розвитку.

Про це йдеться в повідомленні руху "Відсіч".

Серед вимог, які містяться у зверненні, були також вимоги звернути увагу на інші ринки, спираючись "на більш надійних партнерів, провадити політику зниження залежності від Росії, в тому числі протидіяти експансії в Україну російського капіталу, гуманітарного продукту в ЗМІ та іншим речам, які загрожують національній безпеці України".

Також активісти закликали українців розпочати кампанію бойкоту російських товарів й роздавали їх українські та закордонні аналоги, які на думку активістів є кращими за російські за ціною та якістю.

Відео Skrypin Production, для УП

Українська правда

Посилання на коментар

Гість бандерлог

Активісти провели на Банковій акцію, в ході якої передали президенту звернення з вимогами відмовитись від євразійського вектору розвитку.

Про це йдеться в повідомленні руху "Відсіч".

Серед вимог, які містяться у зверненні, були також вимоги звернути увагу на інші ринки, спираючись "на більш надійних партнерів, провадити політику зниження залежності від Росії, в тому числі протидіяти експансії в Україну російського капіталу, гуманітарного продукту в ЗМІ та іншим речам, які загрожують національній безпеці України".

Також активісти закликали українців розпочати кампанію бойкоту російських товарів й роздавали їх українські та закордонні аналоги, які на думку активістів є кращими за російські за ціною та якістю.

Відео Skrypin Production, для УП

Українська правда

Треба на усіх українських товарах малювати портрети Бандери. Тоді їх усі охоче будуть брати. А ще випустити 1000- гривневу банкноту з портретом Бандери.
Посилання на коментар

Треба на усіх українських товарах малювати портрети Бандери. Тоді їх усі охоче будуть брати.

Предлагаю покрасить их все только в красно-черный цвет.
Посилання на коментар

Гість дядя Митя

Похоже, что у М45 фобия срабатывает только по отношению к русским танкам и кораблям. А американские он будет приветствовать.

Так все таки русоФобия..? :o
Посилання на коментар

Нашла страшную для М45 вещь: на видео (в середине) показаны русские "танки" на пляже ....

.http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WD2Dhnu3tP0

Посилання на коментар

Гість дядя Митя

Нашла страшную для М45 вещь: на видео (в середине) показаны русские "танки" на пляже ....

.http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WD2Dhnu3tP0

А шо они там делают.., купаются??? :lol:
Посилання на коментар

Знаете уважаемый М45, я наблюдаю корабли Черноморского флота с самого детства, и сейчас они стоят в Севастопольской бухте, а на против них на госпитальной стороне купаются дети(русские, украинцы, молдеване , беларусы..) и ни у кого из них не возникает ни паники ни страха, а пацанам даже интересно.

Может у вас действительно какая то фобия связанная с боевой техникой.., ну там танки, корабли...?

Шановний Дядя Митя, це не фобія, а здорове почуттям самозбереження. Як показує досвід, з маху припарковані на зупинках громадського транспорту, а тепер вже на пляжі, швидкісні засоби пересування, погано закінчуються для тих, хто в цей момент там перебуває.

До речі, до вашого відома - це ще й вважається грубим правопорушенням і карається законом.

Паради "гоміків", до слова, не такі небезпечні.

І зважаючи на вашу схильність сходу приписати мені не властиві уподобання - повторюся: для мене краще, коли я не буду стояти перед подібним вибором.

Посилання на коментар

У мене запитання до учасників обговоренні інциденту з воєнним кораблем на пляжі - хтось з вас дивився відео? Адже люди не постраждали випадково.

Хоча, можливо, воєнні відпрацьовували задачу паркування на пляжі з великою кількістю людей - в такому випадку, як кажуть без коментарів. І нікому не бажаю і не раджу бути свідком подібного.

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Гість
Ця тема закрита для нових відповідей.

• Створити...