Дэна Опубліковано 28 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2013 в истории болезни дены ты прав - дена мразь ещё та, блядь, практикующая все виды сексуальных извращений , включая скотоложество и отому болевшая всеми видами венерических и грибковых заболеваний кстати - как она тебе - хочешь трахнуть ? за 500 рублей не откажет Опять о больном для него рабинович орет. Забудь, импотентам нельзя касаться подобной темы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 28 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2013 Опять о больном для него рабинович орет. Забудь, импотентам нельзя касаться подобной темы. ну вот , очередное проявление болезни дена так мы не решили - проклинать ли твою внучку иесли проклясть то на что ? вообще то я бы предпочёл что бы ты похоронила её а не она тебя Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 28 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2013 Забудь, импотентам нельзя касаться подобной темы.Ох, імпотентція це страшне. я сьогодні купував як і зазвичай цигарки а мені продавщиця дає пачку з написом - "куріння викликає імпотенцію" Я аж відсахнувся. Ні кажу- давай краще цигарки там де з раком легенів або де куріння вбиває. ;) дена так мы не решили - проклинать ли твою внучку иесли проклясть то на что ?Намагався не встрявати в чужі сварки але тут.... онуки це наше все. У мене два онуки і онука. Я горлянку перегриз би тому хто раптом, ось так як ти... це ж діти Рабі. Ти в своєму розумі??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 28 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2013 Ох, імпотентція це страшне. я сьогодні купував як і зазвичай цигарки а мені продавщиця дає пачку з написом - "куріння викликає імпотенцію" Я аж відсахнувся. Ні кажу- давай краще цигарки там де з раком легенів або де куріння вбиває. ;) Намагався не встрявати в чужі сварки але тут.... онуки це наше все. У мене два онуки і онука. Я горлянку перегриз би тому хто раптом, ось так як ти... це ж діти Рабі. Ти в своєму розумі??? странный ты Лео. вам талдычишь. что это чмо не человек. а ты всё пишешь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Major Опубліковано 28 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2013 ну вот , очередное проявление болезни дена так мы не решили - проклинать ли твою внучку иесли проклясть то на что ? вообще то я бы предпочёл что бы ты похоронила её а не она тебя Ну кто скажет, что это речь нормального человека? такому и определение дать тяжко. Точно, инвалид.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 28 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2013 Ну кто скажет, что это речь нормального человека? такому и определение дать тяжко. Точно, инвалид.... майор, а позитивненького у тебя уже ничего не осталось в НЗ ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 28 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2013 Ну кто скажет, что это речь нормального человека? такому и определение дать тяжко. Точно, инвалид....У меня есть очень хорошее лекарство, не отвечать, не вспоминать и не видеть, пусть пишет. я уже включился, давай начнём. Дена, как, Лео как, Док. и т.д. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 28 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2013 майор, а позитивненького у тебя уже ничего не осталось в НЗ ? жырафа. а ты тоже такое же дерьмо как и твой корешь ????? или ..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 28 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2013 Ну кто скажет, что это речь нормального человека? такому и определение дать тяжко. Точно, инвалид....Майор, і в тебе напевне, та і в мене є знайомі з особливими фізичними потребами, в звичайному розумінні - інваліди. Ти сприймаєх їх як неповноцінних? Я звичайно ж ні, певен що і ти також тож в данному цитованому мою повідомлені слово інвалід недоречне. Тут щось інше. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 28 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2013 Майор, і в тебе напевне, та і в мене є знайомі з особливими фізичними потребами, в звичайному розумінні - інваліди. Ти сприймаєх їх як неповноцінних? Я звичайно ж ні, певен що і ти також тож в данному цитованому мою повідомлені слово інвалід недоречне. Тут щось інше.он не инвалид. он просто дерьмо. которое гуманнее пристрелить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 28 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2013 жырафа. а ты тоже такое же дерьмо как и твой корешь ????? или ..... Никаких ИЛИ. Но чтобы твою массу окончательно и бесповоротно в себе утопить, мне требуется добрать объем. А сейчас - недосуг. Жди, ты еще меня накушаешься сполна. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 28 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2013 Никаких ИЛИ. Но чтобы твою массу окончательно и бесповоротно в себе утопить, мне требуется добрать объем. А сейчас - недосуг. Жди, ты еще меня накушаешься сполна. это. что угрозы. или так же опустишься до пожеланий смерти чужим детям. ну у той мрази детей нет и не будет. а ты я смотрю смелая подставляя своих. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 28 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2013 это. что угрозы. или так же опустишься до пожеланий смерти чужим детям. ну у той мрази детей нет и не будет. а ты я смотрю смелая подставляя своих.чуня! Ты ведь не брезгуешь опускаться до пожеланий смерти моей стране? Почему ты от других требуешь то, чему не в состоянии соответствовать лично? Логику вопроса уловил? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 28 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2013 чуня! Ты ведь не брезгуешь опускаться до пожеланий смерти моей стране? Почему ты от других требуешь то, чему не в состоянии соответствовать лично? Логику вопроса уловил?Ты понимаешь, я не хочу заводиться, но не убивай меня своей ... тут логикой и не пахнет. это one? не стране, а государству. так, что тут такого, при распаде данного фашистского государства, жителям только легче станет жить, а если не дай Бог у кого то дети. Ты меня удивила, очень . мне противно это тебе объяснять. но если у тебя нет детей, то о чём это я. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 28 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2013 Ты понимаешь, я не хочу заводиться, но не убивай меня своей ... тут логикой и не пахнет. это one? не стране, а государству. так, что тут такого, при распаде данного фашистского государства, жителям только легче станет жить, а если не дай Бог у кого то дети. Ты меня удивила, очень . мне противно это тебе объяснять. но если у тебя нет детей, то о чём это я. шик блеск красота... Стараюсь чураться нэтовских примочек,.................. но это слив , Черч.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 28 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2013 шик блеск красота... Стараюсь чураться нэтовских примочек,.................. но это слив , Черч..Это не слив, это так есть. и если для тебя это тёмный лес, то я тут не причём, я тебе мозг не вставлю. Ну умер СССР , так Опиахе и тебе в радость, а про детей спроси у Опиахи сама , ОК. а потом продолжим эту тему. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 28 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2013 Это не слив, это так есть. и если для тебя это тёмный лес, то я тут не причём, я тебе мозг не вставлю. Ну умер СССР , так Опиахе и тебе в радость, а про детей спроси у Опиахи сама , ОК. а потом продолжим эту тему.милый, я достаточно мудрая старушка, чтоб не задавать пустых вопросов. Ты хочешь поговорить о Союзе? Ностальгия замучала? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 28 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2013 милый, я достаточно мудрая старушка, чтоб не задавать пустых вопросов. Ты хочешь поговорить о Союзе? Ностальгия замучИла?А вот это уже слив. вернее ералаш. ты если под шафе, то сорри, я умолкаю, иначе , кто в лес кто по дрова. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 28 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2013 А вот это уже слив. вернее ералаш. ты если под шафе, то сорри, я умолкаю, иначе , кто в лес кто по дрова. тебя заботит состояние моего кишечника? Там из спиртного - 40 капель корвалола, если уж так интересно. И ПС! --- Не заставляй меня копипастить простыни из правил русской грамматики. Пробегись самостоятельно правописание суффиксов после шипящих. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 28 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2013 тебя заботит состояние моего кишечника? Там из спиртного - 40 капель корвалола, если уж так интересно. И ПС! --- Не заставляй меня копипастить простыни из правил русской грамматики. Пробегись самостоятельно правописание суффиксов после шипящих. Так пробегись, ты ведь только копипастить и можешь, а вот свои слова в кучу собрать, тут уж нет. Не так ли. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 28 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2013 ЗАМУ́ЧИТЬ, замучу, замучишь, и (разг.) замучаю, замучаешь, совер. (к замучивать), кого что. 1. Извести мучениями, лишить жизни истязаниями. Фашисты замучили в тюрьме заключенных. || Истомить физической болью, усталостью, душевными терзаниями, истерзать. Тоска меня замучила. Головная боль совсем замучила. Совесть замучила. 2. Надоесть, наскучить (назойливостью) постоянным повторением одного и того же (разг.). Он замучил меня своими жалобами. (Изредка встречается написание замучать, замучал.) Учителька стратила)) Почти.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2013 чуня! Ты ведь не брезгуешь опускаться до пожеланий смерти моей стране? Почему ты от других требуешь то, чему не в состоянии соответствовать лично? Логику вопроса уловил? Вловив і відразу про...ся дрібним проносом. Юля, в нього від згадки про Україну - діарея на нервовому грунті. Ти від нього нічого не доб"єшся. З такими тільки долбойоби можуть спілкуватися (є тут один...) - він їх заспокоює монотонним бурмотінням і вони розслабляються Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 28 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2013 Вловив і відразу про...ся дрібним проносом. Юля, в нього від згадки про Україну - діарея на нервовому грунті. Ти від нього нічого не доб"єшся. З такими тільки долбойоби можуть спілкуватися (є тут один...) - він їх заспокоює монотонним бурмотінням і вони розслабляються Скоро у всех будет диарея.. . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 28 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2013 Вловив і відразу про...ся дрібним проносом. Юля, в нього від згадки про Україну - діарея на нервовому грунті. Ти від нього нічого не доб"єшся. З такими тільки долбойоби можуть спілкуватися (є тут один...) - він їх заспокоює монотонним бурмотінням і вони розслабляються Ебанько, фашистское мне от тебя и украины только блевать охота . Ибо большего вы не достойны. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2013 Так пробегись, ты ведь только копипастить и можешь а вот свои слова в кучу собрать, тут уж нет. Не так ли. ЗАМУ́ЧИТЬ, замучу, замучишь, и (разг.) замучаю, замучаешь, совер. (к замучивать), кого что. 1. Извести мучениями, лишить жизни истязаниями. Фашисты замучили в тюрьме заключенных. || Истомить физической болью, усталостью, душевными терзаниями, истерзать. Тоска меня замучила. Головная боль совсем замучила. Совесть замучила. 2. Надоесть, наскучить (назойливостью) постоянным повторением одного и того же (разг.). Он замучил меня своими жалобами. (Изредка встречается написание замучать, замучал.) Учителька стратила)) Почти.. Гарно сказав про дена - молодець! Бо замахав вже сьогодні своїм тупим копіпастом. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 28 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2013 ЗАМУ́ЧИТЬ, замучу, замучишь, и (разг.) замучаю, замучаешь, совер. (к замучивать), кого что. 1. Извести мучениями, лишить жизни истязаниями. Фашисты замучили в тюрьме заключенных. || Истомить физической болью, усталостью, душевными терзаниями, истерзать. Тоска меня замучила. Головная боль совсем замучила. Совесть замучила. 2. Надоесть, наскучить (назойливостью) постоянным повторением одного и того же (разг.). Он замучил меня своими жалобами. (Изредка встречается написание замучать, замучал.) Учителька стратила)) Почти.. а как правильно, МУЧАЕТ или МУЧИИТ? :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 28 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2013 Ебанько, фашистское мне от тебя и украины только блевать охота . Ибо большего вы не достойны. а как же Дэна? :o Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2013 Ебанько, фашистское мне от тебя и украины только блевать охота . Ибо большего вы не достойны. Ну наприклад, я дивлюся на купу лайна і мене нудить, позиває на рвоту. Це нормально. Нормально, коли нудить хворих і вагітних. Але коли людина спеціально сиділа біля того, що викликає в неї нудоту і рвоту... - це тягне на захворювання - таке збочення, наруга над своїм організмом, на жаль не знаю, як називається, чи на щастя... (?) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 28 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2013 а как правильно, МУЧАЕТ или МУЧИИТ? :lol: правильно мучит. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 28 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2013 Гарно сказав про дена - молодець! Бо замахав вже сьогодні своїм тупим копіпастом. :lol:Вот он, очередной признак рогульского сдвига... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.