Дэна Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 Ну вот смотри говорил по русски, всё было ОК. И нормальные мысли проскакивали и всё связно. Как на мову перешёл. опустился, до шизоидаДа, я давно заметила. Разумный "парень" был, потом как переключили его (с переходом на мову). Может, мова зомбирована тоже? :o Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 Лео, ну совсем плохой стал. Сам же пишешь, СЧИТАЙ, что адресовано ТЕБЕ. А зачем мне считать, если там коммент не на мое сообщение, а Жирафино? Нахрен мне ее мысли приписывать?жаль конечно. но оно выбрало свою судьбу само. так. что теперь это только его проблемы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 Вот до чего мова Анатолия довела: Ти вийнятково зациклена на мовному питанні і УПА. В данному випадку питання - при чому тут мова? то зависть должна окутать, когда мозги забиты Так, я мабуть помилився вибач. У тебе мізки забиті тим, про що я вище написав. (а почему? Мозги пустые - это разве престижно?), Іноді краще промовчати аніж щось ляпнути. Зваж на це. то злодеев заставляет ловить! Это не мое дело, Лео! Их НКВД поджидает)). Про що мова? Яких злодіїв я змушував тебе ловити? А НКВС ловили....тільки не тих кого треба... Бросай мову, учись мыслить. Воїстину слова вірної послідовниці комунофашистів. Якщо розмовляєш українською то вже маєш ярлика українського буржуазного націоналіста. Великоросійський шовінізм визнає на теренах колишніх володінь лишень одну мову, українська для тих хто не так мислить. Скоро ти почнеш цікавитися формою мого черепа чи ні? Лео, мова рулит, а ты в кювет съезжаешь.. Та ні. Якраз я правильною дорогою їду а тебе це бентежить і ти намагаєшся мене спихнути у кювет. Разом зі своїм біснуватим телепнем-вигнанцем. ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 Ясно: Леопольд уже съехал в кювет. Поздно. Даже не помнит, как говорил, что я злодеев ловлю. Заставляет меня Жирафины посты считать своими. Ээхх.. Була гідна відповідь то я би прийняв її. А так ти, лаючи як ти пишеш нациків дієш за відомим принципом - тримай злодія. Ну це вже наша інтимна з Жирафою справа. ;) Завидки беруть? Вважай що цитоване тобою повідомлення адресоване тобі. Воно так і насправді. Тобі в такому разі зрозуміло? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 Лео, ну совсем плохой стал. Сам же пишешь, СЧИТАЙ, что адресовано ТЕБЕ. А зачем мне считать, если там коммент не на мое сообщение, а Жирафино? Нахрен мне ее мысли приписывать?Ну якщо трохи лайка у тебе промайнула то і я... Та ну вас нафік з вашими подвійними ніками. розбирайтеся між собою. Я відповідаю ніку а хто за ним сховався вибач, не моя справа. Звичайно це неподобство коли хтось дублює нік але на жаль тут немає модерів. Так що звикай. Весь час слідкувати хто є хто немає часу та і не завжди вслідкуєш. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 Ну якщо трохи лайка у тебе промайнула то і я... Та ну вас нафік з вашими подвійними ніками. розбирайтеся між собою. Я відповідаю ніку а хто за ним сховався вибач, не моя справа. Звичайно це неподобство коли хтось дублює нік але на жаль тут немає модерів. Так що звикай. Весь час слідкувати хто є хто немає часу та і не завжди вслідкуєш.Все давно научились различать: количество сообщений 10 тыс и 1 тыс. , и дата регистрации: моя - февраль, а Жирафина - май, вроде. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 Ясно: Леопольд уже съехал в кювет. Поздно. Даже не помнит, как говорил, что я злодеев ловлю.Вчи українську мову і у тебе не буде таких проколів. Будеш хоть правильно прислів"я перекладати. ;) Якщо забажаєш то поясню трохи детальніше. але вже завтра. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 Вчи українську мову і у тебе не буде таких проколів. Будеш хоть правильно прислів"я перекладати. ;) Якщо забажаєш то поясню трохи детальніше. але вже завтра.Лучше ты выучи слова :"юмор", "сарказм", хоть на мове..Проколов у меня точно нет. Есть твое непонимание путей рассмотрения вопроса. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 Лучше ты выучи слова :"юмор", "сарказм", хоть на мове..Проколов у меня точно нет. Есть твое непонимание путей рассмотрения вопроса.прикинь Дена. оно считает. что нужно учить мову. нормальным его назвать можно . после этого Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 Лучше ты выучи слова :"юмор", "сарказм", хоть на мове..Проколов у меня точно нет. ."Гумор", "сарказм". Майже як і на російській так що вчити мене що мені вчити не треба. ;) Есть твое непонимание путей рассмотрения вопроса А в тебе повне розуміння цих шляхів розгляду питання так? ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 "Гумор", "сарказм". Майже як і на російській так що вчити мене що мені вчити не треба. ;) А в тебе повне розуміння цих шляхів розгляду питання так? ;) Я имела в виду не перевод этих слов, а их содержание)). Да, у меня все норм)))). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 Я имела в виду не перевод этих слов, а их содержание)). Да, у меня все норм)))).он уже и этого не понимает Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 27 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 червня, 2013 Ответ Раби:"Если спорить с идиотом, то только физически." дена, я тебя не трону не сцы Попроблуюж ей это сказать несколько мягше. ;) Если она непредвзятая то всё возможно. и что ? это генетическая мразь и фашистка прислушается ? ни одного шанса , фанатики и параноики как дена никого не слышат кроме себя а насчёт непредвзятости - гы непредвзятый фанатик - смешно Что вы мне можете предложить в обмен на мою ласку? :rolleyes: что , привычно торгуешься блядь она и в инете блядь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 27 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 червня, 2013 Я имела в виду не перевод этих слов, а их содержание)).Якщо я знаю слово то і зміст слова напевне розумію. Я людина веселої вдачі (а що залишається при такій владі та опозиції яку і мінять місцями з владою лячно - такі суки і такі самі) і тонко реагую на гумор. Та і сарказм сприймаю. Але в твоїх повідомленнях я ні сарказму, ні тим більше гумору не побачив. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 27 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 червня, 2013 Якщо я знаю слово то і зміст слова напевне розумію. Я людина веселої вдачі (а що залишається при такій владі та опозиції яку і мінять місцями з владою лячно - такі суки і такі самі) і тонко реагую на гумор. Та і сарказм сприймаю. Але в твоїх повідомленнях я ні сарказму, ні тим більше гумору не побачив. Вот и я том, а в сообщении именно они и присутствовали. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 27 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 червня, 2013 Дерьмо дерьму рознь.Как же тогда дерьмо английское(одно из самых вонючих в мире) ,высланное за 9 морей, в Австралию- смогло ,опираясь лиш на свои крайне ограниченные материальные и моральные возможности ,отстроить отличную во многих отношениях,страну. А такие как вы ,скоро Англию превратите в навозную кучу.(без обид,пожалуйста) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 27 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 червня, 2013 Как же тогда дерьмо английское(одно из самых вонючих в мире) ,высланное за 9 морей, в Австралию- смогло ,опираясь лиш на свои крайне ограниченные материальные и моральные возможности ,отстроить отличную во многих отношениях,страну. А такие как вы ,скоро Англию превратите в навозную кучу.(без обид,пожалуйста) Повтори, пожалуйста, а какая страна в навозную кучу превратилась? Разве Англия? :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 27 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 червня, 2013 что , привычно торгуешься блядь она и в инете блядь Коммент дан на пост Жирафы.Не ожидала, что Борюсик так Жирафу разложит...Дружили вроде бы, дружили...Странные люди - эти свидомые.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 27 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 червня, 2013 Насколько мы с вами дерьмово гармоничны, не правда ле, дохтер?Мы с вами идеально подходим друг другу. Ты ,солнышко, забыла что одноименные полюса- отталкиваются.Так оно и в жизни. :unsure: Физика. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 27 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 червня, 2013 Повтори, пожалуйста, а какая страна в навозную кучу превратилась? Разве Англия? :blink:Не страна. А навоз ,который она собрала со всего света. <_< А за страной ,незаржавеет. :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 27 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 червня, 2013 Не страна. А навоз ,который она собрала со всего света. <_< А за страной ,незаржавеет. :PЗа какой? За Англией? А мы как же?????????? И навоза себе не оставим? :angry: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 27 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 червня, 2013 Вот и я том, а в сообщении именно они и присутствовали.Ну дай посилання на те повідомлення. Я взагалі з першого разу відрізняю гумор від серйозних слів. може гумор в тебе якийсь особливий. Тож дай почитаю ще раз. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 червня, 2013 Повтори, пожалуйста, а какая страна в навозную кучу превратилась? Разве Англия? :blink: Ні, твій черч розкладається, поки що Англії це не загрожує, але в майбутньому хто-зна, якщо зважити скільки лайна він продукує наприклад, на форумі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 27 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 червня, 2013 Ні, твій черч розкладається, поки що Англії це не загрожує, але в майбутньому хто-зна, якщо зважити скільки лайна він продукує наприклад, на форумі.Да мы все разлагаемся, кто раньше , кто позже, но фашисты явно раньше разложаться, так, что не хвылюйся Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 27 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 червня, 2013 Вот и я том, а в сообщении именно они и присутствовали. ну откуда ты можешь это знать :? твоя тупость и скудоумие просто не позволяют тебе хотя бы минимально понимать прочитанное и вот тому подтверждение Коммент дан на пост Жирафы. Не ожидала, что Борюсик так Жирафу разложит...Дружили вроде бы, дружили...Странные люди - эти свидомые.. мне всё равно кому ты писала - я писал тебе о тебе на основании твоих же слов ты настолько обнаглела что прямо тут на форуме торговала собой - предлагая себя за умеренную плату гы - у меня фашистка дена - всё записано Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 27 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 червня, 2013 Да мы все разлагаемся, кто раньше , кто позже, но фашисты явно раньше разложаться, так, что не хвылюйсяо, велком , лорд запертюйский , ну и как там на чкежбине, ? рубль всё ещё в ходу ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 27 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 червня, 2013 о, велком , лорд запертюйский , ну и как там на чкежбине, ? рубль всё ещё в ходу ?Эт вы на чужбине , а мы дома. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 27 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 червня, 2013 Эт вы на чужбине , а мы дома.в англии, дома ....... ну ты дебил и сказал с каких пор рязанское чмо в англии дома ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 27 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 червня, 2013 в англии, дома ....... ну ты дебил и сказал с каких пор рязанское чмо в англии дома ? А ты кто жидовское чмо, что бы решать, где у кого дом. Если у тебя собачья будка, то это не говорит, что она во всех. :D :D Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 27 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 червня, 2013 А ты кто жидовское чмо, что бы решать, где у кого дом. Если у тебя собачья будка, то это не говорит, что она во всех. :D :D то есть ты настаиваешь - что англия - это родина рязанских мужиков ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.